Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
3000 eurós gear

V9ykn8_TZL0

Lammer
Reggel jottem haza es mielott bejottem volna hallottam, hogy ilyen lancos-kulcsos zorges jon fentrol folyamatosan...

mondom, neeeee mar megint fire chain!!!444

aztan csak az egyik szomszed volt az <#idiota>

na jo, megyek aludni<#zavart1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

http://www.youtube.com/watch?v=beZXYhihXfE

ennyit a barbár nerfrõl...
Ha így megy tovább a végén tényleg mindenki csak barbárral fog játszani 😄

gandrus
Most vettem észre, hogy int-es, de a Wizard, az Enchantress és a Witch doktor nem képes használni. 😊

Akkor nem ér sokat, ha egyáltalán ér valamit.

gandrus
Azon gondolkodom, ez eladható-e, és ha igen, mennyiért? Van ötlete valakinek? Az, hogy 49-es szinttõl használható, szerintem sokat növel az értékén.

ok, nekem meg gecire nem esik semmi 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gandrus
Nekem meg 214-es mf-el nem esik legendary mostanában, set meg még sose. 😊

lol és 6 perc után ki is esett a következõ legendary. tzo kirin's gaze...
103mf 1NV
igen tuti hogy állítottak, mert múlt hét óta esett nekem is legendary meg set is ami eddig nem nagyon jött.
Lammer
haat ezek a rumorok nem tudom mennyire igazak 😊

nah most mekkora makom volt... Azmodan lairje elott volt egy frenzy shrine 😄 gyorsan neki is rohantam... meg is csinaltam... act4, juhuuu (haha nagyon keves vagyok hozza xD)

gandrus
Hasonlítsd össze ezzel. Nemrég adtam el 500 000-ért.

Szerintem most hogy sokan írták hogy ptr-es droprate tükrében elvesztették a kedvüket hgy 1.04ben játszanak, blizzard suttyomban felcsavarhatta kicsit a legendary dropot mert nekem is kb jó félóránként/óránként esik egy legendary igaz normal act2ben leoric signet farm közben (ahol azért gyorsabban megy az írtás).

Köszönöm, akkor oké😊
gandrus
Nem. Én is használom a kezdetek óta, meg sokan mások is. Elvileg a Blizzard oldaláról is meg lett erõsítve, hogy azért nem bannolnak.

Hello!

Ha letöltöm és használom a d3 dark mod-ot akkor kaphatok ban-t?
Lammer
delelott ota tolom a szisztematikus takaritast act3 solo...

most heart of the damned... hulking phasebeastbol rarebol hopp egy narancs(barna) 😊 (376 MF)

de mar amikor meglattam a pajzs alakjat tudtam, hogy megtalaltam a masodik ivory toweremet... haat, nem er semmit szegeny 😊 de megvan a legendas adagom, remelem nem hagyja abba^^

felezett kepmeret (ma lusta vagyok vagni 😄):

basszus ezt nem birom eladni...

Hegi90
nem számít melyik sloton vannak.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez mennyit érhet?
Nem igazán találtam hasonlót AH-ban.

Nem sokat látni a képbõl, mert kicsi, és sötét is.
Azért az ajtónál láthatóan valami nincs rendben.

NecroJoe
ww barbnál számít hogy a LoH, lifesteal, crit damage statok a main vag a zoffhanden vannak? Ugyanúgy számít az offhand LoH és leechi is ugyanúgy gyógyít?

Necro

berlinboy6329
Van már mûködõ megoldás erre a szarra?

Kezd elegem lenni,hogy nem játszhatok új játékokkal,se semmit nem használhatok,ami GPU-t használ,mert 1000 éves, 9.3-as catalystom van fent,mert mással nem megy normálisan.Nem azért költöttem rá 15000Ft-ot v akár 1-et is,hogy azt nézzem,ahogy a fények pixelesek,hogy olyan szarul megy az egész játék,hogy gyakran annyira pixeles lesz minden kivéve a talajt,hogy egyszerûen eltünök a képrõl az ellenséggel együtt,hogy minden úgy néz ki,mintha túlmelegedett videókártyával játszanék állandóan.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

thx

Fpocok
xbow ad passzívból crit damaget.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sok embernél láttam, hogy crossbow-val nyomulnak bow helyett, ennek gondolom, hogy viszonylag egyszerû oka lehet: esetleg a sebzés?
A kétkezes xbow jobban érvényesül?

Lammer
koszonom! ok, akkor beruhazok ra... volt egy olyan erzesem, hogy WD soloban must need 😊

Fpocok
Azt nem tudom, hogy hgoy számítódnak a statok... de nagyon hasznos. Hét elején vettem egyet és szinte mindig ott van, mert nagyon sokat proccol. DPSe szerintem annyi, mint a followeré. Viszont szépen tankol néha.

Lammer
Szivesen!

toljad csak! 😊

viszont most en kerdeznek az egybegyultektol 😊

Erdemes elb* piiizt maximusra? megeri a summon ha solozok? Gargantua melle tok cool lenne meg1 minion aki tankol(?) statjai hogyan szamitodnak? merre, hogyan, hany meter? 😊

denevérember
Valamivel jobb már a barbárom hála neked ! 😊 köszönöm a tippeket,és a segítséget! Most már csak pénz kell a felszerelésre... 😊

In space no one can hear you scream.

