Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ha jól tudsz angolul hívd fel õket skypeon ingyen.
Ha egyik sem megy, csinálj egy új battle.net fiókot valami email címmel és írjál nekik support ticketet. Esetleg kérdezz rá E-mail címre ott. El fogják kérni a személyi igazolványod bescannelt másolatát, úgy tudod bebizonyítani, hogy te vagy. Bneten nem lehet nevet változtatni.
ez direkt van vagy ennyére nem vágod?
lol
én legalább kérdezek😊
!Forza Ferrari!
Recovery linket meg csak az új email címre küldenek valószínûleg.
Na mindegy, majd lesz valahogy...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Nekem a support email címe kéne.
Azt meg hogy hogyan fogom bizonyítani hogy az acc az enyém, nem tudom...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ezt a levelet kaptam tegnap este:
Hello Adam,
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username ***@yahoo.com. The e-mail address w***@126.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.
Once the new address has been verified, the e-mail address ***@yahoo.com can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.
If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy
Csak ma reggel olvastam el. Ilyenkor mit lehet tenni?
Lényegében feltörték az accomat, és megváltoztatták az email címet, a jelszót, és valószínûleg az összes többi adatot...
pontosan nem tudtam belõni, azért kérem a segítségeteket de elég borsos áron mennek.
köszi!

!Forza Ferrari!
We’ll be back soon!
The Blizzard family of websites is currently undergoing maintenance to improve your browsing experience. Thank you for your patience!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ott az ah, 30 másodperc utánanézni. Ár alatt tedd ki 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ha valaki farmolna act2õt akkor vegyen fel. skill#2715
act 3 sajnos csak úgy megy ha a társam jól bírja.
Csak eljátssza hogy természetes😄
Ha tényleg annyira természetes lenne nem act 2õt farmolna és nem esne nehezére az act3 is mert lenne pénze fejleszteni😊
Mellesleg ha a barbárja nem bírja jól akkor ki bírja?A demon hunter?😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
es ezt ilyen tok termeszetesen, de irigyellek 😄DD
ha 3x ennyit fogok jatszani, akkor sem fog esni egy zold sem 😞((
nem baj! megyek farmolni, haaatha 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
meg reggel esett egy zõd ami elment . 31m jött ahból. szal most van kedvem tolni.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Olyan kérdésem lenne, hogy valós pénzért szeretnék venni csizmát, meg kardot, de valamiért nem jó. Lehet nincs pénz a számlámon?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
act 3 sajnos csak úgy megy ha a társam jól bírja.
mellesleg utoljara amikor idopontot mertek mondani, iden ev vegere lottek be
hehe... csak is ugy toltam az elozo Diabloval 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Regards,
Defensive Skill Changes
In our eternal quest to promote build diversity; we’ll be making changes to defensive skills across the board while simultaneously reducing incoming damage. The net result is a survivability buff for players, and an increase in build options as defensive abilities become less “mandatory.”
New Event: Infernal Machine
The Infernal Machine is a device that will allow level-60 players to battle “uber” versions of some of Sanctuary’s most nefarious bosses. While the rewards for defeating these bosses will be great, some assembly is required.
New System: Monster Power
Similar to the “Players 8” command in Diablo II, the Monster Power system is designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty.
This and more is coming in Patch 1.0.5! Stay tuned for all the gory details.