Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Sajat megerosites ugy nez ki, hogy friss 60as barbarommal act2be altam meg tegnap Alcarnus waypointnal, resim az beka segge alatt vmi 250 a legmagasabb, de van 11k armorom es 90k hp-m, (buffolt ertekek, hp-s war cryt hasznalom). Masik ismerosom szinten hp/armor barbar( vit>armor passiv), mar act3 vegen jar, folyamat az orrom ala dorgolte hogy hova dugjam fel a wizardom 1k resijet, mert neki meg 450 sincs.
Egy javaslat.
Aki nem tud játszani rendesen, (sokat hal...stb...) Az indítson egy Barbárt, amíg nem lesz Balansz.
Act 3 igy siman soloban:
Follower : enchantres
Kb 50k Hp (ha több nembaj 😊
750+ allres
Armor: 9k
dps 9k-tol felfele.
Segítek a skillekben is kicsit:
Passiv : Juggernaut(vagy suspend) és a 2 Armort adó.
Aktiv: War Cry (allres-el) Revenge (provokácioval) Frenzzy (sidearm-al)
Leap a menekuléshez ha Sz@rban van a haza (pl az iron inpact-el)
a másik variálhato lehet...attol függ mennyire vagy még papir..tehat ignore pain (life-osan vagy 7s-re novelve) esetleg egy Battle Cry ha kemenyebb vagy 30% +Dmg vel.
tudom, hogy elcsépelt dolog, csak tegnap is 2 magyar barbár kért tanácsot...gondoltam közlöm a néppel és nem "vagizni akarok"
Bármi kérdés privibe. ha kell adok Ts-t johetsz velünk..act 4re még csak egyedul jarok...de mindigg jo ha van ember.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy a paypal-t hogy tudom megerõsíteni? Egy 4 jegyû kódot kellene megadnom, de azt hol találom meg?
Ha amúgy nem erõsítem meg, igaz, hogy vonja le a pénzem?
Nyilván a bolti ár alatt kicsivel.
Battletag megváltoztatható, és más játék nincs az accon.
Nem jött be a játék sajnos, másra számítottam. Doboza természetesen megvan mindenestõl. Ha valakit érdekel, írjon rám privátban és megbeszéljük a részleteket!
mindegy... viszonyitasi alapom van... a mostani gearrel... egesz pontosan 116 dps-el tobb, de 208 dex-el kevesebb fegyoval nyerek egy hangyafi****i DPS-t (45.2 a progi beepitett calcja szerint 😄) 😊
jo lenne, ha az aukcios hazban konkretan ha ralebegnel egy targyra, akkor ugy kiirna, mintha az inventoryban matatnal... mutatna a kulonbseget 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
az a baj, hogy annyi ilyet talaltam... nem kell feltetlen "google 1. talalatos" haeszekkel elcelodni... mint irtam, rakas szar volt eddig az osszes amit talaltam 😉 ezt meg nem probaltam.... gyijjja
koszi!
akkor meg igazából google 1. találat: dio 3 damage calculator
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
mivel dexrõl beszélsz, feltételezem dh vagy, ezért konkrétan itt nézelõdj
pontosabban kb 15 mp keresés után itt van a cuccod
de azert koszi 😊
Pl viszonylag átlagosnak mondható 1500 mainstat és 1000 alapdps-nél 1 alapdps növekedés 16 valós dps-t növel, 1 mainstat növekedés 10 valós dps-t növel.
Persze a valóságban függ még attack speedtõl, crit chance/dmg-tõl, skillektõl, stb-tõl is.
Regards,
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
valami normalis DPS kalkulator nincs? meg par napja szamoltam hasonlo felallast az egyik dps calc oldalon... ott minden erteket rendesen megadtam es nagyon jo lett az uj targy... meg is vettem... es nem lett "annyival jobb"... 😞 azert kerdezem... (lehet amit talaltam oldalt, az meg talan valamek regebbi patch kornyeki calc volt? dunno)
pelda:
megvettem egy olyan speart ami natur 920-as dps korul van+ ne'mi dex... most van egy torom ami 800 alja, de mocsok sok dex-el... olvastam egy forumot amin elmagyaraztak, hogy a pure dps+some dex>>> alazza a kicsi dps+sok dexet... aha... a vegen 45 (negyvenot, hu"ha 😄) ertekkel lett jobb az uj targy... es raadasul kevesebb vitet ad, szoval ezt buktam (200K volt) 😄
(capt. obvious: monkkal tolom 😊
"The thought of your nasal discomfort brought about by your carbonated elixir pleases me greatly, minion! May I suggest that you substitute the Mt. Dew with Huy Fong - Sriracha Hot Chili Sauce 17 Oz.."
Amugy foleg a neveken nevettem😄 pl. "Lagmodan, The Serverbreaker,and Archbishop Disconnectus"😄DDD
\"We are only slaves to our temptations\"\"

\"We are only slaves to our temptations\"\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
És ez mindig így van...
5-ös stack elõtt simán elõfordulhat, hogy csak kék esik.