Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor te hogy csinálnád? 😊
Mert hogy igen is számit az +100% mf

jó kis bohóckodás 😄 ezen az átöltözésen mindig szakadtam 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Köszi a segítséget, most egyenlõre 16 millám van, de az kell a barbár fejlesztésére is a DH.nak crit damagom most 205 a crit chance pedig 100, melyikbõl kell még több?
Mennyi goldod van rá?Segítek összeállítani valamit neked a pénzedbõl😊
Semmid nem tud crit chancet(quiver,amulet,ring,helm,wrist)se crit damaget.
Ne használj alaból szerintem magic findot inkább az elit megölése elõtt öltözz át. 😊

Cb-t válaszd sokkal jobb a sebzési tartománya.
Én használtam mindnekttõt... ég és föld 😊

DH-hoz crossbow ( manticore-nál vannak sokkal jobb sima crossbowok amik talán még olcsóbbak is ), személy szerint én elõször a setteden alakítanék, hogy legyen min 30k hp, 400 allress,

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elõször is egy DH-s kérdés szeretnék venni az AH-ban neki egy fegyót, a Windforce és Manticore között vacilálok melyiket lenne érdemes és milyen tulajdonságokkal?
Másik kérés legyetek szivesek megnézni a profilomban a DH és Barbár karim, hogy min kellene változtatni, mert Inferno Act3-nál elakadtam. Elõre is köszönöm a segítséget.
jazzy
Leoric's Signet, ha szerencséd van már 60 millióért kapsz egyet, ha nincs 80ért. Persze mineset, értelmeset 130 körül.
ok, most már tudom, hogy lehet névre is keresni.
j0nNyKa
ami a +xp itemeknél több +xp-t ad? ö... mégtöbb +xp item?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Persze azt is vágtam, de olyanra gondoltam ami jobban meglök, ami%os😊

akkor ezt legyél olyan kedves beírni az Ah legendary keresõjébe....

\"We are only slaves to our temptations\"\"

blade of prophecy-re emlékszem fejbõl
j0nNyKa
ebbõl le tudod szûrni a választ?

Power leveinghez valami tanács? 😊
35ös a barbárom de a 25%os exp kövön kivül valami ami gyorsitja a szintlépést?😊
Cain szett esetleg még..

Csak ne Google-ban....😄

j0nNyKa
keress már rá a nevére.

Nem nehéz amúgy ...ahogy gyûlik a pénzed egyre könnyebb...sztem😊

#57249 erre valaki?
chilios
Nemrég én is találkoztam ezzel a hibával,bár nekem dropból jött valamilyen sisak lvl 10 re, és lvl 11-en tudtam felvenni.
Hmm... Alighanem várni kell egy szintlépést:
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6398709860?page=1
Szerintem is...
Ez valszeg a starter edition hibája lesz. Lehet, hogy van benne egy olyan, hogy nem lehet használni craftolt cuccokat...?
jazzy
Bár nem hallottam róla, lehet craftolt itemeket nem vehetsz fel starter editionnal.
Simán a fejedbe kéne hogy menjen.

sziasztok,
van egy legend 2handed sword-om 30+ Mf es 30+ Gf-el. ah-ban nem tudom megnezni, mert nincs is mf, gf opcio a fegyvereknel. ez bug vagy rossz helyen neztem? 400+ dmg, mennyit erhet kb?
Fpocok
ahha

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csinálj egy ss-t a satyiról.

Üdv!
Starter editionnal játszok, lvl10 barbárral. A kováccsal csináltattam egy sisakot (apprentice coif), amit az Istennek se tudok a fejemre nyomni. Próbáltam jobb gombbal, próbáltam ráhúzni a fejére, semmi...
Mi lehet a probléma? Én lvl10 vagyok, a sityakhoz is ennyi kell, és nincs szerintem semmi megkötés, hogy barbik nem használhatják.
Vagy azért lenne, mert starter editionnal nem lehet használni a kovácsolt cuccokat?
TurboX
"...Mi elõnye 2x 1 kezesnek a kétkezeshez képest?"

