Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
radiant star
perfect star
sárga és lila csak kicsi van.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
de ez csak egyeni velemenyem.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
d2ben sem emlékszem extra effektre ami a lootot illeti mégis elvoltunk vele:)
kezdenek elkényelmesedni a játékosok:D
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
#58187 Háát nem biztos, amikor 20k dpsel szaladgáltam sima volt, de amikor 100k dpses wizarddal mentem volt, hogy otthagytam legendaryt, mert 1 hiteltem még néhány elit packot is és csak rohantam, végigfutott a szemem a cuccokon, ezt tuti nem láttam volna.
De komolyan, Medievil most azzal a képpel mit akarsz? Sztem rajtad kívül mindneki észrevenné...<#idiota>#idiota> de majd írj blizz fórumba: Írja ki piros betûkkel (azon a részen rózsaszínnel) hogy "Legendary item dropped by *mob*"
Mondjuk magamból kiindulva, kérdés, hány ember fogja hallani...?
Mert sztem elég sokan zenét hallgatnak játék közbe.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Végülis mindegy, lényeg, h a héten jöhetne...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vicc...
Repatarurgyán
nah, orulok, hogy most sem maradtam legendary nelkul, de azert :))
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
izebigyo... megint egy legendary... ez is hooo't alacsony (lvl5)... hogy lesz ebbol level 14 signet??? esett mar valakinek itt signet act2 normalon??? van egy olyan sanda gyanum, hogy act3 elejet kellene megnezni... vagy tevedek?
szerk: raneztem egy sarga gyurure... az meg lvl16... akkor tenyleg... hmmm, nem lehet, hogy a legendary drop-ot lejjebb skalazza es a rare drop van ilyen 14 kornyeken?
Tokom szorakozna ilyen beta cuccokkal :))
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amugy ezt találtam kék postot.
In addition, you can only copy characters over to your PTR account once every 72 hours. Attempting to copy characters more than once per week will result in Error 395000.
Szóval, várni kell.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
mas: leoric signet vadaszat kozben esett most egy legend, jajj de megorultem... persze nem a ring volt :D
Csak összeszedte a mobokat, és ww, semmi extra nem volt a videon.
1x haltam meg, waypointig huztam oket... ebbol ketto mortar volt es egy (rohadt gyors) nyelvcsapkodos ami teleportalt -.-
(3-2-1 rare, alul nem latszik xD)
szerk: nem messze volt egy negyedik pack, az is mortar volt... piszok jo :(
(ladaban vanik, majd ha mar nem kell a vizier 20%-a, akkor visszaswappolom neki)
tower of the damned... sima hulking phasebeastbol hopp ez pottyant:
(gondolom nem er sokat :C)
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ez eladhato vagy ne tokoljek vele?
"takaritasban" vagyok, szoval meg jo ideig nyema AH...
(58150 hsz)
És igen, barbárral sokkal gyorsabban lehet 1.04ben farmolni mint bármi más classal ha azonos ártartományú geart vesszük alapul. Nem véletlen hogy tömegek váltottak barbárra.
Igen a dh vault túl erõs volt, meg is kapta a brutális nerfjét ha nem vetted volna észre. Mint ahogy a dh eddig kismilliószor be lett nerfelve a barbárral ellentétben. Az összes többi classt sokkal erõsebben érinti a nerfbunkó (wd-t kivéve talán) 1.05ben mint a legerõsebbet mind közül, a ww barbárt.
es erezheto sajnos az xp :(
Még ha az lenne, hogy a barbár alapból annyival durvább, hogy bárki könnyedén farmol, esetleg elfogadnám amit írsz. De ez rohadtul nem úgy müködik, hogy én most berakom ezt a buidlet, és halhatatlan vagyok.
Ennyi erõvel, akkor most belinkelem Athene ezer éves, ájz clózd ájz clózd videóját, és hisztizek neked itt egy sort, hogy nerfeljék a dh-t a vérbe, mert csukott szemmel öli a bossokat, és miatta nem esik nekem legendás...
Gondolkodj micimackó, gondolkodj...
Mellesleg, amig ez a 0,001% barbár réteg a durve gearjükkel kiütnek 100 db legendary-t, addig sok másik ember, botozva, a szét nerfelt infernó miatt, filléres gearben lévõ karikkal, 1000x több legendaryt kiszednek, és azok tényleg az AH-ban kötnek ki.
itt a karim:
WD csajszim
Ugy szamoltam, hogy evvel a gearrel 20-as paragonon leszek max 300 MF naturban... elvileg ugye + 5 valor meg radob majd 75-ot es az lesz a max...
Nem dragan meg kellen usznom valamelyik targy cserejet, mert a DPS-em siralmas :S Nem nagyon szeretnek vesziteni HP-t... kellene meg armor sajnos tudom (apropo, Fortitude hianyat nagyon megerzem, erre is johet tipp!)... meg kellene minden :)
Otletek?
D3 battle net acc eladó. Néhány kezdõ kari és némi pénz van rajta. Artisan-ok maxon. (DVD, doboz nincs hozzá, online lett véve.) 6000Ft!
Érdeklõdni: [email protected]