Lammer
az nem rossz! 😊

kozben elment a vile... de a tobbi nem akarodzik, bar igy is orulok 😊

Fpocok
120dex
70all res
50psyhical res
22crit damage

Ez egy gyûrû. Not bad.

Lammer
Koszi a bizalmat!!!!

vegul is, le akarom jaratni magamat, mint moderator, igaz? 😉

bar nincs kozod hozza, de tessek ket shot a historymrol...

neveket visszamenoleg megtalalod 😉

ize: kersz videot is, hogy beloginolok? vagy eleg? 😄

egyebkent kozel 330 ora jatek utan, igen is "megerdemlem" mar vegre... EDDIG ird es mond, SEMMI nem esett! ideje volt mar, hogy kicsit beinduljon, mert mar nagyon el voltam kenodve 😊

gandrus
Megjavult.

Fpocok
Na, mifasz... most két percen belül esett két jó egykezes fegyver... "im on fire"... lássuk meddig tart a sorozat 😄

Fpocok
Végre megtört a jég, pár hét után. Nem a legjobb, de lehetne sokkal rosszabb is.

Van most valami bug, hogyha tele az inventoryd, és tradelnek rád 2 itemet, a kezedbe adja, vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan hogy mûködik, igy aztán dual wildbe tud rakni 2h fegyot.

Viszont nem biztos, hogy blizzard jó szemmel nézi a dolog kihasználását, ugyhogy én inkább nem erõltetném a dolgot.
Srácok

http://www.diabloprogress.com/hero/migz098-1418/Paris/16458567

ez hogyapicsába?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

gandrus
Nem tudom cancelni az ah-ban levõ tárgyaimat ma estétõl, mert azt írja, hogy bideltek rá. Persze nem bidelt rá senki...

Google keresés a hibára kiderítette, hogy másoknak ugyanez a baja.

Error 31040.

Marha jó, emiatt nem tudom eladni a drágaköveimet, hogy egyáltalán esélyem legyen megnyerni egy bidet, amit nagyon akarok. :S

AHból linkelgetsz? Ami esett neked itt az utóbbi 2 napba azt normális ember 2 hónap alatt nem farmolja ki.

LocalPatriot
Szerintetek mennyiért tegyem ki ezt a natalya's sapkát?

652 def
157 dex
81 vitality
+295 armor
2,9% chance fear
health globes grant +2706 life.

AH-ban 1 sapka van, aminek ennyi a dex-e, és van 51 vitality-je. Buyout nem volt, de vki 23M-et bid-elt.
Nyereményjáték
3 embert sorsolunk ki
2 streamen (minden héten változik)
250 kibontatlan lvl 61-63 rare itemet
Minden Pénteken
http://hu.twitch.tv/dworen?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.diablohungary.hu
LocalPatriot
Nem dehogy, csak tippeltem...😊
Lammer
tul monkos tanacsok? 😊

LocalPatriot
Jah értem. Na igen, inkább legyen egy jobb karid, mint sok gyenge.
Lammer
mind az 5... de mar csak WD-zek

LocalPatriot
Neked milyen karid van? Monk?
Lammer
hat en magambol indulok ki (amig barbiztam)...

-rengeteg allres (nekem eleg volt impunity utan az 1000 kornyeke act3 elejere)
-1ik passziv miatt legyen sok vit, mert az ugye armort is ad igy (str mellett)
-2 fegyo ami ad Life on hitet (900 felett a tuti/darab) + crit damaget (+ ha socketes akkor oda meg mehet zold nagy gem)
-nagy armoros targyak
-3, 4 targy minimum adjon jo crit hitet (probalj meg gloves minimum 8% hit, 30% folotti dam.)

kesobb johet attack speed, meg gyurukre, amukra me'g life on hit 😊 nem lesz olcso 😊

jo microzassal at tudod ugrani (leap rulez) a fagyasztast amikor pukkan, meg helyezkedj sokat deszekralas alol el, es ha szarban vagy, akkor is leap 😊 ... ez ilyen 😊

mennyi lovettad van? 😊
de en annyira nem ertek hozza 😊

denevérember
Köszi királyság 😊 És milyen itemeket aggassak rá?

Lammer
raneztem es 1.6M nettoban elment... adom is oda cimbinek, mert ez a gyuru kolcsiben volt a monkomnal 😊 de mar nem "monkolok" 😊

Lammer
Nagyon szivesen segitenek, de nem nagyon ertek barbihoz...

ha build erdekel ami legutoljara bevalt nekem (kemenykedos, beleallos, sosemnem voltam vörlvájnd fan), de ez ugye egyeni stilus kerdese: katt ide...

vagy:

esetleg: insanity runa helyett thrive on chaos 😊

denevérember
Srácok,tudna valaki segíteni? Rosszul buildelem a barbáromat,meg szerintem a felszerelése sem olyan mint ami kéne... Többször próbálkoztam már hogy kérdeztem itt közösbe,de nagyon nem reagált senki... Megpróbálom még egyszer. Utána olvastam már neten is,de valahogy nem okés a dolog. Ha valaki tudna rám szánni egy 10 percet azt megköszönném.

Üdv,D.