Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gandrus
Köszi szépen. (Sajnos nem tudom szerkeszteni, pedig az elõzõ hsz. végéhez csapnám.)

gandrus
Néha elõfordul. 😊

Legtöbbször nem. Multiban sosem.

javaslom a Midnight Syndicate-t...😊 feltéve ha szereted a fantasy,horror stílust.😊 Játékhoz estére tökéletes😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Lammer
koszi! de valszin most valami andalitobb iranyban viszem a vonalat 😊

(night jazz style es Badalamenti agymenesei iranyaba)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

MEdievil
A fehéreket tényleg felveszed a földrõl? 😄

F

setuh
800dps-el ne viccelj mar...1200-al se tudnad eladni,ket kezesre jobb a life steal es a jo nagy dmg+stat,nah meg a crit dmg.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Crokin

Repatarurgyán

gandrus
Köszi. Akkor ennek az oldalnak nem lehet hinni? Mert itt azt írja, hogy 100%, hogy kapok érte fiery brimstonet. Bár ezt egy korábbi itemnél is írta, és nem kaptam érte.

Más: Most találtam egy 1801 life on hites kétkezest. Van valami esély rá, hogy el tudom adni valamennyiért? Most játékban vagyok, nem akarok kilépni ah-ba, meg aztán ott is árulnak sokan tárgyakat irreális árakon.

setuh
Aszem csak lvl61 folott ad fiery brimstone-t szal ez vendor 😞

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

gandrus
Hetek óta nem esett legendary nekem, de amik elõtte estek néha, azok se voltak jók semmire, max. némelyik fiery brimstone-nak. Így nem csoda, hogy nagyon megörültem, amikor ma egy barna tárgyat láttam esni. Bár örömöm csak óvatos öröm volt. Okkal.

Set meg még soha nem esett a kb. 330 óra (wizard) alatt, se a többi, kevesebbet játszott karakterrel. Na mindegy. MF 5-ös valorral 200 fölött van. Paragon 23 (mindjárt 24).

Megér ez a crossbow valamit, vagy zúzzam be szerintetek?

Lammer
😞((

Ugy nez ki mast kell beraknom... az Amorphis diszkografiara csak masodrangu legendaryk esnek 😄DDD

Mit rakjak be? 😊))

amúgy mit melózol h ennyit tudsz játszani?😊 napi több mint 10 órával meg is értem hogy hullanak a jó cuccok😊

Jah az lesz...nekem is pár napja esett...nem nagyon akarják elvinni...:s

Lammer
nah... elso run

ez egy dawn lesz igaz? felek tole, nem olyan jo... 😞

Lammer
(jateknapok: atlag honapbol 20 nappal szamolj, azt nem irtam oda)

jópofa, bár kicsit erõltetett.A gyûrû sztem is kamu volt..talán úgy lenne értelme, hogy mp-ként változik az ereje..mondjuk mp10-en sebezne 1-2 millát..mp1-en meg 10-20k-t 😄
http://www.youtube.com/watch?v=EHhbzhBjRjI&feature=relmfu ezen szakadok, fél óráig forognak aztán kapnak pár kéket 😄 még nem elég erõsek 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

😄😄😄
Ez mekkora!

Fpocok
😄DDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

ToCsEk
nah ez a gyûrû sem fog érni semmit xD
good job blizz<#wilting>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fpocok
Ha vitality lenne, az még jobb lenne 😄DD

Fpocok
Ha stamina lenne int helyett...

Valakit érdekel esetleg?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Van egy achi amihez Ghom's Log kellene egy Half-eaten Guardból ami a Larderben fekszik. Már lementem 20x és mindig csak gold esik belõle vagy semmi. Nem tudjátok hogy bugos-e?
horpeti
Mondjuk, ha azt nézem, akkor az elmúlt 30 órában jött nekem is 3-4 legendary meg egy set (abból talán az elmúlt 15-ben van MF-em).

Igaz az elõtte levõ 150-ben nem nagyon. De akkor lassabban is haladtam (tank barb, kezdõ játékosként), meg MF nélkül is, meg nem is kimondott farmolás volt, hanem játékkal, karival ismerkedés, csak a végén farmoltam, azt is act2ben, mert nem tudtam 3ba menni vele (aztán 1.04-nél igen, de aztán váltottam DH-ra), meg nem volt paragon lvl se akkor még, stb.

Szóval ilymódon nem is annyira irreális a legendary dolog, fõleg ha hatékonyan is csinálja az ember.
Igaz, eddig egy nagyot találtam egy inna pantot, amit eladtam 30ért, a többi az kukázás volt. 😊 De az is igaz, hogy akt3at csak kb. 25 órája nyomok, hatékony farmként még annyit se.

horpeti
Ja, az úgy nice. 😄DD Akkor úgy szépen jön minden, paragon is.
Nem is értem, Blizz mit fog csinálni, már most marha sok embernek van nagy paragon szintû karija, aztán nemrég jött csak ki... Mivel itt nincs karakter reset, mint D2ben, viszont a fejlõdés D2 ütemû, ha nem gyorsabb.

Persze ha minden kariból akar az ember egy magasabb szintût, az sok idõ. 😊
Meg hát sokan nyilván nem játszanak annyit, de a HCk hamar kijátszák ezt is.

Lammer
sajnos tegnap nem esett, mivel dolgoztam 😄DDD

de ma, ha felkelek, akkor nekiindulok par kornek... 😊

(hmmm, nem tudom, de napi atlag 10-14 rangeben mozog)

horpeti
Kipróbálom akkor majd a multit is, csak nincsenek ismerõseim (akik vannak, õk nem játszanak annyit emiatt gyengébbek is), és random emberekkel nem dob fel. Egyedül hatékonyabban mentem elõre.

Egyébként ha van itt valaki, akihez lehet csatlakozni, csapatba, akkor szívesen megyek.
De a lenti szájkaratéból azt veszem ki, hogy az én karakterem messze elmarad attól, amit ti képviseltek. Vagyis visszahúznám a csapatot. 😄

De persze attól még jó lehet, én szeretek csapatban, azért is csináltam a tank barbárt, csak aztán nem lett csapat és amikor áttértem a DH-ra akkor 2-3 milliós gearbõl minden nagyobb nehézség nélkül elmenve info diabloig kicsit azt mondtam, hogy miért is a barbárral szarakodtam eddig (1.04). 😄 Meg tetszik is a DH, nekem való. Csak hát csapatban lehet gyengén muzsikál, magányos farkas, mint D2ben az amazon. 😊

horpeti
Az szép.
És mennyi a paragon leveled? 😊

LocalPatriot
Én eddig a kiscsajjal mentem (kb hetente esett egy legendary), de multiba nekem valahogy sokkal jobb a drop.
Tegnap 4 legendary 3 óra alatt...😊 (A héten kb 10 esett)
Persze MF hidegen hagy... kb 0.
horpeti
Amúgy megy valaki még DH-val?
Milyen followert használtok?

Nekem bejött a fagyasztós scoundrel, bár pont az MF miatt gondolkodom, hogy átváltok enchire, vagy templarra. Bár ennyire nem kéne "szarrágónak lenni". 😊

Viszont a 300-tól messze vagyok a 12es para lvlel (193 MF).

horpeti
Érdekes kérdés az MF. Eddig 70 óra DHm, és 110 óra barbárom van (áttértem DH-ra). Találtam kb. 5-6 legendaryt (+1 set) a DH-val, barbárral is néhányat.

Kb. 15 órája váltottam át 190 (+75) MF-re a 20-30ról.
A set item még elõtte esett. Utána azt tapasztaltam, hogy sokkal több a rare, és esett 2-3 legendary is. Szóval talán picit sûrûbb lett, de nagyon messze vagyok a napi 1 legendarytól.

12 a para level most - amúgy utóbbi idõben jöttek a legendaryk, kérdés para lvl vagy az mf miatt.

Lammer: te mennyit játszol egy nap? A napi 1 az kb. hány óra játék után jön?
Nyilván ez csak irányadó, mert más ütemben haladunk, stb. ,csak érdekel.

Korábban azon a véleményen voltam, hogy a paragon lvlt húzom, és mindent megteszek érte (gyorsabb haladás), aztán kb. 15-20 órája átváltottam az MF-re, mert akartam egy kis találás hatékonyságot is növelni. Végülis szemre láthatóan megérte, viszont azt nem tudom, hogy a Paragon vagy a az mf fejlõdésére estek a legendek.

Minden esetre nem semmi a napi 1 legend, ha 5-6 órát játszol, akkor is. 😊 (lehet 18at, nem tudom 😄)

Kiegészítve:
For example, if a monster has a 4% chance to drop a 6-affix rare item and you have +50% magic find, it now has a 6% chance to drop that item.

Maradok 300MF verziómnál. Cimbimnek 200MF-je van, akivel együtt nyomulunk és általánosságban több és jobb rare cumó esik nekem. Legendary kapcsán viszont befogom a pofám, mivel eddig csak a 60-as szintig felhúzós idõszakban találtam 4-et közel 0MF-fel, azóta semmi. 😊

Dondark karija ütõsebbnek tünt számomra, de who am i-nak nem véletlenül lehet több pénze... ennyi.

Erdekesseg a dologban, hogy mar meglehetosen regota ismert egy hivatalos allaspont az mf-el kapcsolatban magic find -game guide
Kiemelek 3 dolgot, hogy meg erthetobb legyen:
-When a monster drops an item, Diablo III randomly determines the item’s quality from a chart that includes item quality
-Item quality is checked in the following order:
-Legendary
Meg egyszer, ez a hivatalos magyarazat, nem az en vagy a mas velemenye.
sz4bolcs
Én azt elhiszem, hogy te ezt gondolod, nekem csak az volt a kérdésem, hogy mibõl gondolod ezt. Hogy van-e valami érved szubjektív megérzésen kívül, amirõl leírtam, hogy miért nem lehet helytálló.

Kiforgattam a szavaid? Visszamásoltam a kérdéses mondatot elég autentikus forrásból..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szerintem az mf a rare itemekre hat, a legendary drop random és paragont tudom elképzelni ami alapján jobban dobhat(beleölt játékidõ alapján).
Látom imádod más szavait kiforgatni gondolom az élet sokat bántott hogy ezt teszed!😄
Sok sikert az életben 😉

elég sok 😊 legend és set egyaránt.

sz4bolcs
Tessék: #58354
Idézem: "Mellesleg az mf-nek nincsen hatása a legend dropra az teljesen random..."

Legjobb érved eddig eme teória mellett who am I 7 karijának belinkelése (noha ez az infó még arról sem mond semmit, hogy neki hány legendary esett). 😄

Ehhez elég ~100k dps átlag, esetleg egy kicsit több, ami manapság azért nem mondanám hogy különösen nagy.

sz4bolcs
Azért vicces, hogy ebben a hozzászólásban kb. elismered a paragon szintek és a legendary drop gyakorisága közti összefüggést. 😄 De az mf-nek tuti nincs hozzá köze..... 😄

Még1x: Mibõl gondolod ezt?

3-4 emberhez csak akkor kell nagy dps mindenkinek ha 1-1,5 óra alatt speedfarmolod egész act3at.
1 elit 5-10 mp max általában ha jó a banda.Én nem fogok más miatt szívni az tuti

Elhiszem hogy leszarja mindenki csak arra világitottam rá hogy milyen karakterrel rendelkezõ emberek szidják mások karakterét, teljesen bevakultak az mftõl😊.

3-4 emberhez csak akkor kell sok dps ha a többieké szar 😄

oneal1
hali!

eladó ez a pár cumó, beteszem hátha érdekel valakit vmelyik😊

!Forza Ferrari!

Systore
Azmodan ma dobott natalya cipõt, 55 millióért vitték is.
most meg egy skorn 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jazzy
Egyébként leszarja mindenki a dpsed is meg a teóriádat is, ha nekik az mf tetszik arra gearelnek, semmi közöd hozzá, hadd csináljanak azt amit akarnak, kösz, hogy megengeded.
ÉN a randomot mondtam már bocsi...
0 mf visszamásolnád?😊

"Küldjék õk a hivatalos blizzardos bizonyitékot hogy mennyit hat rá😄!"

