Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88

Ezt mennyiért lenne érdemes betenni ah-ba? Egy 52-es karinak egész jó szerintem.
Lunki88
<#nevetes1><#nevetes1>
ez finom!

Avenger
Mobilos authenticator-t úgy lehet leszedni, ha beírsz neki két egymás utáni kódot, az account security-nél a megfelelõ helyre kattintva(battle.net-en).
Telepítgettem a telefonomat a héten és vagy háromszor raktam fel új authenticatort, szóval nincs rajta még idõkorlát sem.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

clio1616v
Eladó Clio#2115 BTag-en értek el.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

elitehun
fasza, csak még régebb mintha olyasmit olvastam volna bnet-en hogy kell küldeni a személyirõl képet és ha egyezik a név meg minden (ami nálam nem egyezne 😄) akkor leszedik.
Fpocok
Dehogy is. Van egy kód, amit beírsz és leszedi accountról.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
csak úgy nem lehet
viszont úgy igen, hogy... belépsz bneten, és letöltöd ?!

elitehun
Authenticatort (akár mobil, akár rendes) csak úgy lehet leszedetni egy acc-ról ha küldök nekik egy képet a személyimrõl?
Frank99
sarcasm...
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

attiGT
szerintem fejlõdsz és egyre jobb vagy, jó látni magad fajtákat fejlõdni! grat!!

sam9981
kell varni par napot, nekem kb 3 napig tartott mire megjelent a kod

BF3: shishkeza

Frank99
sztem valami történhetett, 2 halállal megtaláltam Kula bácsi alkatrészeit, 2 kék pack és egy sárga+ kék volt összesen..... a terminusig a múltkor 12 halállal sem jutottam el.

minimálisan vagyok erõsebb talán 900 dmg, meg egy picivel több AR.

vagy csak egyszerûen mákom volt .?!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Carmang
Nem vettem magamra 😊
(viszont az elejétõl kezdve félreértettem milyen kódot is akar a kolléga... pff)

Köszönöm mindnekinek a segítséget, de a számlatörténetben tényleg nem látom...:S Most két rossz kódot ütöttem be, és most elvileg már nem is használhatom ezt a kártyám...:S
A regisztrációm nem lehet törölni?

Fpocok
Remélem nem voltam bunkó, nem annak szántam, csak mondtam, hogy nem arról beszélsz 😄

Acidlich
HA felhivod a bankod ügyfélszolgálatát, ott meg tudják majd mondani ezt a kódot( egy ismerõsöm igy oldotta meg ugyanezt a problémát)

Dehogy a bannkártya. Regel paypalon levonnak 400 huf és a folyószámla-kivonaton lesz egy 4 jegyû kód, azt be kell írni, azt csókolom.

Fpocok
/facepalm

Õ nem arról beszél. Õ azt a kódot keresi, amit a paypal küldött neki a tranzakciónál.

Carmang
A bankkártyád hátulján kell lennie a kódnak. Sõt, kettõ is van, egy 4 meg egy 3 jegyû.

Ott lesz az a 4 jegyû kód pedig... Nem hiszem, hogy nincs ott....

Nálam az volt, hogy miután létrehoztam a paypal fiókomat, nem kért kódot csak miután upgredaltem vagy mit kellett csinálni, az után. Akkor a megadott kártyáról levont 400 forintot, és a bank által küldött sms-ben volt a kód.
Neten találtam annó, egy jó magyar leírást, lépésrõl, lépésre azt követtem, hogy mire mit kell csinálni.

Fpocok
Neten nem tudod megnézni a számlatörténeted? Nekem ott volt.

Üdv!

Tudom már a elegetek van, meg unjátok a paypal-os dolgokat, de még mindig szenvedek csak vele. Nem tudom jóváhagyni...:S
Ma kaptam meg a számla értesítõt, benne minden tranzakcióval. Látom is a paypal-os fizetéseket, de nekem nincs benne semmilyen 4 jegyû kód...:S
Mostmár végképp nem tudom mit csináljak...:S
Nem lehet törölni a paypal fiókomat? Lehet az lenne a legegyszerûbb...

Pls aki tud segítsen!

Köszönöm elõre is!

Ilyen cucc nekem is kéne,van rá 100k goldom 😄
sry a 700 life stealt és 2000 life regen/sec-et kihagytam😛

akkor most még pvp nélkül rakj nekem össze egy olyan cuccosokból álló "szetet" ami ezt mind tudja legyen mondjuk 100k dmg 250% crit 30% crit chance 9k armor 1000 allress 75k hp

kíváncsian várom az árát.....
és ha ezzel megvagy szorozd meg 10-el és annyiba fog kerülni ha benne is lesz a pvp

clio1616v
life regen, steal illetve a skilles armorok is hozzájönnek még, szóval nem esélytelen egy fél percnél tovább tartó pvp

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

persze lehet 80% is,de az csilliókba kerül😊 és még a 20% bejövõ is lerohaszt bármit 100 ezer hp alatt másodperceken belül😄

clio1616v
úgy fogják megoldani, hogy mindenki szépen elkezdi magát hpra felöltöztetni 😊

elfelejtetted, hogy a resist is ott van még, ami 80% fölötti dmg taken csökkenést csinál

Crokin
Belõlem pont az alkohol beszélt, és epic fight win 😊 Pénz jön máshonnan.

Repatarurgyán

a PVP-t el nem tudom képzelni,hogyan oldják majd meg...azok a sebzések amiket kilehet tolni azok köszönõviszonyban sincsenek a karakterek HP pooljához.....még ha a resistek rendesen fognak is mûködni (mivel ugye mindenki 60-as lesz) és vesszük azt,hogy átlag 50-60% fog egy "mezei" kari van mondjuk átlagban 30-50 ezer HP és 50-100 ezer damázs másodpercenként....just do the math! akárhogyan is matekolom egy ember az "egy lövés" lesz mindenkinek😛

😄😄

Fpocok
A játék egy nagy rakás szar. PvP is szar lesz, meglátjátok.
Már rég eladtam volna, ha nem tudnék pénzt kiszedni belõle.

j0nNyKa
ha most valasztanom kene egy epic fight, es parszaz euro kozott... nos. lehet csak az alkohol beszel belolem, de fuck epic fight.

Crokin
Most tényleg az a faszagyerek d3-ban, aki több goldot/eurot/dollart szed ki a szánalmas ah rendszerbõl, kihasználva a kazuárokat? Ne már,
D1-ben warrior-ommal dueleztem sorci meg rugó ellen, és amikor nyertem akkor éreztem hogy ez valami.... vagy haver warrival hell/hell, sokáig tartott de egy élmény volt, mai napig felidézzük, epic fightok. Ez hol van, hova lett? A kihívás megvan, nemrég linkeltem a profilom, kurva jó volt a dio fight sorci haverral, végén épphogy túléltük(ress is volt), visítottunk a ts-en meg minden(kb 10x-re ment le)... és jó volt.
SZVSZ az AH ebben a formában egy kurva nagy hiba volt, nagyot csalódtam a blizzben...(ennyire pénzéhes szemét bagázsnak nem képzeltem)
Kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy a hangulat már nem régi (persze régen minden minden jobb/szebb volt 😊; de aki egy jót akar játszani az megteheti (semmi pro flame😊

Repatarurgyán

Mindegy szerintem várok 1-2 napot, azt ha lejebb megy az ára, akkor mindenképpen érdemes lesz. Remélhetõleg addig nem jön ki semmi új ilyen blog. 😄

attiGT
bármit is jelentsen az a szó hogy rizikófaktor 😄

amúgy meg nem tudni semmit az extra affixrõl, mondhatják, hogy hû de tápos lesz, amíg az emberek nem kapnak tényeket biztos forrásból nem cselekednek

Fpocok
exalted grand valami marad a legnagyob kraftolható fegyó, ugye? lvl62es...

Pont ezen gondolkozom. A bow/xbow egyértelmûen jó lesz, és az csak 5,5 meg 7,5 milla.

attiGT
mert arra számítanak az emberek hogy ugyanugy minden téren jobban megéri majd az 1kezes használata. lehet megérné becuccolni azokból késõbbre de nagy a rizikófaktor

2 kezes fegyver receptek ára miért nem ment fel annyira? Azok is durva buffot kapnak az extra affix értékekkel.

Fpocok
Nem tûnnek el, csak átmennek a bank mögé.

Lunki88
Akkor nekem mit tanácsolsz? Mert már vettem pár mf-es cuccot (az all res kárára) hogy majd azzal farmolom act I-et hátha esik valami jó is... Act II egyelõre még kemény dió az elite packok miatt.
NecroJoe
Én hetek óta nem játszom, jelenleg nincs értelme. Annyire durvàn erõsnek tûnik a WW azzal együtt hogy a gearezês is kurva egyszerû (mf nélkül) hogy én simán bevállalnám ha
- tudnám hogy az mf változások kimerülnek abban hogy a swapet büntetik
- tudnám hogy kitelik a pénzembõl egy legalább sebességháromszorozó felszerelés

Necro

Igaz pont ott volt. Köszi.

Különc
Belial elõtti eventkor eltûnnek Act2ben

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lunki88
Na ne már. :S Én részben a te sikereid láttán kezdtem el mf gear-re gyûjteni, ne okozz nekem csalódást. 😄
Abból lenne csak parasztlázadás😊