Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet ez lesz az... Ja, mégsem. Piercing orb 105%, frenzy 110%. Igaz, hogy a frenzy ha felpörög ad plusz 75% attack speed-et,de attól nem üt nagyobb criticalt, csak sûrûbban üti. Megállná a helyét az észrevétel, ha pl cleave-et, vagy bash-t használnám a barbival.
Különc
Igen volt, négyszer

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

elitehun
valszeg már volt de ha mégsem
Legendary weapon improvements
Na ezeket már tényleg lehet legendásnak nevezni, elég a képeket megnézni 😄
elitehun
Valszeg az a skill amivel a barbi üt nagyobb százalékban használja a sebzést, pl 250%-al üt a barbi és 175%-al a wiz
Du. tudok feltenni profilt (a fegyver nincs a kezében jelenleg). Fõbb statokat írtam lentebb. Utóbbi napokban build-eket próbálgattam a diablo wiki inferno wizard guide leírás alapján (critical mass, archon, kite). Sajnos mindegyiknek van gyenge pontja, amit ki is használnak az elitek.
Nem arról van szó, hogy nem tudok vele haladni act II-õn, csak csalódásomnak adtam hangot a karakterrel kapcsolatban.

Az csak mellékes, hogy ua.-al a védelemmel kevesebbet bír mint a barbár, de az már nem mellékes, hogy sokkal kevésbé hatékony. Elvárnám, hogy ha gyengébb a védelem, akkor (sokkal) jobban sebezzen, de sajnos nem ez a helyzet (erre hoztam fel, hogy a barbi gyengébb DPS-el, kisebb critical hit damage-el is kétszer akkora critical-okat üt).
Legnagyobb keserûségem: örültem, hogy a DPS-em 50K felett van, de "sírok", mikor látom, hogy 40K-kat kritel.

Remélem a profilom alapján majd egybõl jön az építõ jellegû kritika, ami után majd száguldani fog a wiz 😊 Viccet félretéve, lehet, hogy valamit figyelmen kívül hagytam, vagy benéztem... ki tudja. De lehet, hogy egyszerûen nem vagyok skill-es játékos 😊

"a barbar nagyobb darab jobban birja, ez a valasz 😄😄😄" Hát kínomban én is erre gondoltam 😊
Viszont arra még nem találtam magyarázatot, hogy sokkal kisebb DPS-el és 2/3-os critical hit damage-el hogy a rákba üt kétszer nagyobb critical sebzéseket a barbár, a varázslómnál.
Dobj egy ss-t a statjaidrol es egy profilt, a statjaid szerint siman mennie kellene act2nek. Nem tudom mi alapjan akarod oszehasonlitani a barbarral, annak van alapbol +30% dmg reductionja, ami a wizardnak nincs.
Ezt már meg sem említettem... Nagyon élvezetes (más) a barbár után ez a karakter, de sajnos nem hatékony. Lassú, sérülékeny, valamint sokkal több champion pakk van, ami nagyon nehéz, vagy lehetetlen vele (tegnap pl. elég sok rángatós/pajzsos/fagyaszós/teleporter/invulnerable pakk-al találkoztam, "sivatagi cápa" (elbújik a homok alá), valamint "hydra" (láthatatlanná válik, majd melletted elõbukkan) formájában. )Ja, én is láttam a jutúbon a critical mass-os videókat...nekem is mûködik alap mob-oknál, meg nem varázslószivatós pakk-ok ellen.
Pedig elolvassuk 😊.
Sem a hydra, sem a blizzard nem critel, nekem ez a problémám. Bár nekem kisebbek némileg a statjaim, de én soha nem látok sárga critdamage-t sem blizzbõl, sem hydra-sebzésbõl.

a barbar nagyobb darab jobban birja, ez a valasz 😄😄😄 mint sok minden a jatekban, ez is erdekes.Miert fordulnak utanam ha ss rajtam van, mert pakolja elem a falat szinten ss-el..mostanaba egyre tobbet van, hogy ss de ugyanuby jonnek utanam.Caltrops 2es runa kb fele ideig hat az elitekre...meg meg sok erdekes dolog :_D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hú de hosszú lett. Ezt nem fogja senki sem elolvasni...
Egy kis sírás a varázslóval kapcsolatban. Nemrég indítottam egyet, mert már untam a barbárt. Annyi elvárásom volt vele kapcsolatban, hogy legyen nagyobb sebzése, mint a barbárnak, aztán critical mass build, vagy blizzard/hydra kite.
Act II közepén vagyok, de sajnos lepkefingnak tûnik a harcoshoz képest.
Statok: 52K dps (csak glass cannon-nal), 41KHP, 700allres, 5K armor, 1300 life regen, 42% chc, 335% chd, 10 mana reg/critical hit.

A legnagyobb problémám, hogy szerintem gyengén szórja a critical-okat. PL. miért van,hogy MF barbimmal(dps shout-tal:32K, chc:23%, chd:200%) sokkal nagyobbat sebzek, mint a fent említett varázslóval (barbival repkednek a 50-80K sebzések, de 100felett is látok (nem berzerker módban), varázslóval meg 40-50K max. (ennyi az alap sebzése...) és az is csak piercing orb-nál? Hiszen neki sokkal nagyobb az alap DPS-e, nagyobb a critical hit chance és damage is. Akkor hogy???

A critical mass build fasza, amíg nem jön egy közepesen nehéz pakk. Archon meg nem immúnis a crowd control-okra, ráadásul 1000 allres-el, meg 6000-es armorral is hamar kinyírnak (pl. beránt a moltenbe+fagyi azt csók).

Leginkább azt érzem, hogy a sebzés nincs rendben..., de azonos, vagy erõsebb védelemmel is sokkal hamarabb leütik, mint a barbit (pl. tegnap teszteltem a "szúnyogokat". Azonos védelemmel varázsló feküdt 7db-tól, barbár meg röhögött, miközben szétkenõdtek a hosszú sorozatok egymás utána a mellvértjén...) Akkor én vagy balfasz, hogy próbáltam allrest, meg páncélt tenni a varázslóra???

Talán, de azért rendes húzás volt tõlük ezt fél négykor kihírezni, hogy normális ember még csak ne is reagálhasson rá(mármint ah felvásárlások 😄).

+1

En meg mindig azt erzem, hogy sporolnak, es nincs eleg tesztelo, v nincs ra idejuk...

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Davidus
szerintem szándékos volt. 2 hónapot úgy is kihúzott a játék hogy alap dolgok hiányoztak belõle(pl rendes legendaryk)
GW2 megjelenéséig meg véget ér a béta teszt és kijön a rendes D3😊

V9ykn8_TZL0

Ha már akkor ezekkel adják ki, akkor most mivel lendítenék fel újra a kereskedelmet az AH-n 😊

és most minden köcsögség nélkül csak annyit fûznék hozzá: ennek a játéknak ezekkel a dolgokkal kellett vona kijönnie!
ezek a "fixálások" csak abban erõsitenek meg,hogy egy összecsapott verziót dobtak piacra májusban.....

természetesen azért szép dolog,hogy fixálják

Davidus
még akkor vettem 750 darabot mikor 80k volt😊

V9ykn8_TZL0

Tegnap még csak 180k volt /db 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Acidlich
Azért nem mindent buffolnak:
"Not Everything is Changing! - Sometimes a Legendary just being really powerful is enough, and some Legendary items are already really good. Helm of Command, for example, won’t be changing in 1.0.4."

Jo Reggelt.

Szerintetek a profilon levo offhand fegyo megert 9m goldot?
Ejjel 1 kor vettem, kicsit mar fel alomba😊

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Akkor most örülök 😊 Én még 130k-ért vettem pár millióért 😊

Avenger
280 ezerre szökött a brimstone ára, szép. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

"Crafted Legendaries - If you currently have a crafting plan for a Legendary item, and if we change the item that you’re able to craft in any way, you will NOT have to get a new crafting plan for that item. If you craft something right after 1.0.4 comes out you’ll get the new item."

Na ugye hogy megérte volna receptekbe beruházni.
Gondolom ma a legendary recept árak, és a fiery brimstone ára fel fog szökni. Még szerencse hogy utóbbiból bevásároltam.

Frank99
hogyne lenne. rengeteg.

tudom hogy neked a pénzkeresés ez a játék, ha nem lenne AH és RMAH játszanál vele? Szerintem már nem.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Megúsztam az akasztást? 😊

Avenger
Szerintem az a baj ezzel, hogy vannak legendary-k amik jók és használják õket. Lehet nem örülnének ha kapnának helyette egy unid-est az új fajtából, amin nem jönnek be a statok olyan jól. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Marfy
Gondolom ez mint ahogy már mondták, csak a frissen esett tárgyakra lesz igaz?
Milyen érdekes hogy persze a attack speedet minden tárgyról le tudták venni...

Egy kis info az 1.0.4 legendary tárgyak tervezett erõsítésérõl:
Rakanis.Hu - 1.0.4. legendary tárgyak fejlesztése
Fpocok
- vagy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Egy ilyet találtam:
"Paypal adress and name needs to be the same as bnet account name and adress, dont take my word or granted but before you are doing any move,look foward into this."

