78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#77401 Most nem szaggatott ps4pron, egyedül az ütés késik még mindig. -
#77400 Kösz,megy már,de nem tudom...Valahogy tényleg"régies",nem hiszem,hogy megvenném újra.
-
#77399 Na én is futottam egy 10 percet amazonnal, megcsináltam a Den-t.
Éveket toltam hajnalig a D2 classic-ot, de már kinőttem belőle :)
Ez modernebb, fluidabb, de nem jön vissza a régi feeling.
Sejtettem, hogy ez lesz de hát azért egy próbát megért. -
#77398 Valamiért minden ütés hatása késik. Muszáj volt erőltetni a multiplayert... Performance meg elég gyatra, a Diablo 3 sokkal jobban fut, sajnálom. -
hawkie22 #77397 Nem is értem, miért akarna bárki is crossplayt Diabloban. Egy konzolon játszó játékos sokkal, de sokkal lassabb, mint egy PC-n ügyködö gamer, ha Diabloról van szó. Kipróbáltam mindkét platformon, PS4-en iszonyat lassú az inventory kezelése, a gear fel-le vétele, illetve rosszul fejeztem ki magam, nem lassú, hanem körülményes. PC-n már rég indítod a következö játékot, mikor konzolon még csak öltözködsz meg kutakodsz az inventoryban, hogy mi is esett az elözö run alatt.
Én biztos nem játszanék konzolos gamerrel egy runban, föleg, hogy leginkább HC karakterekkel szórakozom, nincs idöm várni a másikra. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.08.20. 20:23:59 -
#77396 Nem, es nem is lesz crossplay. Cross progression van, vagyis folytathatod a karriert barmelyik platformon, ha megveszed tobbre is, de nem jatszhatsz masokkal - mas platformmal - egyutt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.20. 20:16:38 -
silencemonthy #77395 Kettő paladin skillel kapcsolatban lenne kérdésem.
1. Holy bolt - átmegy az ellenfeleken, mintha nem is sebezné őket, viszont a mercenary-ban meg elakad, így ha ő odafut ütni, ki kell álnom oldalra ha el szeretném találni az ellent, amin persze átmegy :D
2.Blessed hammer - szerintem túl nagy a távolság a hammerek között, pl ha egy ranged ellen kb 1 méterre áll és adott pontból dobálom a hammert akkor hiába dobok 100at, egy se talál mind kikerüli. A másik dolog hogy minden falba,tárgybe stb elakad a hammer, így pl act2 tombok: ha nyitok egy ajtót és ott van idéző ami csontikat idéz, átmenni nem tudok rajtuk de hiába dobálom a hammert az ajtóba, mert mindkét oldalba elakad és eltűnik. Ebben az esetben addig kell várni míg a merccenary egyesével leüti őket(remélhetőleg gyorsabban, mint ahogy ujratermelődnek) és ezután tudok bemenni a terembe leütni az idézőt .
Elég sokat játszottam kb 15-20 éve a játékkal és nem emlékszem hogy ezek a dolgok így működtek volna :D
-
ricsa008 #77394 Sziasztok ! Ez már crossplatform ? PC-PS4 játszhat valahogy coopba ? -
#77393 Zard be a bnetes klienst es inditsd el ujra!
Hozzateszem, most mar egesz korrektul fut, nem esett le az fps, mint eddig. Lehet segitett valamit a closedhez erkezett 2x 50 mb kis patch. -
#77392 Semmi sem változott.
Azt hiszem,megelégszem az eredeti Dio II+kiegekkel,és elengedem a Blizzardot,mint olyant.
Vicces. -
#77391 Fura is volt,mert az opening cinema lement,aztán "nem tud csatlakozni a szerverhez".
