Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Valaki adna egy jó build-et DH-ra. Most lettem 60-as, nem sok tapasztalatom van.
Elõre is köszönöm!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
offtopic ugyan, de mindenkinek tudom ajánlani GW2-t, mert nagyon jól sikerült.
MadWolf#11626
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
egyébként jó amit írsz, nem is tudok belekötni, de 134k dpssel "normális" builddel és "normális" játékstílussal is tökéletesen tudnál haladni
én személy szerint nagyon örülök, hogy végre picit DH-sabb (pontosabban amazonosabb) lett a DH 1.0.4 óta, ha ütnének se lennék hajlandó úgy játszani a diablot, hogy meglátom az elit pakkot, és elkezdek elõle elugrálni, mint egy bakkecske... :\
fast mobbal egyébként mit csinálsz? nem fogysz ki discipbõl ott sem?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
DH
http://kutyuszoba.blog.hu/
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
bírod hatreddel?
rapid fire-ben biztos vagy?
illetve látom valamennyire próbálsz gyúrni allresre - ez kurvajó, gyúrj rá mégjobban, és toljál mellé vitality-t is
400-500 allres, meg 40-45k hp már nagyon baba, bírni fogod normálisan act3-at is
emellé jó lenne inkább egy xbow crit damage-dzsel, meg legalább 1000 base damage-dzsel, és akkor valamelyik sebzõ passzív helyett tehetnél be tactical advantage-et
az amuletted nagyon jó, de inkább valami ennél gyengébbet szerezz be, amin van crit damage
chest armoron mindenépp legyen +max discip, illetve a tegezen is, amit az xbow mellé raksz
ha ezeket megcsinálod, sima az act3 farm
u.i.: az már csak egyéni vélemény, hogy ezt a két 1.0.4-es spellt (vault a sebzõ rúnával, ss a sebzõ rúnával) szerintem el kéne felejteni, act3-ban szart se érnek
nem is értem, hogy bírják az emberek disciplinnel? (meg úgy mellesleg kíváncsi vagyok, act3-ban hogy ugrálnak át az eliteken a sebzõ vaulttal)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Karakterem
Mit tanácsoltok? Jó úton haladok szerintetek?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mitõl nagyobb a damaged annyival? Nekem jóval nagyobb a strangem. Ennyit jelent a crit dam?
!Forza Ferrari!
Barb
!Forza Ferrari!
bash - punishal
rend- helelõssel
warcry - impurity
battle shout - +30% dmgel
ignore pain helyett leap - armor runával,
passiveba 2 dmg növelõs cucc 1 armoros. mint nálam
Stonefortot meg lehet csinálni 1 berserkbõl így kb, de máshol is hasznos természetesen.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403