Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
MLM?
te amúgy tudod is, hogy mirõl beszélsz vagy csak dobálózol a szavakkal?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eljen><#eljen> sajnos

Aki sokat játszott azzal a hárombetûs játékkal, aminek nem mondhatjuk ki a nevét, az tudhatja, hogy 4-5 éve már másról szól a Blizzard.
Ha valaki nem volt tisztában ezzel, az joggal érezheti magát átverve.

Carmang
Gyakorlati szempontból igazad van, de szerintem meg elk*rvúltak, elvesztették az emberek bizalmát. Ilyen állapotban hogyan várják el, hogy a következõ játékukat milliószámra megveszik? Ez hosszútávon, üzleti szempontból egyáltalán nem tesz jót nekik.

Carmang
De a Blizz mindig is arról volt híres, hogy minõségi játékot készít, és inkább csúsznak 2-3 évet, de azt _tényleg_ tutifrankóra megcsinálják.
A Dio3-nál ennél alább nem is vártuk volna (én legalább is nem), meg el is mondták, hogy "perfectly executed", nem is véletlenül lett az "elsõ nap a legtöbbet eladott játék" azonnal. Ehhez képest annyira mégsem perfektli ekzekjúted, mert mindenhol megy a sírás.
Hát ez a nem mindegy... Hogy valami egyszerû dolgot elszúrtak, de majd peccsel javítják, vagy alapvetõ koncepciós hibák vannak, amit balanszolhatnak évekig mire jó lesz.

Az üzlet szempontjából már kihozták a játékból, amit lehetett. Most egy kis apróért kidobnak pár patch-et, hogy valamilyen szinten életben tartsák a játékot a kiegészítõig.
Én ezt nem tartom olyan ördögtõl valónak, végül is nem egy non-profit vállalkozásról van szó.

Jaja nekem meg múltkor egy 1100 as nyíl esett, amin volt vagy 220 str 😄😄😄 Mekkora szánalom...

Lunki88
A legjobb statok egy barbárnak... <#nevetes1>
hmm akkor sry

nekem esett egy ilyen😛😊

jobban járunk ha ezt linkelitek😄

elitehun
Most szúrom le magam...
Frank99
pont ezért nem lesz jó a dió3. mert lexarják, mi történik.
a nagy pénz az eladásokból megjött, már az elsõ héten. a RMAH morzsák ahhoz képest.

a pénzre ácsingozó, botoló, ah-kutatók közel sem fognak olyan annyit keresni, mint korábban. Mert rosszul indult a game, és ezt nem tudja visszahozni Blizzard...

10 millát goldot vettem, ott vagyok most is, megvan mind. én "vénember" is megcsináltam, Beliált is.... Ez már nem arról szól, mint régen, nincs értelme Set-et keresni, nincs értelme legendarizni, miért kutassak? HA EZT meg tudják fordítani, le a kalappal. FÕLEG ha nem csak pár hétig...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

tudom, hogy nektek is tele van a hócipõtök (nekem is...bár inkább most fps-eket keresgetek, majd most az uj CS.) váró állapotban vagyok. 1.4 nél felnezek mivan. en ennyit mondok (ja meg a blizz tényleg látszik h nem a régi csapat)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Frank99
te tudod....

Mivel mostanában nem fognak idõgépet feltalálni, ezért furcsa elvárás lenne, hogy 10-20 évvel ezelõtti sikereket érjenek el. Az Y és a Z generációt teljesen esélytelen hosszabb távon lekötni. A vénemberekben meg nincs annyi pénz, hogy megérné õket külön megcélozni.
A játékfejlesztés még mindig egy üzlet, ezt valahogy sikerül elfelejteni. Azok sem a világbékéért vagy az emberek boldogításáért dolgoznak, akik nap mint nap itt nyafognak, hanem fizetésért.

