Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár ebben az esetben nem árt, ha elõször eldöntöd, hogy melee vagy ranged játékstílust szeretnél. A builded az valami nem túl okos melee build, viszont a geared nem alkalmas ilyesmire. Szóval az egyiket át kell alakítanod alaposan, ha majd döntöttél.
Azon kívül a többi cucc jó, bár tank buildhez kevesebb dps is elég és több resist lenne a jó.
Attól függetlenül kéne akkorát sebeznie az orbodnak mint az enyém, bár attack speeded nagyobb. Nekem meg nagyobbat üt de lassabban a fegyverem.Profilom
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Egyébként kérdésedre válaszolva:Inferno Wizard guide - Critical mass build, csak a familiar helyett egy kis védelmet tettem be, mivel ezzel a kiosztással közel kell menni az ellenhez. Már ami a build-et illeti. Ha viszont a statokra gondolsz, akkor az volt a cél, hogy legyen magas CHC és CHD a minél nagyobb DPS érdekében, valamint lehetõleg allres is...
: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4281417
Stat:https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUORFI4d1BaTFhpQk0/edit?pli=1
MF barbár profil (battle rage, berserker nem aktív, CHC:23%, CHD: 200%): http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4069157
A kérdés az, hogy mit szúrtam el, hogy a varázsló csak 40K criteket oszt piercing orb esetén, miközben a fenti barbi kevesebb dps-el és kisebb CHD-vel kétszer ekkorákat (berzerker nélkül)? Blizzard nem critel, hydra nem kritel, disintegrate még kisebbeket kritel. Akkor hogy lehet varázslóval rendeset sebezni?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
a gyerek tegnap 1-sõre leverte, nem publicban, elõtte megpróbálta publicban, halál....
ennyit a coop támogatásról... idióták...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Bõvebb infóért pm.
Ha meg nem lehet, akkor problem solved.
Esett ma egy amulet,
int 215,
vit 109,
lightning res 37,
loh 629
ez már vmi?
(csak egy barbárom van, annak semmi
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
tl;dr: jó lesz a játék vagy sem? valaki mondja meg 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szerk.: Másrészt ki az aki eladná mikor bebontva többet kap érte?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kár h nem ment vissza az angyalok tanácsába, sokkal szimpatikusabb volt angyalként, mint halandóként.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Legendás UNID állapotban lévõ ilvl61+ fegyvereket veszek 250k goldért!
PM ha érdekel
Hátrány részükrõl ugye az hogy így kevesebb lóvé folyik majd be abból hogy a rendszeresen bannolt botterek új accot vesznek.
Egyébként én is van amikor 40k körül kritelek, De elõfordul a 80k+ is.
Ki is próbáltam, hogy ne e a hydra zavar be és beleadódk a kritbe, de nem. Anélkül is lõttem most 89k-t