Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De elég érdekes kombinációkat is ki lehet alakítani a skilleknél, pl. ball lightning + knockback support + lesser poison support esetén a ball lightning tolja visszafelé az ellenfelet (közelharci ellenfelek ellen jól jön varázsló esetén) és 40% eséllyel meg is mérgezi, ha még poison support-ot is adsz harmadik support gem-ként, akkor mindig mérgez.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Kojiro ergo sum.
Elég rég óta játszom. Még Akt2 előtt talán? Vagy a Smuggler's pass? Nem is emlékszem hogy adták ki. :D
:)
Tanulni kell? Igen.
Farmolni kell? Csak azt.
Stresszelni? Nem. :)
Próbáld ki, ingyenes. Ha bejön, itt egy guild, aktív, sokan vagyunk. Segítünk: Path of Exile Hungary
Mondjuk én már SSF-ben játszom, szóval csak tanácsokkal tudlak támogatni.
Itt egy fórum, aktív. https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/friss.html
Szerintem jobb, mint a diablo, csak bonyolultabb. Manapság pedig sokan nem akarnak időt fektetni abba, hogy megtanulják. Amivel nincs is baj, de én azt mondom, hogy érdemes rászánni az időt.
Szép meg jó a nosztalgia, de a D3 keresztbe lenyeli a D2-őt minden téren. Mondom ezt úgy, hogy annó rongyosra Diablo 2tem magam. :)
Nem igazán tudom mennyire volt komoly a kijelentésed? Még D2-höz képest is messze elmarad komplexitásban a D3.
How much can you take,before you snap?
Összehasonlíthatod bármilyen hack&slash vagy akár akció/kaland játékokével, hozzá fogható komplexitást nem találsz.
Kojiro ergo sum.
Ami nem rossz alternativa az a Grim Dawn, az egész jó.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2018.11.09. 12:30:47
A path of exile amőgy egy jó game? Van olyan összetett rendszere, mint a D3-nak? Endgame milyen?
Kojiro ergo sum.
"For die-hard PC fans, we will say though, we still have multiple Diablo teams working on Multiple unannounced Diablo projects. So we haven’t forgotten about them. The future is bright. Stay tuned."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyszóval félrecsúszott a marketing és a kommunikáció. Nem magával a játékkal van a baj, hanem hogy nem Éppen egy Blizzconon kellett volna ezzel előrukkolni, amit a kemény mag követ.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.11.06. 13:13:53
Ha viszont bejelentik a D4-et is, akkor ezek az emberek inkább kivárnak. Lényegében a saját terméküknek csinálnak konkurenciát.
Szóval az lesz, ami az ESO-val van már pár éve a Beth-nél: szándékosan fékezik az új TES játék fejlesztését, hogy az ESO-ra tereljék a játékosokat. Nyilván ott ugyanaz a platform és nyilván nem mindenkit lehet átterelni, de ha csak 10% átmegy, az is 10% plusz játékos, ami már dollármilliók.
(ráadásul úgy csinálnak mintha nem vert volna köröket a PoE a Dió 3-ra már egy-két éve...)
Halhatatlan mém lesz ebből. :D
Mondom koncepcio rajzokat.... A D3-nal mar jatekmenetet mutattak....
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.11.05. 21:50:14
Kripp (Hearthstone játékos/sztrímer) is említette néhány órája, hogy ő látott a BlizzCon-on új Diablós anyagokat a színfalak mögött (konkrétan Diablo 4-et mondott). Ő sem érti, miért nem került semmi bejelentésre ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.05. 21:22:02
Jah, és aki figyelemmel kísérte a "fejlesztést", az láthatta, hogy lényegében több volt amit kiszedtek a játékból (pl. -1 város, kivégzések, rúnák, stb.), mint amit hozzátettek ebben a 4 évben.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.04. 22:13:08
POE-nek pont ezek az erősségei. Az elején csináltam 2-3 karit guide alapján, onnantól kezdve a passzív skill tree totál egyszerűnek tűnik. Sokakat elrettent, de tényleg totál egyértelmű a 3-4. karakter környékén. Én néha napokat eljátszok Path of Buildingban(offline karaktertervező progi, ahol mindent össze tudsz rakni, és látod mi lesz a vége a játékban) egy liga előtt, hogy milyen karaktereket is építsek. A POE főleg erről a pöcsölésről szól, akinek ez bejön mindenképpen próbálja ki.
