Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

setuh
Eloszor is, te felisten(legalabbis annak hiszed magad itt sg-en,mar mas topikbol is lejott),neked nem tetszett,h irtam valamit ami teljesen korrekt volt es te szolsz kozbe,amikor meg annyi kozod nem volt hozza mint nekem,mert en nem kotozkodtem,viszont te 100%-ban ezt teszed most is.
En nem foglak besorolni a bekepzelt minden leben kanal emberek koze,nem...De aruld mar el nekem,hogy egy ilyen ember ha besorol engem akarhova,hol fog ez erdekelni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

jazzy
Visszaolvastam, hozzád pont senki nem szólt, csak jöttél kötözködni és most nem tetszik, hogy azt kapod amit csinálsz. A besorolást már megkaptad, ne is erõlködj, azzal a csapattal le sem állok, mert értelmetlen.
setuh
Olvasd mar vissza ki szolt a masikhoz,de ha meg azt se vagy kepes visszaolvasni,hogy nem en kertem a linket akkor mit varok.
A csavo meg ha alap sg-et hasznal,nincs is honnan tudja,hogy mas stilusba van az a "rengeteg" okossag es valszeg te is ugyanugy jarnal mint o.

jazzy
Akkor máskor a szabad akaratod megtalálhatja a linket, ha már úgyis kötözködni akarsz.

Amúgy is 5 perce derült ki, hogy battletag + profil link minimum, nem semmi képességeid vannak.
setuh
Es azert van szabad akarat,hogy mindenki azt hasznalja amelyik tetszik neki,nekem pl. zavarja a szemem akarmelyik stilus szoval en is alapot hasznalok.
A mindefele okossagon pedig a battletaget erted?Nem semmi...

Különc
Korrekt voltam, nem mondtam hazugságot

Szerk: best follower item ever

Kép

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Vagy azért vannak beágyazva a stílusok és a stílusokba mindenféle okosság, hogy ne kelljen 500x leírni, hanem a kérdezõ usernek legyen 2 kattintás, ne a többieknek mindig 5?
oneal1
jah okés köszi.

Különc akkor extra korrekt vagy, 3 centivel a nevem alatt....
nehéz lett volna linkelni...😄

!Forza Ferrari!

setuh
Sehol,ha alap sg stilusod van,csak itt mindenki tul okos.

oneal1
köszönöm!

de ezt most kajak, hol kellett volna látnom?

!Forza Ferrari!

j0nNyKa
nem fogja megtalálni
tank barbár

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
3 centivel a nevem alatt

oneal1
Linket pls

!Forza Ferrari!

oneal1
Haha...😄 fegyver a ladaban, nemsokara belepek es felteszem, ketkezes 990 dps 260 str 260 vit 171 crit dam

!Forza Ferrari!

Különc
Elõször is változtass nevet

Szerk: ha tank barbárral kapcsolatban érdekel valami, akkor lesd meg a profilomat

tarti19
fegyver nélkül nem csodálom:p Amúgy pajzs, fegyver után többet tudnak mondani😛

setuh
Kene vmi fegyver <#idiota>

oneal1
Hali
Barbar
Segitseg kene mert act3-n eleg konnyen agyonvagnak:S
Pls aki tud adjon par tippet
Koszi

!Forza Ferrari!

tarti19
Azért annyi all ressel már sokat ér, csak majd a hp-n még kicsit csiszol s akkor nem kell a nagy dps-re támaszkodni minden esetben. Mondjuk egy barbár 50% ressel 60-70% védelme van a bejövõ sebzések ellen, ahhoz meg 30 élettel már elvan.
Ehehz még hozzájöhet a loh vagy cdtl s akkor nagy királyság van.

Fpocok
Há de 22k hp mellé lehet akármennyi all res 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Elõzõ karakterem barbár volt, és onnan jött ez az all res mániám...😄
Skilleket nem tudom, hogy jók-e. pl a Companion helyett kéne valami.
vagy egy komplett build-nek is örülnék...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tarti19
Miért mi baj vele? ez bõven elég most act 3-ra is, farmolásra.

Fpocok
Nem vagyok pro dh, de nekem fura, hogy ennyi all resed van.

pisztácia
#56013 -ra, hozzáértõ, tapasztalt DH-k véleményét kérném. Min kellene a jövõben változtatnom? Skillek itemek, stb szempontból.

Köszönöm elõre is!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

jazzy
300k gold 😄D Valaki nagyon ratyi volt ma

oneal1
köszi, tehát nem kell beszarni attól a plusz 400 damtól hanem inkább a statokra figyelni

!Forza Ferrari!

TVelvet
én is 1k dps-es 530 str, 130krit damos macet használok.
oneal1
azt néztem én is, amin van az 15 milla a legolcsóbb.

most egy 990 es kardom van.
265 str, 260 vit és 190 crit dam.

Lóvém az nagyon nincs de lassan le akarnám cserélni valami brutál 1400 dam-s körüli dologra. De akkor nem kapok ennyi statot mellé és crit dam-t sem. Ezzel szemben megéri a 2 fegyver közti 400 dam különbség?

!Forza Ferrari!

TVelvet
ez 1 szar (:

amin nincs crit dmg, nem is használom.
oneal1
valami ilyesmit bírnék vállalni😄

!Forza Ferrari!

attiGT
adsz 40 milliót egy jobbért?

barbi fegyo
ezt kerem szulinapomra

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Sziasztok! Vélemény szeretnék kérni, hogy menyiért tudnám elpasszolni? Hellrack
pisztácia

Fpocok
Nincs is annál édesebb, amikor a csalók sírnak 😉

rage
Próbáltam
Players on this quest: 0
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csatlakozz public game-ben egy csapathoz. Nekem az utolsó két random csapat olyan volt hogy simán lenyomtuk Ghomot.

Fpocok
Hihetetlen mennyi "buta" érdekes ember van... pár tízezres értékû tegezt vesznek 4-5euróért...

Fpocok
Így van.

pisztácia
Közbe rájöttem. Az Archery passive skill crossbow-nál crit dmg-t ad. Gondolom azért?!

pisztácia
Értem, viszont miért pont azt? Atk speed-be az a leglassabb. Ha van ugyan olyan statokkal rendelkezõ sima bow, az nem jobb??

Ez függ buildtõl és geartõl is, kezdetnek viszont én a crossbowt ajánlanám.

pisztácia
Úgy értem, hand crossbow, crossbow, vagy sima bow?

pisztácia
DH-nak melyik a legjobb nyíl?

rage
Tudna valaki segíteni megölni Ghomot infernon?
Egyedül kb a feléig tudom levinni az erejét, de aztán kinyír...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tatyla
ma vegre meglett inferno diablo...es tek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
Nem az enyém sajnos <#rinya>

gandrus
Rohadt jó, a server status szerint mûködik a szerver, mégis ha tudok is játszani, folyton ledobál. Ráadásul mindig olyankor, amikor begyûjteném a kincset...

Mindegy, legalább az egykezes pörölyt eladtam AH-ban 10 millióért, amibõl 8.5-et meg is kaptam. 😊