Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bot farm??????????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
:ASDS:AD:SA: és társai kimondhatatlanul nem hiányoznak ide
elixirnek meg úgy szövegelj már be, hogy megint napokig csak a kurvaanyázás lesz :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Beírásomban egyébként semmi trollkodás nincs itt trollkodni te szoktál a haverjaiddal minden nap. Szerintem nem mindennapos, hogy valaki 200 millát összefarmol. Kíváncsi vagyok itt a fórumon hányan szedtek össze ennyit. Én majdnem 300 óra játékkal (amit qrva soknak tartok) 14 milla aranyat szedtem fel + nem tudom mennyit árultam, de 50-60 milla se jönne ki szerintem.
+ a két nevetõ smile is azért tettem oda, mert ezt nem komolyan mondtam, hanem csodálkozva, de a faxom fog itt pont neked magyarázkodni, ha ezen AttiGt megsértõdik, hát akkor sajnálom... 😄
jaj, mi lesz itt..
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
<#eplus2>#eplus2>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Get a life!
Bár akkor sem értem, hogy ha 10 EUR-ért akarok goldot vásárolni akkor miért kell 12 EUR-t rakni a számlámra, hogy késõbb visszakaphassam. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem kell az összeesküvés-elmélet ide is.
Nem értem, hogy miért nem javítják? És mi a sorsa a 0.04 eurónak? Ebbõl lesz a prémium év végén? 😛
Persze az is lehet, hogy a 15+15%-ot így tudják egész összegben levonni... De akkor nem ennek kéne lennie a minimális árnak?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
#53860 Köszi, megfogadom a tanácsot!