Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.0.4 ben kíváncsi leszek mik lehetnek majd egy ilyenbõl. Lenne rajta durvább dps jó lenne MF-es fegyónak :D
Don Kartács :)
melee tank wiz*:
dps: 22097.47
armor: 4887
resek: 900-962
hp: 45635
* bo
diszklémer:
-deep cuts azert, mert meg nincs criticalom sok es ugy erzem a hp poolom act1-re boven jo!
-galvanizingen nagyon gyotrodok, hogy helyette lehetne cold blooded, mert ha fagynak a mobok a frost novatol, akkor ugye az nagyon jo...
szerintetek?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Eltûntek az (allres + crit dmg + stat) gyûrûk az AH-ból vagy mi a fene?
Alig dob ki rá találot.
Am eléggé meglepõ azért ez a 3 milla, max 1-et néztem volna ki belõle
Lenne egy kérdésem.. Ha én személyes ismerõsömtõl vettem az accountot.. akkor tudok real money ah-zni ? nem gond ha nem az õ nevén van a bankkártya ? stb ?
thx elõre is !
One more story
Szerintem szarul vannak beállítva a botok. Monknak ez kurvajó lenne, de dhnak egy rakás szar így.

Persze én is csak véletlen nyomtam a buyoutra, csak utána vettem észre, hogy dh only.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

"Posted by Lylirra
For example, we're giving players a temporary immunity to Fear after they've been Feared by a Nightmarish monster."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ez nem semmi.
olyan cuccai vannak, hogy még a ah sem látott olyat....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
rossz napom volt, ránéztem mirõl szólt ma a cucc...
csak nem kellett volna beírnom. elnézést kérek, ha valakit véletlen megbántottam. ezt éreztem éppen véleményként, bár a véleményem azóta sem nagyon változott, de úgy látszik, öregszem. nem nekem való már.....
Természetes, hogy akinek van ideje és kedve, az lehúzza jól a föld gazdagabbik felén élõket. Nagyjából errõl szól az endgame jelen pillanatban, sajnos.
Elértem Ghom-hoz amúgy... hát szavakkal inkább nem illetném. :D
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ez egy kiba játék.
mirõl beszélünk? játszom, amikor ráérek(és néha dio3), amíg tudok, amíg telik rá AH +esetleg egy pici real money.....
vagy ez nem egy játék? JA.....megnézném a rmah-sokat a real worldben (csak idõ kérdése) amikor majd krumplit kell kapálni a real földön....
vicc, ami itt folyik a virtuális (majd esetleg valós) pénzért.... sajnálom, akinek nem jut más, tényleg.