Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megúsztam az akasztást? :)

Avenger
Szerintem az a baj ezzel, hogy vannak legendary-k amik jók és használják õket. Lehet nem örülnének ha kapnának helyette egy unid-est az új fajtából, amin nem jönnek be a statok olyan jól. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Marfy
Gondolom ez mint ahogy már mondták, csak a frissen esett tárgyakra lesz igaz?
Milyen érdekes hogy persze a attack speedet minden tárgyról le tudták venni...

Egy kis info az 1.0.4 legendary tárgyak tervezett erõsítésérõl:
Rakanis.Hu - 1.0.4. legendary tárgyak fejlesztése
Fpocok
- vagy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Egy ilyet találtam:
"Paypal adress and name needs to be the same as bnet account name and adress, dont take my word or granted but before you are doing any move,look foward into this."

Tehát egyeznie kéne... ezt egy random emberke írta, ezért nem 100%, de valószínû. De ha tényleg jó haver vagy... és gondolom csak eladni akarsz, nem venni... esetleg lebeszélheted vele.

cataflam02
Teljesen megbízható.. gyerekkorom óta ismerem.. igen mindent megkaptam. emailt titkos kérdés dvd stb stb..
nem próbáltam.. ezért kérdem hogy nem cink ha az acc az õ nevén van.. de majd a paypal az enyémen lesz ? vagy ezt leszarja a blizz ?

One more story

Fpocok
1. Mennyire megbízható a haver?
2. Megkaptál minden infót az accról?
3. Próbáltál már paypalt beregelni rá? Vag még nem is próbáltad meg?

cataflam02
Kajak senki nem tudja a kérdésemre a választ ?
Ha havertól vettem a diablo 3 accot.. azzal tudok real money ah-zni ? Nem cink ha a játék az õ nevén van.. de a bankkártya / paypal az enyémen ? Pls valaki help..

One more story

Fpocok
Hmm... kb én is valami ilyesmire számítottam :D Végre megint fellendül az ah, lesz értelme játszani.

http://www.youtube.com/v/3SquWnPo9GI&version=3

Szvsz kicsit atestek a lo tulso oldalara....

193% crit dmg bonus? Holy mother of cows...100% gold find?...Szinte hallom, ahogy a botterek pezsgot bontanak (elobbi az uj maximuson, utobbi az uj goldskinen talalhato, gondolom max ertekek, de akkor is...)
j0nNyKa
ezt amugy sokaig en sem tudtam, itt forumon tanultam meg
es ahogy mondod, szerintem is ugy van: a userek eleg magas szazalekanak fogalma sincs a bid rendszerrol, ezert utolso percben nyomkodjak a minimum +bidet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igazából azt kéne megérteni, hogy annyit kell rádobni goldot amennyit ér neked.
nem pedig egy picivel többet. persze ha neked csak x+1 goldot ér a cucc ok. ha viszont valakinek többet akkor õ viszi és nem kell sírni.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

csak azért van bid verseny mert sokan nem értik az ah rendszert.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

j0nNyKa
az elsõre: értelek, és tök jó ötletnek tûnik
másodikra: azért lenne rage, mert bid-verseny van, ahol minden másodperc számít, NAGYON nem illene bele ilyen kódbeírós izé

Sziasztok, rég jártam erre, és nem tudom mennyire van ennek itt helye, de eladóvá vált a Diablom, azaz a battle.net accom, rajta D3 és D2+LoD.
7ezer jó magyar forintért lehet vinni, ha valakit érdekel.

Ha ilyesmi itt nem megengedett, akkor elnézést.

- nem ismerem a gold botok mûködését, de feltételeztem, hogy egy automatikus script fut, ami elindít egy bizonyos küldetést, majd ugyanazt az útvonalat bejárva, ugyanazokat az akciókat végrehajtva, GF, nagy gold pick up range... Tehát én arra gondoltam, hogy minden egyes küldetés indításakor kérné, nem a diablo indításakor. Vagy a botozók folyamatosan ülnek a gép elõtt és kézzel indítják a küldiket, majd jöhet a script... hmmm, nincs az az isten aki ezt órákig/napokig bírná (gondolom én)
- miért lenne rage? bid - kód - accepted, boyout - kód - accepted
j0nNyKa
a játékot kézzel indítják, szóval ott nyilván nem
vásárlásnál... elég nagy rage lenne a bid rendszer miatt

Laikus vagyok, de ezeket a botokat (AH, Gold farm) nem lehetne egy egyszerû pl. 3-4 számjegyû azonosító visszaírásával megfektetni vásárlás, vagy új játék indításakor (hasonlóan, mint amikor regisztrálsz egy honlapon)?
De legalább reggel 10-ig menne, hogy utána be lehessen rakni egy kis goldot, amit talán így még meg is vennének. De neeeem, elég 2 óra olyankor, amikor még azért elég sokan játszanak.

milyen jók is ezek a maintenanszok, ezt kapjuk, hogy több legyen a profit nekik :D in the name of stop piracy hát persze.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Jahogy, egész bnet down. Szerencsére ki van írva hogy 1-tõl nem lesz server. Hiába, szar az órám úgy látszik.