kombinálhatóság, több crit, loh(2 socket), gyorsabb("..de többet is sebez kompenzálva azt"-nem kompenzálja)
setuh
A starter editionnal lehet menni pubba?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Off-hand tisztázás:
Ami barbár ww-nél beszámít az crit dam (esetleg + slottal), crit ch, LOH , STR és VIT. Sebesség azt hinném, hogy csak arra a fegyverre hat, amelyikhez adott.
Mi elõnye 2x 1 kezesnek a kétkezeshez képest?
2 kezesben nemritka a 190% crit dam , 1700 LOH-hal. Igaz lassabb, de többet is sebez kompenzálva azt.
Azt hittem azt fogod írni, hogy a "mûsorváltozás jogát fenntartom" 😄

Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu

árat kihagytam 8500 ft

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Diablo 3 eladò ! account+lemez. érdeklõdni privátba. személyes áttvétel gyõrben

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Frank99
100 millákat nehéz is.... ez nem kereskedés amit én csinálok...
csak egyszer volt szerencsém is

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hegi90
<#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Üdv a felnõttek világában!

Mintha te mondtad volna jópárszor h nem lehet normális pénzt csinálni AH-ban...

Frank99
valamikor vettem 300.000,- ért egy gyûrût, vettem nemrég egy jobbat, a régit betettem ah-ba, más 2,3 millánál tart a licit.... rézágyú gábor áron? :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

köszi a gyors választ (meg neked is Action), akkor elsõ körben lesz egy gyors kézcsere, aztán majd meló után nekiállok fegyót keresni AH-n, bár amilyen árakon mozognak újabban a jobb fegyók, nehéz lesz...
jáááj hátte is itt? 😊
pöcs 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Az offhand fegyveren inkább sok LOH legyen...annak a dps nem annyira számít inkább legyen nagyobb az Attack speed...A main hand meg lehet lassu és magas crit damage meg socket szintén crit damage-al...

j0nNyKa
azért nem számít, mert a ww (meg valami másik main spelled is) csak a main hand fegyver sebzésével számol, ergo ww barbárnál tulajdonképpen az off hand fegyverrel nem is ütsz egyáltalán

BS, azért nem esik mert DHnak csak 2k int fölött dob.

Sziasztok!

Végigolvastam az uccsó 20 oldalt, csak hogy vmilyen szinten képben legyek az itteni eseményekkel, és találtam is 1-2 érdekességet. Jelenleg elakadtam inferno act 3-nál, úgyhogy kis átalakítást kell eszközölnöm a karimon...
Vki azt írta, hogy az offhand fegyó sebzése WW-s barbárnál nem számít, ergó felesleges magas dps-ût venni, elég ha crit damage + socket van rajta (meg persze str, vit lehetõség szerint). Ezt ki tudná vki bõvebben fejteni? Mármint hogy miért nem számít a dps? Illetve az ezzel kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnek!
A set itemeket itt többen is említették, hogy nem akar esni, pedig naponta többször is végigzongorázzák act 1-2-t... A patchben mintha azt olvastam volna, hogy ezek fellelhetõségét áttették "late inferno"-ra. Errõl vélemény? Egyáltalán mi számít late-nek? Act 3? Esetleg Act 4?
A válaszokat elõre is köszi!!!

jaaa itt a karim: Eloim , ha van esetleg építõ jellegû kritika, azt szívesen veszem 😊 (tudom, kicsit kevés a vit-em és a str-emen is lehetne még dobni vmennyit + cc-re akarok még gyúrni egy keveset)
sztem nem kell STR ha elegendõ LOHot stackelsz. ha van 15k LOHod akkor 2 ütésbõl újra max HPn vagy.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy barbárom, és nem tudok infernó fokozaton act I-en továbbjutni...:S Kellene vmi build, meg mit tanácsoltok, mikre érdemes odafigyelnem?
Pl. a szörnyekre kattintva öljek, vagy folyamatosan nyomjam az egérgombot?
Ja, meg hp potit mikor érdemes nyomni? Mikor fél hp-m van még, vagy mikor negyed??

köszönöm elõre is!

Frankie87
Értem, és mi az a stack? Az egy szorzó, hogy mennyi eséllyel esik a ledzsend cucc? Már legalább van 30 óra játékidõm és semmi se esik, mikor másnak 1 óra után esnek az inna's, meg a IK ruhadarabok...