78986
  • oneal1
    hali!

eladó ez a pár cumó, beteszem hátha érdekel valakit vmelyik:)

• Systore #58405
    Azmodan ma dobott natalya cipőt, 55 millióért vitték is.
    most meg egy skorn :D

• jazzy
    Egyébként leszarja mindenki a dpsed is meg a teóriádat is, ha nekik az mf tetszik arra gearelnek, semmi közöd hozzá, hadd csináljanak azt amit akarnak, kösz, hogy megengeded.
  • Dondark
    ÉN a randomot mondtam már bocsi...
    0 mf visszamásolnád?:)
  • Lokker
    "Küldjék ők a hivatalos blizzardos bizonyitékot hogy mennyit hat rá:D!"

Ember, te ennyire buta vagy? TE erőlteted itt a 0 mf-es tézised NULLA bizonyíték nélkül, így mégis mit vársz, hogy reagáljanak az emberek?
  • Dondark
    Miután a többiek felháborodtak a véleményemen hogy randomnak tartom az egészet meg bizonyíték kértek mit vártál?:)
    Küldjék ők a hivatalos blizzardos bizonyitékot hogy mennyit hat rá:D!

"Amire a te hiper szuper, csilivili, dps e-penis karaktered nem képes"
    Ezt még mindig nem értem:)All resistben jobb a karaktered elnézést így tényleg képtelen vagyok, +1000armor nekem hoppá;)Mellesleg várok a megfeleő cloakra hogy több hp legyen.

Köztünk az a nagy különség hogy te soloban tolod ahová egyszerűen nem kell dps, 3-4 emberhez meg kell.Ne gyere nekem azzal hogy fehér sebzés, 25-30K leirom ide tessék de minden 2. lövésem crit ami 200-300K simán lehet.
    Nem birom elképzelni hogy a fehér sebzéssel jössz, ennyire buta és sötét nem lehet valaki XD.Neked oké hogy csak azt látsz mert 13% a crit chance igy már megértem:D.
    Nem néztem le senkit csak olyan emberek mint te okoskodnak miközben nem látják át az egészet;). Nézzél pár buildet légy szíves aztán okoskodj,de ők is hülyék tudom mivel van crit chance és nem full mfben tolják:).
    DPS unbuffed 128K(mindenféle passziv sebzésnövelővel)
    Mit mondtál neked mennyi is kisokos?:)
  • who am I 7
    Ne legyél buta..szúrjál be plz egy act3-as fehér sebzést, steady aim nélkül.Csak, h nevessünk egy jót :P:D

Még kb egy 5-8% critet bedobok (ha paragon 70 körül leszek), de marad az ss, a te szetted meg nem igazán izgat, elhiheted..és valóban soha nem leszek a közelében, mert én több vagyok 1 ütésnél, nem úgy mint te :D max critre pedig pár%-kal, ha jobb vagy, nem gáz :D de mondom, ennyi.Még oltogathatsz, nincs kedvem belemászni jobban az epenis háborúdba :)
  • who am I 7
    Amúgy nem volna veled problémám, mert végülis mf-ed is van, meg dps-ed, csak nem értem a többiek leszólását, ez ügyben..mármint, a stílust, amit elő adsz, nem vótátemindigilyen :P
    Ad1:Semmire nem tudsz alapozni mf ügyben, mégis leszólsz mindenkit.Ha lenne egy papírforma, egy log,vagy bármi config a blizztől, amit mutogatsz, h gyerekek ez hivatalos, az mf-et így számolja, xy tárgyaknál ez oké, bár a tahó stílust, itt is fölöslegesnek tartanám.
    Ad2:Annyira vagyok skót a karakteremmel, amennyire szükséges (magammal nem vagyok skót, aki felnőtt az valószínű érti, h mire célzok evvel, de nekem nem fontos az e-penis, ebből a korból már kinőttem, inkább a balance-ot keresem, és jobb helyen van számomra a számlán az eddigi több száz eur).Eként ami rajtam van cucc, azzal simán farmolom 400 mf-el act 4-et, ráadásul elég gyorsan...SOLO-ban.Amire a te hiper szuper, csilivili, dps e-penis karaktered nem képes :D még jóval alacsonyabb mf-ben sem csak, h tudd, ráadásul 10x többe kerül (mp-ről meg még nem is beszéltünk) :D.Másrészről a steady aim, kb fele annyira kamu dps számláló, mint az SS...az a 10 yard az annyira fölösleges, mint ide okinava.Persze, ha hátulról pötyögsz, suttyomban, úgy valóban érhet valamit olykor-olykor...de, akkor sem értem, mire fel a nagy arc?Szerintem beszélj normálisan, fölösleges a fellengzés.
  • Dondark
    Mellesleg téma lezárva nálam, sejtem milyen módon vannak felépítve azoknak az embereknek a karakterei akik felháborodnak ha nem hiszek a magic find legendary-re hatott titokzatos erejéről. Saját vélemény , én a randomot tartom valószínűnek vagy paragon level szerint.
    Who am I 7 rajtad meg elcsodálkoztam hogy leszarozol egy olyan buildet aminek a közelében sem leszel jó ideig ráadásul ott vagyok friendlistben így láttad korábban.
    40K valós (ss nélkül) dps jó az neked a medzsikfájndoddal együtt act1re.
    ui:nem a lenézés volt a célom az előbb csak az elrettentés hogy egymás mellé linkeltem a kettőt, csak ilyen emberek védik a magic findot foggal körömmel...
  • Dondark
    Szerinte az enyém szart se ér akkor az övé?:)
    Mielőtt írnátok hogy ott az magic find nálam én a rare itemek miatt használom.
    who am I 17
    Dondark

