Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 20:44:22
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de 2020 vége elképzelhető lenne, de sztem bilibe lóg a kezünk... 😞
sztem 2021 előtt esélytelen...
szerk: na épp ezaz, hogy alfa simán lehet, az semmit nem jelent.
pláne hogy lesz mit polírozni rajta, hanem úgy akárják kidobni, ahogy a D3 megjelent anno..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.01. 19:50:08
https://www.gamespot.com/articles/blizzcon-2019-diablo-4-announced-with-first-gamepl/1100-6471089/
Egyébként nagyon messze nem lehet, a blizzconon lent már játszható a demó a három kezdőkarakterrel.
max abból lehet sejteni, hogy PS4/XBONE - bár ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nextgen konzolokra ne jönne majd egyszerre (még ha nem is néz ki túl nextgennek 😄)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindegy, ez jött, ez lesz, remélem ütni fog.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mit szeretnétek?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 18:31:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

That is likely Diablo 4, there was a leak a few days ago about three playable classes (Mage, Barbarian, Druid) around a campfire
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2019.11.01. 18:29:54
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ráadásul a közelharcos FP-ek nekem annyira nem jöttek be, a Remnant-tal is a közelharci részek azok amik nem igazán tetszenek.
Szóval nem nagyon örülök ennek a változásnak, de azért még nem írom le előre, és remélem, hogy valami olyan mechanikát tesznek alá amit élvezetesnek fogok találni.
Most jön a FF7 Remake, eddig megvan a hájp, aztán meglátjuk mi lesz belőle. A WarCraft3 Reforged-nek nem tudom akarok-e esélyt adni, az annyira nem régi játék, hogy ne lenne élvezhető még ma is az eredeti.
Na, egy Diablo ne legyen ilyen. Újítás az jöhet, játékstílus teljes kiforgatása az nem.
Hellgate Londont imádtam!! Ha tényleg olyan lenne, akkor hajrá.
Egyébként gondolkoztam azon amit írtál és nekem pld rengeteg játék bejönne főleg a régi időkből a nosztalgiázás miatt és mert egyébként jó volt. Csak kellene hozzá jó pár DLC meg egy grafikai upgrade. Szerintem nagyon sok játékot lehetne így újra kiadni és az filléres befektetés lenne, elvileg.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.10.31. 15:34:41
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A véletlen generálás már nem annyira és a kissé egyhangú pályák, meg a sok önismétlés ezeken, meg persze a rengeteg bug még az elején nem annyira volt szívderítő, de az egy korát megelőző játék volt. Szóval ha valaki a Blizzard ezt nagyon gatyába tudná rázni és kiadni a kezei közül egy minden téren alaposan megalkotott, kidolgozott (balanszot, hagyjuk, mert azon évekig fognak dolgozni még) játékot.
Ha igaz az, hogy démonok oldalán harcolhatunk meg külön piros pont. Újítanak, ez szerintem jobban is illik hosszútávra egy FPS játékba és lehet az Overwatch 2 PVE része is egyfajta elő demózása a D4-nek. Értem ezalatt ott lesznek képességek, valószínű sokkal igényesebben megalkotott küldetések, pályák, mint a normál időszakos PVE eseményeken. Ezzel leszűrve a tapasztalatokat, amit majd időközben át lehet emelni a fejlesztés alatt álló új Diablo-ba.
Már bocs, de nekem nem kéne negyedéjére egy újabb izometrikus Diablo. Ez viszont minden kétséget kizáróan. Amúgy is az újítás, az új ötletek és megvalósítások pártján állok. Nekem erről szól leginkább a játékipar nem a másolatokról, amiben csiszolnak a mechanikákon. Persze arról is, mert még mindig ezek teszik ki a játékok többségét, de lépni kell, és merni. Sokan megteszik. Kíváncsi leszek, végül mi lesz. 1-2 nap és kiderül, gondolom azért nem minden részlet.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.10.31. 12:57:27
Ha egyáltalán...
Az a jelenet jut eszembe a Gyűrűk Urából, amikor Középfölde seregei felsorakoznak Mordor kapuja előtt, előjön valami követ aki azt mondja Aragornnak, hogy mehettek haza, a Hobbitnak annyi. Elő is veszi bizonyítékül a mithril inget, amit korábban letéptek Frodóról. Szó szót követ, Aragorn lecsapja a követet, majd visszamegy a többiekhez, és azt mondja "én ezt nem hiszem el!".
Most akkor lehet, hogy mégis jó lenne az, amit kitalált 10+ éve?
Az egyetlen jó hír a WOW Classic Trilogy!
Kojiro ergo sum.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.29. 09:50:00
ezer éve nem játszottam, nincs meg a necros kieg, csak a reaper. ha most nyomok egy installt a bneten, kapok valami up to date verziót, csak az új karakter hiányzik majd, vagy a többi updatelt funkció is, amik azzal jöttek?
Per Aspera Ad Inferi.