Frank99
sarcasm on.

lehagytad a kapcsolót.

téged pont nem érdekel más, csak a profit. tõzsdézzél. komolyan mondom, mert profi vagy.
ettõl ez egy játék.....

sztem várjuk meg a PvP-t meg az exp-eket...dia 2 sem a hipp hopp azonnal jo lett.
annyi kulombséggel hogy régen nem voltak modern kori elvárások, és az emberek 50%a csak torten tolta és onnan mondja mekkora volt és hogy ott nem volt jo a kereskedés.
de igen ott is volt "AH" ugyhivták jsp és ott volta fg, sõõt ott is voltak elado cuccok online lovéért, fõleg reset utan.

összevissza vagdalozik mindenki a d2-vel aztán azt sem tudjatok mivolt a mélyvízben?

ez a d3om jo lesz vagy nem...bármi lehet, nem most kell le "sz@rozni".

én is mérges vagyok. de roma sem egy nap alatt épult fel.

tényleg még nem nyilt egy anti d3 fan club ahol mehet a cry? 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Frank99
én biztos nem.

és páran játszanak a környezetemben, azok sem hiszem.

attiGT
egyetértek minden egyes szavaddal. én nem tudtam volna ilyen összeszedetten leírni mi is történik a játékkal. bárcsak felnõhetnék a te szintedre

Lunki88
Ennek ellenére le merem fogadni hogy mindenki meg fogja venni a kiegészítõt, már ha adnak ki hozzá. 😊
Frank99
mert ha nem lesz új játékos, ki is veszi meg a beraktározott Legendarydat?
Vagy ha lesz is, mennyivel lesznek többen? pár tíz-ezerrel?
Új millió játékosok nem lesznek, max 100.000,- db. abból egy jó része (mint eddig) nem fog vásárolni., mert nem akar, vagy mert nincs rá pénze.
Közben megjönnek az új játékok. Pl GW2..... gondolom ott is lesz majd pénzes tartalom, de cccc....

látva a dio2-õt valamit el kell ismerni mindenkinek. A dió3 a büdös életben nem lesz olyan, mint az elõd volt. Ezt elqrták, és nem hiszem, hogy vissza tudják csinálni.

Frank99
csak a pénzhajhászok, akik azt lesik, mibõl hozzák ki a mégtöbb pénzt, ugye?

ez nem egy játék már, közel sem.
itt baxták el.

az MW3 csalókkal együtt is inkább játék. HA EZ egy pénzkeresõs MLM, akkor legyen az a neve MLM Diabló.

Ha mégtöbben itthagyják, kinek farmoltolk, AH-ztok +,botoltok????????

Egymásnak? Mert lassan az lesz....

Rmah-ból ömlenek a centek zsákszámra, úgyhogy az tuti pontos lesz. Oh wait.

Azért sikeresen belõtték mindkét patchet aug utolsó hetére. Na vajon melyik fog késni..

Segáz, jön az 5.0 meg a gw2, aztán mop, és még ennyi sem lesz!

attiGT
Jelenleg az a baj a játékkal, hogy kevesen játszanak.

j0nNyKa
Fire Chains and Shielding were only provided as examples. We looked at every affix and have made adjustments to more than just those two. For example, we’re giving players a temporary immunity to Fear after they’ve been Feared by a DiabloWikiNightmarish monster.

Keep in mind that the systems preview is more about explaining why these kinds of changes are being made, rather than detailing everything out line-by-line. (That’s ultimately what patch notes are for.)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

yesname
Nem a drop rate a baj.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Lammer
nekem egyebkent sosem volt gondom az itemizacio azon reszevel, hogy nem esik minden sarkon 1500-as dps 1 hander fegyo... de... a legendarykat tenyleg egy kicsit gagyaba razhatnak (es igen legyen megritkabb a droprate)... nekem a legjobban az AH fajo... lehessen tobb ertek szerint keresni es az lenne a tuti (alom persze)... hogy el lehetne menteni par presetet... pl:
preset 1:
minimum int 150, minimum vit 150, allres: 60, socket: 1, stb... es ez 1 preset...

