Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Az attack speed már nem menõ, helyette a Crit dmg az ász. Meg a crit chance.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Crit DMG!!

azért,mert az egérkurzorod a mozgás miatt van és nem azért,hogy azzal lõdd el a képességeket!:P

Moyko
Mármint 15M ig
- inkább olyasmi érdekelne hogy mennyire érdemes a INT/ Vitality aránnyal játszani ?
2000/1500?
3000/500?
stb

There is only one Boss!

Moyko
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni !

Wiz Profil

Ezen a karin mit lehetne Gear szerint Upgradelni?

There is only one Boss!

És milyen igaza van!
bevallom én most feltettem a fallout 3mat . kell egy kis szünet.
act 2ben ha valaki farmolna írjon pmet.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Nem szabad a hivatalos forumot olvasnom még mindig...
"Previous players of D2 like me had to dig real deep, pour countless hours into the game, only to realize the game will be forever be a steaming turd. Those hours of gameplay weren't "entertaining". It was torture is what it was."

ELITE KILLS
1281

Progress: inf a1

RENGETEG órát beleölt, ami még nem is volt szórakoztató!

sz4bolcs
Jaj, de kis édibédi :D:D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

elitehun
Énis emlékszem valami ilyen igéretre, velem is csak most fordult elõ, de ennek is kicsi volt az esélye hogy pont ottvan az egér a kurva baron....
Különc
Én clickelem a Frenzyt

Szerk: cleave van az egeren, de inkább a bart clickelgetem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
asszem már néhány patch elõtt beígérték, hogy csinálnak valami skill bar lock funkciót, kitartás, lehet még idén berakják
(megjegyzem én soha nem húztam le spellt a barról, meg szerintem sokan mások se)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mukika
elective mode-ot kapcsolt ki és tádám (a kiválasztott skillek megmaradnak)...

elitehun
épp ezaz, de ha annyira akarták akkor lekorlátozhatták volna a skill képernyõre
elitehun
És te hogy akarsz mozogni anélkül hogy egyszer is lenyomnád az egérgombot? Képzeld el történetesen pausoltam a játékot és esc után nyomom az egérgombot és közben elkezdem mozgatni az egeret hogy lássam hogy egyáltalán merre megyek és bumm, minusz 1 skill, de még csak ki se vettem teljesen mert nem engedtem el az egérgombot hanem "fogtam" az egérrel, de a vlor már akkor elszállt...
Avenger
Alapvetõen miért lehet elmozdítani onnan a skilleket bármelyik képernyõn? Van valaki aki így pakolgatja be/ki?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Különc
Ezzel próbálkozik a Blizzard kifüstölni a játékaiból a clicker noobokat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

elitehun
Vagy egyáltalán mért lehet huzogatni a skilleket amikor nincs nyitva se a skill ablak se semmi...
Én is vesztettem már emiatt NV-t. :(
elitehun
Mi a francért nem lehet lezárni az action bar-t vagy miafaszt hogy ne lehessen lehúzni róla a skilleket...
Mondjuk ez alapján nem is olyan siralmas a build diversity mint gondolná az ember.

Nahát akkor ennyit a melee wizard-omról amit az elõbb link-eltem :) Wicked wind nélkül ele lehet felejteni a diamond skin, forst nova, explosive blast zongorát, hacsak nincs "extremely high" critical rate-ed. Még jó, hogy erõsítik a karaktert :) Mondjuk magához, és fõleg ranged-hez képest végül is igen. De a barbáros leírásból nem úgy néz ki, hogy csökkenne a különbség a két karakter között.
Még nem :)

Már egy ideje hanyagolom a játékot, így az utolsó pár 100, de lehet, hogy 1000 kommentet sem olvastam.
Kijött végre a legendary feljavítás?

Acidlich
"While patch 1.0.4 has very few nerfs, one of them does affect the wizard"
"Energy Twister is having its proc coefficient reduced from 0.25 to 0.125."
Ez a lényeg a wizardok jó részének, méghozzá elég kellemetlen:)
Elmehetnek a francba...most megint terelgetnek a saját build ötleteik fele. Én örültem, mikor lettek elég jó cuccaim ahhoz, h crites builddel mehessek és elfelejthettem az uncsi hydrát, meg ahogy beleolvasok a kommentekbe a hír alatt, sokan mások is.

oneal1
Avicc hogy nem jatszottam ket hete, erre moat a lagengary s javitas utan belepek, nem tulzok, 10perc jatek utan esett egy IK hammer:D tudom h annyira nem nagy szam de azert megis esett vmi:)

!Forza Ferrari!

