78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #59571 Nekem a kulcsot dobta :)) -
Pap1ka #59570 itt is még egy, kulcs helyett...
Gagyi 3 -
Sunrider924 #59569 Es gyorsan megegy -
Pap1ka #59568 a valor :)
nálam most egy dupla jött, 5 percen belül
Gagyi 1
Gagyi 2 -
Sunrider924 #59567 Mi hianyzik a keprol? -
mkfdd #59566 Pf ezeket el se lehet adni :S Még egy barna ami megy followernek... -
mkfdd #59565 Vagyis amuletet :) Mindig keverem nem tudom miért -
mkfdd #59564 Ha már kidob egy ilyen trinketet igazán tehetett volna rá inkább +furyt +disc helyett
-
Pap1ka #59563
első Hellfire-em :) -
Rogerke #59562 Köszi :) -
#59561 Hát nem semmi, az attack speed is! :) Így már érthető a build, gratu jól néz ki. -
#59560 És mi a skill összeállításod? Egy profilt te is küldenél nekem? :) -
who am I 7 #59559 steady-t már jó rég óta nem használok, igaz persze, inkább "tankolok".Gyakorlatban, nem volt kedvem bohóckodni,rohangálni, hogy mindig 10+ yardra legyek, hogy ne csak egy fölösleges passziv skill legyen a steady.
-
Rogerke #59558 http://eu.battle.net/d3/en/profile/ebiii-2546/hero/15598211
tessék ( a gyűrű új nemtudom mér nem frissít egyből : S ) -
#59557 Van egy infernal machineom, szívesen mennék max. MP5-ön bossozni, ha lenne egy csapat, akkor beszállnék.
Persze valószínűleg én húznám le a csapatot, de már nem annyira, mint 1 hete. :)
Szeretnék majd egy hellfire ringet, most ez az egy mozgat. :D -
#59556 Én ha megunom a szaladgálást, magam alá teszek 3 spike trapet a 3xos robbanással, benyomom a gloomot és várok, amíg meghal mindenki, persze közben lövöm a bolat is. :DDD
Elég jól túl lehet élni, viszont nem szeretnék tank DH lenni, de néha muszáj. :) Amúgy hatékonyabb lenne, az biztos. Mondjuk max. 1 skillt változtatnék, ill. a steady aim passzívnak nem lenne értelme, de egyébként jól jön, mert 10 yardról általában tudok lőni. -
who am I 7 #59555 Jaja..tény, hogy meg kell szokni.De qva jól feltölthető a gloom vele...hungering viszont csak nagy as-el meg ch-val müködik az instant regen (vagy avval sem mindig).
Mindegy én meguntam szöszmötölni ha-val, evvel a doommal viszont haladok rendesen, ráadásul magasabb mp-n jobban haladok vele mint ha-val alacsonyabban, de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja :) -
#59554 Igen, így már értem. :)
Nekem 48%-os a critem, azzal nincs gond. Skill bonuszom meg a bolara van 12%. :DD
Most nyomtam egy doom bolás kört, végülis nem rossz ez se, bár fura volt ez a 2 sec. De jó volt látni a sebzését. :))
Persze ez csak MP4re jó nekem, amire nem elég a DPS-em. MP1en jobb volt az 1seces nagyobb yardos bola, de ott máshogy is haladok.
250K DPS-sel ki fogom próbálni a hungering arrowt is! :)
Rogerke: tudsz adni egy profilt? Érdekelne, hogy érted el a 250K DPS-t, hogy tudjak én is upgradelni megfelelően. Köszi! -
Rogerke #59553 250k steady aim + archery -
Eksz #59552 Hungering arrowt szerintem most csak eleg magas crit %al (50+) es min 20% skill bonussal eri 2 seces bola helyett tolni. Szereztem egy max bola dmges DML-t es imadom igy a bolat. :F -
#59551 De gondolom a DPS-ed is ennek megfelelő. Nekem 85k steady aimmel. Neked? :) -
Rogerke #59550 mp5-6 ot farmolok hungeringgel, és egy full keep run 20-25p -
#59549 Legközelebbi runon kipróbálom a doomot. :) Igazság szerint néha már most is túl sokat lövök bele az enemybe, belelövök 2őt, aztán már az elsőtől felrobban (1.5 ütés/sec a speedem). -
#59548 Na, azt még nem próbáltam, az már tényleg idegölő lenne :D Amúgy a sima 1seces 20yardos 160 + 100% Aoe fogott emg benne (Hunger az 110 és 50% AoE) persze 35%kal nagyobb , mert annyinál duplikálódik az arrow...
