Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Monk kezére?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

😊 Tegnap act III runt pont a skycrown-on felyeztem be. Elsõ pakk dobott egy 40EUR-os Immortal King's stride-ot 😊 Szóval nem tudom, hogy mennyire lehet beazonosítani hogy melyik a jó hely. Nekem pl. az utóbbi hetekben act III minden részén esett már set...
Ma végre megtörtén azt a csoda is, hogy 1 elit 2db legendary-t dobott...
Na ez vajon mire jó???

horpeti
Meg a monk is. De fõleg a paragonozás miatt nem lehet mindegyiket tolni. Úgyhogy most játszom a DH-val, max. ha megunom, és addigra összefarmol zsét, akkor fel tudok öltöztetni mást is.

horpeti
Majd kipróbálom. 😊
Én keep-tõl szoktam végignyomni a történetet Azmodanig, bár általában a felénél belefáradok. Így folytatom, de úgy hogy keepnél felszedtem a valorokat. 😛

Na, nyomom is kicsit.
Olvasgattam a witch doctort is, az is tetszik.. De mindennel nem tudok. A DH is tetszik. 😊

Hedgehunter
Wizard vagyok 3800 armor, 24K damage, 360allres, 28K life as act2 ben nem tudom levagni az elso "kek" bandat....??
Hova feljodjek..?
Lammer
nyah... baretommal elkezdtuk coopban hardcoret 😊

jo lesz! (foleg a halal 😄)

o" DH, en monk... majd meglassuk ^^ eddig csak belekostoltunk a tortenetbe, de remelem birni fogjuk 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
epp az a lenyeg, hogy szerintem a skycrown es a stonefort gyengebb, mint a keep, ergo a valort felszedni pont arra jo 😊

ToCsEk
igen arra gondoltam

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

horpeti
Én keep 1-2nél szoktam felszedni a valort. Az ott szerinted gyenge hely a dropra, nem is kéne erõltetni inkább? 😊

toronyban esett az inna-m is, keepben eddig csak 1 legendary, de az is rossz.

horpeti
Õrület vagy! 😄

gandrus
Mármint, crit chance nincs rajta? Arra gondolsz? Mert crit dmg van rajta 44%.

Lammer
skycrown+stonefort 5 valorig felszedem, 2 crater+torony+core... meg benezek ha nem dob legendaryt bridge kornyekere meg keep 3-ik szint... véjpojntnál van 1-2 pakk meg...

ToCsEk
nincs ratja crit, meg 1.0.5után cserélõdni fog mindenki amulettje és ringjei

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

gandrus
Ez jó ötlet, ki is tettem 98 darabot ah-ba. 😊

Más:

Ezt szerintetek miért nem tudom eladni fillérekért sem? Magas int, all res., crit dam. és socket. Érdekel valakit esetleg?

Systore
milyen útvonalon mész?
setuh
Nah, ezt jo tudni.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lammer
most elkezdtem torni oket, hatha lesz valamek patch utan ertelme 😊)

Nekem kb a craftolás abban merül ki, hogy level 60 feletti és kereskedõ által kínált 1000 gold alatti kék tárgyakat betöröm. Exqusite Essence 1 db-ja kb 1000 gold feletti áron megy el AH-ban. 😄 Haxolom én a gamet! <#idiota>

eleinte probalgattam a craftolast de annyira szar cuccok lettek hogy az mar borzalmas. javult a helyzet mar, es lehet normalis cuccokat is csinalni?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Igazán nincs mit😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Jó pofa. Tegnap este végig toltuk haverral fullosan Act3-at. Valahogy úgy adta a random isten, hogy még egy fakarikát sem tudtam kiadni AH-ra. De legalább az élmény örök! <#bohoc>

Lammer
ez nagyon jo! koszonom szepen! 😊
<#worship>

Lammer
NANEEEE!

szokasosan rombolok szet mindent (ezert jo mindent szetutni!)...

erre a csonthalombol ez esik (ok, tudom gagyi, betorni jo lesz) 😄DDD

gandrus
Most salvageltem, kaptam érte brimstonet. Legalább ennyi haszna volt. 😊

gandrus
Köszi szépen. (Sajnos nem tudom szerkeszteni, pedig az elõzõ hsz. végéhez csapnám.)

gandrus
Néha elõfordul. 😊

Legtöbbször nem. Multiban sosem.

javaslom a Midnight Syndicate-t...😊 feltéve ha szereted a fantasy,horror stílust.😊 Játékhoz estére tökéletes😊

Lammer
koszi! de valszin most valami andalitobb iranyban viszem a vonalat 😊

(night jazz style es Badalamenti agymenesei iranyaba)

MEdievil
A fehéreket tényleg felveszed a földrõl? 😄

F

setuh
800dps-el ne viccelj mar...1200-al se tudnad eladni,ket kezesre jobb a life steal es a jo nagy dmg+stat,nah meg a crit dmg.

