Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jutottam el oda, hogy ha upgradet keresek a barbáromnak akkor már nézek mfes cuccot, de sosem a statok rovására (persze ez nem olcsó mulattság).
Necro
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
10 millióval kezdtem ha jól emlékszem tegnap vagy azelõtt, 50nél tartok, nem tudom mióta farmolsz infernon, vagy farmolsz e egyáltalán de ha valakinek heteken át 10 millió nem jön össze dropokból salvagebõl akármibõl akkor vmit rosszul csinál vagy rettentõen, végtelenül peches.
csak nem te vagy Kuszaszem?????
vagy arról, hogy miket is vettél ah-ban, mennyiért, és aztán hogyan (és mennyiért) raktad be, és adtad el....
bár mindegy, az induló tõkéd FORRÁSÁ-t (amibõl milliók álltak neked AH-ban eladásra várva) soha nem fogjuk megtudni.
innentõl mindegy is
end
Egyébként ha véletlenül közgazdászként tanulnál, javaslom, hogy jelentkezz a Matolcsynál.
Komoly hasznodat vennék, ha valóban így értesz a PIAC-hoz.
Most nem vicceltem. (ha te sem korábban...)
best regards
másrészt ez hogy mim van mennyi idõt játszom stb téma meg felesleges. ez az egész teljesítmény és hozzáértés kérdése. d3 bõven vizsgaidõszak alatt jelent meg, mégis sikerült minden tárgyam emellett nem keveset játszottam...
mondd azt, hogy ezt csinálod éjjel, nappal, és akkor elhiszem. (persze 140 óra alatt) meg volt néha bot is.....
:-()
az AH-ban nincsenek 150 milliónyi keresetek, úgyhogy valamit olcsó veszel (az olyan is) és aztán akkor haszonnal add el...
de mindegy, messzirõl jött ember.... off
akkor értem... nekem meg a mondatod második felében lévõ dolgok mind megvannak, meg még szorozd meg kettõvel. Vicc nélkül, bár a nõt hagyjuk ki, abból csak egy van.
ezért tudom, mennyi idõvel mit is lehet. 140 órá-val -ahogy Õ mondta - ezt nem lehet megcsinálni bot nélkül, vagy IGEN-IGEN nagy mákkal. ennyit errõl.
peace
Parasite Eve 2, best game EVER!
ahogy mondod pénzt AH ban való okoskodással lehet csinálni és nem abból,hogy mész act 3 ban és naphosszat farmolod a csempákat😛
kell némi alap tõke ,legyél tisztában a kereslettel és profit!
de ennyi pénzt -ahogy leírta, dolgozik, autó, ház, dug?, él? család távol stb. sztem nem lehet anélkül.
de mint írtam magánvélemény..... a botolók jó része természetesen úgy csinálja, hogy nem is derül ki, több accounton keresztül fut át hozzá.....
ez mese.
vagy bot.
van itt olyan más is-sztem- aki botozik, de nem veri itt magát
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én 500 eurot szedtem ki ebbõl a szarból, úgy, hogy nem játszok durván másfél hónapja és nem volt lucky 250 euros dropom. Sõt, a legdrágább item ami 1x esett volt 20 euro.
de ez magánvélemény.