Amúgy a játékmenet tényleg sematikus farmolás(Mint az arpg-k 99%-ban), a lore csapnivaló, cserébe van vagy 8 féle endgame boss, és most a delve ligában a kvázi griftelést is behozták, szóval van miért fejleszteni a karit a szokásos "még gyorsabban csináljam ugyan azt a dolgot" célon kívül is.
Amúgy hogy ontopic is legyek. Szerintem a Blizz azért sem vállalkozik már nagy dologba, mert nincs a cégnél senki, aki meg tudná csinálni a régi színvonalon. Én úgy látom modern pénzcsináló üzemeket nyitnak(CCG, Mobil játék, mikrotranzakciókra épülő MOBA és taktikai FPS), ahol a kezdeti lendületet a nosztalgiára éhes régi blizzrajongók adják, majd a dolog szépen kinövi magát és eljut a szélesebb tömegekhez, akik alapból keresik ezeket a játékokat. HS-el és OW-val brutálisan bejött, HOTS-al talán kevésbé, a mobil dologgal meg majd kaszálnak Kínában.
Nekem is a Warcraft volt az első játékom, és fáj nézni a Blizz halálát, de ha az uccsó 5 év legnagyobb pillanatai 1-1 remaster bejelentése, akkor itt már nem nagyon kell sok mindenben reménykedni. Ha most bejelentenének egy D4-et, tényleg úgy gondolnánk, hogy az végül jó lenne?
Amúgy sajnos erős a gyanúm, hogy egy HS kieg pack eladásaival több lóvét húznak, mint amit egy D4 hozna nekik, ráadásul előbbi biztos pénz szinte nulla befektetéssel, míg a D4-hez össze kell rakni a csapatot, fizetni a fejlesztőket vagy 5 évig, azután meg behúzni a lóvét ami lehet akkor már ott se lesz. Szomorú de ez van.
Mindez nem is említhető egy napon a Dio Immortallal. Ez a nyilvánvalóan a casual mobilpiacra készült játék, főként Kínára és más keleti ország piacára, nyilván nem a nyugati, blizzcon látogató hc rajongókat célozza. Ez esik rosszul a rajongóknak, mert ők csináltak milliárdos céget a pici blizzardból.
Hiába van SC2 mégis lett SC1 remaster és amennyire hallottam sok SC fan nem is nyergelt át az újra.
Lesz WC3 remaster, de ha jól értem, a játékmenet 1:1-ben 2003-as. Nem semmi.
A Dio 3-at nem ismerem, de amennyire látom nem lett túl nagy siker.
Van WoW és Overwatch és egy kártyajáték, ez utóbbi nekem nem nagy szám, mert 20+ éve is ismertem és játszottam ilyeneket, csak nem online. Az FPS játékok meg nekem a "whatever" kategória.
Mintha ötlete se lenne a Blizznek, hogy mit kéne csinálni és láthatólag fel sem fogta, hogy a közönsége kikből áll. Lehet, hogy a mai 20 körüli gen mobilon játszik, de nézzenek már csak a Blizzconon végig 25-40 közötti generáció. Ennek legfeljebb az alsó vége tol mobilt.
Én pl. el nem tudom képzelni, hogy az asztali gépem mellett elővegyem a mobilt játszani, mert komolytalan az egész. Nem az én területem. Láthatólag a Blizzcon közönsége is így volt vele.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.04. 11:51:52
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Hogy ennyire ne értsék a saját közönségüket, az egész hihetetlen.
Az ilyen be nem jelentett "future project"-ekkel az a baj, hogy azt mondanak, amit akarnak. Olyan ez, mint az új TES játék. Ahogy a bethesda sem siet kiadni, mivel az ártana az online cash grab-jének (ESO), úgy félő, hogy a blizzard sem fog rohanni a D4-gyel. Nem akarnak konkurenciát csinálni a DI-nek és a fincsi mikrotranzakciós pénznek.
amúgy vicces, hogy meg sem várják a blizzcon végét,sőt inkább a kellős közepén, le kell hozniuk egy cikket, ahol magukat mentegetik. na kb ennyire állhatnak most a helyzet magaslatán blizz hq-ban. :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