Crokin

Repatarurgyán

gandrus
Köszi. Akkor ennek az oldalnak nem lehet hinni? Mert itt azt írja, hogy 100%, hogy kapok érte fiery brimstonet. Bár ezt egy korábbi itemnél is írta, és nem kaptam érte.

Más: Most találtam egy 1801 life on hites kétkezest. Van valami esély rá, hogy el tudom adni valamennyiért? Most játékban vagyok, nem akarok kilépni ah-ba, meg aztán ott is árulnak sokan tárgyakat irreális árakon.

setuh
Aszem csak lvl61 folott ad fiery brimstone-t szal ez vendor 😞

gandrus
Hetek óta nem esett legendary nekem, de amik elõtte estek néha, azok se voltak jók semmire, max. némelyik fiery brimstone-nak. Így nem csoda, hogy nagyon megörültem, amikor ma egy barna tárgyat láttam esni. Bár örömöm csak óvatos öröm volt. Okkal.

Set meg még soha nem esett a kb. 330 óra (wizard) alatt, se a többi, kevesebbet játszott karakterrel. Na mindegy. MF 5-ös valorral 200 fölött van. Paragon 23 (mindjárt 24).

Megér ez a crossbow valamit, vagy zúzzam be szerintetek?

Lammer
😞((

Ugy nez ki mast kell beraknom... az Amorphis diszkografiara csak masodrangu legendaryk esnek 😄DDD

Mit rakjak be? 😊))

amúgy mit melózol h ennyit tudsz játszani?😊 napi több mint 10 órával meg is értem hogy hullanak a jó cuccok😊

Jah az lesz...nekem is pár napja esett...nem nagyon akarják elvinni...:s

Lammer
nah... elso run

ez egy dawn lesz igaz? felek tole, nem olyan jo... 😞

Lammer
(jateknapok: atlag honapbol 20 nappal szamolj, azt nem irtam oda)

jópofa, bár kicsit erõltetett.A gyûrû sztem is kamu volt..talán úgy lenne értelme, hogy mp-ként változik az ereje..mondjuk mp10-en sebezne 1-2 millát..mp1-en meg 10-20k-t 😄
http://www.youtube.com/watch?v=EHhbzhBjRjI&feature=relmfu ezen szakadok, fél óráig forognak aztán kapnak pár kéket 😄 még nem elég erõsek 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

😄😄😄
Ez mekkora!

Fpocok
😄DDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

ToCsEk
nah ez a gyûrû sem fog érni semmit xD
good job blizz<#wilting>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fpocok
Ha vitality lenne, az még jobb lenne 😄DD

Fpocok
Ha stamina lenne int helyett...

Valakit érdekel esetleg?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Van egy achi amihez Ghom's Log kellene egy Half-eaten Guardból ami a Larderben fekszik. Már lementem 20x és mindig csak gold esik belõle vagy semmi. Nem tudjátok hogy bugos-e?
horpeti
Mondjuk, ha azt nézem, akkor az elmúlt 30 órában jött nekem is 3-4 legendary meg egy set (abból talán az elmúlt 15-ben van MF-em).

Igaz az elõtte levõ 150-ben nem nagyon. De akkor lassabban is haladtam (tank barb, kezdõ játékosként), meg MF nélkül is, meg nem is kimondott farmolás volt, hanem játékkal, karival ismerkedés, csak a végén farmoltam, azt is act2ben, mert nem tudtam 3ba menni vele (aztán 1.04-nél igen, de aztán váltottam DH-ra), meg nem volt paragon lvl se akkor még, stb.

Szóval ilymódon nem is annyira irreális a legendary dolog, fõleg ha hatékonyan is csinálja az ember.
Igaz, eddig egy nagyot találtam egy inna pantot, amit eladtam 30ért, a többi az kukázás volt. 😊 De az is igaz, hogy akt3at csak kb. 25 órája nyomok, hatékony farmként még annyit se.

horpeti
Ja, az úgy nice. 😄DD Akkor úgy szépen jön minden, paragon is.
Nem is értem, Blizz mit fog csinálni, már most marha sok embernek van nagy paragon szintû karija, aztán nemrég jött csak ki... Mivel itt nincs karakter reset, mint D2ben, viszont a fejlõdés D2 ütemû, ha nem gyorsabb.

Persze ha minden kariból akar az ember egy magasabb szintût, az sok idõ. 😊
Meg hát sokan nyilván nem játszanak annyit, de a HCk hamar kijátszák ezt is.