Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

200 milliót farmoltál? Te semj vagy elmebeteg függõ állat... 😄😄

attiGT
200 millióig farmoltam, utána fegyvereket vettem ki 100 millióig bezárólag és adtam el minimum 50 milliós profittal

SLICK
honnan szereztél annyit?

Frank99
20 db
<#eplus2>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

volt 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Visszatértem 2hetes nyaralásból, 670komment közül volt valami épkézláb ?

Get a life!

Mert nem mûködik a commodity ah már release óta. Próbálták javítgatni hetekig, és így sikerült.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Sosem kaptam még ilyen különbözetet, bár nem is vettem kereskedelmi árút még. 😊
Bár akkor sem értem, hogy ha 10 EUR-ért akarok goldot vásárolni akkor miért kell 12 EUR-t rakni a számlámra, hogy késõbb visszakaphassam. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Igaz 😊

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Igen, mivel a wow megjelenésekor, meg utána 3 évig még élvezetes is volt. <#idiota>

attiGT
750 millió gold eladó. pm

antgecc
Nekem ez azért nem vicces, mert rengeteg wowozás után mondhatom, köze nincs egymáshoz a két játéknak.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A goldah-ban is így van, és ott is visszaadja a különbözetet.
Nem kell az összeesküvés-elmélet ide is.

Passzolok, Blizz...

Avenger
Ezt én is néztem már, valószínûleg a blizz lenyúlja ezt a kis pluszt. Gold is 0.29-ért vehetõ 100k, de szerintem mindenki 0.25ért rakja be, meg ugye az utolsó átlagárat ki is írja, ami 0.25..
Nem értem, hogy miért nem javítják? És mi a sorsa a 0.04 eurónak? Ebbõl lesz a prémium év végén? 😛
Persze az is lehet, hogy a 15+15%-ot így tudják egész összegben levonni... De akkor nem ennek kéne lennie a minimális árnak?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

ui: ezt csak egy példánként hoztam fel!

Mennyire butaság ez,hogy megvan fixálva az összeg rmah , hogy lehet így kereskedni ?... nem adhatom el tome of secretet 0.25nél olcsóbban ez hülyeség... berakok 700db-ot ki az aki megveszi 175€? senki... arról nem is beszélve h amit alapból kidob 1 dbra az 0.26€ szóval ha én 700db-ot szeretnék venni az már 182€ , persze nem dobja ki nekem a 175€ ajánlatot 700ra amennyiért én beraktam ( jó az vicces is lenne h magamtól megveszem) de akkor másnak is 0.25 rakja be mégse találok 175€ olyat .... nem értem...

lol ez jó 😊
gondolom majd a gamescom-on fogják bemutatni, személy szerint csak a monk class változásokat várom mert szégény attack speedbõl él és miután azt nerfelték így elég nyüzüge lett a többi classhoz képest😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

antgecc
Méghogy kicsi.... én inkább úgy látom, hogy nem röhejesen nagy. Amekkorának a barbárt ábrázolni szokták általában, hát azt a méretet még Ronnie Coleman is megirigyelné, pedig gondolom többet foglalkozott a testépítéssel, mint a Diablós barbárunk.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lunki88
A barbár valahogy olyan kicsinek tûnik rajta, de amúgy tetszik. 😊
#53860 Köszi, megfogadom a tanácsot!
Komolyan úgy csinálnak, mintha ez valami kiegészítõt felérõ content patch lenne. Nem kicsit vicces/szánalmas.

j0nNyKa
hatternek:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa

Értem,köszi!

Túl nagy a különbség a két fegyver között.
Ha két fegyvert használsz akkor nem összeadódik a sebzésük vagy ilyesmi, hanem felváltva ütsz velük, és mindegyik a saját sebzését használja, a karakterlapon írt dpst viszont az átlagból számolja.

Sziasztok

miért vaN az hogy a monkommal ha 2db egy kezes van a kezemben (fist,axe) akkor a karakter lap szerint 1590 a dmg-em, míg ha kiveszem a baltát és csak 1 db fist marad akkor meg 1730dmg?
Ennek nem találom értelmét.

Síma pár hét alatt meglesz a lóvé, ha összeraksz act I. re MF cuccot... napi max 3 kör
Nekem 232 alap MF el 15 nap alatt 46 milla jött be + néhány saját ruha/fegyó...
nem esett 50 millás item (grat Dr D.), de több 5+ millás és sok milla körüli potyog
BDragon #2117
act II -n is eldöcögök így MF cuccban, de sok a halál... act I. easy
fenék kell de jön a lé a rendes gear hez, úgyhogy hajrá ..

..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso

ez valóban szerencse.

Bravo, ez mar igen.
Szep munka... biztos megerte vhol, vkinek😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Így.

Na, végre megtört az átok.. na de még hogy!

Én kb 7 misit költöttem a barbimra és végigtoltam vele a játékot.
Okosan kell vásárolni.

Ezek lettek a fõ sattok a végére:

500 allres
7k armor
19kdmg
29k life
35% block, 1,5k life regen, 1k loh

Uccsó sor a lényeg, ez a 3 stat tart életben. Baromi drága 1,5k+ loh, de ki lehet váltani mint én is tettem és így sokkal olcsóbban ki jön az ember.

Act3 végén és act 4-ben volt pár elite amit skippeltem, de pl diablo simán lemegy erõlködés nélkül.

j0nNyKa
hat ja, maradjunk annyiban, hogy meglatjuk "soon" 😊

Majd ha elokerul az a link amiben ezt olvastam, az a gond hogy valami kek postra velek emlekezni es csak valat vontam rajta, hogy hiszi a piszi, majd ha itt lesz meglatjuk. Sokan azon lovagolna hogy Mike apank milyen frankon forgatja a szavakat:

Patch 1.0.4 will also include new and improved Legendary items that are more interesting, more powerful, and more epic in ways you probably won’t be expecting
Én nem látom ennyire borúsan.
Szélsõséges példa:
Maradnak a random statok és pluszba kap még 200str-et, meg 20%-damot egy random barbár skillre. Visszamenõleg meg nem lesznek javítva az itemek az biztos.
De Sunrider már cáfolta az elméletem.

j0nNyKa
hja en ertem mire akarsz kilyukadni, de errol nekem sajnos van egy nagyon borus elmeletem
annyira nagyon huzzak ezt az item javitosdit (marmint a meglevo itemekkel), hogy olyan, mintha nem is tudnanak mar tisztessegesen belenyulni (pl. a random statok miatt)
azokon hogy erositesz? tahat ha mondjuk nekem van egy IK chestem, ami kapott random statkent 70 intet, meg 12% gold findot, neked meg van egy IK chested, ami kapott random statkent 83 dexet, meg 300 thorns-t, akkor ezt a ket itemet visszamenoleg hogy javitanad fel ugy, hogy logikus is legyen, es fair is legyen mindkettonk fele?

A Natalya set bonus egy tevedes volt, nem szandekos, es pont azert maradt ugy, mert jon egy teljesen uj generacioja a legendaryknak, ez volt a pontos kifejezes, nem a meglevo legendarykat tapoljak, azokhoz nem nyul senki, jonnek uj lvl 60ra valo legendaryk.
Én úgy értelmeztem, hogy ahogy a Natalya set bonuszát erõsítették 1.3-ban ahhoz hasonlóan lesznek erõsítve a jelenlegi setek, legendaryk. Tehát a nevük marad, a már kiesettek szarok maradnak, de az újonnan kiesettek már új tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez így volt D2-ben is. Nem hinném hogy pl az Immortal setet hagynák szarnak és kidobnák. Persze lehet hogy tévedek...
Ahogy Frank mondta, még nem tudni mi lesz.

Lammer
<#eljen>

(45 goldot ott ne hagyd! <#idiota>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem erositik meg a patch elotti legendarykat, ezt mar tobbszor is vilagosan megmondtak. Mindegy hogy terv vagy item, azok ilyen szarok maradnak. Az uj legendaryk amik a patchben jonnek azok lesznek jok meg erosek meg taposak meg anyam tyukja, a regiek maradnak igy ahogy most vannak.
Én nem is itemrõl beszéltem, hanem TERVrõl, de akkor félreértettem és Lammer itemet talált.
A tervek ára fog szerintem felmenni, ha az itemeket megerõsítik.

Dropp2Mi van ma.. nekem ez a 2ik legendary ugyanabba a menetbe amiben a haveromnak is esett egy Bull Khatos gyuru pont az en Inna nacim elott kicsivel. Es meg nincs vege a kornek XD
Lammer
nem baj... igy legalabb tudok venni egy olyan fegyot ami lev req-es es magas dps-es 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Az imént írtad le, hogy mit rontasz el miközben összerakod a geared. Szóval én a helyedben óvatosan javítanék ki másokat.

Fpocok
A meglévõket BIZTOS NEM.

Parasite Eve 2, best game EVER!