Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából amíg nincs tele az ember lóvéval érdemesebb úgy gearelni hogy alacsonyabb vit-tel megelégszik az ember a cuccok többségén, és olyan slotba ahova amúgy is drága jó dpst rakni, pl chest, olyat venni ami amin van jó vit, resist, % life, esetleg + armor de gyenge vagy nincs a main stat, mivel ezeket semmire nem tartják az emberek így áruk sincs.

j0nNyKa
szerintem a meglévõ itemeket nem erõsítik, csak az újonnan kiesõket

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Frank99
dejó, hogy itt mindenki tudja, mi is lesz 1.04-ben, meg a buzárd fejlesztõk agyában...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
NA, errõl beszélek.

a múltkor 10x vertek agyon Kula bácsi vérénél, olyan elmebeteg elite-k jöttek....

120.000 javítás..... ott hagytam abba. Én barom visszamentem farmolni, majd beléptem egy multiba, baxus, nem onnan indul a küldi. beszoptam, elõrõl...

Én nem adtam volna el 1.04 elõtt. A legendary/set kovács tervek ára az egekbe fog szökni.

act 2 ig....

van 11 slot /fegyó+offhand nélkül/ erre vadássz olyan tárgyakat amin 180-200 erõ 80-100 vita 70+ allres van😛 good luck ha találsz valami használhatót 3-4 millió alatt😛

Lammer
uberlol!

felraktam 899000-ben ...

bongeszgetek AH-ban... puff elvittek <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Olyan 5 misibõl már össze lehet rakni egy barbárt act3-ig. Ami talán még ott is életképes, de már túlontúl lassú.

Lunki88
Hát ennyi goldot büdös életben nem szedek össze act I farmból...
Frank99
köszi!!!!!!

80-100 milla😄

SLICK
persze 😊 ami rajtam van.. már nem sokkal vagyok lemaradva 😊

Frank99
arany középút, arany áron.

mindig erre jutunk ki. magyarul tolni (vagy pénzt beletenni) hogy meg tudd venni a picit jobbat.

ahogy nézem, a tied sem rossz, de ha beüt a köcsög-elit-pack, neked is annyi...

Frank99
van egy ilyened normális áron?
<#wave>

Lunki88
Már csak az összeget hagytad le a mondat végérõl. <#buck>
SLICK
a titok. Dual Wield, 2000+ str, 1200 vita, 800 all res war cry-al, 9000 armor és min. 800 Life On hit ...

Lunki88
Nekem meg pont azért kevés a str meg vit mert az all resre gyúrtam, de látod így se az igazi. Valahogy az arany középutat kéne megtalálni. Na itt az enyém de nem röhögni. 😊 A kardot kölcsönbe kaptam SLICK kollégától (amíg jobbat nem találok). <#worship>
Frank99
valszín ez (is) a gondom. Act II Kula bácsi-nél vérzek a kocsog eliteknél (néha)
ezért is kérdeztem. akkor próbálok majd allresre gyúrni, de a cuccok pont ezért horror áron vannak.

a többit sikerült korábban, hol így-hol úgy szerezni, az eladogatott cuccokból vettem az új Axe-ot, az most 2000-el nagyobb damage-t ad, hátha túljutok végre....

Lunki88
Én csak azt nem értem hogy ilyen kevés all resistance-al hogyan boldogulsz? Nekem majdnem mindenen van vagy 50-60 all res de még így is hasalok act II-n az elitek többségétõl... Amúgy str meg vitem nekem jóval kevesebb, meg sem merném mutatni. <#shakehead>
Frank99
itt

Frankie bácsi barbija.

a skillek szerintetek jók? valahova be akarom rakni a Leap-et, hogy szabadulni tudjak az esetleges elite-pack szarságoktól. Tudom nem egy nagy eresztés, de nehéz új cuccot értelmes áron szerezni....

kösz, ha valaki értelmesen válaszol.
<#worship>

Logikus nem? 2 kezes bowhoz 222 str....

mesélsz a skillekrõl? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
gondolom 😊

inf act3_4en majd nem lesz mar skkora daralas 😄😄 4es coop meg megdurvabb 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
elmebeteg ez a melee style, critical mass, explosive + frost nova + diamond skin spam 😄DDDD nagyon elvezem, de komolyan! 😊 daralaZS rulez ^^
raadasul vettem par ezer aranyert egy jo kis socketes 2 handert aminek van eselye immobilizalni az ellent... kis range genyok neha nem tudnak elfutni, tok fun ^^

Fegyvereidet cseréld le olyanra amiben "beépített" loh van és socketbe crit dmg.

Lammer
magam neveben:

elso vegigjatszaskor total vegigmentem mindenen, felfedeztem minden kis sarkot (videokat megneztem) amin lehetett (ugye random nyit meg kis sztorikat, buvohelyeket, etc.)... utana mar xp-s cucc es rohanas 😊

Köszi

Hat az nalam mar az 1. karakterrel is ugy volt..normalon meg nyammogtam holmi felderitessel, meg nightmaren is valamennyire, de hellen mar nem, a tobbi karival meg plane nem😛
Megint kérdeznék,látom sokan vannak itt akik már x-edik karakterüket húzzák fel lvl60-ra. Ha nightmare,hell,stb fokozaton mentek akkor már nem is fedezitek fel az egész térképet, ölitek meg az eliteket, kutatjátok át a barlangokat,hanem csak rohanás van a fõtörténet nyomán?

j0nNyKa
érthetõ
mondjuk a 2 hc karimból az egyik halt lagba, a másik saját balfaszságba, ami azért nem olyan rossz arány
cserébe x*10 órán keresztül élveztem a játékot 😊

Lammer
hat igen 😊 nekem stabilan 50-55 miliszek a létenszi, de neha-neha csinal ilyen hulye lagokat (persze soxor durva pakkoknal, na az idegtepo) :S

nekem is van ilyen blizzlag, h kb fel percre megall a karim, majd a kov screen mar a you have died.Koszonjuk mindenki neveben, h igy elozik meg a kalozmasolatok terjedeset, h minden xart a szerorol huz..nem pedig csak egy rohadt kozponti autentikacio van..boven eleg lett volna szvsz.Ezt a ramqrja a wallt meg mar megszoktam.

Lammer
lol!

elkezdtem a jatekot, elso pakk egybol a toronyban... persze szetszedtem oket (fasza a guide, koszi Sun!)

esett egy legendary kovacs cucc 😄DDD

bitterness 😄DDDDD

ezt tenyleg el lehet adni kilencszazsokezerert? (teli vagyok ahban) 😮 (neztem rmah: 1.34) wow! 😊

Lammer
Sosemnem fogok HC-t tolni... hogy miert? mert eddig tobbszor haltam meg amiatt, hogy blizzlag*+bug (pl: igen, befalaztak mar parszor engem is, az bug?) miatt... szetb*szna az ideg... az ablakon dobalnam ki az egesz gepet elcédétévéstül, sajnos en idegbeteg vagyok 😄

*direkt neztem, MINDEN netes aktivitasom tokeletes volt, csak hat...

Lammer
az van... 😊 socket nagy piros bele... vita,int 😊

na megyek Sunrider kollega buildjet ki is probalom... mert hiaba kedvenc sportagam a kezi, de nem birom nezni, mert permanens gyomorgorcs (bar most kib. jol toljuG, csak maradjon is meg a kozte 😊

Nagyon egyszerû az oka. Ez IMMORTAL SET, ami d2-ben is volt(!!), és még jól is néz ki.
Üzlet elsõ szabálya, hogy ismerd az (hülye) embereket. 😄

j0nNyKa
tény
de sokadik karakternél ha nem azt látom, hogy 2 kattintással megerõszakolok egy képernyõnyi mobot, meg nem látom, hogy az xp csíkom nem gyõz mászni felfelé, akkor iszonyat unalmas a 60-ig vezetõ út
emiatt ahztam, és mondom, párezer goldnál többet sosem költöttem

Ha Ah-ztam volna én is hellen lennék, xp gear nélkül is, de persze biztos van értelme, nem azt mondtam, csak azt hogy anélkül se sok idõ végigrongyolni level 60ig.

Davidus
de miért veszik meg?😄

V9ykn8_TZL0

j0nNyKa
aha, gondoltam
akkor marad az, hogy kiveszed a legnagyobb sebzésû socketes fegyvert, és raksz bele piros gemet
opcionálisan lehet rajta +xp, vita, meg a karaktered main statja, de nem annyira fontosak, ha túl sokat dobnak az áron

j0nNyKa
14 óra alatt én majdnem infernon vagyok, úgyhogy nem olyan rossz az a +xp gear, hidd el 😊
itt egy példa, és ez hc, nyilván nem is annyira mentem rá a gyors haladásra:

kész 😄😄😄 bezzeg a stormshieldemet nem veszik a kistáskák :/

kerdes. a semmit se ero rare cuccokat dobjam be arusnak, vagy szedessem szet a kovaccsal, es az igy kapott nyersanyag mar eladhato az ah-ban?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Eddig 66 euro jött be ebbõl (levonások után), 10 darab lett eladva (elején még 12, meg 24 euroért is elment, mostmár csak ilyen 5-10), 7 millio gold lett elköltve.

van aki azt a vackot képes euré megvenni?😄 ne szivass 😄 en asszem bezuztam a csäba

Annyira nem fontos a +xp szerintem. Most 3. kariként egy barbárt fejlesztek, és 14 óra alatt érte el a lvl 39-et, AH és xp-s cuccok nélkül.
Level 50-ig nem is tervezem hogy benézzek az AH-ba.

Lammer
"nemtom hogy a level req-es cuccok nem-e sokkal drágábbak"

tegnap ejszaka felajultam nezegettem ezeket a lvl reqes fegyokat... extrem modon indokolotlanul lol arakat kernek(tek) erte... gondolom sokan tudjak, hogy pwr leveling celjabol veszed meg, oszt fizess erte prszt 😊