Ember, te ennyire buta vagy? TE erõlteted itt a 0 mf-es tézised NULLA bizonyíték nélkül, így mégis mit vársz, hogy reagáljanak az emberek?
Miután a többiek felháborodtak a véleményemen hogy randomnak tartom az egészet meg bizonyíték kértek mit vártál?😊
Küldjék õk a hivatalos blizzardos bizonyitékot hogy mennyit hat rá😄!

"Amire a te hiper szuper, csilivili, dps e-penis karaktered nem képes"
Ezt még mindig nem értem😊All resistben jobb a karaktered elnézést így tényleg képtelen vagyok, +1000armor nekem hoppá😉Mellesleg várok a megfeleõ cloakra hogy több hp legyen.

Köztünk az a nagy különség hogy te soloban tolod ahová egyszerûen nem kell dps, 3-4 emberhez meg kell.Ne gyere nekem azzal hogy fehér sebzés, 25-30K leirom ide tessék de minden 2. lövésem crit ami 200-300K simán lehet.
Nem birom elképzelni hogy a fehér sebzéssel jössz, ennyire buta és sötét nem lehet valaki XD.Neked oké hogy csak azt látsz mert 13% a crit chance igy már megértem😄.
Nem néztem le senkit csak olyan emberek mint te okoskodnak miközben nem látják át az egészet😉. Nézzél pár buildet légy szíves aztán okoskodj,de õk is hülyék tudom mivel van crit chance és nem full mfben tolják😊.
DPS unbuffed 128K(mindenféle passziv sebzésnövelõvel)
Mit mondtál neked mennyi is kisokos?😊

Ne legyél buta..szúrjál be plz egy act3-as fehér sebzést, steady aim nélkül.Csak, h nevessünk egy jót 😛😄

Még kb egy 5-8% critet bedobok (ha paragon 70 körül leszek), de marad az ss, a te szetted meg nem igazán izgat, elhiheted..és valóban soha nem leszek a közelében, mert én több vagyok 1 ütésnél, nem úgy mint te 😄 max critre pedig pár%-kal, ha jobb vagy, nem gáz 😄 de mondom, ennyi.Még oltogathatsz, nincs kedvem belemászni jobban az epenis háborúdba 😊

Amúgy nem volna veled problémám, mert végülis mf-ed is van, meg dps-ed, csak nem értem a többiek leszólását, ez ügyben..mármint, a stílust, amit elõ adsz, nem vótátemindigilyen 😛
Ad1:Semmire nem tudsz alapozni mf ügyben, mégis leszólsz mindenkit.Ha lenne egy papírforma, egy log,vagy bármi config a blizztõl, amit mutogatsz, h gyerekek ez hivatalos, az mf-et így számolja, xy tárgyaknál ez oké, bár a tahó stílust, itt is fölöslegesnek tartanám.
Ad2:Annyira vagyok skót a karakteremmel, amennyire szükséges (magammal nem vagyok skót, aki felnõtt az valószínû érti, h mire célzok evvel, de nekem nem fontos az e-penis, ebbõl a korból már kinõttem, inkább a balance-ot keresem, és jobb helyen van számomra a számlán az eddigi több száz eur).Eként ami rajtam van cucc, azzal simán farmolom 400 mf-el act 4-et, ráadásul elég gyorsan...SOLO-ban.Amire a te hiper szuper, csilivili, dps e-penis karaktered nem képes 😄 még jóval alacsonyabb mf-ben sem csak, h tudd, ráadásul 10x többe kerül (mp-rõl meg még nem is beszéltünk) 😄.Másrészrõl a steady aim, kb fele annyira kamu dps számláló, mint az SS...az a 10 yard az annyira fölösleges, mint ide okinava.Persze, ha hátulról pötyögsz, suttyomban, úgy valóban érhet valamit olykor-olykor...de, akkor sem értem, mire fel a nagy arc?Szerintem beszélj normálisan, fölösleges a fellengzés.