Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsian várom az árát.....
és ha ezzel megvagy szorozd meg 10-el és annyiba fog kerülni ha benne is lesz a pvp
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elfelejtetted, hogy a resist is ott van még, ami 80% fölötti dmg taken csökkenést csinál
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Már rég eladtam volna, ha nem tudnék pénzt kiszedni belõle.
Parasite Eve 2, best game EVER!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
D1-ben warrior-ommal dueleztem sorci meg rugó ellen, és amikor nyertem akkor éreztem hogy ez valami.... vagy haver warrival hell/hell, sokáig tartott de egy élmény volt, mai napig felidézzük, epic fightok. Ez hol van, hova lett? A kihívás megvan, nemrég linkeltem a profilom, kurva jó volt a dio fight sorci haverral, végén épphogy túléltük(ress is volt), visítottunk a ts-en meg minden(kb 10x-re ment le)... és jó volt.
SZVSZ az AH ebben a formában egy kurva nagy hiba volt, nagyot csalódtam a blizzben...(ennyire pénzéhes szemét bagázsnak nem képzeltem)
Kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy a hangulat már nem régi (persze régen minden minden jobb/szebb volt 😊; de aki egy jót akar játszani az megteheti (semmi pro flame😊
Repatarurgyán
amúgy meg nem tudni semmit az extra affixrõl, mondhatják, hogy hû de tápos lesz, amíg az emberek nem kapnak tényeket biztos forrásból nem cselekednek
Parasite Eve 2, best game EVER!
- tudnám hogy az mf változások kimerülnek abban hogy a swapet büntetik
- tudnám hogy kitelik a pénzembõl egy legalább sebességháromszorozó felszerelés
Necro
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Most jutottam el oda, hogy ha upgradet keresek a barbáromnak akkor már nézek mfes cuccot, de sosem a statok rovására (persze ez nem olcsó mulattság).
Necro
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
10 millióval kezdtem ha jól emlékszem tegnap vagy azelõtt, 50nél tartok, nem tudom mióta farmolsz infernon, vagy farmolsz e egyáltalán de ha valakinek heteken át 10 millió nem jön össze dropokból salvagebõl akármibõl akkor vmit rosszul csinál vagy rettentõen, végtelenül peches.
csak nem te vagy Kuszaszem?????
vagy arról, hogy miket is vettél ah-ban, mennyiért, és aztán hogyan (és mennyiért) raktad be, és adtad el....
bár mindegy, az induló tõkéd FORRÁSÁ-t (amibõl milliók álltak neked AH-ban eladásra várva) soha nem fogjuk megtudni.
innentõl mindegy is
end
Egyébként ha véletlenül közgazdászként tanulnál, javaslom, hogy jelentkezz a Matolcsynál.
Komoly hasznodat vennék, ha valóban így értesz a PIAC-hoz.
Most nem vicceltem. (ha te sem korábban...)
best regards