Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor minek olvasod el? Én az ilyet átugrom ami nem érdekel😊
9600GT, 2 giga ram, dual core intel 2.4.
Maxon röcc nélkül megy rajta a Dio, más játékhoz sem volt kevés, hála annak a ténynek hogy a konzolok nem fejlõdtek lassan 8 éve, a játékokat meg hozzájuk lövik be.
Új gépen persze nem fog menni XP igazad van, majd elásom a kertben a fa tövébe, megsiratom fél életemet végigkísérte😊))
Ez itt 1 IT-s website, azon belul is a jatekos szekcio. A loteri doglott kutyat nem erdekli, hogy 1 atlagember mit csinal a gepevel, ez itt a gamerek reszlege.
Egy Win7-en jobb lesz a loot a Dioban?😊
Átlag felhasunáló kb. annyira használja a rendszert hogy elindítsa a játékot-zenét-filmet, halál mindegy milyen rendszer megy alatta amíg kompatibilis😊
Csak 2 kerdes: milyen grafikus kartyad van es mennyi ram a gepedben? (dx11-es kartya pl felesleges es mar 4 gb is sok az xp-nek. Oh persze a 64 bites xp-nek okes, csak annak a tamogatottsaga mar fenykoraban is hiperszar volt.)
En nem gyozkodlek, de a sajat peldambol kiindulva fegyverrel sem lehetne kenyszeriteni, hogy visszaalljak xp-re, pedig nagyon kedveltem es kezdetben erosen odzkodtam a 7-estol.
jazzy
Nem értem igazából, nagyanyáméknál megértem, hogy új dolgokat már nem szívesen tanulnak 70+ évesen, de egy számítógéphasználó miért nem cserél oprendszert, amit gyakorlatilag ugyanúgy kell kezelni, csak jobbszebbgyorsabbújabbtámogatottabb, mint a régi? Féltek? Jó az is? Ez is jó. Lustaság? Többet kell szarakodni xpvel mint win7el, etc. Haladni kell a korral.
Én most a Dio3 miatt raktam fel a Service pack 3-at XP-re. Eddig nem hiányzott -nem kérte semmi, de a Dio nem indult nélküle😊
Eladtam 206 550 - ért , azt kaptam érte 63 750-et 😄😄😄

Javult a lófaszt...

Megjavult az AH!

Hat 2-3 evente nem kell, de a vista 5 eves, a win 7 meg 3. Az xp mar olyan szinten elavult minden szempontbol, hogy azt leirni nem lehet.
j0nNyKa
egyrészt nem az xp-re írtam a 2012-t, hanem arra, hogy manapság a kor nem lehet kifogás a technikai fejlõdésre, igenis tartani kell a lépést
másrészt arra is írhattam volna, lévén évek óta megszûnt az xp támogatottsága - az valami technikai csoda, hogy még eldöcögnek rajta programok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

attiGT
😄

Pedig az idõskori elhülyülést pont sok tanulással lehet lelassítani. Már akinek vannak ilyen igényei.

elitehun
Attól még leeht használni xp-t mert 2012-õt irunk 😛
De a moore törvényben van valami
j0nNyKa
ajánlom figyelmedbe a Moore-törvényt, illetve a tényt, hogy 2012-t írunk 😊

Frank99
de az "öreg róká"-nak nem kellene....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mert valaki szeret haladni a korral és kipróbálni új dolgokat 😊

Frank99
miért kell új op-rendszer 2-3 évente?
amióta megjelent, xp-m van.... mindegy megy alatta, ami meg csak win7alatt, az nem érdekel....

:-()

A korral még nincs baj, most is megyek tekerni egy huszast, az kb. 35 perc, utána jön a sör ... inkább az a probléma, hogy kedvem nincs 2-3 évente új operációs rendszert tanulni, más tûzfalat beizzítani, egyéb programokat felhasználni .... 50 év felett minden perc, nap, hónap ajándék, nem töltheti el az ember azzal az életét, hogy Gates bácsi mi a halál blõdséget talált most ki, s azt mivel javíthatom úgy, hogy nekem jó legyen .... elég este hazaesni, s egyet verni a Diablo-n, majd kaja, s szova .... <#smile>

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Nekem is elõször kazettás egységem volt, jót szórakoztam a magnófej állítgatásokkal, kis csavarhúzó, mindig fordít 90 fokot jobbra <#nevetes1> .... a floppy meghajtó sokat könnyített, csak hát baromi drága volt ...

