Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Konkrétan én is olvastam hogy nagy mák kell RMAH gold eladáshoz, de nekem valamiért kiadta..
vagy várjátok meg a következõ banhammert
2,50-ért most senki nem fog aranyat venni. talán majd a peccs után
V9ykn8_TZL0
mar csak egy buta kerdesem lenne skacok...
Battlenet accountomban ugye van egy Name... amit en rendesen megadtam... ezt nem lehet valamilyen modon megvaltoztatni? Supportnak irok, szerintetek megengedik? Okes, hogy megvesszuk az accountot, de ott mas nev lesz... vagy ne torodjunk vele? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Don Kartács :)

Guest passnál is az volt, hogy csak a guestek játszhattak együtt...
Amúgy 1 perc accot kreaálni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szeretnek regi jo barétommal coopozni... vegre elszanta magat a jatekra... csak kellene egy tiszta (ne nagyon legyenek acsik kinyitva, nem kell kari, nullarol tolna) legalis account lehetoleg olcson/korrekt aron... 1-2 napja irtak paran, hogy elado acc... azok akiknek meg elado es Bp-i lakosok (ilyen hadmuveletet csak eloben bonyolitanank le) dobjanak mar meg egy privattal!
Koszi, bocsesz!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem mondom, hogy néha nincs kedvem ész nélkül csépelni egy brutális tömeg közepén, de a spontán kialakuló, gyorsan lefolyó, néhány fõs pvp az istencsászárság.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pimpi001: ban
21:44: Gárdista olvasónk: A fradisták és az újpesti drukkerek is elindultak a településre
A helyszínen tartózkodó gárdista olvasónk hírei:
Adjon az Isten!
A Kékkõ utcát körbe fogták a rendõrök, szinte csak "surranó" utakon lehet bejutni. Több száz hazafi tart Ceglédre, majdnem mindegyik nemzeti szervezet bejelentkezett már.
Egy cigány provokátor már meg is kapta a magáét, gondolom szokatlan nekik ez a helyzet. A Tesco-parkolóban megint folyik a rendõri vegzálás.
A helyiek örömmel vették a hírt miszerint a fradisták és az újpesti drukkerek is elindultak a településre.
Itt van végre a nemzeti összefogás! Ma elkezdjük! Aki tud, induljon el, legyünk annyian, hogy ne legyen többé a cigányok prédája a magyar!
Szerkesztõségünk várja olvasóink helyszínen készített képeit, felvételeit illetve beszámolóit!
További részletek: http://kuruc.info/r/35/100184/#ixzz241hZYjsH
Legalábbis amerre én vótam, az nem hiányzik