Ééééés, ezzel a mai napnak is vége. AH down.

j0nNyKa
gmt-ben még csak 23:43, ez lehet az oka .. !

Már holnap van, és semmi! akasszukfel!

attiGT
köszi, hogy reklámozod a saját készítésû programom

Lunki88
Ne sértegesd attiGT-t. <#hehe> <#hehe>
pazmeg! dögölnének meg az ilyenek!

Lunki88
Azért megy a gyûlölködés a videó alatt rendesen, de meg tudom érteni.
ha esetleg valaki még nem jött volna rá miért nem bírja az ah a terhelést :)

Nem új keletû de remélhetõleg most hogy már publikus és megy miatta a nagy rinya ezzel is csinálnak valamit.

Annyira kevesen játszanak már hogy behalt AH, vagy csak nekem van pechem?
Áron alul bent van több cuccom de nem visznek semmit:(

Pont elkezdtem húzni egy wizardot, de ha ennyire nem viszik a cuccokat nem lesz mibõl felgearelni.
Tudja valaki, hogy miért lett 2-3szor olyan drága a 8as gem mint tegnap?

attiGT
Frank, volt már olyan játék, amivel szerettél is játszani és többnyire nem rossz gondolataid voltak azzal kapcsolatban?

Frank99
nagy Salamon mondta vala, lesz egyszer majd' legend' buff'ja.

ennyi.
vessetek, majd kaszáljatok!!!!!

sokra mentek vala!

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Holnap fog megtörténni szóval ez így igencsak helytálló megjegyzés :)

Frank99
tudom.
a legtöbb (bocs az összes) M L M az pénzrõl szól. hogyne tudnám.
ez is az. csak nem piramisalakban....

éppen nem találtam találóbbat rá... bocsánat....

még 1x leírom: 1 év múlva, 2013 aug. végén megnézem a játékot.....meg a topicot.
addig a cél (csak time kérdése) Diablo faxának a falra ragasztása, aug.vége, mert dolgozom is...

Amúgy megnéztem a király barbit tegnap, több mint 1.000.000 dps. hogy a bánatban rak valaki ilyet össze, ha nem bot?
sehogy.
de ezt ugye nem vizsgálja senki sem.

olyan cuccai vannak, hogy olyat ah-ban (még a Holdon sem, sõt a marsjáró sem) nem látott még senki. Ilyet csak botolni lehet, de híres lett, baxod. sokra megy vele.

minden game errõl szól? persze nem õ botol. csak átadja majd....
ez uo.cheat, mint a WH at MW3-ban.... baszod.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Forrás or didnt happen.

j0nNyKa
szerintem igen, skeleton kingig..

Fpocok
Amikor guest pass volt még csak, akkor az volt, hogy guest passos csak guest passossal tudott játszani. Itt nem tudom, hogy lesz, próbáljátok meg, azt max csinálsz egy starter accountot.

Lunki88
Ha haver itt csinál magának accountot tudunk együtt játszani ha én eu szerveren vagyok?
igen, köszi.. én nemtaláltam sehol :D
Fpocok
Ez a rendes verzió, de elvileg jó a starterhez, nem?

Testvéreim tegyétek most félre ellenségeskedéseiteket és figyelmezzetek szavamra. Holnap jõ el a napja hogy Jay Wilson kifejti milyen változtatások lesznek a legendás(an szar) tárgyak tulajdonságaiban.
Hiszitek vagy nem hiszitek hogy így lesz, én megmondtam.

Fpocok
És ez?

igen, csakhogy nemlehet letölteni a clientet, legalábbis aztírja.. ismerõsöm meg nincs, akitõl kölcsön tudnám kérni.. :S
Fpocok
Basszus... 3 kommentel lejjebb...

sziasztok! valaki esetleg nem tudna nekem küldeni egy Diablo 3 vendégkódot?
van cserébe 2db starcraft 2-es, illetve egy wow-os vendégkódom. elõre is köszi :)
Acidlich
Ezt kipróbálom, error 12 öcsi még nincs meg..

A jelenlegi mezõnyhöz képest még mindig magas színvonalat képvisel (és ez nem picit minõsíti a többieket), ráadásul az embereknek rövid a memóriája (és az esze), és simán ugyanennyien fognak harapni a kiegészítõre, mint most az alapjátékra.

j0nNyKa