Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
És mihez adódik hozzá az a 3%?
Én azt tartom valószínûnek hogy a paragon szint szerint dob és azt jutalmazza hogyha többet játszottál.Jó most sokan mondják hogy magic findot ad a paragon ,de szerintem 200 fölött a magic find csak placebo😊
vagy kiesik vagy nem...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De mert ilyen szépen kérted, leírom, hogy hogy gondolom:
Ebben a játékban annyira ritkán esik legendary, hogy érzés után lehetetlen szignifikáns statisztikai értéket megállapítani legendary drop rate-re, ebbõl születnek aztán az ilyen feltételezéseket, hogy teljesen random, és nincs rá hatása az mf-nek.
De ha sárgára, kékre, rózsaszínre hat, barnára miért ne hatna?

Akik itt okoskodnak kíváncsi lennék a karakterükre 50K dpsel 400mfel😊
Elnézést én legalább háromszor gyorsabban haladok...
3 cuccom ad és bõven elég 270mf 5 valorral😉
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mellesleg egyéni vélemény, nem tartozom senkinek magyarázattal a véleményemért <#taps>#taps>
linket pls.
Miért te hogy gondolod inkább az itt a lényeg!😄
300%os mf-el 3szor annyi legend esik mint ahogy esne?😊
Én inkább tartom randomnak mint hogy egy be nem bizonyított dolognak higgyek😉
(azért kezdünk lassan távolodni az "mf-nek nincs hatása a legend dropra, az teljesen random"-tól)
Pár cuccom tudja de én inkább haladok akadás nélkül mint hogy szopjak az mf miatt 😄
Mondjuk sztem magic find vonatkozik legendary-ra is, de mindig is szartam rá. Inkább a rendes statokat figyeltem, nem a magic find-et...xD
-Ezt honnan veszed?
Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random...
Nekem nem egy zöld cucc esett 0 stackel pl😊.
Am act3ban járok,de haverral act1ben szoktunk menni mert ott gyorsabb 1 kör mint act2ben(meg könnyebb is),act3at még nem vittük ki.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ezert mennyit lehet kerni? lovesem sincs...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
act3, damned lvl2, rare "nyelves" brigad
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Most ez a gyürü gyártás egy jó dolog, de valami olyat is kitalálhatnának, amivel a szegény ember is ellehet, valami küldi amit ha letolsz, a fehérbõl raret csinálhatsz, és a jó statra jobb esély legyen mint a dropból, csak magas statokat adjon ilyesmi, aztán felszednéd a fehéreket, olyat amit szeretnél, és tolnád a küldit. Unalmas már a sima mob farmolás, föleg, hogy a kövi patchben, mindig javitanak egy kicsit, és már most sincs kedvem farmolni, mert idegesit amikor kiesik az 52-es rare, és mindig az van bennem, hogy jöjjön már a patch.
Esetleg azt is megcsinálhatnák, hogy a paragon lvl ne kari hanem acc függö legyen, hogy ne legyél 1 karakterre korlátozva ha azt is szeretnéd felhuzni. Aztán lehetne olyan, hogyha 1 karival letolod inferno diablot, kapsz vmi durva rewardot. Simán több kedvem lenne, felhuzni mindenféle karit, mert mondjuk jó haszon lenne a rewardból, mint 1 karival runolni egész nap.
Mondjuk ha barbárral elöször ölsz diablot infernon, ad 1 random IK set db-ot, aztán arra, hogy az embertelen durva legyen, ugyse lenne nagy esély, de legalább tudnád, hogy jön a reward, a setek ára is kicsit lejjebb menne, mert azért elég vicces, hogy 30-40 milla egy olyan item, ami még szar is, alacsony statokkal, csak mert IK.
Szeretnék jó pénzt szerezni Diablo III pénzbõl. Milyen jó botokat tudtok ajánlani automatizált farmolásra?
-SZOBELI FIGYU! ITT NE!-
szerk by Lammer.
Eleg sokat Titan Questeztem... Ott ugye ugy volt megoldva, hogy 'xy' gomb volt beallitva neked a sima (es talan a torottre is) utana jottek ugye a magikusoknak is kulon gomb... nekem csak rare folott volt ott is belove, hogy azokat mutassa... ez nem nagy cucc, gondolom... hivatalos forumon tuti felvetettek, vagy nem? kerjuk ezt 1.0.5-be is! 😊
tokre jo lenne, ha csak a rare es folotte+gem+recept, design(+esetleg poti) kombot mutatna, igy be lehetne settingelni fa**an...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?