Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
tl;dr: jó lesz a játék vagy sem? valaki mondja meg :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szerk.: Másrészt ki az aki eladná mikor bebontva többet kap érte?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kár h nem ment vissza az angyalok tanácsába, sokkal szimpatikusabb volt angyalként, mint halandóként.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Legendás UNID állapotban lévõ ilvl61+ fegyvereket veszek 250k goldért!
PM ha érdekel
Hátrány részükrõl ugye az hogy így kevesebb lóvé folyik majd be abból hogy a rendszeresen bannolt botterek új accot vesznek.
Egyébként én is van amikor 40k körül kritelek, De elõfordul a 80k+ is.
Ki is próbáltam, hogy ne e a hydra zavar be és beleadódk a kritbe, de nem. Anélkül is lõttem most 89k-t
Legendary weapon improvements
Na ezeket már tényleg lehet legendásnak nevezni, elég a képeket megnézni :D
Nem arról van szó, hogy nem tudok vele haladni act II-õn, csak csalódásomnak adtam hangot a karakterrel kapcsolatban.
Az csak mellékes, hogy ua.-al a védelemmel kevesebbet bír mint a barbár, de az már nem mellékes, hogy sokkal kevésbé hatékony. Elvárnám, hogy ha gyengébb a védelem, akkor (sokkal) jobban sebezzen, de sajnos nem ez a helyzet (erre hoztam fel, hogy a barbi gyengébb DPS-el, kisebb critical hit damage-el is kétszer akkora critical-okat üt).
Legnagyobb keserûségem: örültem, hogy a DPS-em 50K felett van, de "sírok", mikor látom, hogy 40K-kat kritel.
Remélem a profilom alapján majd egybõl jön az építõ jellegû kritika, ami után majd száguldani fog a wiz :) Viccet félretéve, lehet, hogy valamit figyelmen kívül hagytam, vagy benéztem... ki tudja. De lehet, hogy egyszerûen nem vagyok skill-es játékos :)
Viszont arra még nem találtam magyarázatot, hogy sokkal kisebb DPS-el és 2/3-os critical hit damage-el hogy a rákba üt kétszer nagyobb critical sebzéseket a barbár, a varázslómnál.
Sem a hydra, sem a blizzard nem critel, nekem ez a problémám. Bár nekem kisebbek némileg a statjaim, de én soha nem látok sárga critdamage-t sem blizzbõl, sem hydra-sebzésbõl.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Act II közepén vagyok, de sajnos lepkefingnak tûnik a harcoshoz képest.
Statok: 52K dps (csak glass cannon-nal), 41KHP, 700allres, 5K armor, 1300 life regen, 42% chc, 335% chd, 10 mana reg/critical hit.
A legnagyobb problémám, hogy szerintem gyengén szórja a critical-okat. PL. miért van,hogy MF barbimmal(dps shout-tal:32K, chc:23%, chd:200%) sokkal nagyobbat sebzek, mint a fent említett varázslóval (barbival repkednek a 50-80K sebzések, de 100felett is látok (nem berzerker módban), varázslóval meg 40-50K max. (ennyi az alap sebzése...) és az is csak piercing orb-nál? Hiszen neki sokkal nagyobb az alap DPS-e, nagyobb a critical hit chance és damage is. Akkor hogy???
A critical mass build fasza, amíg nem jön egy közepesen nehéz pakk. Archon meg nem immúnis a crowd control-okra, ráadásul 1000 allres-el, meg 6000-es armorral is hamar kinyírnak (pl. beránt a moltenbe+fagyi azt csók).
Leginkább azt érzem, hogy a sebzés nincs rendben..., de azonos, vagy erõsebb védelemmel is sokkal hamarabb leütik, mint a barbit (pl. tegnap teszteltem a "szúnyogokat". Azonos védelemmel varázsló feküdt 7db-tól, barbár meg röhögött, miközben szétkenõdtek a hosszú sorozatok egymás utána a mellvértjén...) Akkor én vagy balfasz, hogy próbáltam allrest, meg páncélt tenni a varázslóra???
En meg mindig azt erzem, hogy sporolnak, es nincs eleg tesztelo, v nincs ra idejuk...
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
GW2 megjelenéséig meg véget ér a béta teszt és kijön a rendes D3:)
V9ykn8_TZL0
ezek a "fixálások" csak abban erõsitenek meg,hogy egy összecsapott verziót dobtak piacra májusban.....
természetesen azért szép dolog,hogy fixálják
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"Not Everything is Changing! - Sometimes a Legendary just being really powerful is enough, and some Legendary items are already really good. Helm of Command, for example, won’t be changing in 1.0.4."
Szerintetek a profilon levo offhand fegyo megert 9m goldot?
Ejjel 1 kor vettem, kicsit mar fel alomba:)
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Na ugye hogy megérte volna receptekbe beruházni.
Gondolom ma a legendary recept árak, és a fiery brimstone ára fel fog szökni. Még szerencse hogy utóbbiból bevásároltam.
tudom hogy neked a pénzkeresés ez a játék, ha nem lenne AH és RMAH játszanál vele? Szerintem már nem.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak