Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pukkandur
Köszi a válaszokat, már megtaláltam.

Fpocok
Igen, van starter edition.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
belépsz bneten, és letöltöd

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Pukkandur
Sziasztok! Ki lehet valahogy próbálni a D3-at? Létezik valami teszt v demó verzió? Meg akarom venni, de elõtte ki szeretném próbálni....

greyfox
Szerintem nem a matekkal van a gond, hanem az angollal :>
Olvasd el mégegyszer!

Steam: greyfox

Különc
Fail

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
i... just... love you.
azon agyalok, hogy általános suli 3. osztályban már kell tudni szorozni 3 jegyû számokkal, ugye? vagy akkor pont hiányoztál?

Fpocok
EPIC FACEPALM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy valóban nem +15% hanem kb csak +12%. De értem, hogy kerekített...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carmang
15%? Rossz a számológéped

Current: 220% weapon damage over 3 seconds
1.0.4: 745% weapon damage over 9 seconds

j0nNyKa
kap kb. egy 15%-os damage buffot, szerintem megváltja a világot.

Carmang
Exploding Palm nem lesz így egy kicsit OP? 😊

attiGT
D:

én a blahánál láttam 1-2t kiesni a fornettis bódé mögött.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
az ah-ba úgy kerül be, hogy kiesik. bárhol.

hi. drágakõ kombináláshoz receptek esnek valamerre? (3 utsó szintre)
ah ba láttam csak eddig, de ott horror áron...

..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso

"Buffs, Buffs, and More Buffs
The reduced proc coefficient is just a drop in the bucket, and overall wizards are seeing their fair share of buffing."
Szerintem azzal tudnák igazán buffolni a wizardot, ha a critical hit chance-bõl és a critical hit damage-bõl profitálna a blizzard és a hydra is 😊Mármint ezzel zárkózhatna a barbárra. Annak ugye az összes képességére hatással van a chc, chd (furious charge, revenge, leap, stb.)
Avenger
Elnéztem, a blizzard tényleg nem kap bónuszokat se attack speedbõl sem crit dmg-bõl. De ígyse-úgyse sebez sokat. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
ITT egy részletesebb írás a wizard mítoszokról. Persze fura, és tényleg ha nem tesztelik le a játékosok, akkor sehonnan sem derül ki, hogy így van.

Meg ugyebár akkor az attack speedbõl sem kapna semmi bónuszt a blizzard és a hydra. Pedig attól is nagyobbat tickel. Csak a nerf óta a crit dmg több dps-t ad mint az ias. Ezért arra éri meg jobban rámenni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Moyko
Az egész érdekes

az én logikám szerint: ha 100 sebzek és 100 a CMD akkor :
sima sebzés 100
Crit sebzés 200. ergo dps 150
de mivel a skill nem crittel ezért nem veszi a max 200 értéket számításnál - tehát 100. ? aztán lehet hogy szar az egész és azt is nézi, és úgy számolja ki a sebzését a skillnek.
akkor meg fuuuuuuuu

There is only one Boss!

Avenger
http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?835249-So-Does-Critical-hit-damage-help-hydra-blizzard

Persze nem tudom, hogy mennyi a valóságtartalma a válaszoknak. 😊

Moyko
Az akt. damage az nem a Sebzés minimum értéke és maximum értéke közti véletlen szám + Bonus?

(DPS az nem csak egy mutató, mármint egy átlag szám? minimum sebzés + Macimum critikus sebzés / 2? )

There is only one Boss!

elitehun
Nem is azzal akartam lõni csak ott volt az egér és nem láttam...
Avenger
Nem kritel, hanem a dps-edbõl számolja ki a tickeket. Szóval minél nagyobb a dps-ed annál nagyobbat sebez. A dps-t meg a crit dmg dobja meg legjobban, megfelelõ crit %-al társítva.

