Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank kérdezz, mit nem értesz? Lehet cancelezni aukciót 1.0.4 óta, mi ezen ilyen bonyolult?
#55816 itt is linkeltem, ezt 30 milláért vettem és 150 euroért adtam el.
Mit vettél, mennyiért adtad el? ez érdekel. ha nem tûnt volna fel.
10 milliók nem iönnek csak úgy....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

annyi oda-vissza volt?
A ratyi itemeket tessék nem nézni, vállas, fegyver, offhand, gatya, cipõ még cserére szorul. Meg az öv is Witching Hour lesz.
de kizárólag saját btag-al fogadom el....
Én meg 40 percet játszottam, és nem esett semmi értékelhetõ, és még pénz sem jött sok.
<#hehe>#hehe>
Kit érdekel, mennyit kaszált? Mit vett, mennyiért adta el? Eddig ITT egyik sem rakta be, mert 90% botol. Vagy ha nem, miért nem rakják fel? Azt a cuccot már nem tudjuk megvenni, mitõl félnek? Persze névvel, kérem, mert anélkül mese...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Te, amúgy majd a való világban nézd meg, hogyan is mûködik egy cég...
Majd írd ki ide, mikor, ki mikor nem akar fizetni, holott a munkát elvégezted.... egy vicc, amit írtok... Apu-anyu valami közalkalmazott? Ha nem, majd kérdezd meg, hogyan megy a vállalkozás....
Mit vettél, mit adtál el!
Enélkül mese!!!!!!!!!
persze egy virtuális világban DE Pistike megkapva a havi appanázst, költekezik. De nem zsemlét vesz..... innentõl..
Reflect dmg hatalmasat tud szopatni, kell egy kis loh,azon kivül csak minden nagyot üt el kell õket kerülni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Valami diák vagy ugye?
hogyan jön ilyen értékû cucc? mint Attigt, ugye?
Normális szintem szinte SOHA nem jön ilyen cucc. Tehát vagy éjjel nappal játék, (és/vagy) bot... ne nézzük hülyének a másikat.
Innen, mivel nem ismerjük a másikat, ne okoskodjunk.... botok és mást nemcsinálunk (max, exünk, xarunk, néha alxunk) azért nem mindenki tõzsdecápa....
a bot az bot marad. ennyi.
az én legend axomat miért nem veszitek meg? olyan király...
mert az 1.0.4 a botok ugyanígy hordják.... ennyi.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mivel nem vagyok wd és mástól választ nem kaptál belinkelem neked is:
EU
US
Frank: Én csak ma 60 milliónyi értékû cuccot adtam el. Megy az ah, de a szarokat nyilván nem viszik. Mindenki jó cuccokat akar venni, minek vennének 770-es fegyvert 500kért, amikor 900ast is kapnak annyiért.
nem baj, akkor szetnezek kulfoldi forumon, hatha...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
act4-nek semmi értelme, egyáltalán semmi
ha visszaolvasol egy kicsit, látod sok jó gamer (én közel sem vagyok az) battletagjat.
ott a skilleket is meg lehet nézni.
Akkor hogy teljesen képben legyek a különbözõ actok famolását illetõen:
act2-3 között is nagy a különbség minõségben?
+ Act4-et mennyire éri meg farmolni?
Most geareltem fel a DH-mat, act2-t lazán farmolom halál nélkül. Ha megéri akkor költök még egy keveset és farmolom 3-4-et.
(alazatosan bocsanatot kerek, hogy vicces, rovidebb formaban le mertem irni a Barbar szot! mar javitottam is! -.-)
megmondtam tegnap este(éjjel), de mindenkinek ment rajtam kívül, akik milliókat, és sok ezer ajrókat kerestek.
Megy az, várd ki....
<#phone>#phone>
hogy jó legyél majd infernóra...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Czimboraval toljuk szepen lassan a gamet coopban... en eddig csak soloztam, igy hozzatok fordulnek tanacsert! 😊
Nem ertek WD-hez, Soloban is a magam kis buildjet csinalom, ami eddig mukodik hellen... de! tuti maskepp kell buildelni coopban... Hogy erdemes Barbar melle buildelni a jovoben? (most tartunk nm-en lvl34-ek vagyunk)
Barbaromat ugy tervezem, hogy tankos-piszok sok vites, mocsokban allos, lohos, crites legyen a jovoben 😊 Emelle kellene par tipp WD-re... ami fix marad(na) a kutya es a gargantuan... (vagy ne?)
Koszonom!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu