Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Meg persze valami sapit, chance jó lenne rajta, de az már alapból >15m.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

komolyan nem akarok dolgozni XD
Azért jó visszafele menni, mert általában a pálya végén van a goblin. Tegnap 3-al is így találkoztam...
És hosszú idõ után végre, esett egy legend cipõ. Kb 2M, de happy.
Ám próbáld azért ki, ha nem tetted, mert kegyetlenül lehet vele írtani act III-at.
Dioprogressen, a top 50 azért használja, mert a quiver-jük ad rá +-t. Majd nézd meg.
Nekem is dead man's-em van, bár arra nem ad plusszt, de így is imádom.
act2ben sima a ww ezzel a szutyok gearrel. nekem azt mondták 40% crit minimum legyen és kb 800 all res buffal.
Necro
Skilleknél meg lightening ball, és shadow power alap.
Csak ezeket szoktam meg. 😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ki is töröltem a 60-as barimat mint a pinty...
az allres cuccok kurva drágák, ennyim van.... ha dob jobbat, vagy lesz gold, majd veszek.
ennyi
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ja es valamiert a blizzard a wizardokat folyamat nerfeli amig a barbarokat buffolja, szoval ha van annyi elverni valo penzed csinalj inkabb egy ww barbart, ugyis az most a meno.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blaze-2506/hero/5952557
Act 2-ben szinte csak akkor halok ha elfelejtem felrakni a gloomot mielõtt képen nyomok egy reflectes csapatot clusterrel 😊
Ha a 60k dps-ed ss-el van akkor szerintem áldozz be valamennyi allrest több dps-ért.
Ma reggel vettem egy olyat egy vagyonért (jó, csak nekem vagyon...).
Vélemény a karimról (online profil gomb)? Melyik részét kellene még fejleszteni, milyen irányba? Bár pénztárcám most kiürült.
Act2 egész jól megy már ha van egy barbár a csapatban aki megdobja a defet...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mi Keep level 1tõl megyünk azmodanig elitet farmolni(minden barlangba bemegyünk) és az van meg 2 óra alatt és te ezt többször is végigcsinálod.
Hozzáteszem csak rohanunk mert van egy 90K és egy 240K-s barbár akik darálnak mi meg csak rásegitünk😊
Vagy pókkirálynõ elõtt kezded mert az nem éri meg. <#hamm>#hamm>
Minél több elitet kell megölni 5ös stackel, arra kell ráállni...
Most paragon 11 vagyok, tehát sokat nem farmoltam, ezalatt jött olyan 30 milla gold, amiböl összeraktam egy olyan geart, hogy most már elég gyorsan tudom farmolni act3-at duble tornado buildel. És nem kelett más az egészhez, csak az alap 1000 str 1000 vit barbáromnak 1 milióbol vettem 2 olyan fegyvert, amivel letudtam farmolni act2-t egész gyorsan. Persze van pár item amit cserélni kéne hogy még feljebb toljam az str-em, de már megéri farmolni act3-at. Közben 6 legendary esett, persze mind szemét, a legjobb egy stormshield, amit 1 milláért nem vesznek meg. Soha nem lesz olyan gearem mint a stream-es arcoknak, de nem is kell ahoz, hogy jól tudj haladni és én nem is irigylem másoktól. 😊
Persze Frank-nek biztos én is botter vagyok meg nolifer, mert 3 paragon szintel magasabb vagyok, és amúgy is csak szerencsém volt, hogy esett eladható cucc.
Szerintem meg annyi volt a különbség, hogy nem kellett 2 óra 43 sárga kiütéséhez, hanem elég volt 20 perc, mert tudtam milyen itemeket érdemes megvenni a karira, és tudtam milyen buildel érdemes haladnom, hogy gyorsan tudjak champion packot ölni.
Nekem 30 milla elköltése után sincs 2400 str-em, mint neki csak 1900, nincs 60k hp-m mint neki csak 35k, viszont tudtam, hogy a 200 all res nem elég semmire, nekem van 800, hogy a sok crit és a sok crit dmg többet ér mint a sok str, és hogy a life on hit meg a life steal életben tart, egy értelmes buildel.
És mig õ, egy totál értelmetlen buildel, és egy totál értelmetlen gearel, 2 óra alatt letol 2 vault runt, és kiszed 43 raret, és neki 4-5 óra egy paragon lvl, addig én most 2 óra alatt többször végigfarmolom act3-at, és jóval több raret kiszedek mint õ, és gyorsan lépem a paragon lvl-t is. Ellenben én nem sírok 1 percet sem. 😊
Amit viszont feltételezek, hogy aki ennyi idõ után, se tudja milyen geart vegyen a karira, és hogy milyen buildet használjon, az vajon, amikor kiesik neki egy item el tudja dönteni, hogy ez eladható vagy kuka? 😊

de nem rinyálok többet..... én a napokban horgásztam.(örültetek, olvastam...)
ma 2 óra vault multi (Beliállal bezárólag), 43 db sárga, egyet tudtam használni, chest armore 3 socket, beletettem 3 rubyt, igy ütok majdnem 50.000-et. ennyi.... megmondtam, hogy a tartalom nélkül nem fognak többen játszani.
A pálya végén lettem par. 8-as, azóta 1 óra alatt 3,6 milla XP volt Bastion Keep elején egyedül játszva. Nagyon sok idõ, ha itt nyomom, a következõ szint akkor 4-5 óra. És amit ad pontot, az túró. 100 dmg volt a legutóbb...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egy dexes van közöttük az majdnem 200at ad de kb olyan erõs mint a 1270 ami van.1 óra múlva linkelem ide :
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mástól is jöhet kép ha van eladó. Ha lehet Dex, Vit, Life Steal esetleg egy kis Int. Na meg minél magasabb crit dmg a slot meg asszem alap.
20milla a legolcsóbb és elég ütõsek 😛