Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Radioaktiv#2562
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A gear-t letesztelem délután valamikor.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tudom hogy már régi hiba de akkor is idegesítõ, hogy az 50ezres kesztyût nem tudom kivásárolni csak az egymilliósat, pedig ugyan azt tudják...
"Én még mindig tartom, hogy a D3 (a Blizz szemszögébõl) nem el lett rontva, hanem szándékosan ilyen, az RMAH miatt. Megkockáztatom azt is, hogy többé-kevésbé mindegy (volt) nekik mennyire lesz sikeres a játék, az RMAH-t, legfõképp az azzal kapcsolatos szociális-pszichológiai mechanizmusokat akarták megfigyelni tesztelni (pl. ha sima játékmenet után irdatlan falba ütközik a player, akkor RMAH-hoz rohan, vagy otthagyja a játékot). PVP ugyancsak ezért kerül majd bele a D3-ba, hogy meg lehessen nézni, hogy PVP-re mennyivel szivesebben költenek RMAH-ban.
Szóval amellett, hogy nem akarok nagyon összeesküvéseket gyártani, szerintem a D3 nem véletlenül (hibázásból) lett olyan amilyen 😊 Persze nyilván nem ezt fogják kommunikálni."
Szerk: bár nemtom hogy sarcasm volt-e, a tank barbár nem mások boostolására van
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

és jaja elég 14k,de baszott lassu egyedül haladni viszont partiban mindenképpen must have egy olyan kari mint a tied /nagy resi-nagy armor/ úgy sétagalopp a játék /bár a dps karik azért megszokták,hogy lepukkannak párszor egy run alatt😊/
nem vágom miért kinozzák magukat a barbárok a sidearm-al/frenzy/ és miért nem a maniac rúnát használják emi 20% al dobja meg az összes sebzésed a hülye random bumerángok helyett! nomeg a furious charge dreadnought runája is baromság,mert némi health globe bónusszal a merciless assault ezerszer jobb ha sok mob van félelmetes pusztitást tud egy 14k dps-es "tank" is vele mikor 4-5 ide-oda /20% al buffolt -lásd elõbb- chargeolás alatt letakaritja a mapet
Most mondjuk kipróbálom az archon+tornádó buildet. Hydra+blizz helyett hydra+tornádó+crit mass+temporal flux. Igazából csak a blurt kellett beáldoznom. És a dps-em is valamivel jobb, mert a tornádók összeadódnak.
Egyenkent meg itt mindent megtalalsz:Wizard inferno builds
Szeretnék érdeklõdni DH után, még pedig abban, hogy milyen skilleket érdemes vele boss-nál alkalmazni?
Jelenleg inferno fokozaton 2. fejezetben Belial-nál megakadtam sajnos <#confused>#confused>
Smoke screen-nél hatred gain,prepration hp reg,aid-os sentry,rain of vengeance-nél a stun,hungering arrow-spray of teeth,elemental arrow hp gaines.
Bár nem tudom, hogy sebzésemmel van-e gond ami jelenleg 40k, viszont életemet kevésnek találom ami 37k-n mozog.
Valakinek lenne valamilyen javaslata megfogadnám szívesen.
mondja valaki azt,hogy nem scaneli le a program a karidat és nem ahoz válogatja a csempek affixeit!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Lam-lam...1 viszonylag egyszeru otlet es megis 100x erdekesebbe tette volna a coopot...pontosan ezert van meg a -nem tul hizelgo- velemenyem a bli$$ devekrol es altalaban az egesz bagazsrol..az osszes ember elmehetett mar onnan, akinek 1 agysejtnel tobbje volt😞
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerintem úgy kellett volna megoldani, hogy a mostani droprate 100ad része lenne, sokkal sokkal ritkább, viszont az szintnek megfelelõen kiemelkedõ.
Vagy több itemet kéne gyûjteni, amiket nem lehet tradelni, és ha valakinek összejön az összes darab, akkor 4fõs partiben lehet idézni bosst és le kell verni. Az lett volna a jó 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!