Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyi az alap MF-ed? Ha nem vagyok indiszkrét...😄😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Lammer
Koszonom szepen! 😊

nem kell valakinek innen??? Nem kellene feet fizetnem, es kitalalunk okosba egy koztest xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ér, olyan 30 milla körül. Am grat 😊

Lammer
uhhh, 1 nap kimaradt legend nelkul, mert meloztam, tokre vartam mar, hogy nyomjam... 😄DD

mondom megyek egy laza kort... lepnek ki (almos vagyok+3x klikkelek felre a faradsagtol, halal)... na meg1 mobcsoport, oszt kielepek...

ez er valamit??? 😊 most mar viszont akkor vegigtolom a cratereket, meg a tornyokat xDDD

es egy fallen magebol pottyant crater 1 elejen 😊)

Blizzard fórumon beszélték, hogy 5-10%-al nö a mobok dmg-e, csak ott egyben irták, hogy a mobok hp-ja meg 20%-al nõ szintenként, ezért irtam. Viszont azóta megnéztem a multkori képet, és persze jóval többet nõ a HP, igy értelmetlen az egész topic amiben tárgyalják. Szóval pont ezért nem lehet kiindulni abból, amit fórumon irnak, kék post meg nem volt róla. Ez a több affix is egy faszság.
Messze nem fognak 20x annyit sebezni MP10en mint mp1-en 😛

Hivatalosat nem találtam, arra meg amit playerek irnak nem tudom mennyire lehet építeni. De tippre kb olyan %-ban nõ a dmg-is ahogy a hp, vagy egy kicsivel kevesebb. Mondjuk most olvastam olyat is, hogy magasabb MP szinten, több affix van a championokon, MP10-en 8-at irtak, ezt mondjuk nem tudom, nem sokat teszteltem ptr-en, talán ha megöltem 5 packot összesen, azokat is alacsonyabb MP-en, mert a magason szétcsaptak, de nem is figyeltem mennyi affixük van. De ilyet irtak forumon, hogy MP5-on már 6 van, majd lehet felmegyek és megnézem valamikor.
setuh
Es meg most sincs semmi info,hogy kb mikor jon a patch?Mar nincs is kedvem jatszani addig...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

UltraZord
Arról tudni valamit, hogy mit sebeznek pluszban? mert eddig csak az mf, és hpról volt szó

UltraZord
Azt észrevettétek, hogy egyre rosszabbul fut a játék? Vagy lehet, hogy csak nálam, de ssd-n fut, és elég pöpec gépen, de hirtelen úgy leesik a frame, hogy képregény. Tudtok valami drivert, vagy beállítást ami tuti?

Mar mp1-en os olyan lesz, az MP lényege, hogyha bekapcsolod optionsben, onnantól, minden act-ban minden mob 63-as szintü lesz, és ez alapján dobja a loot-ot. Most ugye act3-tol vannak 63-as mobok csak.

Ha nem kapcsolod be, minden marad úgy, ahogy eddig volt, gyenge mobok, szar loot act1-ben.

Az hogy MP 1, 5 vagy 10, nem változtat a looton, csak annyiban, hogy minden egyes MP szint 25 mf-et ad, igy most már ha paragon 100 vagy, és mp10-en farmolsz 5ös nv stackel, 625 mf-ed lesz. Cserébe jóval erõsebbek lesznek a mobok.

Mondjuk a legujabb ptr buildben, duplázták a legendary és set drop esélyt.
UltraZord
nekem az a problémám ezzel, hogy kb az a pár hónap semmis, ami eddig volt, olyan értelemben, hogy sokkal gyorsabban fog jobbakat dobni, mint eddig valaha. A sok szint meg szintén baromság, és publikot öl. Ki fog ott játszani egyáltalán még... már ha eddig megtette is.

UltraZord
elméletileg még jobb is lesz, mert 5 össel magasabb lesz a magic find alapból

setuh
Tenyleg akkor igy bekapcsolva,mondjuk egy vault of assasinnak mp5-on kb olyan lesz a lootja mint most act3-nak?
Mert akkor a fene se fog tobbet act3on farmolni.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Az fog ezzel a patchel szívni, aki eddig nem tudott act3-at farmolni, mert ha most bekapcsolja a MP-t, sokkal erõsebb lesz act1 mint eddig volt, act2 szintén. Szóval, hiába lesz MP1-el már sokkal jobb a loot, mert minden mob 63-as szintü lesz, ha eddig nem tudtad act3-at farmolni, ezutan bekapcsolt MP-el nem fog menni act1-2 sem. MP kb. minden act-ot, act3 nehézségüre pakol, max egy kicsit könyebb mint most, de én pl nem érzékeltem, hogy sokkal könyebb lenne, ellenben volt 1-2 olyan pack act1-2ben ami duván szétcsapott így felerõsítve. Pl dark cultist championok act1-ben embertelen nagy dmg-et tolnak rád.
Persze nem kötelezõ bekapcsolni, farmolhatsz nélküle is, csak akkor pont olyan szar loot fog esni act1-2ben mint most.
A mostani 1.04-es act3-as nehézség, az kb a monster power 2-3-nak fog megfelelni. Kék post szerint.
Lehet h rosszul értelmeztem ,de mintha a mostani lenne az 5ös...nem vagyok benne biztos.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

TurboX
neked meg ezt a kettõt😊
jazzy
Akkor fölösleges volt rá 3 postot áldoznod. Géza.

#58206 Csak én tudok neked felfele is válaszolni, régen minden jobb volt úr és nem írok új fölösleges postot.

Többieknek: Mekkora szorzóval fognak dobni a mobok 10-es erõsségen? Illetve a mostani az 1-esnek fog számítani?
TurboX
nekem is az elsõ, azért mentettem el😊

#58203: nyugi géza, sehol nem írtam hogy baj csak azt hogy én eddig is megtaláltam a ledzsenderit a földön, pisz😊
jazzy
Nem értem a problémádat esküszöm. Neked fáj, hogy ezt megcsinálják? Vagy mi a baj?
hát nekem még soha nem esett legendary bossból. 😞
Hegi90
igaz az is benne van, hogy d2-ben nem nagyon vártál legendarykat csak bossokból, itt meg néha azt se veszem észre, hogy duplapakk van, aztán leesik -valahova-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
lehet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TurboX
d2legend
d3legend

nem úgy látom, aztán lehet hogy színvak vagyok😄
Hegi90
sokkal feltûnõbb volt a betû színe. Ezeket a sötétbarnákat alig lehet észrevenni.

ah ár alatt eladó gemek.
radiant star
perfect star
sárga és lila csak kicsi van.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Fpocok
Ilyen a PTRen? Kurva jól néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

LocalPatriot
Nem játszottam, de a gondod a patch-el megoldódik.
mint sokan masok en is zenet hallgatok jatek kozben. szal tokre nem izgat ha mas hangja lessz az itemek csorompolesenek a foldon.
de ez csak egyeni velemenyem.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Játszottál már WW barbárral? Rohadtul nem fogod észrevenni, hogy kiesett egy legendary a trash mobokból, mivel szimplán a tornado öli meg öket, és sokszor már nem is látod õket a képernyõn. Úgy meg az egész build megvan lõve, ha én ácsorgok és nézegetem esik e valami abból a 2 csontvázból vagy sem, mert közben lejár a zerk. Szóval jelezzen csak.
sms és egybõl postolja ki facera ha loot esik! =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TurboX
a következõ gond az lesz hogy túl vékony az a fényoszlop, nem elég erõs a fénye így könnyû elmenni mellette<#idiota>

d2ben sem emlékszem extra effektre ami a lootot illeti mégis elvoltunk vele😊

kezdenek elkényelmesedni a játékosok😄
Nyugodtan írhatna systemmsg a msgboxba, hogy kidobta a cuccot, mint mondjuk l2ben. Sõt a poén kedvéért a pénzt egybõl betolhatná inventoryba, mint l2j-nél(az egyetlen használható fícsõr volt)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Fpocok
Tényleg jó, hogy csinálnak vele valamit... én is többször visszamentem, mert mintha láttam volna valami barnát a földön... De tényleg jó lenne, ha SMS-t küldenének 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Cserébe neked se rosszabb 😊 Én is hang nélkül játszok, de ne sajnáljunk már másoktól egy ilyen apró featuret.

#58187 Háát nem biztos, amikor 20k dpsel szaladgáltam sima volt, de amikor 100k dpses wizarddal mentem volt, hogy otthagytam legendaryt, mert 1 hiteltem még néhány elit packot is és csak rohantam, végigfutott a szemem a cuccokon, ezt tuti nem láttam volna.
LocalPatriot
És sztem a játékosok 99%-a, mert aki még most is játszik, sztem tuti csak farmol.
De komolyan, Medievil most azzal a képpel mit akarsz? Sztem rajtad kívül mindneki észrevenné...<#idiota> de majd írj blizz fórumba: Írja ki piros betûkkel (azon a részen rózsaszínnel) hogy "Legendary item dropped by *mob*"
LocalPatriot
Jó, hát, ha másnak ilyen igényei vannak, hogy nem veszi észre mi van a monitoron, engem nem zavar...
Mondjuk magamból kiindulva, kérdés, hány ember fogja hallani...?
Mert sztem elég sokan zenét hallgatnak játék közbe.
nekem pl szopó, mert hang nélkül játszom 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

MEdievil

mert ez így tényleg jó volt...

F

jazzy
"Adhatna ki hangot", ne ne küldjön smst, ne írja ki, ne küldjön mailt, ne harangozzon, ne ironizáljon, adjon hangot, kész. Nehéz elfogadni eme szörnyû játékrontó featuret, hogy másnak hasznos?
LocalPatriot
Állítom sokan emiatt várják az új patch-et.
Végülis mindegy, lényeg, h a héten jöhetne...
ja, harangoznia is kellett volna, és a tûzijáték sem elhanyagolható 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LocalPatriot
Persze...<#idiota> meg még írja ki a monitorra is, hogy "esett egy legendary cucc, ne siess annyira!" Esetleg sms-ben, vagy mail-ben is értesítsenek..<#idiota>
Vicc...
Crokin
Ezért is kellett volna már az elejétõl, hogy jelezze hanggal ha leg/set esik... néha hülyének néznek mit rohangászok visszafelé, egyszer én is így találtam egy legendary mace-t 😊

Repatarurgyán

Lammer
ehhh, ha nem megyek vissza egy picit, hogy a terkepen felfedezzek, akkor nem veszem eszre, hogy van a foldon egy legendary ij... de kar, hogy "csak egy" cluckeye (gondolom 5 forintot nem er)... ehhhh, dobhatott volna egy windforceot ^^

nah, orulok, hogy most sem maradtam legendary nelkul, de azert 😊)

Lammer
szerintem az elso actban egy crawler(!!!) zombietol elfutnak az asztal ala' sirni 😄DDD

LocalPatriot
Én már egyre türelmetlenebbül várom... kiv vagyok h menne 10-es Monster lvl-en...
Lammer
en turelmesen megvarom 😊 nem akarok sneak peekelni ^^

izebigyo... megint egy legendary... ez is hooo't alacsony (lvl5)... hogy lesz ebbol level 14 signet??? esett mar valakinek itt signet act2 normalon??? van egy olyan sanda gyanum, hogy act3 elejet kellene megnezni... vagy tevedek?

szerk: raneztem egy sarga gyurure... az meg lvl16... akkor tenyleg... hmmm, nem lehet, hogy a legendary drop-ot lejjebb skalazza es a rare drop van ilyen 14 kornyeken?

Én csak toltam pár runt, hogy megnézzem, milyen lesz az új rendszer, meg hogy mit bír a karim. Hát még sok palacsintát meg kell ennie a barbáromnak, ahhoz hogy köze legyen a mp10-hez. 😄