Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Uram! Koszonom szepen! <#worship>

igen, eddig minden karimnal enchit hasznaltam... most akkor vissza is terek ra! 😊 most level 47 kozepenel jarok a toronyban... es mar van 33xx dpsem meg 13,6k hpm... megnezem a javaslatodat, de nekem mar most jonak tunik! 😊 (jah es kb eddig 90%-ban bluroztam, csak most ramentem a dmg-re, de igen mar gondoltam en is, hogy vissza kellene terni hozza)

szerk: mar alig varom, hogy kiprobalhassam a buildet... de nem birok meg jatszani, mert nezem az olimpiat, az elobb is szivrohamot kaptam majdnem, de megvaaaaan!!! 😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
nem is kell +20 mindenhova, az úgy elég drága
pár ezerbõl ki lehet ahzni pl. egy ilyen geart, amit kb. 10 szintenként lehet frissíteni újabb párezerbõl
fegyverbõl is bõven elég, ha nagyot sebez, meg van benne socket, nemtom hogy a level req-es cuccok nem-e sokkal drágábbak

de ja, ahogy mondtad, 1. karinál fölös a +xp, többinél viszont egyenesen kötelezõ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem a profil csak a gear bemutatasra alkalmas, ha a karidat akarod kielemeztetni akkor lojel egy screenshotot is a statjaidrol.
Köszönöm!
Elsõ karakter egyébként, akkor minden sárgát szétszedek és ami lesz belõle az meg megy ah-ra.

editáltam a postomat.
Mashogy tennem fel a kerdest, elso kari vagy mar a sokadik? Elso karin en nem sietnek sehova, szoval a bonusz xp nem kellene egyaltalan, es igen, dps geart preferalnek. Masodik/sokadik karin meg mar rohadtul nem izgatnak se a parbeszedek se a cutscenek, sot mar a daralas is untat, oda viszont masszivan +xp-re gyurnek (ahogy Jonnyka javasolta +20 minden slotra) es a dps-t megoldanam egy lvl req-es fegyoval.
Köszi,akkor így fogok tenni.
Esetleg a sok rare cuccra nincs ötleted? Hogyan lehetne a leggazdaságosabban felhasználni õket,ha már ah-ba nem viszik el?

Hamár monkos kérdések órája van valaki hozzáértõ véleményezné a monkomat mit kellene optimalizálni hogy simábban haladjon A3-4ben?

Cuca.
helyedben felejteném a +xpt és inkább olyan statot választanék amivel gyorsabban tudsz ölni. DEX, Attack speed, crit, vit ezek kellenének szerintem.
Sima matek, hiába kapsz egy mob után 100+15 XPt, ha ugyanannyi idõ alatt dps gearben megölsz 2t az +85XP, +gold +tárgyak. Az persze bónusz ha egy jo DPS cuccon van még +xp is.

Sztem BSt már értelmetlen kimaxolni. Te szinteden fillérekért veszel geart AHban. Kékeket vendoroznám vagy szétszedném, sárgákat szétszedném és AHznám.
Ja tegnap enis orankent kerestem ra a sajat cuccomra mint egy hulye mert a masfel nap alatt nemsikerult neki kiirni hogy mar 2szer is bideltek a cuccra. Erdekes goldos ahba neha magahoz ter.

Sziasztok

Lvl37-es monkal játszom nightmare fokozaton és lenne 2 kérdésem.
- Eddig minden cuccon azt néztem hogy +xp-t adjon, most viszont már Act1-ben is van úgy hogy néha simán lecsapnak az elitek, de több nekifutásból csak leverem õket. Van értelme még a xp-s cuccoknak vagy inkább kezdjem a +dexterity felszerelést felvenni?
- Nagyon sok rare tárgya van, amiket hiába adok fel ah-ra olcsón, senki nem veszi meg. Érdemes nekiállni a bs-t felhúzni (mert akkor szétszedem õket) vagya rare-k is mehetnek a vendornak eladásra?
Köszi!

Még szerencse, hogy mûködik az ah. Azt eddig is tudtam, hogy a bid néha beakad, de hogy egyáltalán nem mutatja...
(és igen, ez az egyik fixen eladható legendary, lehet örülni 😄)

Ehh, nem Corrosion, Erosion a skill neve. Bocs.
Inferno wizard guides
A builded jo, de szerintem nem kell neked a Galvanizing passiv, tobbet er helyette a Blur, ha mar melee rangebe vagy a moboknak. A hp-d okes NM-re de en nem hasznalnam a magic weapon melle a familiart, beraknek inkabb valami spammelheto cc-t, pl frost nova tokeletes a cold snap runaval.
Ez utobbihoz van egy plusz ervem, amit meg leirva nem lattam. Ha tanolsz akkor ranged folowert hasznalsz, konkretan az enchantresst ajanlom, az atack speed es az armor buffja miatt. Na ennek a helyes kis pipinek van meg egy skillje a Corrosion. Neked mas dolgod sincs mint hogy egy helyben tartod a mobokat hogy az enchantress Corrosionja mindig alattuk legyen.
Na meg ugye amig be vaqnnak fagyva a mobok addig se utnek.
Amikor meg elered a 60at akkor meg ott a CM build a guidebol. Jo szorakozast 😊
Oksa, delutan(17.00) teto ala hozzuk valahogy.
Lammer
mit, hogy, merre (keressek)? 😊

j0nNyKa
sunrider lesz a te embered, de úgy érzem, nem fog jó hírekkel szolgálni 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lammer
nah lanyok... egy elvi kerdes! de elotte diszklémer 😊

czimboram accountjan (kiprobalaZSi celbol) elvittem egy wizardot meg egy barbit lvl 60-ig <#idiota>

mivel mar van sajat acc es ott felneveltem egy monkot, igy ihletet kaptam egy kis meleere 😊 ... + wizard nosztalgia fogott el 😄 viszont meguntam a kitelos, teleportos jajj megutnek mi lesz stylet 😄

mennyire eletkepes a kovetkezo majd a jovoben? persze meg nightmaren vagyok es level 44 (dps: 1911, hp: 10719)... most gyujtottam meg a jelzofenyeket, csak kerdes, hogy a jovoben mennyire eletkepes ez a melee style?

