Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFFICIAL EPEEN IMPLENTED!😊)

Jó hát ez wow óta világos, hogy román "szak"munkásokkal iratják a kód nagy részét. 😄

Ugyan mar:d Amikor olvastam, hogy a Bl$$ orzo-vedo programja, a Warden, perma bant osztogatott a linuxosoknak, mert a wine-t illegalis 3rd party programnak azonositotta....hat...maradjunk annyiban, hogy nem tegnap olvastam, de meg mindig ezen (is) rohogok😄D
Nincs is annal szebb, min t amikor single playerben kickel a program, ha sokat vagy afk:d Szerintem ez egyedulallo feature😄
Botok ellen szivassuk a normális játékosokat, ahelyett hogy valami kreatívat kitalálnának.
Pl nagyon nehéz lenne belerakni egy ilyen random számot bekérõ ablakot, mint ami netes regisztrációknál kell, ha bothoz hasonló tevékenységet folytat az illetõ. És ha nem tudja beírni, akkor rollback neki az adott napra, és kivágni 1-3 napos banra.

Lunki88
Így akarnak spórolni a szervereken vagy mi a fene?
Ahogy látom megint sikeresen implementálták. 😄

"Did you know if you go AFK while choosing a quest to do and leave it there for 15 min it will tell you that your game limit was reached and kick you out.... Didnt even join a game..."

" I was looking for a public game but there wasnt anyone on the quest I was looking for. Canceled it to get back to the menus screen and grabbed something to drink. As soon as I clicked on the public games again I got kicked out with the limit exceeded error."

Fail.

Ok mostmar nekem is mukodik . Kosz.
Update 8/6/2012: Game limits have been re-enabled.

Megbasszák.

Megnezem, de amikor azt probaltam akkor meg error volt nekem.
Ok visszavonom, megiscsak mukodik, kell az a backslash a vegere.
Lehet felreertem amit irtal, de en siman beirtam a haverom battletagjet a search ablakba es kesz, mar mazsolaztam is a karakterei kozt:S
Hm en eddig csak az error 404 nevu elitel talalkoztam, aminek a page not found affix komboja volt.
Avenger
A battletag az név#szám helyett név-szám a linkben.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
https://eu.battle.net/d3/en/profile/"battletag"/

És máris lehet battletag alapján nézelõdni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hm ez igy megsem az igazi, nem tudok mast megnezni battletag alapjan se , csak akkor tudom megnezni ha linkeli a profiljat, ehez kepest a wow-os armory megintcsak kicsit jobban meg van oldva.
You don't have any friends yet. This page will show all your Real ID and BattleTag friends.
?????

Igen azért megnézném, hogy hány bot futott mellette. Az egy dolog, hogy még az elején simán lehetett ilyen 250 dolláros cuccokat kivenni 10k goldért, de mostmár ez se nagyon megy.
Az a két kép meg linkelve, hogy bizonyítja, hogy nem csalt az egészen szánalmas. Nyilván nem a main accon fog botozni. 😄

j0nNyKa
a tyrael és a dark skinekben ráraktam magamnak a BattleTAG: xxxx kiírásra linkként az online profilomat, ha még valaki szeretné ezt, priviben írja le a saját linkjét

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Arról inkább nem is akarok tudni, hogy honnan volt naponta 3darab 250 dolláros cucca... 😄

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

j0nNyKa
jaja rájöttem közben, köszönöm

Wizardnál igazából mindegy mennyi a dmg-e, mert nem lehet dh módjára szétlõni a mobokat mielõtt még megmozdulnának, mindenképp kite-olni kell. De a pár másodperc alapján, amennyit ki kell bírnom mindenféle csúnyaságban állva, nem tûnt fel változás. Egyébként 58k a dmg-e.
A barbáromnak pedig 13k (nem röhögni, filléres hc karakter), de vele is minimális ideig állok benne bármiben, mert rögtön megy a leap/charge/sprint.

AntiHero
Lehet. Itt az enyém.

Elsõnek lépjetek be a játékba azután ott lesz a profilotok.

TurboX
eu-n próbálkozz
Avenger
eu.battle.net/d3-t nézzétek ne az us-t.

j0nNyKa
No heroes exist on this account.

