Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Csak egyre kevesebbet kell majd átvenni 😊
Meg azért más lesz az amikor lesz 300+75 MF-ed úgy, hogy a cuccodon nem kell legyen ebbõl semmi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sz4bolcs
Ergo még elég hosszú ideig bennehagyták a gear-váltást a játékba....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AntiHero
De, jó hogy 5ös valorral kidobál a játék...2x is megcsinálta. Amúgy tetszik az új patch.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

elitehun
Ööö az elsõ paragon lvl-hez kell 7.2 millió xp...
sztem az x>100
de a piaca észrevehetõen szûkülni fog idõvel
Hegi90
Mivel kicsit imba lenne 600 mf egy olyan karin ami roflstompolja act4-et, no?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

setuh
Allitolag annyi eljutni 100-ig mint d2-be a lvl 99,szal lesz meg mire hasznalni azt az mf-es geart 😊

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

sz4bolcs
Ja, tehát x óra játék után mindenkinek max mf-e lesz, és gear-en az mf lófaszt sem ér? xDD Nem csalódtam, Blizz. 😄

Avenger
Úgy, hogy ha eléred a max paragont akkor gearbõl nem tudsz több mf-et hozzáadni. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

sz4bolcs
És hogy lett megoldva végülis h. ne legyen minsig dps-gear/mf-gear csere?

Nálam is ugyanez a szitu...

Nefürgyé le!

Braikingboss
Igen xp bar-on jelzi kék skála.

Don Kartács :)

paragon lvl %-t jelzi valahol? mondjuk xp bar helyén?
Avenger
Nekem sok 60+os cucc esett, és némelyik már már majdnem használható. 😄
Elsõ paragon nekem is megvan. két run kellett hozzá act 1-ben. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Nyamm...

Nekem most egy óra alatt egész jók estek... meglepõen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem bõdületesen szar cuccok esteg eddig 3 óra alatt. Farmoltam act2-3-at, az item levelek ugyanolyanok, mint eddig, de olyan szar affixeket sorsol ki, hogy a hajamat tépem. 3 óra alatt még egy értelmes GAH cucc se esett. Más is tapasztal ilyet, vagy ma engem nem szeretett az rnd generátor?
Avenger
3000-ért van fent. Szerintem simán tudott róla az aki felrakta, hogy szart sem ér már. 😊

Laza
Végül is igaz, tudsz képet prezentálni a kulcsról 😊
A titkos kérdés már problémásabb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

skinnyman
megy mar tenyleg az 1.0.4?

Regards,

Ahhoz kell személyi- lakcímkártya fotó, és titkos kérdés/válasz is Cd kulcs nem elég.

GyaxyBoy
Erre hivatkozva, tudsz mókuskálni vele. Hogy változtassák meg az email címet vagy bármi és már el is lehet tulajdonítani. Akinek nagyon kell, sztem megérné megpróbálnia! 😊
Én játszottam, régen, vagy tényleg szebbek lettek az efektek?

Laza
Ja, regeltem gyors egyet, de már felhasználta valaki 😊
Gyanús, hogy már akkor be volt aktiválva mikor felrakta.

Fpocok
Beregelted? Megnézted, hogy jó e?

Frank99
és valaki már élt vele....
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

oneal1
lefotózza a cd kulcsot?😄 loool

!Forza Ferrari!

Frank99
ez mekkora egy ökör....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

TurboX
jáájjj<#wilting>
GyaxyBoy
Így lehet ingyen D3 hoz jutni! 😊
attiGT
grat, egy brimstonet megér. aki sok legendást meg jobb rareket akar találni az most játsszon, mert ugyanúgy mint 1.0.3nál pár napig patcht követõen felhúzzák a dropratet

Frankie87
Az durva. Szerintem a barbáromnál lecserélem a két kardot, és inkább kétkezes fegyóval fogok aprítani...😄

elitehun
Ez hülye XDXD
attiGT
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Avenger
Majd a 150 crit dmg + socket + 500 int-es staff lesz a jó nekem. 😄

Braikingboss

Hát tényleg elég durvák lettek a legendaryk. Mai act 1 drop 😄

Don Kartács :)

Laza
Ezt a Vaterás aukciót csekkoljátok, kiba nagy 😄
A képeket nézzétek, ott a lényeg 😄

Eladó D3

Írtam is az embernek, de persze elõtte 'csekkoltam' a képeken látható 'dolgokat' 😄

elitehun
Csávó most akar eladni egy 2-kezes fegyót 1000+ dps-es és van rajta 490 dexterity 😄
Avenger
Kétkezeseken minden stat maximuma 60 vagy 70%-al lett növelve. Vannak jó kis kombinációk így. 😊

van itt olyan aki eladná az accját? barbáros érdekelne. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

skinnyman
Azt nem ertem h akarjak megoldani h ha 60 utan is lehet fejlodni (ami statokban is megnyilvanul) akkor mi lesz pl azokkal a karikkal akik pl infernot mar vegigvittek. Ha a szornyeket erosebbe teszik ezzel osszhangban, akkor az inferno vegi karakterek hirtelen gyengek lesznek es mehetnek vissza act1be? (Ezt mondjuk megoldhatnak pl ugy h aki mar korabban vegigvitte, mittom en pl 50es szintrol indul, de ahogy ismerem oket ez kizarhato...) Ha meg nem teszik erosebbe oket, a sokas szintu paragonoknak nevetsegesen konnyu lesz inferno vege is. Ha meg a paragon szintek megsem szamitanak sokat ilyen szempontol, nagyjabol ertelmetlen az egesz dolog az mf buffot leszamitva.

Regards,

Fpocok
Lootok érezhetõen jobbak...
Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna 5k+ LoKes fegyvert 😄

MoLc
https://www.youtube.com/watch?v=QnjyooHb--E

Fpocok
60 után van még 100 szint. Minden szinten fixen kapsz +3MF-ot így ahogy haladsz, le lehet cserélni MF geart DPS gearre... 300MF a max. 3*100=300

elitehun
Igen tudom, kb a második patchel elbaszták...
oneal1
valaki csak röviden pár szóban leírni, hogy a szintlépésnél 60 után mi a paragon magic és gold find?😊

köszönöm!

!Forza Ferrari!

Fpocok
Tetszik, hogy lehet látni, mennyi a range a mortarnak meg a fagyinak. Az viszont nem, hogy nem megy vissza a hpjük egy idõ után...

Fpocok
Az eredetileg is jó volt, csak aztán elkúrták.

elitehun
Beszarok, végre megcsinálták az fps mérõt is
Gondolom ez a 3 ora valami tartaleknak szolgal, hogy ha problema van ne irjak tele a userek sok hulyeseggel a forumot.....

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

greyfox
Már az is baj, ha korábban?
Mitõl félsz, lemaradsz? 😊

Steam: greyfox