78989
  • repvez
    Ez ugyan az a megmagyarázhatatlan dolog mikor az Iphone fanok egy héttel a megjelenés elött sátoroznak a bolt elött, hogy megvegyék a tulárazott terméket.
    Nem értem, hogy mi benne a rácio, egy hétig kint fagyoskodni , csak , hogy elmondhassa, hogy ö az elsök között vette meg, mintha a megjelenés napja után pár nap mulva nem tudná sorbanállás nélkül megvenni, vagy ma már online megveszi és kb a megjelenés napján már ki is szállitják neki .
  • Kancsalborz
    Ki beszél itt a spoilerekről ? És miért a félkész verziót kell megnézni hogy tetszik-e ?
    Ma már a megjelenés után -főleg ilyen népszerű címeknél - max. 24-órán belül nyolcmillió-hatszázezer tesztet, vélemenyt, végigjátszást meg lehet nézni róla, van refund stb...
    Én is várom, mert egyik nagy kedvencem, de mivel nem ez a munkám hanem kikapcsolódásként játszom, a tököm akar vele félkészen játszani, meg tesztelgetni, fejezzék be,teszteljenek ők, és ha kész adják ki. Ha meg "vásárlói visszajalzésre" van szükségük, adjanak ki nyilvános demót tesztelni, vagy fizessenek érte hogy ha én a azabadidőm erre áldozom.
    Így gondolkodom én, és kíváncsiságból kérdeztem a "másik oldalt" hogy nekik mik az indokaik arra, hogy bevállalják az "ingyen tesztet. Ennyit kérdeztem mindössze.
  • lwb
    Kíváncsiság? Megnézni, hogy megéri-e majd a végleges vagy ne is foglalkozzak vele? Ez a Dio2, ne csináljunk már úgy, mintha nagy spoilerek lennének benne ... 20 éve végigvihette bárki.
  • mooo
    eszembe nem jutna ingyen tesztelni
  • Kancsalborz
    Nem csak te. :)
    Éppen meg akartam én is kérdezni mindenféle él nélkül teljes tisztelettel : Mi hajt másokat arra, hogy egy félkész játekot önként ingyen próbálgassanak, pláne ha szeretik ?
    Vagy ez inkább valami státusszimbólum, hogy : "bekerültem az alfába" ? :)
  • PiszkosFred
    Detto. Így is megint többszáz órát vesz el majd az életünkből (még az ircet is visszarakom a hangulat miatt), a premierig még elintézek mindent, aztán jöhet a megjelenés.
  • ricsa008
    nekem sem jön :/ egyik címre se
  • lwb
    Általában én sem szeretem elrontani az élményt félkész valamivel, de ez ugye a Dio2, amit már 20 évvel ezelőtt végigvittem vagy ötször. Szóval nagy meglepetések itt nem lesznek, csak a grafika.
    De egyelőre nem úgy néz ki, hogy beválogattak az alfába. :/
  • undY1ng #77236
    Csak én vagyok ilyen, hogy nem akar félkész produktumokkal játszani, hanem bőven kivárni a tényleges megjelenést?
  • lwb
    Én is így tudom. Nincs persze garancia rá, hogy mi is benne leszünk az alfában, de a remény hal meg utoljára.
  • PunkZoli
    lehet, viszont ha ez most alpha, akkor lesz még ilyen, de béta biztosan megjelenésig.
  • savior666
    En ugy tudom, hogy egyelore csak par streamer kapott kulcsot.
    A mezei jatekosok majd ma 4 ora korul kapjak a kulcsokat.
  • ricsa008
    Mármint most hétvégén ?
  • PunkZoli
    több hullám lesz itt is, nincs minden veszve :D
  • ricsa008
    Ezek szerint már kimentek a kulcsok :( Ez sem jött össze :(
  • Sir Cryalot

Na ez odabasz , Bobby Kotick hülyét csinált mindenkiből (EA "remaster" , grinding gear games, stb.stb.)
  • r4pt0r
    Jobb alsó sarokban ott van hogy placeholder. Meglesznek csinálva mai szintre a videók, én várom őket.
  • TBTPumpa
    Elindult a Diablo 2 Resurrected alfatesztje. Legalább a videókhoz nem nyúltak hozzá:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.04.08. 21:28:03
  • Carmang
    Én PC-re akarom, és ténylegesen :)
  • PetruZ
    Diablo 2 Carbot Graphics Pack érkezik!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... WiiU-ra, 2066.06.06-án. :P
  • Terawatt
    Upsz teljesen igazad van :) @r4pt0r benéztem, azt hittem bugos az évválasztó.
  • PiszkosFred
    Nem tart vissza senkit, de onnantól, hogy beállítja a dátumot, a felelősség már az övé, nem a tiéd.
  • repvez
    amugy ennek a fajta szürönek van valami értelme? bárkit is visszatart, hogy más évszámot állitson be mint a valós és igy meglássa a tartalmat?

sose értettem ezt
  • Zsoltee_a_bator
    Amig nem valasztasz evet, honapot, nem jo otlet napokat listazni.

1-28,29,30 vagy 31
  • r4pt0r
    Itt mit kell látni?
  • Terawatt
    Remélem a játék jobban fog sikerülni mint az age gate-jük...
  • Carmang
    Spam mappába nem rakta véletlen?
  • Sir Cryalot
    Már aznap lehetett mikor bemutatták, de vissza se jelzett :I
  • Carmang
    Lehet D2 Res alfa tesztre jelentkezni (én nem jelentkeztem, csak a hírt linkelem):
    https://www.gamestar.hu/hir/ket-probakor-soran-is-megnezhetjuk-milyen-lesz-a-diablo-2-resurrected-291306.html
  • tigeroo
    warcraft : igen, meg ugye nem olyan léptékű. ott emlékszem már a korabeli (2002-es úgy értem) kritikák is "baltával faragott" arcokról beszéltek, főleg az age of mythology-hoz képest például. de a warcraft 3 reforged minden savát-borsát elvette hogy részletesebb karaktereket kaptunk. szerintem. itt ez a diablo 2 resurrected-nél határeset nekem!
  • r4pt0r
    Szerencsére tanulva a Warcraft hibából megmarad az eredeti Diablo 2 is, minden funkcióval. Bár azért várjuk meg a megjelenést. :D
  • tigeroo
    hát nemtom, nekem jó a 2000-es grafika is. eztényleg olyan, mint a warcraft 3 hogy egyszerűen az art része az akkori design/grafikai megoldás. vagy pl. a grim fandango remastered, egyszerűen az élesebb dolgok idegenek tőle a grafikai megjelenésben.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2021.03.01. 10:40:13
  • Alexzel
    A grafikus motort szokták többen grafikus engine-ként emlegetni (én is), bár legtöbbször valóba egy adott game engine része másokkal együtt (hang, ütközés kezelése, 'mesterséges intelligencia',...)
  • Beni521
    Fogalomelcsúszásokba kavarodtál, 3D (physical based) RENDERERT írtak a régi Diablo 2 engine-jéBEN, attól még az engine az az eredeti, nem új. Nincs olyan hogy grafikus enginge, játék engine van ami felel többek közt a megjelenítésért is, meg a game logic-ért is.
  • hawkie22
    Pont ez tetszik nekem benne, hogy hozza a 20 évvel ezelötti "élményt" a karakterek animációja. :) Nyilván az új grafikával kicsit sutának érzödik, de hát ugye vissza lehet váltani a 2000-es grafra. :) Nálam várós, már ott figyel az accountomon, csak jelenne már meg. :)
  • Carmang
    Igen mert a karakterek mozgásából sok mindent meghagytak. Ez 2000-ben normálisnak hatott, de most a realisztikus grafikában sutának hat. Engem mondjuk nem zavar.
  • Carmang
    Én még mindig a grafikus engine-ről beszélek, nem a "game logic"-ról. Ott van a #77165 videójában 2:37-től kezdenek erről beszélni. Ehhez kell a gépigény.

De nem érdekes...
  • coolpet
    Jó volt látni az eredeti D2-t, kellemes érzéseket ébreszt fel.
    A Rescurrented viszont tény és való, hogy modernebb rafikával rendelkezik, egyáltalán nem hozza azt az érzést, amit reméltem.
    A karakterek mozgása nem is tudom, talán fura, vagy béna, a karakterválasztónál meg inkább ne is beszéljünk a modellekről :)

Maga a játékmenet is olyan izé-n hat.
    Abban sem vagyok biztos, ha eredeti d2 kulcs alapján ingyen adnák, feltenném.

Lehet kiöregedtem :D
  • Sir Cryalot
    Érdekes hogy a jobboldalinál be van kapcsolva a perspektíva mód amitől kvázi 3D-bb mert van parallax.
  • Sir Cryalot