Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
act3, damned lvl2, rare "nyelves" brigad
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Most ez a gyürü gyártás egy jó dolog, de valami olyat is kitalálhatnának, amivel a szegény ember is ellehet, valami küldi amit ha letolsz, a fehérbõl raret csinálhatsz, és a jó statra jobb esély legyen mint a dropból, csak magas statokat adjon ilyesmi, aztán felszednéd a fehéreket, olyat amit szeretnél, és tolnád a küldit. Unalmas már a sima mob farmolás, föleg, hogy a kövi patchben, mindig javitanak egy kicsit, és már most sincs kedvem farmolni, mert idegesit amikor kiesik az 52-es rare, és mindig az van bennem, hogy jöjjön már a patch.
Esetleg azt is megcsinálhatnák, hogy a paragon lvl ne kari hanem acc függö legyen, hogy ne legyél 1 karakterre korlátozva ha azt is szeretnéd felhuzni. Aztán lehetne olyan, hogyha 1 karival letolod inferno diablot, kapsz vmi durva rewardot. Simán több kedvem lenne, felhuzni mindenféle karit, mert mondjuk jó haszon lenne a rewardból, mint 1 karival runolni egész nap.
Mondjuk ha barbárral elöször ölsz diablot infernon, ad 1 random IK set db-ot, aztán arra, hogy az embertelen durva legyen, ugyse lenne nagy esély, de legalább tudnád, hogy jön a reward, a setek ára is kicsit lejjebb menne, mert azért elég vicces, hogy 30-40 milla egy olyan item, ami még szar is, alacsony statokkal, csak mert IK.
Szeretnék jó pénzt szerezni Diablo III pénzbõl. Milyen jó botokat tudtok ajánlani automatizált farmolásra?
-SZOBELI FIGYU! ITT NE!-
szerk by Lammer.
Eleg sokat Titan Questeztem... Ott ugye ugy volt megoldva, hogy 'xy' gomb volt beallitva neked a sima (es talan a torottre is) utana jottek ugye a magikusoknak is kulon gomb... nekem csak rare folott volt ott is belove, hogy azokat mutassa... ez nem nagy cucc, gondolom... hivatalos forumon tuti felvetettek, vagy nem? kerjuk ezt 1.0.5-be is! 😊
tokre jo lenne, ha csak a rare es folotte+gem+recept, design(+esetleg poti) kombot mutatna, igy be lehetne settingelni fa**an...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
elfogytak a legendaryk 😄DDD
strategia eme roppant durva loothoz!
-Lájfonhit!!!!44
-socketbe legnagyobb zold!!44
-pávörleveling item! 49-ik szinten mar lehet hasznalni! pfuuuu
hajra! 😄DDD
nyitottam egy topikot, hatha...
meg ment support ticket, kivancsi leszek :S
ps: "neked"... vettem 😉
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"303+75 ugye a valor" ^^
kicsit off:
Sz4bolcs a megmondhatoja, hogy vegigsirtam a pokeres topikot: -> allandoan lemakoln(t)ak... zsinorban vesztettem jobb mutatasokkal pre-flop allin es tarsait... de ez ugyan ugy folytatodott eloben... nagy szazalekban buktam el a 90 es/vagy feletti elonyoket kikenyszeritett allineknel (gyak 1-2-3 outok)
most ha nem problema, akkor makolnek ^^ es total jol esik 😊))
megvan az otodik xD, reggeli szet, utana a bugos dupla, nem reg egy hair, most meg egy ceremonial xD
proof video kell? xD
tudom, mindenki utal 😄DDD
szerk: mekkora loal! tok fun ez a tor (hat nem egy dps fegyo, az tuti)! 😄
idez egy fetisht ha bejon a csensz, meg MF-et ad ^^ (int, max mana, socket) megint trashmob dobta
Majd lehet gyúrok még rajta, mert bõven erõs vagyok, de végülis a paragon lvlt is akarom tolni, szal nem akarom kicentizni.
303+75 ugye a valor... majd ha 313-at elhagyom akkor fog erkezni egy nem MF-es durva gyuru, remelem 😊 (13-at ad az egyik)
Nem adom fel és türelmes vagyok,csak néha már kicsit fáraszt...
Lehet szünetelek kicsit és játszom a kutyával egyet😊
Mi lehet az oka? Nem bírja a 64-bites wint-?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
turelem, tornaterem 😊)