Avenger

Avenger
De megy az, csak elsõre dobott 404-et 😄

profile or didnt happen. ja várjál euban nem megy. 😄

AntiHero

Ha meg azt is elarulod hogy ezek melle az armor es resi ertekek melle mennyi a damaged a ket karin, akkor valoszinuleg jobban fel tudom merni a helyzetet. Ha 5 masodpercen belul hamvasztol mobokat, akkor neked nem fog feltunni hogy a skilljuket rovidebb cd-vel spammoljak, mert nalad nem elnek annyi ideig.
Amugy en nem vagyok ekkora megfigyelo, csak belebotlottam egy ilyenbe is, es az adott topicban komoly probalkozasokat folytattak act2 es act3ba hogy kikiserletezzek ezt a blizzard altal meg nem erositett aprosagot.
Ami mindenkinek gyakorlatilag kiszurja a szemet, hogy az arcane sentry az valami elkepeszto gyakorisaggal jon szembe, sokkal surubben mint ahogy statisztikailag elofordulhatna. Ez foleg a mult heti 10 oras maintenance ota van, amirol senki nem tud semmit, elvileg sc2es update miatt lealt az egesz battlenet, gyakorlatilag nincs rola semmi hivatalos. Ha engem kerdez akarki, akkor szerintem az 1.0.4 elott kiserletezgetnek az elemi sebzes modellel, de hogy errol miert kell halgatni es sutyomban csinalni ezt nem vagom.
Avenger
Én sem tudtam mondjuk, hogy ez így mûködik, sosem bideltem még cuccra. 😄 Mondjuk e-bay-en is hasonló a rendszer, csak ott pont fordítva van. Az kicsit logikusabb szerintem, és kevésbé idegesítõ. 😄
(ott is rárakod a 100 dolláros valamire a 400 dollárt, de csak 101 dollár lesz a bided, viszont a következõ bidelõ már csak 401 dollárt tud bidelni, azaz tudja legalább, hogy mennyit kéne adnia érte, ha tényleg szeretné egnyerni. Ha valaki nem ismerné az e-bayes bidelést.)

2. ilyen után azért megtanulja az ember, hogy hogy is nem szabad ezek ellen mozogni.

Ne emészd magad, a beépített bidmechanizmus "áldozata" vagy. Kicsit nézz utána (pl. itt), és nagyban megkönnyíted a saját dolgod.
Vannak botok is, amik ellen nem sok esélyed, de azokat alaposan megritkították, és már nem sûrûn kavarnak be.

nem mondod b+!!!!!!! ez még eszembe se jutott!!!!!

Wizardként a 7k armor és 400 allres nem olyan durva túlgearelés. Illetve a barbárom 9k armorja és 950 allres-e act2-re még mindig bõven elég, és annyit nagyon kevés goldból is össze lehet hozni.
Az valószínûbb, hogy nem megfelelõ módon rakják össze a gearjüket és buildjüket, és kicsit sután is játszanak. De ezekhez idõ és türelem kell, nem fórumokon rage-elni.

Felteve hogy lehet. Van ugye az a collision model hogy 3 mob kiharomszogel es nem tudsz mozdulni semerre egy milimetert se.
Ki kell állni belõle. Moltenbõl(plaguebõl, desecratorból) aztán nem nehéz. 😄

a resisteket mikor akarják fixálni,hogy ne olvadjon el a karim ami röhögve húzza magára egész ACT3-at aztán jön egy moltentócsa csapat és fél sec alatt eltünik a lávában?😛😄D

Van erre egy magyarazatom: a karid nem kicsit tulgearelte mar act3at ezert apro valtozasokat te mar eszre se veszel, masreszt a tobbiek akiknek eddig rezgett a lec de nem esett le, mostmar nem megy. Sajnos igy te nem tudsz hiteles lenni, mert nem egy ligaban jatszol azokkal akik panaszkodnak, te legalabb egy kategoriaval jobb geart kepviselsz, szerintem.
Akkor tõlem rengetegen kapnak agyfaszt ezért. Legegyszerûbb dolog, és igen sokat lehet rajta keresni. :p

Hát ez nem az én hetem(múlthéttõl)... Sikerült véletlen eladnom 20 milliós vállast 10 euroért, mostmeg egy majdne tökéletes cucc esett. MAJDNEM.
Dögöljön meg a fáradtság, meg a szerencse. DE legalább esett több milliót érõ cucc nekem is YEY.

😄 a legidegesítõbb talán az amikor azt írja ah-ban,hogy megközelítõleg 1 perc van vissza és akkor viszik el elõled.Akkor jön az hogy -1 billentyûzet 😄
áááá igazad van én is pont 3 napja kapok agyfaszt😄 kitaláltam egy nagyon egyedi buildet amihez olcsó cumókat néztem,de basszus még a legszarabb 3-4!! affix/prefix-es itemeket is kiveszegetik elõlem😛😊)

Nem tudom hogy teljesen egészen hogy müxik ez az AH bot de sztem úgy lenne értelme igazán hogy: ha én felteszek vmit pl:100k-ért,vki biddel rá 120-ra és ez a progi rábiddelne arra 1 bizonyos árig,így nekem kedvezne a dolog hogy minnél drágábban vigyék el.
Frank99
na, pont õk csinálják!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jazzy
De bizony, pontosan így mûködik, ahogy írod. A max bid amit beírsz, az az, amit maximum megadsz érte. Ha 100k az item current bidje és te beírod, hogy 2,5 milla és 1 perc múlva lejár a bid, akkor kb 130k-t fogsz érte fizetni, a többi pénzt visszaküldi.

Viszont ha felülbidelik, instant rábidel egy magasabbat, de mindig a minimálisat.
ty