Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Nem gondoltam, hogy elõ tudsz jönni még elvadultabb összefüggéssel. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Na végre számok. Honnan vannak?
És mihez adódik hozzá az a 3%?

49es paragon vagyok és igen ezzel együtt 270 az mf.
Én azt tartom valószínûnek hogy a paragon szint szerint dob és azt jutalmazza hogyha többet játszottál.Jó most sokan mondják hogy magic findot ad a paragon ,de szerintem 200 fölött a magic find csak placebo😊

ToCsEk
300mf az 0.3%valós mf, vagy 3% hogy most melyik az tökmind1 mert mind2 tücsökpöcse
vagy kiesik vagy nem...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Azért néznek hülyének, mert beböfögtél valamit ami a logikának ellentmond, de bizonyítani nem akarod. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

sz4bolcs
Nincs. Imádok vitázni.

De mert ilyen szépen kérted, leírom, hogy hogy gondolom:

Ebben a játékban annyira ritkán esik legendary, hogy érzés után lehetetlen szignifikáns statisztikai értéket megállapítani legendary drop rate-re, ebbõl születnek aztán az ilyen feltételezéseket, hogy teljesen random, és nincs rá hatása az mf-nek.
De ha sárgára, kékre, rózsaszínre hat, barnára miért ne hatna?

Fpocok
Ja de ott van a paragon? Mennyi vagy? 30? 40? 50?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
dafuq
3 cuccból 200magic find? Azt hogy?

nah ez érdekesenek ígérkezik...
Hülyének néznek hogy az mf helyett én 170K dps-t választom ss nélkül hunterként?😊)))))
Akik itt okoskodnak kíváncsi lennék a karakterükre 50K dpsel 400mfel😊
Elnézést én legalább háromszor gyorsabban haladok...
3 cuccom ad és bõven elég 270mf 5 valorral😉

addig csak hülyének néznek az emberek... well done!

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

bizonyitsátok be hogy van hivatalos oldalon..
Mellesleg egyéni vélemény, nem tartozom senkinek magyarázattal a véleményemért <#taps>

keress😉

Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random...

linket pls.
Szabolcs nincs jobb dolgod mint baszakodni a másikkal?😄
Miért te hogy gondolod inkább az itt a lényeg!😄
300%os mf-el 3szor annyi legend esik mint ahogy esne?😊
Én inkább tartom randomnak mint hogy egy be nem bizonyított dolognak higgyek😉

sz4bolcs
Miért? Te hogy gondolod? Mennyivel dobb több legendaryt 300as MF-fel, mint 0-val?

(azért kezdünk lassan távolodni az "mf-nek nincs hatása a legend dropra, az teljesen random"-tól)

Szerintem nem számít annyira az mf mint ahogy sokan gondolják inkább így mondom.200% bõven elég 😛
Pár cuccom tudja de én inkább haladok akadás nélkül mint hogy szopjak az mf miatt 😄

LocalPatriot
😄😄 Nekem is 0 a magic find, paragon 25 és minden nap esik legendary. Set item igaz, még nem esett egyse, de volt h egy nap5 legenadary esett. Asszem hétfõn. Abbból 4 npc árusé lett, annyira szar volt, 5-ik meg egy manticore.
Mondjuk sztem magic find vonatkozik legendary-ra is, de mindig is szartam rá. Inkább a rendes statokat figyeltem, nem a magic find-et...xD
sz4bolcs
"Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random..."
-Ezt honnan veszed?

Észrevételem szerint 30as paragon után jobban dobálja az eladható cuccokat, szóval aki pár nap játék után várja a több 10 milliós cuccokat azok ébredjenek fel mert beleér a bilibe a kezük 😄😄
Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random...
Nekem nem egy zöld cucc esett 0 stackel pl😊.

Az zsír...

Am act3ban járok,de haverral act1ben szoktunk menni mert ott gyorsabb 1 kör mint act2ben(meg könnyebb is),act3at még nem vittük ki.
Lammer
okes, koszi!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sz4bolcs
semennyit. ilyen 150-200k-ért megpróbálhatod kitenni ah-ra, de én ezeket árusnál adom el.

Én 352-vel játszom kb 3 napja és 1 db legend esett összesen...pedig most jópár órát toltam...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Lammer
Skacok!

Ezert mennyit lehet kerni? lovesem sincs...

Lammer
hol probalkozol?

Én akkor most azt a varázslatos kérdést teszem fel hogy 287-es mf-el miért nem találok soha semmit???
Bemutatom az új húsklopfolómat! A Craterben esett.

Barbi

húbaszdmeg, nájsz! <#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
<#eljen><#worship>

Lammer
mar megijedtem, hogy en sem maradok MA legendary nelkul (akkor ez a masodik Andi^^) xD

act3, damned lvl2, rare "nyelves" brigad

Jajah ez már milliárdos cucc 😄

sz4bolcs
ez ilyen ~milliárdos cucc sztem

sz4bolcs
jézus Ez mennyit ér?

Act 3 // Keep 3 // 206 mf

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Grat, hol találtad? milyen mf-el? Baráti.

