Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Get a life!
Bár akkor sem értem, hogy ha 10 EUR-ért akarok goldot vásárolni akkor miért kell 12 EUR-t rakni a számlámra, hogy késõbb visszakaphassam. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem kell az összeesküvés-elmélet ide is.
Nem értem, hogy miért nem javítják? És mi a sorsa a 0.04 eurónak? Ebbõl lesz a prémium év végén? 😛
Persze az is lehet, hogy a 15+15%-ot így tudják egész összegben levonni... De akkor nem ennek kéne lennie a minimális árnak?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
#53860 Köszi, megfogadom a tanácsot!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha két fegyvert használsz akkor nem összeadódik a sebzésük vagy ilyesmi, hanem felváltva ütsz velük, és mindegyik a saját sebzését használja, a karakterlapon írt dpst viszont az átlagból számolja.
miért vaN az hogy a monkommal ha 2db egy kezes van a kezemben (fist,axe) akkor a karakter lap szerint 1590 a dmg-em, míg ha kiveszem a baltát és csak 1 db fist marad akkor meg 1730dmg?
Ennek nem találom értelmét.
Nekem 232 alap MF el 15 nap alatt 46 milla jött be + néhány saját ruha/fegyó...
nem esett 50 millás item (grat Dr D.), de több 5+ millás és sok milla körüli potyog
BDragon #2117
act II -n is eldöcögök így MF cuccban, de sok a halál... act I. easy
fenék kell de jön a lé a rendes gear hez, úgyhogy hajrá ..
..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Okosan kell vásárolni.
Ezek lettek a fõ sattok a végére:
500 allres
7k armor
19kdmg
29k life
35% block, 1,5k life regen, 1k loh
Uccsó sor a lényeg, ez a 3 stat tart életben. Baromi drága 1,5k+ loh, de ki lehet váltani mint én is tettem és így sokkal olcsóbban ki jön az ember.
Act3 végén és act 4-ben volt pár elite amit skippeltem, de pl diablo simán lemegy erõlködés nélkül.
Patch 1.0.4 will also include new and improved Legendary items that are more interesting, more powerful, and more epic in ways you probably won’t be expecting
Szélsõséges példa:
Maradnak a random statok és pluszba kap még 200str-et, meg 20%-damot egy random barbár skillre. Visszamenõleg meg nem lesznek javítva az itemek az biztos.
De Sunrider már cáfolta az elméletem.
annyira nagyon huzzak ezt az item javitosdit (marmint a meglevo itemekkel), hogy olyan, mintha nem is tudnanak mar tisztessegesen belenyulni (pl. a random statok miatt)
azokon hogy erositesz? tahat ha mondjuk nekem van egy IK chestem, ami kapott random statkent 70 intet, meg 12% gold findot, neked meg van egy IK chested, ami kapott random statkent 83 dexet, meg 300 thorns-t, akkor ezt a ket itemet visszamenoleg hogy javitanad fel ugy, hogy logikus is legyen, es fair is legyen mindkettonk fele?
Ahogy Frank mondta, még nem tudni mi lesz.
(45 goldot ott ne hagyd! <#idiota>#idiota>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A tervek ára fog szerintem felmenni, ha az itemeket megerõsítik.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan