Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem akkor van értelme az mfnek ha az nem akadályozza a haladásod. Én Wizarddal kb 240 unbuffed mfel farmoltam act 1et meg átöltözéssel act 3at. Majd váltottam barbárra és kb nulla unbuffed mfel 20-30 perc alatt pucolom act 3 végét (2 boss meg 15 pack kb) és állítom többet kerestem vele mint a wizardos szarakodással.
Most jutottam el oda, hogy ha upgradet keresek a barbáromnak akkor már nézek mfes cuccot, de sosem a statok rovására (persze ez nem olcsó mulattság).

LOL eltûnt városból összes eladó, hát ez mi? Nem tudok javítani, meg eladni, mert nincs kinél meg kinek 😄😄

NecroJoe
Én most nézegettem kripp videóit és azon gondolkozom van-e bármi értelme a MF-nak, mert õ kb hússzor gyorsabban belez 0 MF-el mint én unbuffed 220-al, lehet (meglátjuk az MF változásokat) jobban megéri ledobni az MF-et a picsába, esetleg csak úgy tekinteni rá mint jópofa extrára.

Necro

Az lesz még nagyon vicces, ha ez a weapon buff nem fog kihatni még craftokra/vagy tényleg csak a base weapon damage fog nõni, az affix nem.

Láttam, hogy többen is bemutatták a kedvenc karakterük, csatlakozom. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem fogja. Gondold el, hogy sokszor csak 1 stat hiányzik ahoz, hogy a cucc godly legyen.

Ahogy látom essence ára is megduplázódott. 😄

Nem tudom mire ez a nagy felvásárlás, 5 statosat csinálni sokkal jobban meg fogja érni. :p

Ja, 44 millárt volt benn, berakta valaki 1.9ért kivettem beraktam kb 43ért és elment 15 perc alatt. Ma meg vettem griswoldot 14ért és 50ért adtam el.

attiGT
arra reagáltam is, kételkedtem mert ha most ránézek az utolsó 10 trade ilyen 12 milla de már pár órája néztem, gondolom tegnap patch notes után 30 millió körül keltek ? 😮

Persze. Linkeltem is a legszebb eladásom lejebb, persze volt ma is egy majdnem ugyanolyan.

attiGT
bs planokkal igaz?

Én ma+tegnap kb 150 millát kerestem csak AHzással. Kicsit felbolydult a piac az 1.04es hírekre😊.

attiGT
nem csak hirtelen belegondoltam mekkora lenne nem csak az ha játszana, hanem még ide is firkálna néha 😄

Frank99
persze vicc volt.

:-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

attiGT
😄 beszarok

attiGT
miért adnám ki a módszeremet, amit igazándiból nem is lenne nehéz kitalálni és amúgy sem kevesen használnak? vannak affix kombók amik jól mennek egyes itemeken, azokat scannelem AHban és amint beraknak egyet tényleges áron alul kiszedem.

10 millióval kezdtem ha jól emlékszem tegnap vagy azelõtt, 50nél tartok, nem tudom mióta farmolsz infernon, vagy farmolsz e egyáltalán de ha valakinek heteken át 10 millió nem jön össze dropokból salvagebõl akármibõl akkor vmit rosszul csinál vagy rettentõen, végtelenül peches.

Frank99
cccc.....

csak nem te vagy Kuszaszem?????

Frank99
ha van, inkább videót toljál a játékodról.

vagy arról, hogy miket is vettél ah-ban, mennyiért, és aztán hogyan (és mennyiért) raktad be, és adtad el....

bár mindegy, az induló tõkéd FORRÁSÁ-t (amibõl milliók álltak neked AH-ban eladásra várva) soha nem fogjuk megtudni.
innentõl mindegy is
end

jazzy
Nincs energiám ezt az ahzást csinálni már, pedig 1.0.4 elõtt el kéne kezdenem, hogy legyen fasza alaptõkém, 11 milla nem elég amit otthagytam.
attiGT
tolhatok screenshotot az elmúlt 1-2 nap completed tabjáról, habár mivel elkelt a 750 milla gold így 10 millióval kezdtem és 50nél tartok nem azzal a módszerrel amivel ~200 millától lehet jelentõs profitra szert tenni

attiGT
haha: jelentkezzek be magamhoz? 😄

Frank99
amúgy én vettem 10 millát, idõ híjján....

Frank99
bocs, az lehet. ettõl még mindegy. biztos vannak kivételek, és vannak nagyon szerencsések.

Egyébként ha véletlenül közgazdászként tanulnál, javaslom, hogy jelentkezz a Matolcsynál.
Komoly hasznodat vennék, ha valóban így értesz a PIAC-hoz.
Most nem vicceltem. (ha te sem korábban...)
best regards

Frank99
mondtam off.

attiGT
ja és a 140 órát nem tudom hol olvastad de nem tõlem

attiGT
ne haragudj nem akarlak megbántani, de pont tõled nem hiteles ez hogy nincs x milliónyi kereset AHból.
másrészt ez hogy mim van mennyi idõt játszom stb téma meg felesleges. ez az egész teljesítmény és hozzáértés kérdése. d3 bõven vizsgaidõszak alatt jelent meg, mégis sikerült minden tárgyam emellett nem keveset játszottam...

Frank99
bocs, de a" munka,autó,ház, dugás, néha alkohol mellett" ezt nem hiszem el.
mondd azt, hogy ezt csinálod éjjel, nappal, és akkor elhiszem. (persze 140 óra alatt) meg volt néha bot is.....

:-()
az AH-ban nincsenek 150 milliónyi keresetek, úgyhogy valamit olcsó veszel (az olyan is) és aztán akkor haszonnal add el...
de mindegy, messzirõl jött ember.... off

attiGT
nyílván nem mondok nagy dolgokat

Frank99
<#worship>

attiGT
utána pedig használom az AH converteremet (spreadsheet), ami kiszámítja hogy mennyiért érdemes átpakolnom RMAHba illetve a profit alapján is lehet benne mókolni ezt elküldhetem bárkinek ha kiváncsi rá valaki és van némi goldja amibõl szeretne jurót heggeszteni

Ez csak annak lehet ujdonsag, aki nem wowozik/wowozott...ott is detto ez van, csak az osszegek kisebbek
jazzy
Ez nem újdonság, az elsõ 3 napon kiszedtem lvl30-as karakterrel only ahzással pár millát 20-30 ezerrõl indulva. Aki komolyabb pénzt szedett ki mind tudja, hogy AH scanneléssel lehet keresni.
attiGT
jó látni hogy valaki tud igazolni engem. nemrég említettem hogy nem számít eddig hány eurót kerestél ezen a játékot, golddal kell kezdeni, úgy 200 milliótól kezdve lehet 50+ milliókat szerezni AHban ügyeskedéssel

En sem csalok (na jo, a sebezhetetlen wizard exploitot kihasznaltam😛) megis tudtam....
jazzy
Azért 40-45 év között ez hihetõbb, mint egy 20 évesnél. Bár az is igaz, hogy a kort sem bonyolult hamisítani sgn. Ezeket a dolgokat azért mindig fenntartással kezelem, de nem állítom, hogy hazudik bárki, mert nem nekem hazudik, hanem magának, nekem ettõl se jobb se rosszabb nem lesz.
Frank99
ja?

akkor értem... nekem meg a mondatod második felében lévõ dolgok mind megvannak, meg még szorozd meg kettõvel. Vicc nélkül, bár a nõt hagyjuk ki, abból csak egy van.

ezért tudom, mennyi idõvel mit is lehet. 140 órá-val -ahogy Õ mondta - ezt nem lehet megcsinálni bot nélkül, vagy IGEN-IGEN nagy mákkal. ennyit errõl.
peace

Fpocok
BESZAROK BAZMEG. TÉNYLEG MEG LEHET NÉZNI... ha elõbb tudom. Mondjuk én nem csalok, szóval ezért nem tudtam eddig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Nyilván nem mond igazat mindenben, sõt a felében sem, de 2k eurot kiszedhetett ettõl én csak erre a részre reagáltam. A többi nem érdekel, én is leírhatom, hogy van lakásom, csajom, 2 autóm, meg egy cégem, úgysem tudod mi ebbõl az igaz.
ez valóban igy van...egyszer ûltem le AH elé pár órára vettem is egy kb 50 milliós crossbowt 25 ezer goldért😛 azóta is azt használom😄

ahogy mondod pénzt AH ban való okoskodással lehet csinálni és nem abból,hogy mész act 3 ban és naphosszat farmolod a csempákat😛

kell némi alap tõke ,legyél tisztában a kereslettel és profit!

Frank99
nem automatikus.
de ennyi pénzt -ahogy leírta, dolgozik, autó, ház, dug?, él? család távol stb. sztem nem lehet anélkül.
de mint írtam magánvélemény..... a botolók jó része természetesen úgy csinálja, hogy nem is derül ki, több accounton keresztül fut át hozzá.....
ez mese.
vagy bot.
van itt olyan más is-sztem- aki botozik, de nem veri itt magát

clio1616v
hûvös sztori bátyó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

jazzy
Aki ügyesebb nálad az csaló ?

Én 500 eurot szedtem ki ebbõl a szarból, úgy, hogy nem játszok durván másfél hónapja és nem volt lucky 250 euros dropom. Sõt, a legdrágább item ami 1x esett volt 20 euro.
Köszi szépen!

Frank99
sztem meg botolsz.
de ez magánvélemény.

Nem tudjátok, hogy lehet megsasolni, hogy az egyes itemekre mennyi a max MF?

jazzy
Nem tudtam. Õszintén szólva nem szoktam a játék exploit híreket bányászni. De így jártam, utólag nem sajnálom, mert leszarom, akkor meg fun volt gamblezni kicsit visszahozta a d2 emlékeit 😊
elitehun
Mintha ezt már javitották volna, nem?
Most vicceltek? pelda...