Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
inteles 40M?😄 esély nélkül kb.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
1365dps,293str,142%crit dam,socket és 18millióért vettem 22ért árulom mert mégse kell.
3 napja és senki nem vette még meg....
Az normális, hogy már inferno act4-ben vagyok de eddig még zöldet sose, legendásat meg csak egyszer még normálon valahól act2-ben dobot a játék.
Azóta semmi, még a legkissebb cuccot sem, pedig a sárgágat dobálják az elitek van, hogy 2-3-at de ennyi.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
#57728: Nem lesz pvp jövõre se, azt csak úgy beharangozták, hogy jajdejóleszhalesz.
Azt olvastam, amit olvasni akartam...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azaz idénrõl venicdán. Talán még kieg elõtt megkajuk.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
" amíg megérkezik a PvP (ami egyébként már tutira nem ebben az évben lesz, ahogy az kiderül az idézett beszámolóból)."
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
a 3-as pontnak nincs is semmi értelme. Felsorol pár kezdõ freebie-t, hogy milyen jók voltak d2-ben. Jah kb 2 napig, utána mindenki enigma+hoto+shaco. Fasza low lvl legendaryk meg már vannak 1.04 óta.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
meg igy is szep darab, hogy nincs benne loh.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

próbálkoztam a kováccsal, esett korábban egy 6os öv recept, és mivel sehogy se tudok jó áron normálisat venni, gondoltam elverek pár milliót. háááát, dex-es nem akart esni istennek se, 50bõl a nagy része str, nagynéha egy int-es, a legjobb elment 1m-ért, totál veszteséges móka

Pihi akkor most. Btw eddig senki nem lett szinte innen kirugdosva.
Ps: Másoknak is érik.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ennyi idõ alatt amit itt tölt és baromságokat ír és sír simán játszhatna is akkor lehet esne neki az annyira vágyott "xar" (sic!) legendary...
Nekem 230 óra van a barbáromban és sokáig nem esett semmi,aztán tegnap egy set meg 2 legendary egymás után...lehet azért jutalmazott így a játék mert nem itt sírtam...😄
\"We are only slaves to our temptations\"\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?