Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Semmibõl. Ez üzlet, semmi más, van ami a nyakadon marad van ami nem. Most van nálam 1 cipõ 23 milláért vettem és 19ért árulom, mert nem viszik, ez a kockázat része.

Frank kérdezz, mit nem értesz? Lehet cancelezni aukciót 1.0.4 óta, mi ezen ilyen bonyolult?

#55816 itt is linkeltem, ezt 30 milláért vettem és 150 euroért adtam el.
Frank99
10 ajró nem gyõz meg.
Mit vettél, mennyiért adtad el? ez érdekel. ha nem tûnt volna fel.

10 milliók nem iönnek csak úgy....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

berlinboy6329
Már csak az a kérdés,hogy mibõl gondolod,hogy amit megveszel óccsón, azt el fogják vinni drágábban és nem marad a nyakadon.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frank99
ccccc. ez kevés

Goldos ahban rá lehet keresni. Inna gatya 25 millánál kezdõdik, a pox meg 150 intes min damages jelenleg 36-ért fut, de lehet inkább átrakom majd drágábbra az estére. 25+35-15(1 euro=1milla)-15%=38 milla.

jazzy
Mi volt hogy, megvettem beraktam, változott a kínálat, kiszedtem, megint változott, kiszedtem és egyszer csak elvitték.
Frank99
inna vas expand érdekes, hogy is volt pontosan?
annyi oda-vissza volt?

jazzy
Amúgy csak megsúgom, hogy már 3 képet linkeltem be amit epic kurvajó áron vettem és egyiket rmahban adtam el másik 2t úgy döntöttem hordom, de akkor le se szarta senki így nem linkelgettem tovább, most meg azt mondod nem linkeltem sose. Tessék ott a profilom, wizardom setes gyûrûje 14 milla volt, a bracer 300k. Lehet találgatni mennyit érnek.

A ratyi itemeket tessék nem nézni, vállas, fegyver, offhand, gatya, cipõ még cserére szorul. Meg az öv is Witching Hour lesz.
jazzy
Tessék elemezgethetitek

Elsõ
Második
Harmadik
Frank99
várjuk öreg, sokan, hogyan is csinálod. a faxomnak sem kell a gold, 1xûen kíváncsiak vagyunk, mit is vettetek, és mennyiért adtátok el. Már ha igaz....

de kizárólag saját btag-al fogadom el....

Carmang
"1,5 órát ahztam ma"

Én meg 40 percet játszottam, és nem esett semmi értékelhetõ, és még pénz sem jött sok.
<#hehe>

Frank99
Nem, legyen már valóság!

Kit érdekel, mennyit kaszált? Mit vett, mennyiért adta el? Eddig ITT egyik sem rakta be, mert 90% botol. Vagy ha nem, miért nem rakják fel? Azt a cuccot már nem tudjuk megvenni, mitõl félnek? Persze névvel, kérem, mert anélkül mese...

ToCsEk
+1 jaja képet vagy meg se történt (geciirigy)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Frank99
tedd ki te is!

Te, amúgy majd a való világban nézd meg, hogyan is mûködik egy cég...

Majd írd ki ide, mikor, ki mikor nem akar fizetni, holott a munkát elvégezted.... egy vicc, amit írtok... Apu-anyu valami közalkalmazott? Ha nem, majd kérdezd meg, hogyan megy a vállalkozás....

Frank99
tegyed ki, hadd lássuk!
Mit vettél, mit adtál el!
Enélkül mese!!!!!!!!!

persze egy virtuális világban DE Pistike megkapva a havi appanázst, költekezik. De nem zsemlét vesz..... innentõl..

jazzy
Legalább 15x leírtam már, hogy tudni kell ahzni, kb 1,5 órát ahztam ma és úgy lett ekkora forgalmam. Nyilván nem fogom elárulni pontosan hogy csinálom, mert akkor magammal basznék ki, de egyet mondhatok, ha összeesküvés elméleteket gyártanék a fórumon, hogy egész nap játszol / botozol, akkor nem tudnám ezt megcsinálni. Ehelyett gondolkoztam és meg tudom. Pedig nekem még 2 cégem sincs.
Ma kb fél órát nézegettem rmaht, és 35 milla profit. Majdnem beleszakadtam, olyan nehéz volt.

berlinboy6329
Jót tett ez a patch WD-nek,röhögve viszi eddig act3-at,most kell szétszedni a katapultokat,de kurva könnyû.

Reflect dmg hatalmasat tud szopatni, kell egy kis loh,azon kivül csak minden nagyot üt el kell õket kerülni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gandrus
Ezt vajon szétbontassam a Haedriggel?

Gladiator gauntlets

Frank99
Jazzy!

Valami diák vagy ugye?

hogyan jön ilyen értékû cucc? mint Attigt, ugye?

Normális szintem szinte SOHA nem jön ilyen cucc. Tehát vagy éjjel nappal játék, (és/vagy) bot... ne nézzük hülyének a másikat.
Innen, mivel nem ismerjük a másikat, ne okoskodjunk.... botok és mást nemcsinálunk (max, exünk, xarunk, néha alxunk) azért nem mindenki tõzsdecápa....
a bot az bot marad. ennyi.

az én legend axomat miért nem veszitek meg? olyan király...

mert az 1.0.4 a botok ugyanígy hordják.... ennyi.

jazzy
Én is innen raktam össze a buildemet a jó ötletekbõl Wizardhoz, mert nem igazán volt jó amit eddig használtam.
Lammer
mindegy... nem sirok 😉 azert koszi az effortot!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

jazzy
Jaj istenem ne sírj már 1 vicc miatt, legyél kicsit lazább..
Mivel nem vagyok wd és mástól választ nem kaptál belinkelem neked is:

EU
US

Frank: Én csak ma 60 milliónyi értékû cuccot adtam el. Megy az ah, de a szarokat nyilván nem viszik. Mindenki jó cuccokat akar venni, minek vennének 770-es fegyvert 500kért, amikor 900ast is kapnak annyiért.
TVelvet
Az nem olyan rossz amúgy.
oneal1
akkor nem érdemes kidobni a pónira 1.000.000-t hogy meg legyen a bot?

!Forza Ferrari!

Lammer
hat most vegignezegetni az online profilokat, HATHA van valaki aki... nem lenne egyszerubb ha valaki profi WD-vel es coopban tolja... na mindegy... hagyjuk...

nem baj, akkor szetnezek kulfoldi forumon, hatha...

j0nNyKa
nem bánnám, ha legalább a póni levelnek lenne értelme, de az is hasonló :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Act4-et ahogy megcsinálták az valami katasztrófa farm szempontból. Rövid is, alig vannak championok, és a bossok meg kibaszott randomok (és ugye semmi sem esik amúgy sem 😄).

j0nNyKa
act2 és 3 között is ég és föld a különbség, bár sokan mondták, hogy nekik bevált az act2 - én nem ajánlom
act4-nek semmi értelme, egyáltalán semmi

Frank99
én meg barbira...

ha visszaolvasol egy kicsit, látod sok jó gamer (én közel sem vagyok az) battletagjat.
ott a skilleket is meg lehet nézni.

Thx!
Akkor hogy teljesen képben legyek a különbözõ actok famolását illetõen:
act2-3 között is nagy a különbség minõségben?
+ Act4-et mennyire éri meg farmolni?

Most geareltem fel a DH-mat, act2-t lazán farmolom halál nélkül. Ha megéri akkor költök még egy keveset és farmolom 3-4-et.
Lammer
elsosorban skillekre gondoltam! 😊

Lammer
es erdemben tudsz valami pozitivat is hozzatenni a hszedhez, vagy csak kotozkodsz?
(alazatosan bocsanatot kerek, hogy vicces, rovidebb formaban le mertem irni a Barbar szot! mar javitottam is! -.-)

Frank99
tudom hogy egy szar, 500.000,-ért sem kell senkinek...

j0nNyKa
dehogy megy, hisz már ketten vagytok, akiknek nem.

Frank99
üdv.
megmondtam tegnap este(éjjel), de mindenkinek ment rajtam kívül, akik milliókat, és sok ezer ajrókat kerestek.
Megy az, várd ki....

<#phone>

Frank99
30 millió gold, ha szerencséd van, 10-bõl megvan...
hogy jó legyél majd infernóra...

Nem tudom kinek,hogy megy az eladás,de nekem nem nagyon akarnak venni 300k felett dolgokat.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

jazzy
<#hehe>
Különc
lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TVelvet
fészpalm
természetesen a ládára gondoltam 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

j0nNyKa
én Barbi mellé Kent ajánlom

vásárolhatsz újabb tab-ot a játékban, azt gondolom, láttad

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
Skacok!

Czimboraval toljuk szepen lassan a gamet coopban... en eddig csak soloztam, igy hozzatok fordulnek tanacsert! 😊

Nem ertek WD-hez, Soloban is a magam kis buildjet csinalom, ami eddig mukodik hellen... de! tuti maskepp kell buildelni coopban... Hogy erdemes Barbar melle buildelni a jovoben? (most tartunk nm-en lvl34-ek vagyunk)

Barbaromat ugy tervezem, hogy tankos-piszok sok vites, mocsokban allos, lohos, crites legyen a jovoben 😊 Emelle kellene par tipp WD-re... ami fix marad(na) a kutya es a gargantuan... (vagy ne?)

Koszonom!

Davidus
durva😊

V9ykn8_TZL0

SpeedXHUN
Okés,köszi!!!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Avenger
Igazi pénzessel együtt 2x10 cuccot tudsz hirdetni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
nem,nem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SpeedXHUN
Hali!

2 kérdésem lenne😊
Nem lehet valahogy növelni a saját invertorymat?
Másik: 10 nél több tárgyat nem tudok egy idõben hirdetni/eladni?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX