Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
160 óra játékkal úgy gondolom pár kis darab xart megérdemeltem volna. még kicsi sem jött.
néha-néha jöhetne. hát majd játszunk olyannal, ami ad -játékélményt- nem, nem EURÓ élményt....az euró megjön majd munkával....
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Viszont mivel a szörnyek sebzése sokkal nagyobb mértékben csökken mint a nerf így jóval könyebb lesz a játék = buff. Arról az apróságról nem is beszélve hogy így már nem kötelezõ használnod védelmi passzívokat akár választhatsz valami más hasznosat.
F
értelme szinte semmi, hogy játszunk.... lehet itt players 8 + monster szint csökkenés..
már aki a JÁTÉK miatt játszik....
csütörtök, TL2.... ott nem AH és RMAH buzikkal kell versenyezni....
<#nyes>#nyes>
ha minden mob itt hisztizne miatta, nagy gond lenne a topicban <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A One with Everything passzív skillhez még mindig nem nyúlnak hozzá, mert túl nagy problémát jelentene a játékosok számára, hisz erre az egy passzív képességre építik a felszerelésüket.
A Resolve passzív skill sebzés csökkentését 25%-ról 20%-ra csökkentik.
A Seize the Initiative passzív skill esetében, 100% helyett csupán a Dexterity 50%-t kapja meg a játékos bónusz armoként.
WTF??? Szénné nerfelik...
Most oltem meg infernon diablot monkal,nem volt gyenge harc eppen 😄
Nem tudom mi az ami plusz egy meleenél.
ha elkezdek filterezni, hogy asszondja: loh, crit damage fegyonal, mar millioknal jarunk egy gagyibb dps-nel is (tudom offba nem kell nagy dps)... tudom megeri, de a fene vigye el 😊 (nem beszelve az armoros loh tortenetet, hogy meg critet is adjon meg rest... meg anyamkinnnyat 😄)
dobjal mar ide plz egy profilt, htxvm in advance 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Monkot felszerelni az biztos,hogy egy vagyon 😄
egyebkent anno amikor nezegettem passzivokat monknal, egybol lesokkolodtam, hogy mekkora power a(z) one with everything... meg amikor olcsobb voltak a cuccok, gondolkoztam, hogy elerve 60-as szintet, akkor jol bevasarolok csak egy fele resbol (mondjuk fizikai+nemi allres ha van olcson) es akkor jo nagy lesz a resem, elvileg... osztan hagytam is a fenebe... beindult a tobbi karim es tettem ra... es most megbantam 😄DD mert nezegetve a cuccokat, most meg mar ugy elszaladtak az arak, hogy megint lehet farmolni, ehhhh 😊
buffolva:
DPS: 31K
HP: 38K
armor: 8611
allres: 589
LOH: elhanyagolhato 200
😮
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nefürgyé le!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
hat most mar 101 oram van a barbaromban inferno act2 -farm ezerrel, mondom hatha.
de meg igy sem esett legendary. hihetetlen hogy 101 ora utan sem esett meg az elso.
csodalkoznak a blizzek hogy elveszik az ember kedvet.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Legutóbb júniusban játszottam vele. És most újra felraktam. A felrakás után már a battle.net-re sem tudok beloggolni.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Hogy van ez a Hardcore karis dolog?
Ha meghal akkor megy a kukába a kari, a rajta lévõ cuccokkal, addig világos.
De mi történik a ládában lévõ cuccokkal, illetve a fejleszetett kováccsal, a "hc gold" mennyiségével, stb .. ? Ezek ugye megmaradnak?
Am ah-bol vettem olyankor tudtommal nem lehet osszemerni a statokat.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Most kezdem diablot, aki akar multizni írjon nevet ;o
Diablo elõzõ szériáját rongyossá játszottam 😄
Ha jóindulatúak vagyunk és feltételezzük hogy dolog és ingó az item ami bekerül az ahba, mivel a cucc mindig a blizzardé marad, ezért legfeljebb használati jog eladásról beszélhetünk. Ennek pedig feltétele ugye hogy elismerje a jog dologként az ingame itemeket. Ha nem akkor nem tudom mi van😄
@jazzy: ha más számlájára kiutalsz 750ezret anélkül hogy te ellenszolgáltatást kapnál akkor az ajándékozás, amiért a megajándékozottnak illetéket kell fizetnie (mentesség és kedvezmények az Itv.-ben le vannak írva)
Nemtudom találkozott e már valaki azzal a hibával, hogy a gép ujraindul 10-15 perc játék után. Az ismerõsöm megvette a játékot , és nemtud vele játszani hosszabb ideig mert mindig ujraindul. A videokártya egy gts 450es , és nem nemmelegszik tul se a kártya se a proci, uj illetve régi driverrel is tesztelve volt, a rendszer ujra lett rakva..stb. A blizz forumon szintén sokaknak van ez a hiba..csak azért irtam hátha valaki tudott valamit kezdeni ezügyben.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/