eeees ami a lenyeg: lehessen szortirozni bidre, meg time left szerint is, az lenne a tutko 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carmang
Itemizáció: azt azért ne feledjük el, hogy a Blizz több százezres (sõt milliós) játékossal számolt, akiknek ha folyamatosan jó képességû cuccok potyognak, akkor igen gyorsan felöltözik mindenki AH-ból, lezúzza infernón Diablót, és ennyi.
Képzeljétek csak el, ha ugyan azt a drop rate lenne, mint Dio2-ben: egy karival 1 set valami tuti esett, de akár kettõ is. Ráadásul használható is volt. Sa saját klassznak esett felvetted, ha másnak félreraktad késõbbre.
Elõvették tehát a statisztika tanulmányaikat, és a tervezett játékos számra belõtték Dio3-ban a random dolgokat. Hogy essen jó cucc, de azért ne sok.
Közben persze alaposan lecsökkent a játékosok száma, na most újra elõ kéne venni a tudományt, és újraszámolni az egészet.

Mivel ilyen l2 acc 30euro kb diablo accot meg már tudok venni max 25ért sztem korrekt.

attiGT
azért ennyire nem szar még ez a játék

Diablo 3 accért adok lineage 2 eu- cores 92,5 wynn summ accot felcuccolva

cataflam02
Erre senki nem tudja a tutit ?

One more story

j0nNyKa
diszkriminacio, nem csak fiuk
jartal mar a developer's hellben? tele van nokkel a csapat

készülnek a fiúk a titánra
Lunki88
<#eljen><#nevetes1>
j0nNyKa
szarkazmus tablaval te se talalkoztal meg ugy latom 😄

Klemice
Bagoly mondja verébnek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Különc
Mondja, akinek élete sincs

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ha valaki ennyire utál/un valamit, és mégis rengeteget foglalkozik vele, annak néha ki kellene mennie a napsütésre, hátha találna valami értelmes tennivalót az életében.

arrgh rossz beillesztes...es mar lelottem az ablakot:S
Sigh...Megprobalom lassan..
A szinkodok az adott targy elofordulasanak gyakorisagat kozkeletu elnevezessel dropratejet, illetve "hasznossaganak" valoszinuseget jelzik azaz kellene)..megjegyeznem, hogy a sarga eredetileg rare kategoria volt.....nem mintha tenyleg ritka lenne...
"Nem azért legendary, mert kibaszott jó, hanem mert kapcsolódik a lore-hoz." Errol valami link, mert erosen ex-has kategorianak tunik....1 action-rpgben ugyanis erosen tendal a 0 fele az ertelme az ilyesminek ...
Amugy megkovetlek, valoban van buff limit a WoW-ban.."There is a lower bound on all buffs, the target cannot receive a buff with a spell level greater than their level + 10. EG: a level 10 cannot receive a level 21 buff from a player spell." Ja, tisztara mint a d3...
Fpocok
Nincs semmi warez verzió, játszani csak akkor tudsz, ha megveszed.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Találtam egy sárga sapkát, amin olyan statok voltak, hogy ahban egyetlen olyan sem volt. Olyan hihetetlen ritka, és szar volt. Akkor most hogy is van ez?
Attól hogy ritka, még nem kell jónak lennie. Nem azért legendary, mert kibaszott jó, hanem mert kapcsolódik a lore-hoz.

Magic Boy
Sziasztok.

Bár a processzorom nem dupla magos (a többi rendszerkövetelménynek simán megfelel a gépem elvileg), de kedvet kaptam a játékhoz, hiszen az elõdei is a kedvenceim voltak.

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e adni linket ahonnan letölthetõ a játék?
Jöhet privátban is.

Azért merem megkérdezni, mert sehol se látok varezt tiltó feliratot.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler Durden
Este megrakott egy csapat bepipázott feka és közben a vádlidat markolászta..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR