Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Este esett egy lvl61 epic cipõ... mit mondjak... jó szar volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
és ,hogy ki nézi meg? elmondanám sokan.....Athene,Swifty,BAhjeera,Force Gaming,Totalbiscuit és sorolhatnám még hidd el,hogy ha van eszük odafigyelnek rájuk pont azért ,mert rengeteg rajongójuk van és adnak a véleményükre! Felfoghatják a blizznél egyfajta free piackutatásnak is! Heti
több milliós, célcsoportos nézõszám mellett nem mennek el õk sem.....
Blizzardnak érdemes lenne odafigyelni rá!
Akkor már inkább ez. Bár sun keeper is esett már nekem 30+% mf-el.
2. nalam mondjuk 50-60 kozott van
3. ne is mondja... ritka idegesito ez a rubberbanding... neha elojon nalam iZS (pedig kliens oldalrol szvsz okes a gepem)... -.-
4. hat igen... solozok en is...
5. +1!!!!! (arany resze mondjuk engem nem erint) de a searching az borzalmas... tenyleg...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1.0.4 ben kíváncsi leszek mik lehetnek majd egy ilyenbõl. Lenne rajta durvább dps jó lenne MF-es fegyónak 😄
Don Kartács :)
melee tank wiz*:
dps: 22097.47
armor: 4887
resek: 900-962
hp: 45635
* bo
diszklémer:
-deep cuts azert, mert meg nincs criticalom sok es ugy erzem a hp poolom act1-re boven jo!
-galvanizingen nagyon gyotrodok, hogy helyette lehetne cold blooded, mert ha fagynak a mobok a frost novatol, akkor ugye az nagyon jo...
szerintetek?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Eltûntek az (allres + crit dmg + stat) gyûrûk az AH-ból vagy mi a fene?
Alig dob ki rá találot.
Am eléggé meglepõ azért ez a 3 milla, max 1-et néztem volna ki belõle
Lenne egy kérdésem.. Ha én személyes ismerõsömtõl vettem az accountot.. akkor tudok real money ah-zni ? nem gond ha nem az õ nevén van a bankkártya ? stb ?
thx elõre is !
One more story
Szerintem szarul vannak beállítva a botok. Monknak ez kurvajó lenne, de dhnak egy rakás szar így.

Persze én is csak véletlen nyomtam a buyoutra, csak utána vettem észre, hogy dh only.