termeszetesen varom a lvl 50 (critical mass),51 (spectral blade rune)-et...

melee wizardom 😊
(nem vagyok az a guide bujos fajta, ez sajat otlet)

szerk: frankon osszetolt az rng ket packot... az egyik "veletlen" desecrator volt, a masik meg jailer... jajjdeedes volt... de abszolvaltam 😄 ... majdnem meghaltam... keves ide a 11k hp?

Hegi90
vagy pajzs, vagy jobb fegyók. + crit

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

elitehun
Jaja, a fegyverre gondoltam én is, csak hát le vagyok égve XD
clio1616v
nagyon kicsi a dmg

kapásból lecserélném a fegyvereidet 800+os ra amin dex van vit és crit dmg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

AHban lesz változás, a keresést pl meg fogják változtatni, többet lehet listázni, több dolog alapján, stb.

elitehun
Valakitõl ötletek hogy min változtassak? act 2 megvan, 3 esélytelen
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Frank99
hány órát játszottál eddig?

sztem (bár lehet csak nekem új ez) a game azt is nézi, mióta játszol. biztosan nem esik ilyen nekem 90 óránál.... vagy bazi ritkán..

ha így van, valóban a mazohisták és idõmilliomosok gámája....

én tolom a prototype 2-õt, a World of Tanksot- , + néha az asszonyt.(mindezt munka után...)
sztem pár 10 órával lófaxt fog dobni....... van errõl valami amúgy?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jazzy
De abszolút, de sajnos nem mûködik :/
a dilemma lényege,hogy mi a fasznak listáz ki egy bid értéket ha kurvára nem annyin áll a cumó......akkor hozza ki ,hogy József már dobott a 10k-s cuccra 1 milliót és nem fogok szenvedni hanem keresek másikat
ez olyan nagy kérés?

persze-persze igazatok van,de nem gondolhatja meg magát az ember? és mivel szar az AH és nem látod az esetek nagy többségében,hogy egy adott tárgyon mi az aktuális licit súlyos pénzekbe kerülhet....

nem az lenne a megoldás,hogy mûködjön normálisan?

jazzy
És ha beírod utsó secben, hogy 10 millió, akkor tied lesz az item, ha felbidelték 1,5 akár 2 milláért is, a többi 8 millát meg visszaküldi.

Ha meg meg kell gondolnod mire mennyit adsz max, akkor beírod amit max adnál és ha azt írja ez kevés úgysem adnál többet érte. Nem értem a dilemmát?
MEdievil
Pontosan annyit írj be amit neked még megér! Ha más többet ad érte akkor így se úgy se tudod megvenni, ez van keresel mást.

F

Ha tudod mire mennyit akarsz max költeni, akkor miért probléma, ha azt írja rá hogy "sorry ez nem elég"?

persze beirhatnék akár 10 milliót is mindenre..........

a probléma annyi,hogy nem látod az aktuális licit értéket csak hasraütve tudsz licitálni és nagyon nagy hazárdirózás kell! ez igy szar!

mivel nem vagyok eleresztve ezért jól megkell gondolnom mire és mennyit adok ki....sajnos mivel szar a rendszer az utólsó percekben kell kapkodva átgondolatlan összegeket felajánlanom,hogy legyen esélyem.......szar

még egyszer leirom : tudom,hogyan mûködik a rendszer ,de amikor 48x-ra mutatja a hibás bid összeget az totál összezavarja az embert!

Fpocok
VÓTMÁ 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azért ma is esett egy csodalegendary.

jazzy
Máskor beírod, hogy 3 milla és annyira bidel ami a minimum, múltkor magyaráztam el hogy mûködik a bid rendszer. A fölösleg goldot úgyis visszaküldi.
tipp:
hogy csökkentsék az elosztott adatbázisban való keresés idejét, és az okozott terhelést?

érv: a béta elején látott képeken még több paraméterre is lehetett keresni, aztán a megjelenésre ezt valamiért visszavették háromra

ha csak 1 tárgyról maradtam volna le......:S alapjaiban szar az egész rendszer nyögvenyelõs és átláthattalan /lásd 3 as keresés ami bullshit/

valakinek van rá elmélete mi a rákfenéért lehet csak 3 féle módositóra keresni?

SLICK
ugyanígy maradtam le egy kurva jó amuletrõl... rohadt tetyû Ah megfingatott

nah látom paypal-on....csak furcsa volt,hogy a levonásról van SMS ,de mikor jóváirják a moneyt arról nem jött😛

Braikingboss
Ugyan úgy mint goldosnál egybõl vissza kell kapnod.

Don Kartács :)

ha RMAH-ban kiütnek a licitbõl mikor kapod vissza a lóvédat?

Tessék szépen tovább farmolni 20-30 forintos órabérért, és nem fórumon félrebeszélni.

sajna csak egy kevés erõs magyar forintért tudok adni. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Marfy
ingyen jöhet

van még itt olyan akinek kell gold? =)
tom tom rég voltam erre.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Frank99
mirõl is van itt szó?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

sz4bolcs
Te nem is játszol, mert ez egy szar... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Akkor csak keresném a még több €-t. 😄
Ha így bírnám a strapát akkor engem sem érdekelne mennyi minden szarul van megcsinálva XD.