Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
nem kell valakinek innen??? Nem kellene feet fizetnem, es kitalalunk okosba egy koztest xD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mondom megyek egy laza kort... lepnek ki (almos vagyok+3x klikkelek felre a faradsagtol, halal)... na meg1 mobcsoport, oszt kielepek...
ez er valamit??? 😊 most mar viszont akkor vegigtolom a cratereket, meg a tornyokat xDDD
es egy fallen magebol pottyant crater 1 elejen 😊)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha nem kapcsolod be, minden marad úgy, ahogy eddig volt, gyenge mobok, szar loot act1-ben.
Az hogy MP 1, 5 vagy 10, nem változtat a looton, csak annyiban, hogy minden egyes MP szint 25 mf-et ad, igy most már ha paragon 100 vagy, és mp10-en farmolsz 5ös nv stackel, 625 mf-ed lesz. Cserébe jóval erõsebbek lesznek a mobok.
Mondjuk a legujabb ptr buildben, duplázták a legendary és set drop esélyt.
Mert akkor a fene se fog tobbet act3on farmolni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Persze nem kötelezõ bekapcsolni, farmolhatsz nélküle is, csak akkor pont olyan szar loot fog esni act1-2ben mint most.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
#58206 Csak én tudok neked felfele is válaszolni, régen minden jobb volt úr és nem írok új fölösleges postot.
Többieknek: Mekkora szorzóval fognak dobni a mobok 10-es erõsségen? Illetve a mostani az 1-esnek fog számítani?
#58203: nyugi géza, sehol nem írtam hogy baj csak azt hogy én eddig is megtaláltam a ledzsenderit a földön, pisz😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
radiant star
perfect star
sárga és lila csak kicsi van.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de ez csak egyeni velemenyem.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
d2ben sem emlékszem extra effektre ami a lootot illeti mégis elvoltunk vele😊
kezdenek elkényelmesedni a játékosok😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
#58187 Háát nem biztos, amikor 20k dpsel szaladgáltam sima volt, de amikor 100k dpses wizarddal mentem volt, hogy otthagytam legendaryt, mert 1 hiteltem még néhány elit packot is és csak rohantam, végigfutott a szemem a cuccokon, ezt tuti nem láttam volna.
De komolyan, Medievil most azzal a képpel mit akarsz? Sztem rajtad kívül mindneki észrevenné...<#idiota>#idiota> de majd írj blizz fórumba: Írja ki piros betûkkel (azon a részen rózsaszínnel) hogy "Legendary item dropped by *mob*"
Mondjuk magamból kiindulva, kérdés, hány ember fogja hallani...?
Mert sztem elég sokan zenét hallgatnak játék közbe.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vicc...
Repatarurgyán
nah, orulok, hogy most sem maradtam legendary nelkul, de azert 😊)
izebigyo... megint egy legendary... ez is hooo't alacsony (lvl5)... hogy lesz ebbol level 14 signet??? esett mar valakinek itt signet act2 normalon??? van egy olyan sanda gyanum, hogy act3 elejet kellene megnezni... vagy tevedek?
szerk: raneztem egy sarga gyurure... az meg lvl16... akkor tenyleg... hmmm, nem lehet, hogy a legendary drop-ot lejjebb skalazza es a rare drop van ilyen 14 kornyeken?