Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Kumiho #2179
Ez az én build-em De ez ha nem is milliárdos, annyira azért nem olcsó. 50k Dps felett már lazán farmolható act3 is annál több csak kényelem miatt van. Mindenesetre a gear és a skillek együtt járnak egészen más felszerelés kell egy kite-olos buildnek mint egy tanknak.
F
Még csak most olvastam el, és borzasztóan tetszik, bár minden topicban így mûködne.
Megjelenés óta megvan a játék,de most kezdtem el kicsit foglalkozni is vele, hamar beleuntam.
Valaki itt említette, olyan mint egy meló ez a farmolás dolog.
Elvittem egy monkot és egy wizardot 4-es paragon szintig, a monk összes cuccát eladtam, nem tetszik. És állítólag drága is ruházni.
Mondjuk mit nem, ahogy AH-s árakat elnéztem.
Úgy döntöttem Wizarddal folytatom, amíg bele nem unok, de egyelõre élvezem.
Csak az válaszoljon, akinek van türelme, és kérlek ne hurrogjatok le, inkább ignorálájatok.
Keresgéltem vissza a topicban, de konkrét választ nem találtam:
Nyilván spellektõl függõ, de Wizardnak mit érdemes, critchancet, vagy critdamage-t inkább? Valamint life on hit mennyire fontos (egyelõre act1-2ben farmolgatok vele infernon, mert act3 még húzós, ja és általában 3 csapattárssal, mikor hogy, egyedül nem annyira szeretek)
Esetleg, ha mutatnátok egy nem milliárdos, de életképes buildet, amivel tudnék haladni, azt megköszönném.
Kumiho #2179
rengeteget afkolok. ahba teszem be a cuccokat aztán oda se nézek elég sokáig. =(
lehet ki kéne kapcsolni a generalt meg tradet.
Egyébként ez tényleg csak szubjektív dolog: Amióta növeltem MF-et és nõtt a paragon lvl, úgy látom minõségibb rare-k esnek.
De lehet semmi köze az MF-hez.
Jó az elképzelése a karakterednek. Nézd meg a balanszomat az MF és Dps terén. Kari
Bõven megtérül a gear, mint játékélményben és profitban is. <#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
skill#2715 ha valaki tolná egy barbárral. act3!
Akkor nem is értem, miért írkáltak olyanokat a fórumokon, hogy az 1.05-nél le lehet dobni az összes MF-et és semmi értelme nem lesz. 😊
Mondjuk ez hozzáállás kérdése. Ha 5-ös MP levelen jobb tárgy esik mint 1esen, akkor lehet érdemesebb kisebb MF-fel, de 5ön farmolni.
Bár a leírásokból én nem értelmeztem olyat, hogy a tárgy minõsége is jobb MP10-en, mint 1-en, hanem csak a számszerûsített értékek. Bár szó van valami skálázásról, hogy jobb magasabb levelen, de a tárgy minõségét nem véltem felfedezni benne.
Ti?
Ezt nem láttam leírva konkrétan, vagy csak elsiklottam felette.
Köszi!
Mondjuk úgy 3at. 😊 Amelyik a vitalitásból is armort csinál, meg +% armor, ill. a -20% elemental reduction.
És enchantress segítõ, de ha jól látom, az megvan.
Tanács kéne mert inferno act 2-ben hullok mint a légy -.-
Profil : link
Selfbuffal kb 560 minden res, hp 43k, dps meg valahol 17k -körül mozog
Még, ha nem is tûnik túl jónak, azért én örülök. 😊
Majd megnézem AH-ban, hogy mit ér, ha végeztem a runnal.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
NEEEEEEEEEEEE tenyleg, mindig rendesen megszurom azt a t*tves targyat... annyira siettem, kesesben voltam...
ok, ezt elszurtam... nem hiszem el...
nekem 5 😊... a legjobb a dexes lacuni volt, arulom... a masik nonstatos lacuni mar el is ment de sajna netto nem hozott sokat (594K)... a reggeli maximus netto 794K... a maradek kettot meg betortem...
Tvelvet: ha olyan undoritoan szerencses lennek, akkor nem itt lennek, szerintem 😊 (vagy, ki tudja)
Még 2 hétig vagyok betegszabin. Jöhetne már a peccs...meg is üt a guta, ha pont azután teszik fel, miután visszamegyek dolgozni.
Ilyen undorítóan szerencsés embert. 😄 Esküszöm megöl az irigység 😊
Már nem akartam játszani, de láttam megint berakta, hogy mi esett neki, elkezdtem irni a commentet, hogy ez most már azért tulzás, és hogy napok óta nem esik nekem semmi, és kezdek irigy lenni. De végül kitöröltem, és mondom, áh tolok 1 runt még alvás elött, hátha szerencsém lesz. 3. pack kidobta. 😊
na megyek!
Koszi szepen! 😊
es Koszi Blizz a szulinapi ajandekokat 😊))
mig irtam a hszt elment a nata is 😊)) netto 41.565 M
No nembaj, legalább 1 legendary eddig. 😊)
sietve youtube... nem tudom miert akad meg sz*r az alja, a lenyeg lathato (ha nem linkelte be rendesen 720pbe toljatok at) :S most nem az a lenyeg... aki nem hiszi, az igy jart! ez elmebeteg 😄DD
visszamentem crater1-be... mondom haaatha... xDDD
packbol
http://imagerz.com/QE9FDktvAwMAXw9ERQVR
update: nem statos -.-