Moyko
Érthetõ - de ha nem CRITMASS/Tank build-em van akkor? Hydra meg a blizz az életbe nem crittel

There is only one Boss!

Avenger
Az attack speed már nem menõ, helyette a Crit dmg az ász. Meg a crit chance.

Crit DMG!!

azért,mert az egérkurzorod a mozgás miatt van és nem azért,hogy azzal lõdd el a képességeket!😛

Moyko
Mármint 15M ig
- inkább olyasmi érdekelne hogy mennyire érdemes a INT/ Vitality aránnyal játszani ?
2000/1500?
3000/500?
stb

There is only one Boss!

Moyko
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni !

Wiz Profil

Ezen a karin mit lehetne Gear szerint Upgradelni?

There is only one Boss!

És milyen igaza van!
bevallom én most feltettem a fallout 3mat . kell egy kis szünet.
act 2ben ha valaki farmolna írjon pmet.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nem szabad a hivatalos forumot olvasnom még mindig...
"Previous players of D2 like me had to dig real deep, pour countless hours into the game, only to realize the game will be forever be a steaming turd. Those hours of gameplay weren't "entertaining". It was torture is what it was."

ELITE KILLS
1281

Progress: inf a1

RENGETEG órát beleölt, ami még nem is volt szórakoztató!

sz4bolcs
Jaj, de kis édibédi 😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

elitehun
Énis emlékszem valami ilyen igéretre, velem is csak most fordult elõ, de ennek is kicsi volt az esélye hogy pont ottvan az egér a kurva baron....
Különc
Én clickelem a Frenzyt

Szerk: cleave van az egeren, de inkább a bart clickelgetem

j0nNyKa
asszem már néhány patch elõtt beígérték, hogy csinálnak valami skill bar lock funkciót, kitartás, lehet még idén berakják
(megjegyzem én soha nem húztam le spellt a barról, meg szerintem sokan mások se)

mukika
elective mode-ot kapcsolt ki és tádám (a kiválasztott skillek megmaradnak)...

elitehun
épp ezaz, de ha annyira akarták akkor lekorlátozhatták volna a skill képernyõre
elitehun
És te hogy akarsz mozogni anélkül hogy egyszer is lenyomnád az egérgombot? Képzeld el történetesen pausoltam a játékot és esc után nyomom az egérgombot és közben elkezdem mozgatni az egeret hogy lássam hogy egyáltalán merre megyek és bumm, minusz 1 skill, de még csak ki se vettem teljesen mert nem engedtem el az egérgombot hanem "fogtam" az egérrel, de a vlor már akkor elszállt...
Avenger
Alapvetõen miért lehet elmozdítani onnan a skilleket bármelyik képernyõn? Van valaki aki így pakolgatja be/ki?

Különc
Ezzel próbálkozik a Blizzard kifüstölni a játékaiból a clicker noobokat

elitehun
Vagy egyáltalán mért lehet huzogatni a skilleket amikor nincs nyitva se a skill ablak se semmi...
Én is vesztettem már emiatt NV-t. 😞
elitehun
Mi a francért nem lehet lezárni az action bar-t vagy miafaszt hogy ne lehessen lehúzni róla a skilleket...
Mondjuk ez alapján nem is olyan siralmas a build diversity mint gondolná az ember.

Nahát akkor ennyit a melee wizard-omról amit az elõbb link-eltem 😊 Wicked wind nélkül ele lehet felejteni a diamond skin, forst nova, explosive blast zongorát, hacsak nincs "extremely high" critical rate-ed. Még jó, hogy erõsítik a karaktert 😊 Mondjuk magához, és fõleg ranged-hez képest végül is igen. De a barbáros leírásból nem úgy néz ki, hogy csökkenne a különbség a két karakter között.
Még nem 😊

Már egy ideje hanyagolom a játékot, így az utolsó pár 100, de lehet, hogy 1000 kommentet sem olvastam.
Kijött végre a legendary feljavítás?