Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Illetve melyiket érdemesebb?
elitehun
Melyiket jobb használni? Arcane orb vagy wicked wind?
pisztácia
Ja, azt elfelejtettem, hogy milyen statokra gyúrjak?
Köszönöm!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Üdv!

Valaki adna egy jó build-et DH-ra. Most lettem 60-as, nem sok tapasztalatom van.

Elõre is köszönöm!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Telia van beszarva.

McHaals
GW2 se megy... tutira van itt valami összefonódás 😄
offtopic ugyan, de mindenkinek tudom ajánlani GW2-t, mert nagyon jól sikerült.

MadWolf#11626

gandrus
Engem még mindig nem enged be.

sajnos másra se nagyon...<#gonosz3>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Engem is kidobott úgy másfél órája, de most próbáltam belépni és beengedett.

gandrus
Nálatok mûködik most a játék? Nálam (Newcastle, Upon Tyne) se a játék, se a Battle Net honlapja nem megy. Úgy kezdõdött, hogy kidobott a játék, mert megszakadt a kapcsolata a szerverrel. Szerver elérhetõséget se tudtam megnézni, mert az se jött be.

Köszi a tanácsokat, kezd kialakulni a dolog. Amúgy érdekes, mert pach elõtt is használtam a vaultot ezzel a rúnával, pach után kicsit meglepõdtem amikor sorra feküdtek a mobok a tûzben 😊
Köszönöm, az új elosztás szerint már 25k-t sebzem. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PsyhoApu
Õk lennének a pajzsok

http://kutyuszoba.blog.hu/

Fast mobbal nem találkoztam túl sokkal,max 3-4-el,de ekkora tûz sebzés(~120k tickek) fullra healel állandóan Gloom alatt,igy nem voltak problémásak
én pl megõrülök a ball lightningtól,annyira örültem mikor lenerfelték az IAS-t és válthattam Clusterre.az ugrálásról annyit act3-ban,hogy ezelõtt is futnom kellett elõlük,mint az õrült,csak akkor a vault sebzés helyett megfogtam õket a root csapdával és Cluster/hungering spamm és ha véletlen kifogytam volna,akkor Stampade.de most már erre nincs szükség igy inkább ugrok egyet,majd lövök és tuti halál az elitre,minthogy a hagyományos módon kite-oljak.most ár számomra se Stampade,se Caltrops,se Smoke Screen nem kell,igy jutottam el a mostani buildemig.De kinek a pap...
Köszi,mit rontottam el?rányomtam az "url beszúrására",oda becopyztam az oldalt,adtam neki címet,majd küldtem.
j0nNyKa
nem jól linkelted, itt a helyes

egyébként jó amit írsz, nem is tudok belekötni, de 134k dpssel "normális" builddel és "normális" játékstílussal is tökéletesen tudnál haladni

én személy szerint nagyon örülök, hogy végre picit DH-sabb (pontosabban amazonosabb) lett a DH 1.0.4 óta, ha ütnének se lennék hajlandó úgy játszani a diablot, hogy meglátom az elit pakkot, és elkezdek elõle elugrálni, mint egy bakkecske... :\

fast mobbal egyébként mit csinálsz? nem fogysz ki discipbõl ott sem?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem teljesen jó a Vault act3-ra,csak ott másképp használom személy szerint.amíg act1-2-ben bele a tömegbe,addig act3-ba épp el a tömegtõl és aki követ,az belemegy a tûzbe és elfogy.a ranged mobokra pedig ott a Cluster arrow,ami mindig critel szinte,mert mivel a vault nem critel igy nem eszi meg a Sharpshooter stackeket.Discipline meg nem túl nagy problema,ha van Multishot Suppression Fire rúnával(vagy a drágább megoldás a régi Natalya set).Ráadásul nincs is egy isszonyat OP karakterem,de a mostani buildemmel simán farmolom az összes act-et.
DH
attiGT
muti mindkét shieldet pls

PsyhoApu
Pajzsoknál mennyire számít a chance to block. Érzékelni a különbséget? Van most egy 20%-os pajzsom, de találtam egy 25%-ost. A nyers adatokban érezhetõen gyengébb, de mégis vonz a dolog. Jótanács?

