Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az orosz es az eu playerkre vonatkozoan csak e-mail cimeket loptak el. De artani nem art a jelszocsere es a titkos kerdes csere.
Marfy
Sajnállak, rossz lehet ilyen segglyukkal élned.

Na ilyet se láttam még. Új faj születése?

SINICKER <#violent>

<#mf1><#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#banplz><#banplz><#merges3><#merges3>

Jelszó csere ak aztán ennyi, de amúgy vicces, mik történnek😊

Ja lehet, most keltem, korán van még

Latom elkerulte a figyelmedet:"Some data was illegally accessed, including a list of email addresses for global Battle.net users"
Minket ez nem érint 😊

Asztarohadt.....
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fpocok
Lehet venni fizika autentikátort. Kulcstartó nagyságú... magaddal viszed, ha elmész és SENKI NEM LÉP BE ACCOUNTODRA.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem 4 éves telóm van tehát én arra tuti nem fogom rátenni a progit 😄
Van meg olyan ember, aki nemm hasznal auth-ort? Imadom ekezni a Bli$$-t, de az isten szerelemre..fossa reklamoztak a dolgot, eppenhogy nem konyorogtek osszetett kezzel....
Lunki88
Létezik egy ilyen blizzardos autentikátor aminek 3k körül van az ára vagy választhatod a mobilos azonosítást. Mindkettõnek az a lényege hogy amikor be akarsz lépni az accountodra, még kér egy számsort pluszban és ezt csak te tudhatod mert kiírja ez a kütyü vagy a telefonodon a szoftver.
blizz féle acc védelem,az milyen ?
clio1616v
szólj öcséd haverjának, hogy most már visszaadhatja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lunki88
Csak kíváncsiságból kérdezem: nem használtál ilyen blizz féle account védelmet?
Öcséd accjáról írjál ticket-et a saját nevedben,hogy mi hogy volt.Illetve írjál rá az illetõre,aki használja az accodat.
Hello!
Remélem valaki tud innen segíteni. Pár napja értem haza 1 hetes nyaralásról és amikor beszerettem volna loginolni kiírt valami hiba code-ot. Gondoltam blizard szarakszik, majd holnap játszom. Viszont másnap se volt jó. Itt már kezdtem gyanakodni, hogy valami nem stimmel. Kipróbáltam öcsém accountjával, azzal minden tökéletes volt..sõt láttam, hogy játszanak a witch doctorommal :d beakartam loginolni battlenet-en írni forumra, hogy mi lehet, de azt írta, hogy nem jó az e-mail és a password. Ránéztem az e-mailemre ott pedig láttam spamek között, hogy amíg nyaralni voltam faszán átírtak mindent. Emailt, passt. Tehát nem tudok beloginolni sehová, így ticket-et sem tudok írni.
https://us.battle.net/account/support/identify-account.html - Ezen a linken pedig szintén tehetetlen vagyok mert kiírja itt is, hogy "An error has occurred.
This e-mail/name combination does not exist."
Írtam egy e-mailt a [email protected], de utólag rájöttem, hogy ide hiába.
Szóval ha bárkinek, bármi ötlete, tanácsa van, hogy hogyan szerezzem vissza akkor megköszönném!
Ne legyenek illúzióid, hogy nagyon túlbonyolítanák.

Na, hát akkor lesz vége a világnak, ha a blizzard ennyit fog foglalkozni a pvpvel, hogy külön bracketekben csökkentik a damaget. 😄

Az hagyjan, de mi lesz a DH smoke screenjevel? Mert az nem sebzest csokkent (azaz vegulis dehogynem...100%-ban)Ratehenkedik, par masodperce tkeppen ott sincs, ez ido alatt az alap hungering arrow eleg ahhoz, hogy darabokra szedjen barkit es barmit:S
Egyrészt nem érdekel, hogy az arabok, majd mit csinálnak egymással, másrészt viszont, ha sok bracket lesz, akkor nem lesz nehéz belõni hozzájuk a dmgcsökkentést.

attiGT
Nem bot farmoltam, ugyanakkor ez is egy megoldás ha van biztos vevõ a goldra. Megannyi helyet tudok ahol ingyen jó minõségû farm botokat lehet leszedni, óránkénti ~600k-t farmol neked jobb GF gearben, egy hátránya van, hogy valszeg banolják az accodat egy idõ után (vagy nem)

hát érdekes lesz....DH-m aládtesz 3 trapet lõ egy incendaryt és putty -3 millió hp.....felezheted😄

Úgy is sok értelme van, ha 1 hitelik egymást az arabok.

Másik ligában lesznek, és arról fog szólni a játék, hogy a besorolás határát alulról súrold.

Kiváncsi leszek, hogy akarják majd megoldani a pvpt ezekkel az 500k dpses fasza gyerekekkel. 90%-os damage nerfel is még 1-2 hit mindenki, arról nem beszélve hogy a pistike 50k dpsébõl is szép számok lesznek úgy.

Frank99
mennyi???????????????????

bot farm??????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
naja!
királyság.

Aztapicsa!! GRATU te szemét!!😄😄

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Téma részemrõl OFF!

Az elõzõ jazzy-nek ment, de úgy látom kivette beírását, mire beírtam...

Hagyjuk egymást, köszi! (1 db nevetõ smile)

attiGT
nincs több kurvaanyázás, csak a lóvé dõl

Nálam ilyen, de ugye megy a folyamatos szûrögetés, kirekesztés, amiért egyébként az új szabályok alapján BAN járna....

😄

antgecc
Ha megvakulok sem látom azt a dupla nevetõ smile-t a 890-es kommentben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ezt úgy megfejtetted, hogy ezennel visszaadom az általános iskolai bizonyítványod, mert érdemessé váltál rá.

Na inkább megyek farmolni rá kell gyúrnom a 200 millára..... (2 db nevetõ smile) Innentõl írom, ha már diszkrimináció van még mindig....

De akkor ezzel egyetértettél Frank-kal, hogy Jonnyka is! Köszönjük! 😄😄

Sajnos Te is.

Frank99
õ kivétel.

j0nNyKa
ja hát a szmájlik már nagyon régen ki vannak szedve a hszeidbõl, csak te látod õket 😊
:ASDS:AD:SA: és társai kimondhatatlanul nem hiányoznak ide
elixirnek meg úgy szövegelj már be, hogy megint napokig csak a kurvaanyázás lesz :\

Téged még nem bannoltak? Most is lehetne az egyszerûsített moderáció alapján. 😄

Beírásomban egyébként semmi trollkodás nincs itt trollkodni te szoktál a haverjaiddal minden nap. Szerintem nem mindennapos, hogy valaki 200 millát összefarmol. Kíváncsi vagyok itt a fórumon hányan szedtek össze ennyit. Én majdnem 300 óra játékkal (amit qrva soknak tartok) 14 milla aranyat szedtem fel + nem tudom mennyit árultam, de 50-60 milla se jönne ki szerintem.

+ a két nevetõ smile is azért tettem oda, mert ezt nem komolyan mondtam, hanem csodálkozva, de a faxom fog itt pont neked magyarázkodni, ha ezen AttiGt megsértõdik, hát akkor sajnálom... 😄

j0nNyKa
ráadásul ha tudná a hülyéje, hogy kivel trollkodik 😄
jaj, mi lesz itt..

De szépen tudsz beszélni, miközben az irigység mardossa a szíved.

-j