HOPSZ : D

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Igen, én is erre vágyom, hogy legyen olyan küldetés, mely kerüljön 3 órába, de legyen esély arra, hogy valami igazán jó legendary, vagy szett item essen, vagy akár egy jobb sárga. Nekem is hiányzik a Diablo2-bõl az, amikor fehér tárgyból sárgát lehetett csinálni, ráadásul elég erõs lett belõle, függött a fehér tárgy ritkaságától. Most minek vannak a játékban fehér és fekete tárgyak? Semmi értelme, már a sárgákat is kevesen veszik fel, max. a 63-asokat. Gamble? Mekkora volt. Biztosan lehetne valami hasonló, jobban átgondolt gamble szerû dolgot létrehozni. Hiányolom pl. a fõbossoknál lévõ ládákat, melyek lehetnének speciálisak, csak lvl 63-as tárgyak pottyannának, illetve szintén nagyobb eséllyel löknék ki a legend és szett itemeket. Goblin pl. elég ritka, miért nem csak lvl 63-as itemeket dob? Félreértés ne essék, nem kell, hogy minden körben potyogjanak az elit tárgyak, de azért jó lenne, ha nagyobb eséllyel esnének. A fõbossok droppjáról már nem is beszélek, szörnyen, gonoszan gyenge tárgyakat droppolnak. Lehetne olyan küldetés, mellyel akár egy Radian követ kapnál ajándékba, vagy külön részekbõl lehetne összetenni. Tehát, küldetés, titkos pályák, ajándéktárgyak, gamble, jobb kovácsolás kellenének.

Lammer
tamogatom! 😊

Banhammer bot.A battle neten tudsz ra tiketet nyitni az accountodrol, blizz majd segit..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ban pls!

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Inkább adjanak neki funkciót, nekem nagyon hiányoznak, az ilyen ügyeskedések amit a 2-ben voltak. Pl a kovács csaj küldije, aki fehérbõl rare cuccot tudott csinálni, LoD elött, ott is csak rare fegyverek voltak jók, simán huztunk karikat 80 fölé, minél nagyobbra, mert annál jobbra volt esélyed elvileg, vagy legalábbis ez volt a szóbeszéd, és csak utána használtuk el a 3 nehézség utáni rewardot, aztán vagy örültél vagy nem, de egy rakat jó fegyvert sikerült csinálni. Vagy a kockás soj-os bohockodások, igaz ahoz a nagy orosz soj dupeolas is kellett. Vagy akár a LoD-os socketes küldi.

Most ez a gyürü gyártás egy jó dolog, de valami olyat is kitalálhatnának, amivel a szegény ember is ellehet, valami küldi amit ha letolsz, a fehérbõl raret csinálhatsz, és a jó statra jobb esély legyen mint a dropból, csak magas statokat adjon ilyesmi, aztán felszednéd a fehéreket, olyat amit szeretnél, és tolnád a küldit. Unalmas már a sima mob farmolás, föleg, hogy a kövi patchben, mindig javitanak egy kicsit, és már most sincs kedvem farmolni, mert idegesit amikor kiesik az 52-es rare, és mindig az van bennem, hogy jöjjön már a patch.

Esetleg azt is megcsinálhatnák, hogy a paragon lvl ne kari hanem acc függö legyen, hogy ne legyél 1 karakterre korlátozva ha azt is szeretnéd felhuzni. Aztán lehetne olyan, hogyha 1 karival letolod inferno diablot, kapsz vmi durva rewardot. Simán több kedvem lenne, felhuzni mindenféle karit, mert mondjuk jó haszon lenne a rewardból, mint 1 karival runolni egész nap.
Mondjuk ha barbárral elöször ölsz diablot infernon, ad 1 random IK set db-ot, aztán arra, hogy az embertelen durva legyen, ugyse lenne nagy esély, de legalább tudnád, hogy jön a reward, a setek ára is kicsit lejjebb menne, mert azért elég vicces, hogy 30-40 milla egy olyan item, ami még szar is, alacsony statokkal, csak mert IK.
Voldi
Sziasztok

Szeretnék jó pénzt szerezni Diablo III pénzbõl. Milyen jó botokat tudtok ajánlani automatizált farmolásra?

-SZOBELI FIGYU! ITT NE!-
szerk by Lammer.

Lammer
vegre temanal vagyunk! 😊

Eleg sokat Titan Questeztem... Ott ugye ugy volt megoldva, hogy 'xy' gomb volt beallitva neked a sima (es talan a torottre is) utana jottek ugye a magikusoknak is kulon gomb... nekem csak rare folott volt ott is belove, hogy azokat mutassa... ez nem nagy cucc, gondolom... hivatalos forumon tuti felvetettek, vagy nem? kerjuk ezt 1.0.5-be is! 😊

tokre jo lenne, ha csak a rare es folotte+gem+recept, design(+esetleg poti) kombot mutatna, igy be lehetne settingelni fa**an...

TurboX
ha már itt tartunk a fehér tárgyakat is igazán kivehetnék hogy ne kelljen annyit bogarászni
valoban vicces 63as mobokbol az 51_52es ilvl cucc, nem is ertem,h gondolták..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

akkor tolok egy a3at, hátha átköltözik hozám a mákod 😄

Fpocok
Épp ideje lesz! 😄

ToCsEk
infernon elvileg csak 58tól fog esni

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Lammer
tudom (de olyan "jol" mutat)! csak az eselyt... az uj patchben elvileg lesz minimum drop szint, igaz?