Köszi,meglátjuk 19:00után. -
savior666 #77390 Ma este 19:00. -
#77389 Ma estig nem is kellene neki, nem akkor kezdodik az open? Na, nem mintha nem omlana egybol majd ossze megint :) -
#77388 Nekem-harmadszori install után-el sem indul... -
#77387 jó lesz a 800x600, kis retro :D
amúgy már lejött a béta, várom a startot :D -
#77386 háááát jó kérdés, elvileg tök más engine van alatta (szerintem ránézésre ez ugyanaz lesz, mint a Diablo 4 alatti)...
ha egy PS4 Pro se bírja már a 60 FPS-t hozni, akkor az nem sok jóra következtet gépigény szinten se:
Diablo 2 Resurrected Minimum System Requirements
CPU : Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
RAM : 8GB RAM
GPU / Video Card : Nvidia GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
Storage : 30GB HDD
Operating System : Windows 10
Diablo 2 Resurrected Recommended System Requirements
CPU : Intel® Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
RAM : 16 GB RAM
GPU / Video Card : Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
Storage : 30GB SDD
Operating System : Windows 10
mondjuk ez alapján nem olyan brutál hacsak nem 4K-ban akarod fullon tolni - próbáld ki, aztán kiderül :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.19. 15:03:45 -
#77385 Hat, max atvaltasz klasszikus nezetre :)
Egyebkent rafer meg az optimalizalas, a remastered nezetben szerintem indokolatlanul sokat dolgozik a gpu es van meg mit hegeszteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.19. 15:05:50 -
#77384 ah :(
thx
amúgy ha a Diablo 3 egész jól fut a laptopomon, akkor ennél is hasonlóra számíthatok, vagy ezt kevésbé optimalizálták már?
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.08.19. 14:54:17 -
#77383 The Diablo 2: Resurrected open beta kicks off on August 20 at 10 AM PT / 1 PM ET / 6 PM BST on Battle.net and will run until August 23 at 10 AM PT / 1 PM ET / 6 PM BST. The full game releases September 23, 2021.
ha jól számolom, ez itthon holnap este 19:00-től
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.19. 14:52:52 -
#77382 Éjféltől játszható a béta? -
#77381 szerintem külön fogja kezelni teljesen a betát (COD CW-nél is így volt a battleneten) - most is külön kell kiválasztanod, legalábbis PC-n
de ez nyilván részletkérdés, ezen már ne múljék :D
-
#77380 Nekem most már megjelenésig marad is. Gondolom a final release is erre fog épülni. Vagy a fene se tudja. -
#77379 A hetvegi closed betahoz kepest csak 50mb-t szed, szerencse, hogy nem toroltem :) -
#77378 Blizzard launcherből lehet telepíteni már most is a bétát.
Nekem már jön le, ~20GB -
#77377 Engem a UI nem zavar, bár az tény, hogy ha már konzolra portolják, akkor legalább megoldhatták volna jobban is, de lehet ezzel is élni, nincs baj. Az viszont nehezen megbocsátható, hogy 20 év alatt se sikerült kipeccselni az ajtóanimáció beszarását. Ez egészen hihetetlen igénytelenség. :) Nem nagy baj, de azért vicces, valami rekord vagy díj járhatna ezért. -
#77376 Nem vártam, hogy 800X600-ban szaggasson a játék... -
Wootan #77375 Abban, hogy ebből is dio3/poe lesz, ahol elég mérgezett egér módjára rohangálni a pályákon és ütésenként 20-30 mob fekszik. -
#77374 nem egészen értem azokat akik arra panaszkodnak, hogy szar az inventory vagy a skillek nem jók. még is mit várnak, nem egy uj játékot adnak ki ,csak a régi játék grafikailag és technikailag feljavitott verzioját, hogy müködjön a mai hardvereken is és a felbontásokon, semmi más nem fog változni, miben reménykednek ?