A QuickShoot1 joy nagyon baba kis eszköz volt, nagyon sokat nyúztuk, még Amigán is .... elnyûhetetlen volt, egészen addig, amíg nem jött a fasza kis Jaguar XJ220, na azon tépte az ember, tökfölöslegesen, de ki tud figyelni az erõre, ha kanyarodni kell <#vigyor2>

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Vaxi
aki 6000-ért eladja az accountját, szóljon <#nevetes1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Most ugyan nem fogom visszanézni, de mintha azok kezdenék árulni az accjukat, akik fikáztak minket, akik mondták már 3 héttel a megjelenés után, hogy szar a game

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Eladó gatyák, ha esetleg valakit érdekel...

Ugyanaz mint múlt héten, és mivel akkor is várni kellett hétfõ estig, így az aht el is lehet felejteni most 3 napra.
Nincs elég pénz hétvégére felvenni embereket, akik ezt javíthatnák. És mivel csak euban szar, így le is van szarva magasról.

Na az AH már megint raklap szar... Error mittom mennyi. Qrva unalmas, hogy minden 2. nap szar az AH...

Lunki88
Bár ilyen egyszerû lenne. 😛
j0nNyKa
hajrá <#eljen>

😊 remélem így lesz...
RMAH-val egy hónap alatt visszahúzod az árát😛

Sikerült megoldanom köszönöm a segítséget! Igen képes voltam várni eddig, elég türelmes vagyok a játékkal, sajnos így alakult, hogy csak most tudtam beszerezni...
Starterbe csak 12-es karakterig mentem mindegyikkel... 😊
Fpocok
És ha azt akarja folytatni? Mert hozzánõtt? Vagy van több 13as? Akkor mi a fenének kezdje újból?

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
akkor azt 5 óra felhúzni ..!
legalább nyerne vele + 5 óra élvezetes játékidõt, ennél a játéknál az nagy kincs

j0nNyKa
nem érted, hogy egy 13-as karaktert mitõl lenne fél óra újra felhúzni, ha esetleg elveszett volna neki? õõõ.. nem tudom megmagyarázni, sorry.

Fpocok
Hát inkább kérdezze meg, mint csináljon hülyeséget.
A másik felét meg nem is értem... nyilván nem most húzta fel vendég kóddal, hanem már korábban... csak most vette meg.

És ha már van 10 lvl13as karaktere?

j0nNyKa
képes voltál lesni a fórumot ahelyett hogy agyatlanul regeled a kódod, és már játszol is a karaktereddel a skeleton king után? hm. szeretnék olyan türelmes lenni, mint te

másrészt nem értem miért releváns, kb. 30 perc játékidõ felhúzni egy karaktert odáig 😊

Igazából még nem próbáltam semmit, gondoltam elõbb megkérdezek itt vkit..

😊 Köszönöm a segítséget! 😊
Fpocok
Lépj be battleneten az accodba és add meg a kódot valahol.

j0nNyKa
próbáltad már az egyetlen lehetséges megoldást, miszerint a starteres accodra beregeled a teljes játék kódját, majd belépsz, és megtapasztalod, hogy ott vannak a karaktereid? vagy ha ezt nem próbáltad, akkor mit próbáltál?

Üdv!

Kellene egy kis segítség..
Eddig a vendégkóddal játszottam, és most sikerült megszerezni a teljes játékot. Hogyan tudom aktiválni azt, megmaradnak a karaktereim, vagy újakat kell ilyenkor indítani? 😊

Elõre is köszönöm a segítséget!
nekem csak kazettás c64 volt,mert a floppys baszom drága volt😊) ,de 14 éves koromtól nyaranta megkerestem egy számitógép árát😛 csak addig kellett kitartanom😊

Joystick-om is csak a sima quick shot 1 meg 2 volt......havernak irigyeltem a quick shot 2 turbo-ját!😊)

Omlás
Die Hard 4 volt az a film ;] <#eljen>
A kor meg nem számít egy kis gyakorlással megszokja a dolgokat az ember max nem vagy már olyan fogékony mint egy fiatalabb de akkor sem lehetetlen 😊.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

pisztácia
Eladó D3 játék dobozban, kiváló állapotban, és ACC.
Az acc-on van egy 40-es WD, 60-as wizard, 60-as barbár. Barbárral teljesen végig van víve a game. Cuccok vannak, de nem nagy számok.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Különc
De nem értem ezt se, a Blizzard arra hajt, hogy minél többen hagyják ott a játékot? Még több mint egy hónap a Panda, a GW2 meg a küszöbön, sok idõ van még haldokolni a wow kiegig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na, úgy néz ki ahzóknak lesz egy szabad hétvégéjük.

Frank99
ja, csak az elején benne kellett volna lennie az ilyen nyalánkságoknak....
az ilyeneket (is) vártuk, és nem hónapokkal késõbb....

Frank99
a szilvás unicum+ becks-es kombó is jó...

Frank99
öreg az öreganyád, attigt

Braikingboss
Ezaaaaaaaaz. Megint jön az error 31073 AH-ban. Királyság hogy 2 hetente beszarik.

Don Kartács :)