Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#afdUST!dUY!acYcYZ
ez a saját buildom
statok hozzá:
str: 325
dex: 409
int: 2042
vit: 920
Armor: 2942
DPS: 24691
HP: 35,4K
Mana: 740
használati utasítás:
mobok közé befutok, SH, majd SW-vel kifutok esetleges sebzõdéseket felhealeli vagy még az SH-elött vagy már a kifutás után levágok egy FB-t, mind ezek mellett a Garga gyapja az ellent, végül mobfüggõen PD vagy macizok azaz inkább felváltva, mert a VQ passziv PDre meg FB-re aktiválódik. kb ennyi, még kellenek jobb cumók azt majd kialakul, jelenleg egész jól megy egyedül max az oda nem figyeléstõl haldoklom, vagy a fáradtságtól.
ha kérsz teszek fel a mostani cuccaimról is képt, jah stafffal megyek nem dagger/mojo kombóval
a cuccaim még...hát...khmm.... kicsit szarok
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
tovabbra is el, hogy aki ezeket szeretne a fejlecebe, kuldje el priviben a battletag-jet
NEM az online profile linkjet (volt ilyen), NEM az elettortenetet (sok ilyen volt), NEM a macskaja nevet (ilyen is volt, viccen kivul), csak egy darab battletaget, koszonom
#56481: Köszönöm! 😊
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
bár a szerdai napom különösen szerencsés volt mert akkor esett pl. az a Helm ami most a wizardomon van jelenleg. Az a legnagyobb Epic lootom a játékban... Azzal is kiszedhetnék kb 30 milkát, ha nem többet.
Most Immortal king chestre fáj a fogam, remélem találok, mert súlyos árai vannak, igaz nem véletlenül. Nagyon OP lett.
Amúgy az Axe-ok árai: a main handben lévõ 4,5 millió volt, kedden vettem. Az off handes Axe pedig 7,5 millió... Ha az nincs, szerintem még mindig act 2-n rohadok... Iszonyat mennyit segít a loh...
De ha már így elkezdtem sorolni mi mennyibe került:
A Helm az kb 700k.
Vállas 4,3 m
Kesztyû 4,5 m
Chest 2 m körül
Öv 3-4 milla között
Socketes gyûrû 2.5 milka a másik 2 m
A nadrág amirõl korábban beszéltünk, hogy nagyon kellene egy all reses viszonylag jó statokkal 11 millió lett. Egyébként megjegyezném, hogy elsõként én bideltem rá kezdõ bid 10 m volt, majd egy valaki túllicitált és végül megint én licitáltam rá, meg is nyertem... Itt éreztem azt hogy vagy kurva kevesen játszanak vagy pedig senki nem keresett ilyen nadrágot. vagy csak nem találták... de sztem 11 millió egész baráti ár érte 25 millió volt akkoriban egy picivel jobb nadrág 2 sockettel...
csizma kb 3,4 m volt
az amulettel nem akarok hazudni, de olyan 6-7 millió lehetett
a Bracers pedig 2,5 m körül...
király.
nem hiszem el, hogy ennyire "un-mák" vagyok....
hol? vicc.... <#nemtudom>#nemtudom>
mit érhet? gyerek molyol vele....
Valakit nem érdekel 1 tápos gatya? (monk)
190 Dex
110 Vit
75 allres
18 Mf
20 Gf
Szívesen cserélném valami tápos barbi cuccra!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tippek:
Defenzívezz: 1 Helm of command + egy jókis 21-25% blockos shield
Offenzív: Sockestes fist min 800 loh (700-800dps), Socketes(vagy nélküli) wep atk speeddel (900-1000dps)
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Regards,
Min kene ezen valtoztassak?Armorom az kicsi hozzad kepest igaz pajzs nelkul,de pajzsal es igy is eleg docogos az act3,mig act2-ot mar szinte csukott szemmel viszem sokkal offenzivebb skill buildel,itt meg atlagosan meghalok 1x az elitektol...
Persze tudom,hogy messze nem tokeletes a gearem,de tul nagy valtoztatasokra meg nincs penzem.
Regards,
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
nem gond... szerintem visszamegyek monkhoz es megyek par kort mf gearben... hatha esik valami jo mostmar 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(en is az voltam, illetve perpill marine medivac)
hm, ez esetben... hat lovesem nincs
nem mikrozod tul? ugy ertem, hogy nem tamadsz tul nagy kihagyasokkal a mozgasok kozott?
szerk: ja latom meglett, grat
28k tenyleg keveske, igy hasrautesre crit chance + crit dam hianyzik a karakteredrol pl. a kenyelmes act3hoz
1 milimeter hapeval! vegen amikor csinalta a sugarbah*nyast, akkor volt 1 mili hp-m, poti CD-n... es spirit... kapja be 😄
(pont szerintem ennyi kellett: 4 targyat athoztam varazslonomtol ami magasabb allrest adott...)
igen a sebzessel lesz gond... most lecsokkent 28K-ra az allres miatt 😞 meg lehet satnya a buildem is 😞
szerk: ez ALT+f4... en nem birom ezt idegileg 😄 azota 2x halal... nem eroltetem... hiaba mozgok el, PONT oda b*ssza le a szarjat... pont amikor kijovok spiritbol oda teszi megint... neeeeeeeeeeeeem... ezt hagyjuk.... butcher meg sem erintett... kimozogtam a kampoit, meg a futasait... ez meg... a hagyjuk 400 a vernyomasom
- kicsi a sebzesed
- ne haragudj: nem ... mozogsz eleget? nem jol taktikazol?
ennyi HP-t kellett volna: |-| mindig el tudok rohangalni, de beparazok es a masodik hullamnal PONT oda sebez ahova futok... az i**en b*ssza mar meg... ez a spirit walk is tok rovid ideig el :S
most oszinten? mennyi HP kell inferno belialhoz? hatvannegyezeroszazhet is keves... -.- allrest felkuldtem 500-ig majdnem...
pihi...