Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
butus

Avenger
*csak 7% krit

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Ha valaki ki tudja venni, akkor 60ért viszem. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Én pl ezt a kesztyût találtam: 7,5 % krit, 144 int, 30+% krit dmg. 50k buyout.

Elhiszem, hogy nehez kitalalni, vajon mit is tudhat az adott nyaklanc, de akkor segitek egy kicsit:
Amulet -> Amulet
Seeking -> 33MF+ (a konkretan keresett targy 37% MF)
Strife -> +20 damage (a konkret targynal valami +21-23)
60.000 B.O ,tehat leszukitem mondjuk 75-re a vetelarat..es lass csodat, maradt 3 amulet a szukites utan! 😊

De persze minderre siman magadtol is rajohettel volna, de ugye okoskodni mindig egyszerubb, mint tenyleg rakeresni.

Radioaktiv#2562

Crokin
Publicot hajnalban érdemes tolni, egész jó arcokkal lehet összeakadni, tegnapelõtt pl. simán lement Ghom is. 2 sorc, barb+én (monk)

Repatarurgyán

1000LoH ? hát sztem az kevéske...de most tank vagy Dps kell konkrétan?
Tankot is lehet, de akkor miert nem barbart kezdesz? 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

attiGT
szerinted lehet névre keresni?

60k B.O.

Radioaktiv#2562

Seeking Amulet of Strife 60BO
11 ota probalom kivenni

Radioaktiv#2562

attiGT
Valaki mondjon már egy konkrét példát melyik itemet nem tudja kivenni, mert nekem megy.

Avenger
Hát az eddig megkeresett csilliárd dollárból vesznek majd új accountokat. A nagy gold hegyek nem hiszem, hogy ezeken az accountokon raktározódnak. Maximum egy kis költõpénz.

Szerintem a bot-ot hasznalo accountoy banoljak, az nem ugyanaz.
Avenger
Másik dolog mondjuk az, hogy ha most bannolnak is egy csomó botot, mert szabályos idõközönként boyout-olnák ezeket az itemeket. Akkor majd írnak olyan botot, ami egy itemet véletlenszerû idõnként próbál buyoutolni. De az is lehet, hogy már alapból így mûködnek... Szóval alapvetõen tényleg csak az egyszeri vásárlók felidegesítésére jó ez. Ha tényleg a blizz csinálja. 😄

Avenger
Szerintem simán igaz lehet. A korábban linkelt fórumot átnézve, meg saját AH kereséseim alapján legalább 10 item van bent eléggé áron alul, amit lehetetlen kivásárolni. Persze a többi cuccot meg lehet venni probléma nélkül.

Moyko
Üdv!

kérdésem a köv.

Valóban lehet csinálni Monk Tank karaktert, vagy ez csak ábránd.
Mert olvasgatom a a buildeket de mindenki sír hogy 55K HP, 7K armor, 1200 Resist, 20K DMG, 1000LoH, meg hasonló-val makkanak.

Support karinak meg lehet építeni, ami nem hal meg ha egy fireball elszáll mellette?

There is only one Boss!

Azert az jopofa, hogy a Kripp fele buktassuk le a botozokat Armory-val dolgot mind megettetek, de ez aztan tuti okorseg. Mondjal jobbat, hogy megallitsd ezt az AH flipping oruletet. Csak ezen a forumon az elmult par napban hany post volt arrol hogy ki mekkora majer mert mekkorat keresett AH viszonteladassal...
Ha errol bebizonyosodik, hogy igaz, akkor Bli$$ megnyerte nalam az evtized facepalm dijat...
Nyilván ez a helyzet, nem pedig az, hogy egyáltalán nem megy az ah.

Zsenialis! Akkor tulajdonkeppen fantom targyakat probalok megvenni, amik csak azert vannak bent, hogy hatha valaki tul surun probalja oket megvenni es akkor majd jol lebuknak.
Aki ezt kitalalta elkuldenem utcasepronek...aztan szigoruan meghagynam neki, hogy kotelessege levakarni a galambszart minden autorol, ami xy haz elott parkol. Ha nem vakarja le, kirugom. Ha meg tul erosen probalkozik, az auto tulajdonosa vagja pofan! Win-win!

Radioaktiv#2562

Avenger
Így mondjuk van értelme. Hátha még nem gyanús az accountom, csak hatszor próbáltam megvenni az egyiket. 😄

Ah issues ezt az oldalt erdemes elolvasni.
Avenger
Megy ez az act 3. Elsõ két quest simán ment, miden pakkot leölve. Waller meg teleporter is volt. Ráadásul találtam egy bracert is, ami jobb mint az enyém.

attiGT
linkeljétek nyugodtan ide amit nem tudtok kiszedni én készségesen kiszedem õket

Avenger
Én már vagy két milliót buktam azon hogy olcsó cuccot nem tudtam kivenni és drágábban berakni. 😄

Nekem sem megy ez a szemt. Epp 1 oraja probalok kivenni MF gearbe cuccost, de nem hagyja.

Radioaktiv#2562

Lunki88
Hmm pedig én azt hittem csak külön velem szemétkedik. <#idiota>
j0nNyKa
olyan még sose volt, hogy csak 1 embernek ne mûködjön 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Habar, ha jobban meggondolom, a TryHard nevu csoka offscreen-ezve olte a phasebeast eliteket act3ba. De oda akkor megintcsak nem kell az archon.
Lunki88
Másnak se mûködik a goldos ah? Azt írja próbáljam máskor, mert most túlterhelt...
Act1be ugy farmolok, hogy szinte oda se figyelek, leesik az energy armor es csak akkor veszem eszre amikor durvan kezd esni a hp-m a desecratorba. Act3ba nem tudom ezt a luxust megengedni. Oda meg nem overgeareltem a nehezseget, ott figyelni kell. A buildedben viszont nincs vedelem, se force armor, se diamond skin, az elso pakk ami teleporter/fast( mondjuk soul ripper)az ki fog nyirni, hiaba jo a dps-ed. Szerintem.
Azért az már több, mint lúzerség, hogy a csóringer Cain még három héttel az elsõ bug után is rendszeresen beakad a ház sarkába, és ott pogózik Act1 végéig. 😄
Avenger
Buildet még nem raktam össze igazán, ez csak az act 1 farmolós buildem. 😊
A gear-t letesztelem délután valamikor.

Probald ki. Masreszt, minek keverni ket, egyebkent onmagaban jol mukodo buildet? Ez se nem igazan kiteolos de nem is Archon CM build. Hat fene tudja. Patch utan lehet mukodni fog, most viszont azt tippelnem hogy nem fog.
Frank99
akkor én mit mondjak 18900 dps-el....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Avenger

Nekem ilyen csak receptekkel szokott lenni. Idõnként 1 run alatt kiesik kettõ exalted shieldes recept. Van már belõle jó pár. Más receptet még nem találtam.

Öcsém tegnap mutatott képet, hogy haverjának 1 run alatt háromszor esett ki ugyanolyan fegyver ugyanazzal a névvel, meg statokkal. Attól még lehet dupe persze 😄

Avenger
Hihetetlen, hogy nem megy a goldos AH. Rászûrök a gyûrûkre, kiad 6-ot ami jó is, erre a 6-ból csak azt az egyet nem engedi megvenni(túlterhelt, próbáljam késõbb üzenet), ami olcsó is lenne, a többit(igaz csak egyet próbáltam) egybõl lehetett buyoutolni. Kesztyûknél ugyan ez.
Tudom hogy már régi hiba de akkor is idegesítõ, hogy az 50ezres kesztyût nem tudom kivásárolni csak az egymilliósat, pedig ugyan azt tudják...

Egy erdekes velemeny, ezt meg nem lattam eddig:

"Én még mindig tartom, hogy a D3 (a Blizz szemszögébõl) nem el lett rontva, hanem szándékosan ilyen, az RMAH miatt. Megkockáztatom azt is, hogy többé-kevésbé mindegy (volt) nekik mennyire lesz sikeres a játék, az RMAH-t, legfõképp az azzal kapcsolatos szociális-pszichológiai mechanizmusokat akarták megfigyelni tesztelni (pl. ha sima játékmenet után irdatlan falba ütközik a player, akkor RMAH-hoz rohan, vagy otthagyja a játékot). PVP ugyancsak ezért kerül majd bele a D3-ba, hogy meg lehessen nézni, hogy PVP-re mennyivel szivesebben költenek RMAH-ban.
Szóval amellett, hogy nem akarok nagyon összeesküvéseket gyártani, szerintem a D3 nem véletlenül (hibázásból) lett olyan amilyen 😊 Persze nyilván nem ezt fogják kommunikálni."
TurboX
miert? ez egy free loot😄
Mondok jobbat, se nem falaznak be, se nem fagysz be, se az aracne sentry nem ut, eldodge-olod az egeszet a fenebe...
TurboX
ezért szeretem a mighty weapon-t, megBasheled és felügrik a rédzs a felére, am. berserkerrel engem még a büdõs életbe nem falaztak be pedig nem vagyok annyira fasza csávó
Patch utan meg sok is lesz.
Különc
Soloban még mindig elég

Szerk: bár nemtom hogy sarcasm volt-e, a tank barbár nem mások boostolására van

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

amúgy ha van rage a WW is jó ,de hiába a 60!% base crit egyszerüen nincs elég kritikus találat...megáll az eszem

tök 8,mert befalaznak és csoki😛

TurboX
erre való a berserker amit nem használtál el