Tehát egyeznie kéne... ezt egy random emberke írta, ezért nem 100%, de valószínû. De ha tényleg jó haver vagy... és gondolom csak eladni akarsz, nem venni... esetleg lebeszélheted vele.

cataflam02
Teljesen megbízható.. gyerekkorom óta ismerem.. igen mindent megkaptam. emailt titkos kérdés dvd stb stb..
nem próbáltam.. ezért kérdem hogy nem cink ha az acc az õ nevén van.. de majd a paypal az enyémen lesz ? vagy ezt leszarja a blizz ?

One more story

Fpocok
1. Mennyire megbízható a haver?
2. Megkaptál minden infót az accról?
3. Próbáltál már paypalt beregelni rá? Vag még nem is próbáltad meg?

cataflam02
Kajak senki nem tudja a kérdésemre a választ ?
Ha havertól vettem a diablo 3 accot.. azzal tudok real money ah-zni ? Nem cink ha a játék az õ nevén van.. de a bankkártya / paypal az enyémen ? Pls valaki help..

One more story

Fpocok
Hmm... kb én is valami ilyesmire számítottam 😄 Végre megint fellendül az ah, lesz értelme játszani.

Szvsz kicsit atestek a lo tulso oldalara....

193% crit dmg bonus? Holy mother of cows...100% gold find?...Szinte hallom, ahogy a botterek pezsgot bontanak (elobbi az uj maximuson, utobbi az uj goldskinen talalhato, gondolom max ertekek, de akkor is...)
j0nNyKa
ezt amugy sokaig en sem tudtam, itt forumon tanultam meg
es ahogy mondod, szerintem is ugy van: a userek eleg magas szazalekanak fogalma sincs a bid rendszerrol, ezert utolso percben nyomkodjak a minimum +bidet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igazából azt kéne megérteni, hogy annyit kell rádobni goldot amennyit ér neked.
nem pedig egy picivel többet. persze ha neked csak x+1 goldot ér a cucc ok. ha viszont valakinek többet akkor õ viszi és nem kell sírni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

csak azért van bid verseny mert sokan nem értik az ah rendszert.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

j0nNyKa
az elsõre: értelek, és tök jó ötletnek tûnik
másodikra: azért lenne rage, mert bid-verseny van, ahol minden másodperc számít, NAGYON nem illene bele ilyen kódbeírós izé

Sziasztok, rég jártam erre, és nem tudom mennyire van ennek itt helye, de eladóvá vált a Diablom, azaz a battle.net accom, rajta D3 és D2+LoD.
7ezer jó magyar forintért lehet vinni, ha valakit érdekel.

Ha ilyesmi itt nem megengedett, akkor elnézést.

- nem ismerem a gold botok mûködését, de feltételeztem, hogy egy automatikus script fut, ami elindít egy bizonyos küldetést, majd ugyanazt az útvonalat bejárva, ugyanazokat az akciókat végrehajtva, GF, nagy gold pick up range... Tehát én arra gondoltam, hogy minden egyes küldetés indításakor kérné, nem a diablo indításakor. Vagy a botozók folyamatosan ülnek a gép elõtt és kézzel indítják a küldiket, majd jöhet a script... hmmm, nincs az az isten aki ezt órákig/napokig bírná (gondolom én)
- miért lenne rage? bid - kód - accepted, boyout - kód - accepted
j0nNyKa
a játékot kézzel indítják, szóval ott nyilván nem
vásárlásnál... elég nagy rage lenne a bid rendszer miatt

Laikus vagyok, de ezeket a botokat (AH, Gold farm) nem lehetne egy egyszerû pl. 3-4 számjegyû azonosító visszaírásával megfektetni vásárlás, vagy új játék indításakor (hasonlóan, mint amikor regisztrálsz egy honlapon)?
De legalább reggel 10-ig menne, hogy utána be lehessen rakni egy kis goldot, amit talán így még meg is vennének. De neeeem, elég 2 óra olyankor, amikor még azért elég sokan játszanak.

milyen jók is ezek a maintenanszok, ezt kapjuk, hogy több legyen a profit nekik 😄 in the name of stop piracy hát persze.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Jahogy, egész bnet down. Szerencsére ki van írva hogy 1-tõl nem lesz server. Hiába, szar az órám úgy látszik.

Ééééés, ezzel a mai napnak is vége. AH down.

j0nNyKa
gmt-ben még csak 23:43, ez lehet az oka .. !

Már holnap van, és semmi! akasszukfel!