Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te amúgy tudod is, hogy mirõl beszélsz vagy csak dobálózol a szavakkal?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha valaki nem volt tisztában ezzel, az joggal érezheti magát átverve.
A Dio3-nál ennél alább nem is vártuk volna (én legalább is nem), meg el is mondták, hogy "perfectly executed", nem is véletlenül lett az "elsõ nap a legtöbbet eladott játék" azonnal. Ehhez képest annyira mégsem perfektli ekzekjúted, mert mindenhol megy a sírás.
Hát ez a nem mindegy... Hogy valami egyszerû dolgot elszúrtak, de majd peccsel javítják, vagy alapvetõ koncepciós hibák vannak, amit balanszolhatnak évekig mire jó lesz.
Én ezt nem tartom olyan ördögtõl valónak, végül is nem egy non-profit vállalkozásról van szó.

a nagy pénz az eladásokból megjött, már az elsõ héten. a RMAH morzsák ahhoz képest.
a pénzre ácsingozó, botoló, ah-kutatók közel sem fognak olyan annyit keresni, mint korábban. Mert rosszul indult a game, és ezt nem tudja visszahozni Blizzard...
10 millát goldot vettem, ott vagyok most is, megvan mind. én "vénember" is megcsináltam, Beliált is.... Ez már nem arról szól, mint régen, nincs értelme Set-et keresni, nincs értelme legendarizni, miért kutassak? HA EZT meg tudják fordítani, le a kalappal. FÕLEG ha nem csak pár hétig...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
A játékfejlesztés még mindig egy üzlet, ezt valahogy sikerül elfelejteni. Azok sem a világbékéért vagy az emberek boldogításáért dolgoznak, akik nap mint nap itt nyafognak, hanem fizetésért.
lehagytad a kapcsolót.
téged pont nem érdekel más, csak a profit. tõzsdézzél. komolyan mondom, mert profi vagy.
ettõl ez egy játék.....
annyi kulombséggel hogy régen nem voltak modern kori elvárások, és az emberek 50%a csak torten tolta és onnan mondja mekkora volt és hogy ott nem volt jo a kereskedés.
de igen ott is volt "AH" ugyhivták jsp és ott volta fg, sõõt ott is voltak elado cuccok online lovéért, fõleg reset utan.
összevissza vagdalozik mindenki a d2-vel aztán azt sem tudjatok mivolt a mélyvízben?
ez a d3om jo lesz vagy nem...bármi lehet, nem most kell le "sz@rozni".
én is mérges vagyok. de roma sem egy nap alatt épult fel.
tényleg még nem nyilt egy anti d3 fan club ahol mehet a cry? 😊
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
és páran játszanak a környezetemben, azok sem hiszem.
Vagy ha lesz is, mennyivel lesznek többen? pár tíz-ezerrel?
Új millió játékosok nem lesznek, max 100.000,- db. abból egy jó része (mint eddig) nem fog vásárolni., mert nem akar, vagy mert nincs rá pénze.
Közben megjönnek az új játékok. Pl GW2..... gondolom ott is lesz majd pénzes tartalom, de cccc....
látva a dio2-õt valamit el kell ismerni mindenkinek. A dió3 a büdös életben nem lesz olyan, mint az elõd volt. Ezt elqrták, és nem hiszem, hogy vissza tudják csinálni.
ez nem egy játék már, közel sem.
itt baxták el.
az MW3 csalókkal együtt is inkább játék. HA EZ egy pénzkeresõs MLM, akkor legyen az a neve MLM Diabló.
Ha mégtöbben itthagyják, kinek farmoltolk, AH-ztok +,botoltok????????
Egymásnak? Mert lassan az lesz....
Keep in mind that the systems preview is more about explaining why these kinds of changes are being made, rather than detailing everything out line-by-line. (That’s ultimately what patch notes are for.)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
preset 1:
minimum int 150, minimum vit 150, allres: 60, socket: 1, stb... es ez 1 preset...
eeees ami a lenyeg: lehessen szortirozni bidre, meg time left szerint is, az lenne a tutko 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Képzeljétek csak el, ha ugyan azt a drop rate lenne, mint Dio2-ben: egy karival 1 set valami tuti esett, de akár kettõ is. Ráadásul használható is volt. Sa saját klassznak esett felvetted, ha másnak félreraktad késõbbre.
Elõvették tehát a statisztika tanulmányaikat, és a tervezett játékos számra belõtték Dio3-ban a random dolgokat. Hogy essen jó cucc, de azért ne sok.
Közben persze alaposan lecsökkent a játékosok száma, na most újra elõ kéne venni a tudományt, és újraszámolni az egészet.
jartal mar a developer's hellben? tele van nokkel a csapat
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A szinkodok az adott targy elofordulasanak gyakorisagat kozkeletu elnevezessel dropratejet, illetve "hasznossaganak" valoszinuseget jelzik azaz kellene)..megjegyeznem, hogy a sarga eredetileg rare kategoria volt.....nem mintha tenyleg ritka lenne...
"Nem azért legendary, mert kibaszott jó, hanem mert kapcsolódik a lore-hoz." Errol valami link, mert erosen ex-has kategorianak tunik....1 action-rpgben ugyanis erosen tendal a 0 fele az ertelme az ilyesminek ...
Amugy megkovetlek, valoban van buff limit a WoW-ban.."There is a lower bound on all buffs, the target cannot receive a buff with a spell level greater than their level + 10. EG: a level 10 cannot receive a level 21 buff from a player spell." Ja, tisztara mint a d3...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Attól hogy ritka, még nem kell jónak lennie. Nem azért legendary, mert kibaszott jó, hanem mert kapcsolódik a lore-hoz.
Bár a processzorom nem dupla magos (a többi rendszerkövetelménynek simán megfelel a gépem elvileg), de kedvet kaptam a játékhoz, hiszen az elõdei is a kedvenceim voltak.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e adni linket ahonnan letölthetõ a játék?
Jöhet privátban is.
Azért merem megkérdezni, mert sehol se látok varezt tiltó feliratot.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.