átolvastam végig, de 98%-ban a hydrát ecsetelték
a barbárhoz kapcsolódó cikk sokkal tartalmasabb volt, felkeltette az érdeklõdésem..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

j0nNyKa
marmint hogy kb. az osszes spell reworkot kap? vagy csak az elso bekezdest olvastad?

azért ennél többre számítottam :|

j0nNyKa

Hegi90
fantasztikus

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gandrus
Súrolja, csak felülrõl. ;)

Ilyen lett a melee wizard, készleten lévõ cuccokból:
Ingame statok, Profil

Így már nem törékeny. Act II-re biztos elég lesz. Az elõbb mentem vele fél órát. Volt olyan, hogy két pakkot intézett el egyszerre (plagued, vortex, frozen, waller, horde, extra helth, arcane volt a két pakk választéka). Igaz 1x halt közben, de csak azért, mert új a build-et használtam és nem figyeltem eléggé).

Köszönöm a segítséget sunridernek és Dartonnak.
köszi szépen
j0nNyKa
3 h van a nevemben, nem 2

attiGT
jobb klikkelj rájuk, johhnykára ne is hallgass a jövõben

de akkor addig nem is tudom ezeket a cuccokat használni?
j0nNyKa
inferno act5-ben van egy ritka szorny, az dob identify tekercset

Szevasztok,sárga cuccokat hol tudom beazonosítani? sehol sem találtam tekercset v ilyesmit...köszi elõre is
Hegi90
most nézem, hogy korábban linkelte is a profilját. Így legyen ötösöm!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
van egy olyan érzésem, hogy barátunk karakterének intje még az 1600-at sem súrolja.

Barbárnál van készleten még pár olyan cucc, amivel tudok armort, allres-t növelni wizard-on, valamint egy 27% block chance pajzs, nagy adag védelemmel. Feldobom rá, nézek újabb közelharci build-eket, aztán meglátom, hogy mi lesz. Nem vagyok mazoista, ha nem megy, átváltok ranged-re. Megköszönném, ha a távolságival kapcsolatban is tudnál pár hasznos tippet adni?
Lunki88
Azért figyeled hogy már káromkodik a kiscsaj. xD
gandrus
Hehe. Van 200 000 aranyam pillanatnyilag. :)

A melee wizard egy vicces és különösen drága hobbi, mondhatni egy zsákutca. Sok mazochista szívatja magát vele, mert egész élvezetes és érdekes játékstílus. Csak nagyon körülbelül megsaccolva olyan 20-30-szor drágább, mint egy ranged build, ha hasonló hatékonyságot akarunk elérni. Például a mostani geared fele (de akár negyede) is bõven elég lenne Diablo leöléséhez rangedként.

A critjeid azért kicsik, mert nem olyan skilleket használsz, amikkel nagyot lehetne sebezni, illetve egy gyors fegyver sem ezt a célt szolgálja. Ha szép nagy sebzéseket szeretnél, akkor durrogtass meteorokat egy 1500 dps-es kétkezessel.

:D

http://www.youtube.com/v/uSRT7edIUlQ&version=3

Mintha két különbözõ nyelvet beszélnénk...vagy inkább rosszul indítottunk mindketten :) Mint ahogy írtam az utolsó hozzászólásomban, még nem döntöttem el, de kitaláltad, hogy a közelharci azért közelebb áll hozzám. Köszönöm, mindenképpen kipróbálom a tanácsaidat.

Lehet, hogy nem jött le, vagy nem olvastad a korábbi hozzászólásokat, de barbár után váltottam unalomûzésként varázslóra (ami közben nagyon megtetszett). Mivel ilyen karakterrel még nem játszottam korábban, sok furcsasággal találkoztam. Ezek közül a legfrusztrálóbb hogy a critical hitek nem hozzák azt a sebzést, amit elvárhatnék (összehasonlító adatok lent). Egyébként ezzel kapcsolatos volt az eredeti kérdésem is.
több milliós/slot cumók nélkül nem lesz 2k main tulajdonsága senkinek se sajna....crit+crit dmg-el jobban meglehet dobni