http://kutyuszoba.blog.hu/

Frank99
gyúrtam is crit-re, már majdnem 30.000 a damage.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
a 2 db 1kezes fura, de látom benne a crit damage miatt a logikát
bírod hatreddel?
rapid fire-ben biztos vagy?

illetve látom valamennyire próbálsz gyúrni allresre - ez kurvajó, gyúrj rá mégjobban, és toljál mellé vitality-t is
400-500 allres, meg 40-45k hp már nagyon baba, bírni fogod normálisan act3-at is

emellé jó lenne inkább egy xbow crit damage-dzsel, meg legalább 1000 base damage-dzsel, és akkor valamelyik sebzõ passzív helyett tehetnél be tactical advantage-et

az amuletted nagyon jó, de inkább valami ennél gyengébbet szerezz be, amin van crit damage

chest armoron mindenépp legyen +max discip, illetve a tegezen is, amit az xbow mellé raksz

ha ezeket megcsinálod, sima az act3 farm

u.i.: az már csak egyéni vélemény, hogy ezt a két 1.0.4-es spellt (vault a sebzõ rúnával, ss a sebzõ rúnával) szerintem el kéne felejteni, act3-ban szart se érnek
nem is értem, hogy bírják az emberek disciplinnel? (meg úgy mellesleg kíváncsi vagyok, act3-ban hogy ugrálnak át az eliteken a sebzõ vaulttal)

Ha már mindenki tanácsot kér én is beállok a sorba. Nemrég kezdtem Act1 farmolást, mert még kicsit karcsúnak érzem magam Act2-re.
Karakterem
Mit tanácsoltok? Jó úton haladok szerintetek?
jazzy
30 millába.
Frank99
köszi, látom már.

attiGT
0 crited vagy crit dmged van

Köszönöm a válaszokat, kipróbálom az általatok javasolt skillekkel.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mióta újraraktam a rendszert MINDEN egyes belépéskor felteszi a biztonsági kérdést és nem enged tovább addig. Mi lehet a baj?
Frank99
Itt az enyém.

Mitõl nagyobb a damaged annyival? Nekem jóval nagyobb a strangem. Ennyit jelent a crit dam?

tarti19
Zsíros:p 2 nap alatt 9 euro😊 alakul ez ··

oneal1
minden tanácsot és tippet, kritikát várok😄, tudom a ruha nagyon fing, beszerzés alatt van😊

!Forza Ferrari!

oneal1
én így állok
Barb

!Forza Ferrari!

attiGT
mennyi goldba fájt?

TVelvet
nézd meg nálam hogy van leosztva.

én
TVelvet
Crit, és Crit dmg, STR. Nagyon megdobja a dmget.

bash - punishal
rend- helelõssel
warcry - impurity
battle shout - +30% dmgel
ignore pain helyett leap - armor runával,

passiveba 2 dmg növelõs cucc 1 armoros. mint nálam
jazzy
Inkább eladtam gemek nélkül 150 euroért, majd veszek másikat.
Hegi90
insanity helyett beraknám azt rúnát amivel növelni lehet az idõtartamát a berserknek.
Stonefortot meg lehet csinálni 1 berserkbõl így kb, de máshol is hasznos természetesen.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
fu

elitehun
ha már pig sticker, csak engem irritálna gecire az a disznó hang minden egyes ütésnél? 😄
Hegi90
😄DDDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem nekem esett 😄 Generalba tette be valaki 😄

Fpocok
mi lett? pig sticker?

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#idiota><#idiota><#idiota>

Klemice
1.04 demon hunter ajánlott skilleket tud valaki linkelni?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Különc
Jonnyka ajánlásával a gemek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok

TurboX
nekem ez bevált, kb. már mindent kipróbáltam de ez a leghaladósabb
Fpocok
Eddig a barbáros dolgokat átléptem 😄 De most kellene, de már találtam.

Különc
Azt hittem te szoktad olvasni a topikot

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Valaki barbár megmondaná, mire érdemes menni skillek tekintetében? ww? pajzsos? két kezes? skillek?