Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali! mennyire megy a real money ah? napi 3-4 óra játékkal vissza lehet hozni a játék árát?

desok *

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

esõk vicces ember van itt...

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

clio1616v
654-et ér

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

rhazid
milyen körülmények között halsz meg ?
csak mert nekem volt olyan hogy pl butcher ellen rámcharge-olt és instant kihaltam mert rossz helyen volt a physical body-m és olyankor meghalsz egybõl, de a cd-t rárakja.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Daell Drow
Hat en nem igy hasznalnam, ennyi pet melle folosleges pl a fetish. Helyette valami teruletre hatot ami segiti a peteket, pl grasp. Hex-en is varialnak.
Spirit Walk
Leave your physical body and enter the spirit realm for 2 seconds. While in the spirit realm, your movement is unhindered.
Your link to the spirit realm will end if your physical body sustains 50% of your maximum Life in damage.
TurboX
hoppá, nem ártott volna méretezni a képet sry..
TurboX

...ha érdekel, a barbim sokáig használta egy viszonylag alacsonyabb sebzésû de magas loh-es egykezes mellett és bevált.
mellesleg kapod vele a fjúrit is rendesen
Mi a véleményetek errõl a WD buildrõl ? Szerintetek jó, vagy nagyon gáz ?

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#SiYfPT!adV!cYcYYY

Különc
Azért ne törj meg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

oneal1
köszi!

mindenesetre azért örvendek, hogy van itt olyan is aki szerint 0-t ér kb...
Fpocok...

!Forza Ferrari!

inkább 50k minbid 100k buyouttal
Tudod az a vicc hogy lescreenshotolni, feltölteni, belinkelni több idõ mint rákeresni AHban. <#idiota>
j0nNyKa
1) igen
2) azon a részen, ahol a jelenlegi fegyvereddel összehasonlítja a sebzést, beleszámítja a critet, és minden egyebet is
3) ok <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
az nem olyan rossz ring, párszázezret megér

Sziaztok!

Fegyvervásárlási tanács kellene Act3-hoz általánosságban.
1, Jól gondolom, hogy az átlag sebzésbe gép belekalkulálja a +MIN/Max Damage-t, a +% Damaget és az +Element damaget? Ilyen alapon elég átlag DPS-t nézni?
2, Egyéb nem kalkulált növelõ pedig (Barbárnál) a +critic Dam, +Attack speed és +Str?
3, Ami pedig barbárnak jól esne LOH és esetleg socket.

1-3 milláért nézegetek 1 kezest 800 damag, min 500LOH és socket/crit damage-gel. De úgy néz ki valamirõl le kell mondanom.... 😞

Ahogy mifelénk mondják: "b.szni is és szûznek maradni egyszerre nem lehet!"
oneal1
köszi😄

!Forza Ferrari!

Fpocok
kb 0.
De az ilyeneket nézzétek már meg ahban... Ezt úgy általában mondom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

oneal1
Ennek a gyûrûnek mennyi kb a reális ára?

köszi!

!Forza Ferrari!

Az hogy mennyit ér, ugye relatív. EUR-ból goldba, vagy fordítva meg mindenki át tud számolni az aktuális arak függvényében. Igazából az is javítana a mérlegen (AH tycoon vs. játék dropp), ha az RMAH max.-ot lefeleznék. Szerintem.
Akkor nem AH-ban adnák el, senki nem fog megválni valamitõl 10-ed annyiért mint amennyit ér.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

És mire ezt kiraktam, mégegy windforce is elment 35-ért (vagy 45-ért, nem emlékszem az árára). 😄

Ez a nap is jól indul. 35 euroért ment el. <#hehe>

Peccs óta pörög az AH, szóval én is kipróbáltam párszor az AH tycoon-t...
Szerencse függvényében napi 1-3 óra AH-val 2-15M profit/nap úgy összehoztam, hogy korábban nem szórakoztam vele célirányosan, tehát tapasztalat nélkül.
Sajnos nincs hozzá türelmem/gyomrom (kurva unalmas), de nem kérdés, hogy jobban profitál, mint a folyamatos act III run-ok.
Sajnos profit terén túlságosan AH felé billen a mérleg. Nem lenne baj, ha meg lenne szabva egy plafon, vagy max. ár. Pl. xy*item-en lévõ gold ár, stb. Ha mondjuk egy kurvajó item nem 250M lennne, hanem max. 20M...
Amikor az utolsó pillanatban nyomom el akkor a karakterem is meghal és a spirit walk is cd-re kerül. Nálatok is elõ szokott fordulni?

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Daell Drow
Nem marad ott a tested, persze lat vanyra igen. De nem tudnak vele semmit csinalni. Ahhol belepsz ujra ott lesz. Hasznos skill en hasznalom mindig is, beszorulsz vagy korbe vesznek siman ki mesz, es meg kart is tudsz csinalni nekuk megfelelo runaval.
rosszul emlékszem, de mintha a skill csak azért felelne, hogy kirohangálj a testedbõl? egyébként pedig fizikailag ott maradsz, és meghalsz, ha ütnek? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fpocok
Nekem sincs inf diablo killem. Ugyanúgy megy.

Az számít valamit, hogy nincsen Diablo killem még? Ugyanúgy tudom farmolni az actokat vagy hátrányban vagyok emiatt?
elitehun
Mert megmenti a segged 😄
jazzy
Ugye nem is olyan bonyolult gz.
köszi!
a spirit walk skillel még nem békültem ki igazán... tulajdonképpen mire jó? miért hasznos?

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

builded meg lehetne nézni?
indítottam elõzõ peccs alatt egy wd-t, de nem fejeztem be, mert rendszeresen megfeküdt

j0nNyKa
teljesen jó kezdés <#eljen>

berlinboy6329
Kipróbáltam ezt az olcsón veszem drágán adom cuccot,kerestem vele 3 millát.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok
Köszönöm. Akkor azért nem olyan szar így.

Mivel %-ról van szó, mindegy, hogy elõtte, vagy utána.
Pl. 100000*0,83*0,3 = 100000*0,3*0,83 (ahol 100K-t üt a mob, armorral, all-ressel, stb-vel van 70% damage reduction-od és az említett -17% damage)
Fpocok
Találtam egy legendaryt... azt mondja, hogy -17% melee damage... akkor ezt vajon hogy kell kiszámolni? Ezt az után veszi le, hogy elõtte levette az armor miatt csökkentett bekapott sebzést?

gandrus
Kétlem, hogy annyiért el lehetne adni, vagy érne annyit egyáltalán.

TVelvet
nem mondom meg mennyiért vettem
Különc
lol need

Frank99
ügyes!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

TVelvet
pricecheck plx

Sziasztok! Ezt mennyiért lenne érdemes kitenni? 50 millióért vannak kinn ilyen ringek, de valóban elmehet ez 50ért vagy akár 40-ért?

Különc
Baszhatom, ha act 3-ban 5 sec alatt meghalok

Frank99
na, valaki adott érte 500.000,-at eddig.
Attigt, te voltál??

:-)))

Frank99
olvastál privátot?
nézd meg!

Dögöske!