Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
lefotózza a cd kulcsot?😄 loool

!Forza Ferrari!

Frank99
ez mekkora egy ökör....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

TurboX
jáájjj<#wilting>
GyaxyBoy
Így lehet ingyen D3 hoz jutni! 😊
attiGT
grat, egy brimstonet megér. aki sok legendást meg jobb rareket akar találni az most játsszon, mert ugyanúgy mint 1.0.3nál pár napig patcht követõen felhúzzák a dropratet

Frankie87
Az durva. Szerintem a barbáromnál lecserélem a két kardot, és inkább kétkezes fegyóval fogok aprítani...😄

elitehun
Ez hülye XDXD
attiGT
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Avenger
Majd a 150 crit dmg + socket + 500 int-es staff lesz a jó nekem. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Braikingboss

Hát tényleg elég durvák lettek a legendaryk. Mai act 1 drop 😄

Don Kartács :)

Laza
Ezt a Vaterás aukciót csekkoljátok, kiba nagy 😄
A képeket nézzétek, ott a lényeg 😄

Eladó D3

Írtam is az embernek, de persze elõtte 'csekkoltam' a képeken látható 'dolgokat' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

elitehun
Csávó most akar eladni egy 2-kezes fegyót 1000+ dps-es és van rajta 490 dexterity 😄
Avenger
Kétkezeseken minden stat maximuma 60 vagy 70%-al lett növelve. Vannak jó kis kombinációk így. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

van itt olyan aki eladná az accját? barbáros érdekelne. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

skinnyman
Azt nem ertem h akarjak megoldani h ha 60 utan is lehet fejlodni (ami statokban is megnyilvanul) akkor mi lesz pl azokkal a karikkal akik pl infernot mar vegigvittek. Ha a szornyeket erosebbe teszik ezzel osszhangban, akkor az inferno vegi karakterek hirtelen gyengek lesznek es mehetnek vissza act1be? (Ezt mondjuk megoldhatnak pl ugy h aki mar korabban vegigvitte, mittom en pl 50es szintrol indul, de ahogy ismerem oket ez kizarhato...) Ha meg nem teszik erosebbe oket, a sokas szintu paragonoknak nevetsegesen konnyu lesz inferno vege is. Ha meg a paragon szintek megsem szamitanak sokat ilyen szempontol, nagyjabol ertelmetlen az egesz dolog az mf buffot leszamitva.

Regards,

Fpocok
Lootok érezhetõen jobbak...
Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna 5k+ LoKes fegyvert 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MoLc
https://www.youtube.com/watch?v=QnjyooHb--E

Fpocok
60 után van még 100 szint. Minden szinten fixen kapsz +3MF-ot így ahogy haladsz, le lehet cserélni MF geart DPS gearre... 300MF a max. 3*100=300

elitehun
Igen tudom, kb a második patchel elbaszták...
oneal1
valaki csak röviden pár szóban leírni, hogy a szintlépésnél 60 után mi a paragon magic és gold find?😊

köszönöm!

!Forza Ferrari!

Fpocok
Tetszik, hogy lehet látni, mennyi a range a mortarnak meg a fagyinak. Az viszont nem, hogy nem megy vissza a hpjük egy idõ után...

Fpocok
Az eredetileg is jó volt, csak aztán elkúrták.

elitehun
Beszarok, végre megcsinálták az fps mérõt is
Gondolom ez a 3 ora valami tartaleknak szolgal, hogy ha problema van ne irjak tele a userek sok hulyeseggel a forumot.....

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

greyfox
Már az is baj, ha korábban?
Mitõl félsz, lemaradsz? 😊

Steam: greyfox

ja megy minden... 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nyugtaval dicserd a napot.

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

attiGT
Most ez mi a FASZOM?!!? mennek már a serverek? nem 3ra volt tervezve BASSZÁKMEG?

Avenger: köszi, így egyértelmûbb.

tuti direkt csinálja blizz..azért arra kíváncsi lennék, hogy kinek esett és milyen szerkóval.

Avenger
És végre talán a mortarost is megcsinálták, hogy ne oda lõjék ahová teleportálni fogok. 😄 Jelöli ezt is kis kör.

Ezek a molten/frozen indikátotok a földön nagyon tetszenek, moltennél külön jó tudni, hogy pontosan hol nem szeretnél állni.
Avenger
A proc többminden is lehet, de szerintem arra gondolsz, hogy egy másodperc alatt az adott hatás(sebzés) mennyiszer következik be. A coeff meg a sebzére életbelépõ hatások(life on hit pl) mekkora hányadukkal hatnak. Pl 0.125 a coeff, akkor 1000 life on hit, egy sebzésre csak 125-t fog gyógyítani.

20 perc alatt bekerült a 2 socketes manticore az ahba...

Valaki elmagyarázná röviden, mi az a proc, ill. proc coefficient?
Valami olyasmi, mint a találati esély?

Avenger
Másik group, aminek nem néztem az affix-ét(reflectes). Egy gombos self destruct. 😄 De érdekesség, meghalva nem esett le az archon, a hátralévõ ideig még rajtam maradt.

Végre látom mit adtam el 3millio+-ért még júniusban 😄
Avenger
Archonnal érdekes lesz az act 1 farm. Már az aktiválásával megölök egy elit group-ot. 😄 (1,8 millió dmg)

ezek rád is vonatkoznak, az elsõ kettõhöz pluszban.Mikor maradsz már csöndben és nem offolsz?ennyire muszáj ezt?Ha problémád van írj privátot.

Avenger
Elsõ 2h kovácsolás: van rajta 335 int, 200 str és dex. Jó lesz ez.

j0nNyKa
egyelõre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Tényleg mennek a szerverek. Lehet új buildeket építeni. 😊

Nekem is elindult jah, AH kivan lõve egyenlõre 😊

Lammer
Probabol felleptem es bejutottam... de az AH-ban "rekedt" targyaim eltuntek... 😮 gondolom ez meg du.-ra fixalodik 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

GyaxyBoy
Várom már, milyen változások lesznek (nagyjából vágom, csak hogy milyen hatása lesz)!
Ha már úgy is MFel az ember, ráér azt a lvl100-at elérni. 😊
j0nNyKa
hahah, error 37, úgyis olyan rég volt <#idiota>

Avenger
Kíváncsi leszek visszatérnek e annyian, hogy a login szerver is lehaljon pár órára. 😄

j0nNyKa
ja hát ugyaaaaaaaaaan, én inkább úgy terveztem, hogy majd estefelé jó, ha mûködni fog... 😊

Avenger
Tudom, de a korábbi update-k mindig korábban voltak. Mondjuk legalább produktív lesz a napom. 😄