Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dio1-és 2 után egy ilyen játékot vártam, ahol remek adrenalinpörgetõ csaták és igazán ritkaságszámba menõ tárgyak vannak.
Ha ennek az ellenkezõjére vágynék akkor TQ-znék vagy Torchlightoznék, de azoktól sajnos megesz az unalom!
Köszönöm Blizzard!
"Attól, hogy valami ritka, még nem kell jónak is lennie. Ráadásul mit jelent az, hogy ritka? AH tele van fosva legendarykkal. Az hogy te nem találsz nem jelenti azt, hogy más sem."
Ezen besirtam..ennyire senki se lehet hulye..Tehat ami ritka az ne legyen jo...bocs, akkor mi ertelme? (tudod 1 dolog erteket -tobbek kozt- a ritkasaga vagy inkabb gyakorisaga hatarozza meg) Az altalanos droprateje szamit te nagyon szerencsetlen, nem az, hogy nekem mennyi esik....
Gyengebbek kedveert:
"Legendary Drop Rates
While the increase to Legendary item stats will not come in Patch 1.03, it will be coming Soon™ in Patch 1.1. Hektus has been compiling user data to get a better idea on the drop rates of legendary items. Please feel free to stop by his thread to help him with more data. Currently, he has projected the drop rates as:
Elite monsters accounted for 4.7% of total mobs killed
Normal monsters accounted for 95.3% of total mobs killed
Elite Legendary drop rate: 1 in 4,536 Elite monsters
Normal Legendary drop rates: 1 in 56,096 Normal monsters
38% of Legendaries have come from Elite monsters
62% of Legendaries have come from Normal monsters
STATS SO FAR:
Elite Legendary drop rate: 1 in 4,536 Elites or 0.022% chance
Normal Legendary drop rate: 1 in 56,096 Normals or 0.0018% chance
Interesting stats so far. It appears that elites are about 10x more likely to drop a Legendary than Normals and people are, typically, killing about 20x to 30x more Normals than Elites.
38% of Legendaries have come from Elites while Elites have accounted for 4.7% of total mobs killed
62% of Legendaries have come from Normals while Normals have accounted for 95.3% of total mobs killed"
1. De lehet hogy úgy tervezték, hogy ne lehessen szarrá buffolni egymást minden szarral? Van valami másik játékuk is ahol ez limitálva van.. ja igen a wowban.
3. Attól, hogy valami ritka, még nem kell jónak is lennie. Ráadásul mit jelent az, hogy ritka? AH tele van fosva legendarykkal. Az hogy te nem találsz nem jelenti azt, hogy más sem.
De inkább legyen az mint d2-ben. Minden classnak megvan hogy melyik slotra melyik legendaryt kell rakni. Tényleg az jobb volt, hogy mindenki ugyanabban rohangált.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Radioaktiv#2562
1-es pont:Tenyleg? Ugy terveztek 1 coopra (tobbjatekos)kihegyezett jatekot, hogy coopban legyen a legrosszabb? Zsenialis...
3-as pont:Megszerezhetoseg vs hasznalhatosag: A legendaryk droprateje picsafust (ergo viszonylag ritkak) ehhez kepes a hasznalhatosaguk legendasan szar....Ertheto mar a gond veluk vagy tovabbi szajbaragast igenyel?
Szóval az is lehet, hogy a blizz leszarja a játékot nagyjából, mert már kitermelte azt vele amit akart.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
1. Honnan tudod, hogy nem így tervezték? Nyilván nekik is feltûnt.
2. Talán mert nem találják mi a hiba? Nem biztos hogy egyáltalán van náluk hiba, lehet hogy akad a net/ bármi más.
3. Itemizáció egyáltalán nincs elbaszva. Az elvárások, hogy a legendaryknak MUSZÁJ jónak lenniük user szemlélet van elbaszva.
4. Szar, hanyag munka, egyetértek.
Attól, hogy valami nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy õk nem így tervezték meg valamilyen oknál fogva. Tökéletes játékot lehetetlen csinálni egyrészt mert valaki akkor is húzni fogja a száját, másrészt lehetetlen úgy leprogramozni ilyen méretû dolgokat hiba nélkül.
oké ez nem fizetõs és más stilus,de tudtommal sokan elpártoltak már a játéktól.....szóval nem biztos,hogy kifizetõdõ a nemtörõdömség:P
nem tudom õket mivel védeni, talán csak hogy kurvanagy projekt, amit nyilván nem 3 perc javítani
de ofkorsz valahol igazad van, 3 hónap alatt nem valami sok fejlõdést láttunk
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ehhez kepest 1 vicc, hogy van meg olyan, aki vedi a bli$$-t, marmint ingyen....Azt megertem, hogy van a penz, amiert Judit haja korpasodik, de ingyen?:S
Vagy vegyük azt,hogy rossz az egész partiban való játéknak a mostani koncepciója?,mert egyedül valóban gyorsabban lehet haladni.....
az is kissebb hiba,hogy az a mocskadványos "gumikötél effektus" napjában többtucatszor bassza el tizezrek játékát?/HC ról ne is beszéljünk/
az itemizáció? az,hogy elvan baszva az egész úgy ahogy van? és a kiádás óta tolják halasszák?
vagy az AH? ami most vagy direkt vagy véletlen /megint orbitális fejlesztõi hiányosság/ lekorlátoz 3 keresési szûkitlésre? Vagy az,hogy hetente minimum 3x elbaszódik? 4 hónapja?
szerintem ezek nem kissebb hibák hanem nagyon is súlyos és aggasztó hibák és még sorolhatnánk.....nagyon sokan tipliznek le Diablóból ,valahogy nekem ez nem a megszokott Blizzes minõség:P
és,hogy ki is ez a srác? nemtudom:P ,de a videóival tömegeket vonz és amolyan szócsõként a világba kürtöli ami a mi lelkünket is nyomassza:)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Este esett egy lvl61 epic cipõ... mit mondjak... jó szar volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
és ,hogy ki nézi meg? elmondanám sokan.....Athene,Swifty,BAhjeera,Force Gaming,Totalbiscuit és sorolhatnám még hidd el,hogy ha van eszük odafigyelnek rájuk pont azért ,mert rengeteg rajongójuk van és adnak a véleményükre! Felfoghatják a blizznél egyfajta free piackutatásnak is! Heti
több milliós, célcsoportos nézõszám mellett nem mennek el õk sem.....
Blizzardnak érdemes lenne odafigyelni rá!
Akkor már inkább ez. Bár sun keeper is esett már nekem 30+% mf-el.
2. nalam mondjuk 50-60 kozott van
3. ne is mondja... ritka idegesito ez a rubberbanding... neha elojon nalam iZS (pedig kliens oldalrol szvsz okes a gepem)... -.-
4. hat igen... solozok en is...
5. +1!!!!! (arany resze mondjuk engem nem erint) de a searching az borzalmas... tenyleg...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan