Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Infernó Act I, sima liba, act 2 Kula bácsinál annyi halál volt, hogy abbahagytam.
Használom a skilleket, cserélem, ha nem megy, egyszerûen akkora a két szint között a különbség, hogy nem kínlódok vele. Néha olyan színtû szemét elitpakolást kapni, hogy ha mazohista lennék, akkor sem élvezném.
Van 3 millám, ( a többit elköltötte a gyerek DH-ra) az AH-ban nem kapok jobb cuccot, mint az enyém, vagy tárgyanként több milláért. Az rmah-ban 30-40 euró felett lehet cuccot venni, ami jobb mint az enyém. Valószínûleg késõn akartam vásárolni, így járnak a dolgozó zemberek....
Valszín nem én vagyok a Blizzárd célközönsége. ennyi....A gyerek nálam sokkal kitartóbb, de õ is abbahagyta...
nem az agybajért játszunk, (legalábbis mi).
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Titan Quest megvéve 2,5 euróért..... Lehet késõbb máshogy lesz 8-as szintû vagyok, de érdekes, itt folyamatosan esik olyan cucc, amit hordani tudok. Valahogy így képzelem el az ilyen játékot. Persze tudom a Buzzárd nem így gondolja (AH és RMAH) de így van értelme játszani. Persze ha a játékért és nem a pénzért játszik valaki. Azt hiszem kiárulom a cuccaimat, és eladom a játékot. Ahogy nézem elég sokan abbahagyták.
Franc se kívánja, hogy pocskondiázd a Blizzard-ot, de sajnos vannak a játékkal problémák. Nem csak az én szaros kis gépemnél jelentkeznek a dolgok. Ha nálad minden rendben van örülj neki , jó játékot , én nem szidtam a játékot vagy a fejlesztõcéget fröcsögõ pofával, egyszerûen ennyi rendelkezésre álló fejlesztési idõ és pénzforrás után ilyennel elõrukkolni kevés...
megsertesz vele, es lelkileg osszetorsz. kerlek, az egyszerusitett moderacio fenyeben fejezd be!
koszonom!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
csak nem tudtok viselkedni továbbra sem.
jelents. vagy ha szepen megkersz, jelentem magam, csak fogalmazd meg az indokot.
de úgy látszik, hogy nincs ilyen....
tehat, kedves 100. allreg: mikor takaritottal utoljara szamitogepet belulrol?
vagy megprobalom megfogalmazni mashogy:
kedves Ariakus: ne haragudj, hogy nem azt reagalom, hogy mekkora bunko paraszt szar ceg ez a blizzard, amiert a vga-dat sutonek hasznaljak, de tisztelettel szeretnem toled megkerdezni, hogy nem-e valamilyen kulso oka is van az emlitett melegedesnek / hangos ventinek? engedd meg, hogy egy barati javaslattal alljak elo: ha mar egy jo ideje nem takaritottad ki nagyrabecsult, blizzard altal tulmelegitett szamitogepedet, probald meg wd40-nel eltavolitani a nagy melegben, porban felgyulemlett dzsuvat, segitve ezzel a videokartyad szuper hutojenek munkajat. ha ez tulsagosan megerolteto, vagy tul sokat vesz el ertekes idodbol, kerlek, engedd meg,hogy megcsinaljam neked. privatban megbeszeljuk a reszletet, ha beleegyezel.
mely tisztelettel: a user, akinek nem melegszik diablo kozben a vga-ja.
"Three performance-related issues in Diablo III seem to be centered around using the Vsync setting in the in-game video options, disk asset loading stutters, and a possible overheating issue.
Vsync: Vsync stuttering is normally caused by a machine being unable to maintain 60fps, falling behind and then alternating between 30fps and 60fps. When this is the cause, the player may want to limit the frame rate to 30fps, or reduce system and graphical settings. Ongoing optimizations by the developers will also help on this front.
Disk loading stutters: We’re working on the disk asset loading stutters as well. In an upcoming patch, some of the prefetching in the game is being changed which should help with the stuttering.
Overheating: There are some people having what appear to be video driver resets leading to long pauses as Diablo III reloads assets and then resumes playing. We're working to reproduce the issue internally. For now, we believe it could be due to the video card (GPU) overheating. Many users have addressed this on their own by limiting the frame rate and underclocking their GPUs.
The developers are making incremental improvements to address these issues. These will be rolled out across future patches."
De csak, hogy lásd, kivel van dolgod és nem csak köpködni kéne Mr azt se tudom ki vagy, nekem is melegíti a VGA-mat, Hd5830, de csak a menü és az ah, de ott hajtómû.
mellesleg a win xp már évek óta nem támogatott oprendszer, tessék szépen elõbújni a 20. századból! 😊
következõ: dio3 pont nem melegíti úgy a vga-t, mint manapság egy csomó másik játék, 4850 meg.. na, érted.
persze, hogy van, akinél hangosan bõg a vga, nyár van, és többmillióan játszottak a diabloval, mit vártál? szerinted azok az emberek láttak már sûrített levegõt, vagy bármit, amivel takarítani kéne a számítógépet? 😊
te pl. mikor fújtad át a vga-dat (meg a többi cuccot) utoljára? csak mert így 40 fokokban bizony kell, sûrûn
next..
Nekem egy ATI EAH 4850 kártyám van ami tudom , hogy régi de egy játék sem süti meg a kártyát mint a Diablo 3. Megnéztem a hivatalos fórumot is és ott is sokan panaszkodnak hasonló problémákra, még olyanok is akik akiknek jóval erõsebb kártyája van mint nekem. A másik dolog meg az, hogy ennyi év fejlesztés után ilyen középszerû grafikával így fusson a mai gépeken az nem kicsit vicc kategória (elég nagy szégyen hogy a Path of Exile-nak grafikailag meg stílusban több köze van a régebbi Diablo játékokhoz mint a Dio 3-nak.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Parasite Eve 2, best game EVER!
Megvettem május 15 ikén a Dio3 játékot csak az a gáz hogy fagy. 😞
Configom.
Win7 64 bit sp1
Amd 4x phenom 3.0 proci
4 giga 1333 mhz ram
Msi N260 gtx Videokari
és május ótafagy és csak a dio3 miatt.
Jáccok a Battlefield 3 al aznem pedig nagyobb a gépigénye.
Dio3 max felbontásba van1920 x 1080 ba de minden más minimális.
elvittem szervizbe ki is tisztitották a procit megzsirozták tápot és a videokarit portalanitották.
De az a pláne hogy a nagy ventillátort is ráirányitom. akkor is ugyan az probléma.
De ha 3D szemüvegbe játszok akkor viszont nem fagy.
A Videokari viszont nagyon melegszik és a hüttö bordák elvannak szinezõdve és az az elszinezõdés tudtommal mivel szakmám több mint 100 fok felett van.
Kérlek segitsetek. még van garancia a videokarira és egyik játékkal sem fagy csak a dio3 al.
Drivereket probáltam már sokat.
ujratettem a win7 et és semmi változás nincs.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
(Este érek haza, azért kérdem, hogy megéri-e majd még a gépet bekapcsolnom.)
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
1700-2500 körüli a latency ingame.
Speedtest.net szerint 53ms, úgyhogy a hiba nem nálam van.
Logout-login után ugyanez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyanitom, hogy sokan ebbol keresnek kurvasokat, hogy ezt csinaljak naphosszat, amit most te "veletlen" csinaltal
Vicces, hogy ez a legszerencsésebb pillanatom a játékban 😄
Steam: greyfox
Parasite Eve 2, best game EVER!

Steam: greyfox