Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Who am I 7 rajtad meg elcsodálkoztam hogy leszarozol egy olyan buildet aminek a közelében sem leszel jó ideig ráadásul ott vagyok friendlistben így láttad korábban.
40K valós (ss nélkül) dps jó az neked a medzsikfájndoddal együtt act1re. <#taps>#taps>
ui:nem a lenézés volt a célom az elõbb csak az elrettentés hogy egymás mellé linkeltem a kettõt, csak ilyen emberek védik a magic findot foggal körömmel...
Mielõtt írnátok hogy ott az magic find nálam én a rare itemek miatt használom.
who am I 17
Dondark
Te magic findra alapozod az egészet nyilván nem fogsz más állítani...
De te még a rosszabik eset vagy mivel az összes crit chance-t feláldoztad a magic find miatt mondván ott a sharshooter ami add crit chance-t.(1lövés és kidobott skill)😊)))
Miután megemlítettem neked hogy a 0-val egyenlõ a crit chanced, azután voltál hajlandó venni egy félértelmes quivert.
Te vagy a nagy farmoló aki eladja a cuccokat igazi pénzért a saját karakterével meg skót, mert 10 millát nem ér miközben több 100milláért adott el cuccokat...
Monster power level 2-3között van a mostani helyzet és lazán tudnék haladni de nem vagyok FOREVER ALONE játékos már bocsi ezért társasággal tolom😉
A sok magic findal kétlem hogy olyan sok mindennel többet találtál volna nálam, a játékélmény meg össze se hasonlitható azzal akinek tényleg 130K a dps és nem csak parasztvakitás mint nálad a sharpshooterrel😊
Kicsit elszaladt nálad a ló..meg pár kis értetlen társadnál.Játszogassál velük, ha meg nincs értelmes, megalapozott és bizonyítható érved, akkor inkább ne böfögd tele a topikot.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az öcsém abbahagyta a diablót kb. majus környékén. Most kért új pass-t mert a régivel nem tudott belépni. Passreset után a Blizzard accountra belépett megvolt a jatek es be is tudott lepni de a battletag-je megváltozott.
A régi nálam fel van véve friendlistre és azóta nem lépett be vele senki, de az újat is fel tudtam venni?
Persze az email-re basznak válaszolni vagy 1 hete.
Lehetséges a blizz account alatt hogy megváltozzon a battletag?
Köszi
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Aztán 4 napja találtam két zöldet 2 perc alatt, rá 30percre még1 legendary! 😄
Még hogy nem random....kacagok a sok lámán akik a medzsikfájdra alapoznak😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Azért Blizzardnak még van mit dolgoznia a ködösítésen, hiszen köztudott, hogy ládára nem hat az mf és kicsit gyanús, hogy ládából ugyanannyi legendary esik, mint 300 mf-fel mobokból.

Csak a blizzard tudja senki más a legendary droppot, a véleményemet meg leírhatom ide mivel ez egy fórum! 😄
Na?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Láttál már Diablo2-es drop kalkulátort?
de ezt csak blizz tudja amit nem mond meg, userek meg spekulálnak ezért írtam hogy vagy kiesik vagy nem :/
És mihez adódik hozzá az a 3%?
Én azt tartom valószínûnek hogy a paragon szint szerint dob és azt jutalmazza hogyha többet játszottál.Jó most sokan mondják hogy magic findot ad a paragon ,de szerintem 200 fölött a magic find csak placebo😊
vagy kiesik vagy nem...
De mert ilyen szépen kérted, leírom, hogy hogy gondolom:
Ebben a játékban annyira ritkán esik legendary, hogy érzés után lehetetlen szignifikáns statisztikai értéket megállapítani legendary drop rate-re, ebbõl születnek aztán az ilyen feltételezéseket, hogy teljesen random, és nincs rá hatása az mf-nek.
De ha sárgára, kékre, rózsaszínre hat, barnára miért ne hatna?

Akik itt okoskodnak kíváncsi lennék a karakterükre 50K dpsel 400mfel😊
Elnézést én legalább háromszor gyorsabban haladok...
3 cuccom ad és bõven elég 270mf 5 valorral😉
Mellesleg egyéni vélemény, nem tartozom senkinek magyarázattal a véleményemért <#taps>#taps>
linket pls.
Miért te hogy gondolod inkább az itt a lényeg!😄
300%os mf-el 3szor annyi legend esik mint ahogy esne?😊
Én inkább tartom randomnak mint hogy egy be nem bizonyított dolognak higgyek😉
(azért kezdünk lassan távolodni az "mf-nek nincs hatása a legend dropra, az teljesen random"-tól)
Pár cuccom tudja de én inkább haladok akadás nélkül mint hogy szopjak az mf miatt 😄
Mondjuk sztem magic find vonatkozik legendary-ra is, de mindig is szartam rá. Inkább a rendes statokat figyeltem, nem a magic find-et...xD
-Ezt honnan veszed?
Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random...
Nekem nem egy zöld cucc esett 0 stackel pl😊.
Am act3ban járok,de haverral act1ben szoktunk menni mert ott gyorsabb 1 kör mint act2ben(meg könnyebb is),act3at még nem vittük ki.
\"We are only slaves to our temptations\"\"