Amúgy nem tankDHzom, de néha beállok tankolni ha nagyon szaladgálnak. :)
De annyira magas MP levelen nem tolom, hogy nagyon lassú legyen a dolog -
who am I 7 #59547 sokáig hungeringeztem én is..de magasabb mp leveleken egyik ha rune se ér a bola doom nyomába...pedig engem is baxogatott az a 2mp még leadja a dps-t, de akkor zúz :D gear pedig kell hozzá, hogy kibírja addig az ember sajna.Konkrétan vit+all res -
#59546 Hát én még nem vagyok olyan májer, hogy visszafogjon, egyébként MP1en nekem is halnak tőle, egyszerűen tovább megyek már, mielőtt robban, úgyis tudom, hogy meghalnak. :)
Igazság szerint a 20 yardos radiusa fog meg, mert marha jól írtja a tömeget. Míg ugye a hunger AoE elég kicsi. Majd próbálgatom, ahol kisebb pakkok vannak, jobb, mint ahol nagyobbak. -
Rogerke #59545 Spray of teet rúna ( konkrétan AoE damage-t nyom ), személyszerint azért nem szeretem a Bola shotot mert engem már visszatart az az 1sec amialatt leosztja a dps-t -
#59544 Miért olyan jó a Hungering arrow? Én bola shottal nyomom és pont azért olyat is vettem... :) De amúgy mindenki hungeringgel tolja, nem tudom, miért, melyik rúnával? -
Agaba72 #59543 Semmi különös nem történt. Nekem új win telepítés után ugyanezt csinálta, azóta sincs semmi gondja. Úgy vettem észre, hogy ha hosszabb ideig nem lépsz be a battlenet accodba, akkor szintén ilyen "ellenőrzést" végez. -
Sunrider924 #59542 Mindegy, kozbe kidobta a plan-t szoval targytalan. Olyanokat figyeltem meg, hogy maga korul tuzet csinal es akkor is megol ha NAGYON messze vagyok tole, mint ahogy irtam, offscreen tavolsagra. -
Sunrider924 #59541 Valaki mondja mar meg, hogy mi az isten vertveres akarmije van act4ben a keywardenel? Offscreen tavolsagrol megol, nem is mutatja, hogy mivel, es hiaba viszem lefele a mp szintet, marhara ugyanugy oneshotol, nezem debuff nincs, semmit nem latni(nem allok tuzben) csak kiirja hogy megolt... -
#59540 lesz még olcsóbb is, most 8m az emerald 2 napja 10 volt, blizz lépni fog szerintem :D -
#59539 akkor sem, 20 a max attack speed, és 200fölöti mainstat is jobb lenne 100+ millához -
Rogerke #59538 Bola shot helyett hungering arrow lenne akkor 150M -
Pap1ka #59537 -
#59536 de komolytalan mar... heart of slaughter (ezt amugy komolyan gondoltak, hogy leg?) + ma mar masodik frostburn (harmadik, tegnap is volt egy...) valaki elcsavarta debil iranyba a drop ratet, vagy mi a szo'sz?
aaand megint egy terror kulcs (40%) -
Sorius #59535 Üdv!
Tegnap volt egy kis gondom a játékkal. Ki akartam, illetve ki is próbáltam a játékot, Starter Edition-nal. A gond ott kezdődött, hogy fent voltam a battle.net honlapján, be is tudtam jelentkezni nem volt semmi gond. Aztán pár perc múlva elindítottam a játékot, bejelentkeztem és kiírta, hogy account locked stb... adjam meg a titkos kérdésre a választ, vagy reseteljem a jelszavamat. Kiléptem, battle.net-re nem tudtam bejelentkezni, mert ugyanaz volt a probléma mint a játéknál. És ezzel együtt kaptam egy e-mail-t is ezzel a címmel: Battle.net Account Locked - Action Required
Rá egy fél óra múlva megint elindítottam a játékot, megint bejelentkeztem, de most beírtam a választ a titkos kérdésre, és beengedett. Utána a honlapra is felengedett mintha misem történt volna.
És most azt nem tudom, hogy mi volt ez? Valaki más is próbálta volna használni account-om? Vagy ez valami bug volt? Illetve olvastam olyat is, hogy lehet eu-s verzióval, amerikai szerverre akartam bejelentkezni és ezért csinálta ezt. Azóta nincs baja. -
#59534 legalabb esik neked, nekem ma nem kedvez az RNG... igaz tegnap is igy indult, aztan 2 orara besuritett 5 leget (4 junk, 1 normalis, de az sem durva) :)
most is olyan tort dobott aminek eloszor csak a statjait lattam meg... aztan raneztem a DPS-re :S
111 str, 70 dex, 934 LOH, 41 cr dam, socket, level req -10...
dps: 742.5 :S (str is nezzuk nincs rossz ara, mert 3-3,5M de haat :)
(viszont arrol fogalmam sem volt, hogy talalt targyakon is van dye xD ciki, de most mar tudom)
nem problema... berakom barbinak xD tudom megigertem soxor, hogy nem koltok mas karira... de kicsit szorakoztam evvel a WW builddel es tetszik :C
szoval a projekt egyszeru: nem koltok Barbarra, csak a "talalt targyak osztalyarol" valogatok (WD-vel farmolok es neha esnek kozepes jo cuccok)... ami rajta van(lesz), minden talalt :)
szerk: csak turelmesen ki kell varni... gagyi frostburn xD
-
Rogerke #59533 Egy kérdés:
Adott ez a kari:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/EBiii-2546/hero/15598211
Nemtudom miért de bugos (andariels van a natalya helyett), ugye hogyha valaki linkel nekem ah-ból valamit akkor megjelenik hogy upgrade-e vagy sem.
Kérdésem az lenne hogy most szemezek a natalya gyűrűvel de nem tudom hogy ha belinkelik nekem akkor a set bonust (jelen esetben a 130dexet) beleszámítja-e vagy nem? -
natalyel #59532 Esetleg telítődött a piac. Egyre csak szaporodnak a gemek, eltűnni egy sem tűnik el a körforgásból, akinek volt rá pénze és kellett neki, megvette, akinek nem volt, majd most olcsón megveszi. Aki gyártotta, mert üzletelt vele, egy ideje már nem tud eladni, rajtamaradt, ezért lejjebb vitte az árát. Még mindig jobb veszteséggel túladni rajta (és visszajön valamennyi pénz belőle), mint egyáltalán nem látni belőle pénzt. Senki nem tudja eladni, így csökken az ár. A piac szabálya.
De lehet, hogy tényleg dupe :).