Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem új keletû de remélhetõleg most hogy már publikus és megy miatta a nagy rinya ezzel is csinálnak valamit.
Áron alul bent van több cuccom de nem visznek semmit😞
Pont elkezdtem húzni egy wizardot, de ha ennyire nem viszik a cuccokat nem lesz mibõl felgearelni.
ennyi.
vessetek, majd kaszáljatok!!!!!
sokra mentek vala!
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a legtöbb (bocs az összes) M L M az pénzrõl szól. hogyne tudnám.
ez is az. csak nem piramisalakban....
éppen nem találtam találóbbat rá... bocsánat....
még 1x leírom: 1 év múlva, 2013 aug. végén megnézem a játékot.....meg a topicot.
addig a cél (csak time kérdése) Diablo faxának a falra ragasztása, aug.vége, mert dolgozom is...
Amúgy megnéztem a király barbit tegnap, több mint 1.000.000 dps. hogy a bánatban rak valaki ilyet össze, ha nem bot?
sehogy.
de ezt ugye nem vizsgálja senki sem.
olyan cuccai vannak, hogy olyat ah-ban (még a Holdon sem, sõt a marsjáró sem) nem látott még senki. Ilyet csak botolni lehet, de híres lett, baxod. sokra megy vele.
minden game errõl szól? persze nem õ botol. csak átadja majd....
ez uo.cheat, mint a WH at MW3-ban.... baszod.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hiszitek vagy nem hiszitek hogy így lesz, én megmondtam.
Parasite Eve 2, best game EVER!
van cserébe 2db starcraft 2-es, illetve egy wow-os vendégkódom. elõre is köszi 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
te amúgy tudod is, hogy mirõl beszélsz vagy csak dobálózol a szavakkal?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha valaki nem volt tisztában ezzel, az joggal érezheti magát átverve.
A Dio3-nál ennél alább nem is vártuk volna (én legalább is nem), meg el is mondták, hogy "perfectly executed", nem is véletlenül lett az "elsõ nap a legtöbbet eladott játék" azonnal. Ehhez képest annyira mégsem perfektli ekzekjúted, mert mindenhol megy a sírás.
Hát ez a nem mindegy... Hogy valami egyszerû dolgot elszúrtak, de majd peccsel javítják, vagy alapvetõ koncepciós hibák vannak, amit balanszolhatnak évekig mire jó lesz.
Én ezt nem tartom olyan ördögtõl valónak, végül is nem egy non-profit vállalkozásról van szó.

a nagy pénz az eladásokból megjött, már az elsõ héten. a RMAH morzsák ahhoz képest.
a pénzre ácsingozó, botoló, ah-kutatók közel sem fognak olyan annyit keresni, mint korábban. Mert rosszul indult a game, és ezt nem tudja visszahozni Blizzard...
10 millát goldot vettem, ott vagyok most is, megvan mind. én "vénember" is megcsináltam, Beliált is.... Ez már nem arról szól, mint régen, nincs értelme Set-et keresni, nincs értelme legendarizni, miért kutassak? HA EZT meg tudják fordítani, le a kalappal. FÕLEG ha nem csak pár hétig...

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
A játékfejlesztés még mindig egy üzlet, ezt valahogy sikerül elfelejteni. Azok sem a világbékéért vagy az emberek boldogításáért dolgoznak, akik nap mint nap itt nyafognak, hanem fizetésért.
lehagytad a kapcsolót.
téged pont nem érdekel más, csak a profit. tõzsdézzél. komolyan mondom, mert profi vagy.
ettõl ez egy játék.....
annyi kulombséggel hogy régen nem voltak modern kori elvárások, és az emberek 50%a csak torten tolta és onnan mondja mekkora volt és hogy ott nem volt jo a kereskedés.
de igen ott is volt "AH" ugyhivták jsp és ott volta fg, sõõt ott is voltak elado cuccok online lovéért, fõleg reset utan.
összevissza vagdalozik mindenki a d2-vel aztán azt sem tudjatok mivolt a mélyvízben?
ez a d3om jo lesz vagy nem...bármi lehet, nem most kell le "sz@rozni".
én is mérges vagyok. de roma sem egy nap alatt épult fel.
tényleg még nem nyilt egy anti d3 fan club ahol mehet a cry? 😊
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
és páran játszanak a környezetemben, azok sem hiszem.
Vagy ha lesz is, mennyivel lesznek többen? pár tíz-ezerrel?
Új millió játékosok nem lesznek, max 100.000,- db. abból egy jó része (mint eddig) nem fog vásárolni., mert nem akar, vagy mert nincs rá pénze.
Közben megjönnek az új játékok. Pl GW2..... gondolom ott is lesz majd pénzes tartalom, de cccc....
látva a dio2-õt valamit el kell ismerni mindenkinek. A dió3 a büdös életben nem lesz olyan, mint az elõd volt. Ezt elqrták, és nem hiszem, hogy vissza tudják csinálni.
ez nem egy játék már, közel sem.
itt baxták el.
az MW3 csalókkal együtt is inkább játék. HA EZ egy pénzkeresõs MLM, akkor legyen az a neve MLM Diabló.
Ha mégtöbben itthagyják, kinek farmoltolk, AH-ztok +,botoltok????????
Egymásnak? Mert lassan az lesz....