Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
😉
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Minden sárgát otthagy a földön, õ már tudja hogy nem éri meg vele szenvedni😊
hat neki lehet nemsok a valodi elete. 😊
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Parasite Eve 2, best game EVER!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mint ah. az elõttem szóló is írta, egy 70 allres-es 150 dex-es sapi, esetleg chc, chd, vagy ias, csodákra lenne képes.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De ma tuti megyek pár run-t act I-II-ben.
Tegnap haver nyavajgásáraújrakezdtük másik karakterrel. Csak +XP-s tárgyakat vettem rá, semmi MF. 2 órát nyomtam csak vele. Erre kedves blizzard meglepett tegnap este egy legendary barbár övvel. Lv18!! JEEEE!!!
Gondolom most újabb egy hónapig befoghatom pofámat. Lényeg skacok: 0 MF a megoldás!!!!
Nefürgyé le!
Igazából még Diablo-t sem öltem meg infernón, de számomra nincs is jelentõsége.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ám ac I-II-ben kevesebb pontot kapok a paragonhoz, vagy ugyan úgy fejlõdök?
Mert azért az is kell😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mindig van lent 6-7 elit group.
Act3-ban "semmi" nem esik, Act1 Leoric Manortól vagy Act2 Vault of Assasin, mind2 már 5 stackkel.
Act1ben Manor elõtt az 5 stack összeszedéséhez tudom ajánlani Festering Woods-ot. A barlangokban fixen van 1-1 group, illetve kint is szokott leni 1-2. Valamint Manor elõtt is van fixen 1 és meg is van az 5.
Jó farmolást <#eljen>#eljen>
!Forza Ferrari!
valaki, aki tudja, hogyan tudnék win7 telepítõlemezt kiírni DVDre (csak egy ISO fájlom van, vagy annak a tartalma egyértelmûen), hogy be is bootoljon a telepítõ újraindításnál, az pls PMben írja le. HÁLÁS VOLNÉK!
Én az utóbbi egy hétben, csak act3 utolsó részét nyomtam partiban. Asszem vmi sin a neve.
És egyetlen egy sárga gyûrû esett, ami nem "annyira" rossz...
Hol érdemes farmolni?
Drdevil - az az IK chest hol esett a haverodnak?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Segítséget kérnék.
Ujraraktam win7-t. Game is fel lett telepítve , de nem akar indulni. "Play" után csak a feladatkezelöben a folyamatok között látom, hogy fut.
Manuálisan tom patchelni? Mert automatikusan nemigen akarodzik neki.
Köszi a válaszokat !
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Ezt csak ugy kiadtam magambol..
Most tolok egy Monkot 42 jelenleg, bármit találok el bírom adni pártízká goldért mert nincsenek alacsony szintû cuccok AH-ba.
Arra hogy eladható cucc essen magas szinten olyan pici az esély már...és ez így is marad, bele lehet törõdni, max egy új peccs vagy kieg változtat majd rajta.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319