Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy is sok értelme van, ha 1 hitelik egymást az arabok.

Másik ligában lesznek, és arról fog szólni a játék, hogy a besorolás határát alulról súrold.

Kiváncsi leszek, hogy akarják majd megoldani a pvpt ezekkel az 500k dpses fasza gyerekekkel. 90%-os damage nerfel is még 1-2 hit mindenki, arról nem beszélve hogy a pistike 50k dpsébõl is szép számok lesznek úgy.

Frank99
mennyi???????????????????

bot farm??????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
naja!
királyság.

Aztapicsa!! GRATU te szemét!!😄😄

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Téma részemrõl OFF!

Az elõzõ jazzy-nek ment, de úgy látom kivette beírását, mire beírtam...

Hagyjuk egymást, köszi! (1 db nevetõ smile)

attiGT
nincs több kurvaanyázás, csak a lóvé dõl

Nálam ilyen, de ugye megy a folyamatos szûrögetés, kirekesztés, amiért egyébként az új szabályok alapján BAN járna....

😄

antgecc
Ha megvakulok sem látom azt a dupla nevetõ smile-t a 890-es kommentben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ezt úgy megfejtetted, hogy ezennel visszaadom az általános iskolai bizonyítványod, mert érdemessé váltál rá.

Na inkább megyek farmolni rá kell gyúrnom a 200 millára..... (2 db nevetõ smile) Innentõl írom, ha már diszkrimináció van még mindig....

De akkor ezzel egyetértettél Frank-kal, hogy Jonnyka is! Köszönjük! 😄😄

Sajnos Te is.

Frank99
õ kivétel.

j0nNyKa
ja hát a szmájlik már nagyon régen ki vannak szedve a hszeidbõl, csak te látod õket 😊
:ASDS:AD:SA: és társai kimondhatatlanul nem hiányoznak ide
elixirnek meg úgy szövegelj már be, hogy megint napokig csak a kurvaanyázás lesz :\

Téged még nem bannoltak? Most is lehetne az egyszerûsített moderáció alapján. 😄

Beírásomban egyébként semmi trollkodás nincs itt trollkodni te szoktál a haverjaiddal minden nap. Szerintem nem mindennapos, hogy valaki 200 millát összefarmol. Kíváncsi vagyok itt a fórumon hányan szedtek össze ennyit. Én majdnem 300 óra játékkal (amit qrva soknak tartok) 14 milla aranyat szedtem fel + nem tudom mennyit árultam, de 50-60 milla se jönne ki szerintem.

+ a két nevetõ smile is azért tettem oda, mert ezt nem komolyan mondtam, hanem csodálkozva, de a faxom fog itt pont neked magyarázkodni, ha ezen AttiGt megsértõdik, hát akkor sajnálom... 😄

j0nNyKa
ráadásul ha tudná a hülyéje, hogy kivel trollkodik 😄
jaj, mi lesz itt..

De szépen tudsz beszélni, miközben az irigység mardossa a szíved.

-j

200 milliót farmoltál? Te semj vagy elmebeteg függõ állat... 😄😄

attiGT
200 millióig farmoltam, utána fegyvereket vettem ki 100 millióig bezárólag és adtam el minimum 50 milliós profittal

SLICK
honnan szereztél annyit?

Frank99
20 db
<#eplus2>

volt 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Visszatértem 2hetes nyaralásból, 670komment közül volt valami épkézláb ?

Get a life!

Mert nem mûködik a commodity ah már release óta. Próbálták javítgatni hetekig, és így sikerült.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Sosem kaptam még ilyen különbözetet, bár nem is vettem kereskedelmi árút még. 😊
Bár akkor sem értem, hogy ha 10 EUR-ért akarok goldot vásárolni akkor miért kell 12 EUR-t rakni a számlámra, hogy késõbb visszakaphassam. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Igaz 😊

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Igen, mivel a wow megjelenésekor, meg utána 3 évig még élvezetes is volt. <#idiota>

attiGT
750 millió gold eladó. pm

antgecc
Nekem ez azért nem vicces, mert rengeteg wowozás után mondhatom, köze nincs egymáshoz a két játéknak.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A goldah-ban is így van, és ott is visszaadja a különbözetet.
Nem kell az összeesküvés-elmélet ide is.

Passzolok, Blizz...

Avenger
Ezt én is néztem már, valószínûleg a blizz lenyúlja ezt a kis pluszt. Gold is 0.29-ért vehetõ 100k, de szerintem mindenki 0.25ért rakja be, meg ugye az utolsó átlagárat ki is írja, ami 0.25..
Nem értem, hogy miért nem javítják? És mi a sorsa a 0.04 eurónak? Ebbõl lesz a prémium év végén? 😛
Persze az is lehet, hogy a 15+15%-ot így tudják egész összegben levonni... De akkor nem ennek kéne lennie a minimális árnak?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

ui: ezt csak egy példánként hoztam fel!

Mennyire butaság ez,hogy megvan fixálva az összeg rmah , hogy lehet így kereskedni ?... nem adhatom el tome of secretet 0.25nél olcsóbban ez hülyeség... berakok 700db-ot ki az aki megveszi 175€? senki... arról nem is beszélve h amit alapból kidob 1 dbra az 0.26€ szóval ha én 700db-ot szeretnék venni az már 182€ , persze nem dobja ki nekem a 175€ ajánlatot 700ra amennyiért én beraktam ( jó az vicces is lenne h magamtól megveszem) de akkor másnak is 0.25 rakja be mégse találok 175€ olyat .... nem értem...

lol ez jó 😊
gondolom majd a gamescom-on fogják bemutatni, személy szerint csak a monk class változásokat várom mert szégény attack speedbõl él és miután azt nerfelték így elég nyüzüge lett a többi classhoz képest😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

antgecc
Méghogy kicsi.... én inkább úgy látom, hogy nem röhejesen nagy. Amekkorának a barbárt ábrázolni szokták általában, hát azt a méretet még Ronnie Coleman is megirigyelné, pedig gondolom többet foglalkozott a testépítéssel, mint a Diablós barbárunk.

Lunki88
A barbár valahogy olyan kicsinek tûnik rajta, de amúgy tetszik. 😊
#53860 Köszi, megfogadom a tanácsot!
Komolyan úgy csinálnak, mintha ez valami kiegészítõt felérõ content patch lenne. Nem kicsit vicces/szánalmas.