• Dondark
    Mivel a mikrofon végig megy és dumálunk így társaságnak nevezem:D
  • sanyiiiii
    Te honnan szedtél olyat hogy társaság ebben a játékban ?:D
  • Dondark
    Nah csak ne szólaltál volna meg.
    Te magic findra alapozod az egészet nyilván nem fogsz más állítani...
    De te még a rosszabik eset vagy mivel az összes crit chance-t feláldoztad a magic find miatt mondván ott a sharshooter ami add crit chance-t.(1lövés és kidobott skill):))))
    Miután megemlítettem neked hogy a 0-val egyenlő a crit chanced, azután voltál hajlandó venni egy félértelmes quivert.
    Te vagy a nagy farmoló aki eladja a cuccokat igazi pénzért a saját karakterével meg skót, mert 10 millát nem ér miközben több 100milláért adott el cuccokat...
    Monster power level 2-3között van a mostani helyzet és lazán tudnék haladni de nem vagyok FOREVER ALONE játékos már bocsi ezért társasággal tolom;)
    A sok magic findal kétlem hogy olyan sok mindennel többet találtál volna nálam, a játékélmény meg össze se hasonlitható azzal akinek tényleg 130K a dps és nem csak parasztvakitás mint nálad a sharpshooterrel:)

• who am I 7
    szerintem azért, kicsit fogd vissza magad :) ha nem számítana mf, akkor akik itt mf nélkül rohangálnak, folyamat tolnák be a sok set, meg legend itemet.Másrészről, a karaktered soloba, szart sem ér..mp levelen pedig, jó, ha 1-esen tudod tolni majd.Persze, lehet hívni a többieket mankóba, és tenni a nagyot, de azért, nem kell olyan fellengzősen lámázni.
    Kicsit elszaladt nálad a ló..meg pár kis értetlen társadnál.Játszogassál velük, ha meg nincs értelmes, megalapozott és bizonyítható érved, akkor inkább ne böfögd tele a topikot.
  • Masakari
    Támogatom a pofára megy dolgot,én set itemet még életemben nem láttam pedig nem 2 percet töltöttem már el a DH-val, és legendary is kb havonta 1 esik(ha szerencsém van,és nem gyök 2 az MF-em).
  • transceps
    Sziasztok az alábbi problémával találkozott már valaki?
    Az öcsém abbahagyta a diablót kb. majus környékén. Most kért új pass-t mert a régivel nem tudott belépni. Passreset után a Blizzard accountra belépett megvolt a jatek es be is tudott lepni de a battletag-je megváltozott.
    A régi nálam fel van véve friendlistre és azóta nem lépett be vele senki, de az újat is fel tudtam venni?
    Persze az email-re basznak válaszolni vagy 1 hete.
    Lehetséges a blizz account alatt hogy megváltozzon a battletag?
    Köszi
  • Dondark
    Te meg tényleg naiv vagy és hiszel a télapóban?:)
  • sz4bolcs
    Te tényleg nem nagyon érted, mit jelent a valószínűség, igaz? :D
  • Dondark
    Mellesleg nekem 300milla fölötti witching hour esett ládából...nesze neked medzsikfájd.
    Aztán 4 napja találtam két zöldet 2 perc alatt, rá 30percre még1 legendary! :D
    Még hogy nem random....kacagok a sok lámán akik a medzsikfájdra alapoznak:D
  • sanyiiiii
    Működik MP10en a WW DH :D
  • ErrOrHUN
    hát én meg azt mondom, hogy pofára megy az egész :D eddig 2(valami vörös kabát, meg kukaivory) narancs esett 5k elite killel nekem
  • sz4bolcs
    Lehet egyszerűbb a megoldás: Irigykednek a fantáziádra.
  • setuh
    Igen jol latod,de mi meg leirhatjuk,hogy 0 logika van benne.
  • sz4bolcs
    Na tessék, ládából IK csizma.... konteo alátámasztva.
    Azért Blizzardnak még van mit dolgoznia a ködösítésen, hiszen köztudott, hogy ládára nem hat az mf és kicsit gyanús, hogy ládából ugyanannyi legendary esik, mint 300 mf-fel mobokból.

• eloim
    nekem tetszik :)
  • Dondark
    Mellesleg végiggondolva jó páran tuti azért háborodtak a kijelentésem miatt mert az mf-re alapozták a karakterüket :D.
    Csak a blizzard tudja senki más a legendary droppot, a véleményemet meg leírhatom ide mivel ez egy fórum! :D
  • sz4bolcs
    Am van egy jó konteóm: Blizzard csak azért tette bele a paragon szintezést (meg a valort is) a játékba, hogy eltusolja, hogy 300 mf-fel ugyanannyi legendary esik, mint 0-val. Így most már mindenkinek van mf-je, nem olyan feltűnő.. A programozóknak ezt egyszerűbb volt megoldani, mint mf-hez igazítani a legendary dropratet.

Na?
  • sz4bolcs
    Kár. Pedig azon lehetne érzékeltetni diablo3-mal összevetve, hogy mennyire nem mindegy, hogy egy mobból egy Shakot kell kiverned, vagy egy Griffont.
  • ToCsEk
    nem
  • sz4bolcs
    Hát azért ha így van.. nem egy elhanyagolható különbség hogy 0,01 vagy 0,3 :D

Láttál már Diablo2-es drop kalkulátort?
  • sz4bolcs
    Az még véletlenül sem jut eszedbe, hogy akkor lenne értelme annak, amit mondasz, ha végigtolnád azt az x órát, amit beletettél a 49-es paragonodba 120 mf-fel, meg 270-nel, mert ezen kívül kurvára nem lehet lemérni, hogy mennyit számít az a +150 mf.
  • ToCsEk
    fórumon írták, kerestem de már nem találtam meg, ha jól emlékszem akkor 0,01% alapból a legendary drop, aztán amennyi mf-ed van annyival szorzódik
    de ezt csak blizz tudja amit nem mond meg, userek meg spekulálnak ezért írtam hogy vagy kiesik vagy nem :/
  • sz4bolcs
    pontosabban összefüggés-tagadással.
  • sz4bolcs
    Nem gondoltam, hogy elő tudsz jönni még elvadultabb összefüggéssel. :D
  • sz4bolcs
    Na végre számok. Honnan vannak?
    És mihez adódik hozzá az a 3%?
  • Dondark
    49es paragon vagyok és igen ezzel együtt 270 az mf.
    Én azt tartom valószínűnek hogy a paragon szint szerint dob és azt jutalmazza hogyha többet játszottál.Jó most sokan mondják hogy magic findot ad a paragon ,de szerintem 200 fölött a magic find csak placebo:)
  • ToCsEk
    300mf az 0.3%valós mf, vagy 3% hogy most melyik az tökmind1 mert mind2 tücsökpöcse
    vagy kiesik vagy nem...
  • ErrOrHUN
    Azért néznek hülyének, mert beböfögtél valamit ami a logikának ellentmond, de bizonyítani nem akarod. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
  • sz4bolcs
    Nincs. Imádok vitázni.

De mert ilyen szépen kérted, leírom, hogy hogy gondolom:

Ebben a játékban annyira ritkán esik legendary, hogy érzés után lehetetlen szignifikáns statisztikai értéket megállapítani legendary drop rate-re, ebből születnek aztán az ilyen feltételezéseket, hogy teljesen random, és nincs rá hatása az mf-nek.
    De ha sárgára, kékre, rózsaszínre hat, barnára miért ne hatna?
  • Fpocok
    Ja de ott van a paragon? Mennyi vagy? 30? 40? 50?