Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok sok szar 63-as után egy viszonylag elég jó 62-es, csak persze, hogy DH vagyok 😄😄

Egy kérdésnek általában nem is az a célja, hogy választ adjon.
Bár ebben az esetben nem árt, ha elõször eldöntöd, hogy melee vagy ranged játékstílust szeretnél. A builded az valami nem túl okos melee build, viszont a geared nem alkalmas ilyesmire. Szóval az egyiket át kell alakítanod alaposan, ha majd döntöttél.

Frank99
szerencse.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Avenger
Cold blooded-re mindig is furcsán néztem. Csak a jég sebzés nõ 20%-al a leírása szerint, a fagyott és jéggel lassított célpontokon. Ez a build nem sok jégsebzést okoz(nulla).

Azon kívül a többi cucc jó, bár tank buildhez kevesebb dps is elég és több resist lenne a jó.
Attól függetlenül kéne akkorát sebeznie az orbodnak mint az enyém, bár attack speeded nagyobb. Nekem meg nagyobbat üt de lassabban a fegyverem.Profilom

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hát nem lettem elõbbre a hozzászólásodtól... 😞
Egyébként kérdésedre válaszolva:Inferno Wizard guide - Critical mass build, csak a familiar helyett egy kis védelmet tettem be, mivel ezzel a kiosztással közel kell menni az ellenhez. Már ami a build-et illeti. Ha viszont a statokra gondolsz, akkor az volt a cél, hogy legyen magas CHC és CHD a minél nagyobb DPS érdekében, valamint lehetõleg allres is...
Ez most tank vagy ranged build? Mert elsõ ránézésre egyik sem.

Varázsló profil (magic weapon nem aktív, CHC:42%, CHD:332%)
: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4281417
Stat:https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUORFI4d1BaTFhpQk0/edit?pli=1
MF barbár profil (battle rage, berserker nem aktív, CHC:23%, CHD: 200%): http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4069157
A kérdés az, hogy mit szúrtam el, hogy a varázsló csak 40K criteket oszt piercing orb esetén, miközben a fenti barbi kevesebb dps-el és kisebb CHD-vel kétszer ekkorákat (berzerker nélkül)? Blizzard nem critel, hydra nem kritel, disintegrate még kisebbeket kritel. Akkor hogy lehet varázslóval rendeset sebezni?

Avenger
Nekünk elsõre lement, nagyjából mindenki tudta a dolgát. Én is csak azért haltam meg mert blizzard helyett teleportot nyomtam a méreg felhõ közepébe. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Frank99
Beliált publicban 3x-ra sem bírtuk megcsinálni, benn volt wizard, dh, barb, meg én + barb....

a gyerek tegnap 1-sõre leverte, nem publicban, elõtte megpróbálta publicban, halál....

ennyit a coop támogatásról... idióták...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Avenger
Na Ghom elhullott végre. Pedig négy fõs public game volt. Igaz volt egy barbár bent 1200-1500 resistekkel. 😄 Az utolsó egyötödét a hp-jának egyedül verte le. Meg sem mozdult az élet csíkja.

Sziasztok, eladóvá vált a Diablo3 accom, + van még rajta D2+Lod.
Bõvebb infóért pm.

CONAN a barbár <#nemtudom><#vigyor>

gandrus
Bocs: tulzottan. Telefonrol irok.

gandrus
Wizard a fo karakterem, de meg igy se lelkesednek erte tullzottan. Nem rossz, de se ias, se crit chance, se all res,se mf, se kulon dmg. nincs rajta

attiGT
Acidlich
Az ilyeneket chaten árulják gondolom

Carmang
Lehet egyáltalán unid cuccot AH-ba rakni? Ha lehet, akkor az nagyon gáz 😊
Ha meg nem lehet, akkor problem solved.

Hella!

Esett ma egy amulet,
int 215,
vit 109,
lightning res 37,
loh 629

ez már vmi?
(csak egy barbárom van, annak semmi
Szia, ment pm

sziasztok, valakinek van eladó, vagy cserélendõ Diablo 3-a?
Avenger
Meg lehet amúgy különböztetni, más lesz a képük elvileg, persze nem feltétlenül fogja mindenki észrevenni. 😊 De valószínûleg tesznek valamit azért, hogy meg lehessen különböztetni.

