Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja megy minden... 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nyugtaval dicserd a napot.

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

attiGT
Most ez mi a FASZOM?!!? mennek már a serverek? nem 3ra volt tervezve BASSZÁKMEG?

Avenger: köszi, így egyértelmûbb.

tuti direkt csinálja blizz..azért arra kíváncsi lennék, hogy kinek esett és milyen szerkóval.

Avenger
És végre talán a mortarost is megcsinálták, hogy ne oda lõjék ahová teleportálni fogok. 😄 Jelöli ezt is kis kör.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ezek a molten/frozen indikátotok a földön nagyon tetszenek, moltennél külön jó tudni, hogy pontosan hol nem szeretnél állni.
Avenger
A proc többminden is lehet, de szerintem arra gondolsz, hogy egy másodperc alatt az adott hatás(sebzés) mennyiszer következik be. A coeff meg a sebzére életbelépõ hatások(life on hit pl) mekkora hányadukkal hatnak. Pl 0.125 a coeff, akkor 1000 life on hit, egy sebzésre csak 125-t fog gyógyítani.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

20 perc alatt bekerült a 2 socketes manticore az ahba...

Valaki elmagyarázná röviden, mi az a proc, ill. proc coefficient?
Valami olyasmi, mint a találati esély?

Avenger
Másik group, aminek nem néztem az affix-ét(reflectes). Egy gombos self destruct. 😄 De érdekesség, meghalva nem esett le az archon, a hátralévõ ideig még rajtam maradt.

Végre látom mit adtam el 3millio+-ért még júniusban 😄
Avenger
Archonnal érdekes lesz az act 1 farm. Már az aktiválásával megölök egy elit group-ot. 😄 (1,8 millió dmg)

ezek rád is vonatkoznak, az elsõ kettõhöz pluszban.Mikor maradsz már csöndben és nem offolsz?ennyire muszáj ezt?Ha problémád van írj privátot.

Avenger
Elsõ 2h kovácsolás: van rajta 335 int, 200 str és dex. Jó lesz ez.

j0nNyKa
egyelõre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Tényleg mennek a szerverek. Lehet új buildeket építeni. 😊

Nekem is elindult jah, AH kivan lõve egyenlõre 😊

Lammer
Probabol felleptem es bejutottam... de az AH-ban "rekedt" targyaim eltuntek... 😮 gondolom ez meg du.-ra fixalodik 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

GyaxyBoy
Várom már, milyen változások lesznek (nagyjából vágom, csak hogy milyen hatása lesz)!
Ha már úgy is MFel az ember, ráér azt a lvl100-at elérni. 😊
j0nNyKa
hahah, error 37, úgyis olyan rég volt <#idiota>

Avenger
Kíváncsi leszek visszatérnek e annyian, hogy a login szerver is lehaljon pár órára. 😄

j0nNyKa
ja hát ugyaaaaaaaaaan, én inkább úgy terveztem, hogy majd estefelé jó, ha mûködni fog... 😊

Avenger
Tudom, de a korábbi update-k mindig korábban voltak. Mondjuk legalább produktív lesz a napom. 😄

j0nNyKa
dehát pontosan 5-re volt tervezve

j0nNyKa
egyelõre <#idiota>

greyfox
Mind barbár item volt, szerintem eléggé várható volt.

Steam: greyfox

Jabar
Te most is álreg vagy! Mindig álreg vagy!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

sz4bolcs
g-sus xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mukika
Avenger
Pedig pont az ellenkezõjét várná az ember. Tõlem mondjuk semmit sem vettek az elmúlt két napban. 😄

greyfox
Már az elmúlt 2 napban erezheto volt a kozeledo patch hatasa, 3 itemet is elvittek az rmahban, ami mostanaban egyaltalan nem pörgött.

Steam: greyfox

Avenger
Nem siették ma el a patch-et. Csak ötkor kezdték, így meg tart délután háromig. 😞

Fpocok
Hypeolt játék, sokan játsszák, sok a gyökér. Akinek meg moderálás lenne a dolga, szarik rá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zan
Bocs az OFF-ért,de:
Ez gyerekek, ami itt folyik....döbbenetes...nem tudom, hogy egyesek mit gondolnak, hogy bármilyen hangvételt megengedhetnek maguknak egy fórumon...! Azért mert inkogníto-ban tudsz maradni már akár hogyan megnyilvánulhatsz? Ez mi már? Feljöttem, hogy itt is elolvassam, ti mit gondoltok az új paragon levelezésrõl, meg hogy már lehet valaki belinkelt valami durva boostolnt ilvl63-as cuccot...erre azt olvasom, hogy egyesek bitanggul egymás vérét szívják a SZÁJBERTÉREN keresztül...! (tisztelet a szerencsére, egyenlõre legalább is nagyonbb számban lévõ kívételnek) Mi ez az óvoda emberek...térjetek már észhez. Ez olyan, mintha én kiállnék egy 2000 fõs tömeg elé és miközben a többiek hangosan beszélnek egymással, én fennhangon, trehány módon vitatkozom a másikkal...hogy mindenki hallja..! De még ez is jobb. Így, hogy ismeretlenül osztjátok az észt egymásnak,ezzel csak magatokat járatjátok le a többi ugyan csak ismeretlen elõtt...! Szóval, gondolom ez abszolút hidegen hagyja azokat, akikre vonatkozik, szóval nem is rontom itt tovább a levegõmet. Szerettem ezt a topicot, de azt kell, hogy mondjam, hogy a "konkurens" mérföldkövekkel jobb légkörû, mint ez! Jó éjt mindenkinek!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

hallod hülyegyerek, nem tehetek róla, hogy ilyen e-mail-t kaptam😊
rá kattinttam, mert egyáltalán nem volt észrevehetõ, hogy fake,
még jóhogy lebuzizom a szar adathalászokat.
és látom ügyesvagy, hogy tudod az abc-t, puszi
attiGT
szerintem nem raknák bele a játékba ha 40es goblint spawnolna. olyat dob amilyen szintû helyen használod, számomra így értelmes

Ha már a moderációra hivatkozol:
- folyamatos butáskodás: ban
- proxys kicsibék és újregek, valamint disznófülû lepontozós álregek: ban

Ezek alapján nem is kellene téged leállítani.

és ha infernon használod?badarság lenne, ott 30-40-es itemeket dobnia...

Fpocok
És láttál már ilyen goblint? Milyen cuccokat dob? Ha 40es, akkor nyilván olyan cuccokat dob, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

attiGT
lehet nagy hülyeséget mondok vagy csinálok, hogy elmondom de a puzzle ring, amiért elég nagy összeget fizetne bárki, aki megtehet, csak lvl40es. ergo US AHban azért nincs egy darab sem, mert mindenki infernon farmol, ahol legjobb tudomásom szerint nem eshet. amit akarok mondani az az hogy lehet megérné 20%os mf gearben farmolni nightmaret vagy hellt holnap.

j0nNyKa
de ha a lenti 3-at mûvelném, tuti az lennék mellé, nem lenne pofám a normál reggel ezt így elõadni 😄D

jazzy
És nem lennél alreg.
j0nNyKa
nem, én
a) nem kapok scam emailt
b) ha kapnék, lenne annyi eszem, hogy ne kattintsak rá a linkre
c) nem buziznék le sorba mindenkit a világon

clio1616v
nincs drop

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

na gondoltam, hogy te meg fogsz jelenni kötekedni..
gondolom te jókedvûen vigyorognál, miközben majdnem feltörik a blizz. accodat..
j0nNyKa
ebben a hszedben senkit nem buziztál le.

na mind1, köszi, most megnyugodtam😊
még szerencse hogy nemléptem be, mert akkor le is nyúlták volna az adataimat..
fu bazdmeg, de hogy találhattak rám ezek a buzik?