-
#77373 Az nalam nem lesz gond, anno is lassu voltam a Baal runok vegi klikk vilagbajnoksaghoz, most meg aztan... Majd farmolom MF Sorccal mefit :)
Viszont megszoktam a D3-ban, hogy van "move" key, amelyet hasznalva nem az egerrel kattintgattam, hanem a bindelt gombot lenyomva kovette a karakterem mozgasa az eger kurzorat. Annyira megszoktam (es minden hasonlo arpg/hns jatekban is ezt a modszert hasznalom), hogy eskuszom a beta alatt ott tartottam parszor, hogy felbehagyom az egeszet, annyira nem allt (mar) ra a kezem a regi iranyitasra. Tudnam dijazni, ha D3 utan ebbe is bele lehetne eroszakolni valahogy.
A tobbi hiba annyira nem veszes, a performanceon lepodtem meg, mert nem indokolna a jatek az fps dropokat, de gondolom ezeket majd finomitjak. Lag nem volt veszes, de gondolom a csucsterheles miatt ez varhato is volt (talan szandekos is valahol, hogy lassak a terheles alatt mennyire hajlik a rendszer).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.17. 12:40:25 -
#77372 Én series x-en tolom és a játék OK. Az inventory management borzalmas, de ugye ez kb ugyanaz, mint a régi dio2 volt. A teljesítmény nem tökéletes, de játszható performance-on, kb 60 fps. Bugokból van egy-kettő, ennél jobban zavar a lag és a rubber banding még private játékban is. -
PunkZoli #77371 a legrosszabb továbbra is az, hogy egyenként kell kattintani minden mobra és shared loot van coopban :D -
#77370 De legalabb van/lesz cross progression, igy ha megveszed ketszer-haromszor a D2R-t (mert gondolom meg kell venni mindenhol), akkor tudod folytatni a karaktereidet :)
-
dantor7 #77369 Haló? Mi a fityfene, NINCS crossplay?! Ezek hülyék??
Ja, mondjuk a Blizzardról van szó, miért is lepődök meg :-\ -
#77368 ehh.. sejtettem, hogy konzolokon - főleg lastgenen - egy hulladék lesz, nagyon szidják redditen is, főleg az inventory/loot kezelést.. :(
PC-n is megvan a bug, hogyha nyitsz egy inventoryt, vagy character/skill treet, akkor k nagy FPS drop van, kb ~negyedelődik a frame, ami 60FPS-nél is 15-20 FPS.. :D
van mit javítani, az tény. engem leginkább egy-két erőtlennek érződő, súlytalan ütés/skill zavar, de szerintem azzal semmit nem fognak csinálni már... :( -
#77367 Ne csodalkozz, ra is fer meg boven a hegesztes, egy honap ebbol a szempontbol kevesnek is tunik. -
#77366 Nekem szaggat ps4pron :) -
#77365 nagyon már sehonnan nem lehet szerezni, max ha előrendeled, akkor asszem aug 19-ig elérhető most a zárt béta - ha nem, akkor viszont aug.20-tól ingyenesen kipróbálható lesz pár napig bárki számára, PC-n is és konzolokon is (open beta)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.16. 20:14:27 -
#77364 most ez az open béta azt hogy kell érteni? bárki aki ki akarja probálni le töltheti és a pár kezdő pályát játszhatja anélkül, hogy valahova regisztrált volna és kisorsolták volna ?
Ha igen akkor honnan lehet beszerezni ?
-
savior666 #77363 Ez pl a hivatalos forum: link
Meg D2R discord is van pár.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.08.16. 08:59:59 -
#77362 Persze, preorder volt, nem is kérdés. De, jelen formában még nem kéne kiadni szerintem, kell az az 1 hónap még :D
Amikkel én találkoztam "hibák": visszarángatott korábbi helyekre, megölt lények feléledtek, lények mellém spawnoltak, durván sok a miss (95% mellett), elcsústott zenék/hangok, elkésett animkációk (ütésnél pl)... hírtelen ennyi.
Jó lesz ez nagyon, már most jobban élveztem mint sok mai játékot :D
Kérdés, van valami kifejezetten d2r fórum/facebook csoport?