Lunki88
Egy ilyen armor set kéne a játékba, durva lenne. 😊
Ez már reportolva lett, nem hiszem, hogy bennhagyják ezt a lehetõséget...

akarom irni, ertekekrol..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ez nagyon g*ci 😄😄😄 talan az alap eryekekrol majd fel lehet ismerni az ujat (nagyobbak lesznek)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TurboX
ez a másik lehetõség
Avenger
Bizonyos szintû aljassággal még azt is meg lehet csinálni, hogy unidként 10 milláért eladni a mostani fos legendásokat, majd patch után, állítva, hogy ezek már faszák ám. 😄

Hegi90
na még csak most ültem le a géphez de látom már kijött az 1.04 legendary részletezés.

tl;dr: jó lesz a játék vagy sem? valaki mondja meg 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
280kért berakod -15% az nincs 250k.
TurboX
lvl60+-os többet ér
attiGT
Yesname barátunknak üzenem, hogy nem sikerült még kitalálnia mit csinálok majd velük. nice try tho

Avenger
Bebontva sem ér többet 250k-nál még. Lehet, hogy fog majd, de akkor valószínûleg el is lesz árasztva a piac.

TurboX
"ki az aki eladná mikor bebontva többet kap érte?"

az, aki ezt nem tudja
yesname
Igen ám, de ezt már jóval a firey emelkedés elõtt elkezdte hirdetni.

Szerk.: Másrészt ki az aki eladná mikor bebontva többet kap érte?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem rossz, jóó kis kép.
Kár h nem ment vissza az angyalok tanácsába, sokkal szimpatikusabb volt angyalként, mint halandóként.

Avenger
Szerintem inkább úgy van vele, hogy a pár száz milliójából megér néhány milliót egy kis kockáztatás. 😄 Vagyis tuti nem bukik, mert ha szarok is maradnak, akkor is kovácsol belõlük új legendary-kat.

TurboX
fiery-t szeretne belõle kinyerni aminek az ára most az egekben van
yesname
Ha azt hiszed hogy patch után majd beazonosítod és keresel sokat velük, nagyon meg fogsz lepõdni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

attiGT
FIGYELEM!!

Legendás UNID állapotban lévõ ilvl61+ fegyvereket veszek 250k goldért!

PM ha érdekel

j0nNyKa
háttérnek:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Blizz is arra számít hogy több lóvé befolyik abból hogy sokan befektetnek és ezt játsszák (mivel azt hiszik hogy ingyen van, de az a pénz aktiblizzardnál forog szépen, és bár végül visszakapod a haszon amit az a pénz termel náluk marad), néha kibannolják majd az embereket érte de nem túl gyakran nehogy abbahagyják.

Hátrány részükrõl ugye az hogy így kevesebb lóvé folyik majd be abból hogy a rendszeresen bannolt botterek új accot vesznek.

1.48, de a critical hit damage-em majdnem duplája a tiédnek, szóval még kell lenni valaminek. Sajnálom, hogy tegnap este kivettem a kezébõl a fegyvert, így nem sok értelme lenne a profilt linkelni, de du. visszateszem és belink-elem.
Avenger
AH-s accountból így lesz végtelen számú és ingyen. Bár lehet a tizediknél már csúnyán nézne a blizz. 😄

Ez minden játéknál így lehetne. Megvenném az összeset 😊

Avenger
30 napon belül visszakérheted a pénzed, a vásárlástól számítva, ha nem vagy elégedett.

Avenger
Attack speeded mekkora? Bár már nem szokás arra rakni. De ha elég magas, akkor simán lehet, hogy az alap sebzésed kicsi, így sokszor kritelsz 40k-t míg én egyszer 90k-t.

Egyébként én is van amikor 40k körül kritelek, De elõfordul a 80k+ is.
Ki is próbáltam, hogy ne e a hydra zavar be és beleadódk a kritbe, de nem. Anélkül is lõttem most 89k-t

Foglald össze a lényeges pontokat kérlek.

Akkor nekem 52K DPS,42%/335%-al hogy jön ki 40K????? Itt valamit nagyon nem stimmel... Du. linkelem a profilomat. Remélem tudtok segíteni, hogy mi lehet a bibi.
Avenger
Érdekes anomália. Én 50k buffolt dps-el piercing orb-al lövök 80-100k-s kriteket. 175% chd, 36%chc, 1,28 attack/sec.