Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepítgettem a telefonomat a héten és vagy háromszor raktam fel új authenticatort, szóval nincs rajta még idõkorlát sem.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
viszont úgy igen, hogy... belépsz bneten, és letöltöd ?!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
minimálisan vagyok erõsebb talán 900 dmg, meg egy picivel több AR.
vagy csak egyszerûen mákom volt .?!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
(viszont az elejétõl kezdve félreértettem milyen kódot is akar a kolléga... pff)
A regisztrációm nem lehet törölni?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Õ nem arról beszél. Õ azt a kódot keresi, amit a paypal küldött neki a tranzakciónál.
Neten találtam annó, egy jó magyar leírást, lépésrõl, lépésre azt követtem, hogy mire mit kell csinálni.
Tudom már a elegetek van, meg unjátok a paypal-os dolgokat, de még mindig szenvedek csak vele. Nem tudom jóváhagyni...:S
Ma kaptam meg a számla értesítõt, benne minden tranzakcióval. Látom is a paypal-os fizetéseket, de nekem nincs benne semmilyen 4 jegyû kód...:S
Mostmár végképp nem tudom mit csináljak...:S
Nem lehet törölni a paypal fiókomat? Lehet az lenne a legegyszerûbb...
Pls aki tud segítsen!
Köszönöm elõre is!
kíváncsian várom az árát.....
és ha ezzel megvagy szorozd meg 10-el és annyiba fog kerülni ha benne is lesz a pvp
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elfelejtetted, hogy a resist is ott van még, ami 80% fölötti dmg taken csökkenést csinál
Már rég eladtam volna, ha nem tudnék pénzt kiszedni belõle.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
D1-ben warrior-ommal dueleztem sorci meg rugó ellen, és amikor nyertem akkor éreztem hogy ez valami.... vagy haver warrival hell/hell, sokáig tartott de egy élmény volt, mai napig felidézzük, epic fightok. Ez hol van, hova lett? A kihívás megvan, nemrég linkeltem a profilom, kurva jó volt a dio fight sorci haverral, végén épphogy túléltük(ress is volt), visítottunk a ts-en meg minden(kb 10x-re ment le)... és jó volt.
SZVSZ az AH ebben a formában egy kurva nagy hiba volt, nagyot csalódtam a blizzben...(ennyire pénzéhes szemét bagázsnak nem képzeltem)
Kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy a hangulat már nem régi (persze régen minden minden jobb/szebb volt 😊; de aki egy jót akar játszani az megteheti (semmi pro flame😊
Repatarurgyán
amúgy meg nem tudni semmit az extra affixrõl, mondhatják, hogy hû de tápos lesz, amíg az emberek nem kapnak tényeket biztos forrásból nem cselekednek
- tudnám hogy az mf változások kimerülnek abban hogy a swapet büntetik
- tudnám hogy kitelik a pénzembõl egy legalább sebességháromszorozó felszerelés
Necro
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403