Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Van infó h mikorra várható a patch?
Inna nadrág 😊

immortalon kívül van olyan set amire érdemes gyûjteni barbárral?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Titkos pályához hol és mit kell összeszedni? És hogy kell megnyitni?

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

böröczk
Ezt köszi, jelenleg nekem 40e glass cannonnal és familiarral együtt persze, a probléma az all res és a vitality, hogy továbblépjek act3-ba, bár egyedül még nem próbáltam, csak csapatban.

Kumiho #2179

MEdievil
CC és CD együtt jár nem vagy-vagy. Nem ér semmit a magas CC ha nincs CD és fordítva. LOH pedig skill függõ mert nem mindegyik spellel mûködik/effektív.
Ez az én build-em De ez ha nem is milliárdos, annyira azért nem olcsó. 50k Dps felett már lazán farmolható act3 is annál több csak kényelem miatt van. Mindenesetre a gear és a skillek együtt járnak egészen más felszerelés kell egy kite-olos buildnek mint egy tanknak.

F

böröczk
"A topikban jelenleg egyszerûsített moderáció van. Klikk ide."
Még csak most olvastam el, és borzasztóan tetszik, bár minden topicban így mûködne.

Megjelenés óta megvan a játék,de most kezdtem el kicsit foglalkozni is vele, hamar beleuntam.
Valaki itt említette, olyan mint egy meló ez a farmolás dolog.
Elvittem egy monkot és egy wizardot 4-es paragon szintig, a monk összes cuccát eladtam, nem tetszik. És állítólag drága is ruházni.
Mondjuk mit nem, ahogy AH-s árakat elnéztem.
Úgy döntöttem Wizarddal folytatom, amíg bele nem unok, de egyelõre élvezem.
Csak az válaszoljon, akinek van türelme, és kérlek ne hurrogjatok le, inkább ignorálájatok.
Keresgéltem vissza a topicban, de konkrét választ nem találtam:
Nyilván spellektõl függõ, de Wizardnak mit érdemes, critchancet, vagy critdamage-t inkább? Valamint life on hit mennyire fontos (egyelõre act1-2ben farmolgatok vele infernon, mert act3 még húzós, ja és általában 3 csapattárssal, mikor hogy, egyedül nem annyira szeretek)
Esetleg, ha mutatnátok egy nem milliárdos, de életképes buildet, amivel tudnék haladni, azt megköszönném.

Kumiho #2179

horpeti
Írtam rád bent. Ma 1 ACT3 kört fogok menni majd kaja után, ha úgy jön ki, nyomhatjuk együtt.

bocs. sajnos elég sokan felvesznek és nem tudom már ki mi. ha épp van idõm ráírok mindenkire hogy csatlakozhatom e és az elsõ aki küldi az invet megyek.
rengeteget afkolok. ahba teszem be a cuccokat aztán oda se nézek elég sokáig. =(
lehet ki kéne kapcsolni a generalt meg tradet.

horpeti
Akkor viszont majd rá kell jönni, mi a tuti. 😊
Egyébként ez tényleg csak szubjektív dolog: Amióta növeltem MF-et és nõtt a paragon lvl, úgy látom minõségibb rare-k esnek.

De lehet semmi köze az MF-hez.

Ne hogy azt hidd, ugyanúgy nagyrészt trágya a loot mp10en, csak bónusz mfet kapsz meg dupla annyi droppot.

Szia!

Jó az elképzelése a karakterednek. Nézd meg a balanszomat az MF és Dps terén. Kari

Bõven megtérül a gear, mint játékélményben és profitban is. <#eljen>

UltraZord
na igen, mp10en egyértelmûen jobb cuccok lesznek, és jobb lesz a roll is amit rásorsol, mp levelnek megfelelõen

horpeti
Én minden esetre felveszlek ismerõsnek, és nemsokára lehet csatlakozom.
Õvagyok: PeT#2407

Fpocok
Én tegnap mondtam, hogy jönnék, ott is voltam, rád is írtam, de nem válaszoltál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

eladó arany nálam. =)
skill#2715 ha valaki tolná egy barbárral. act3!

horpeti
Kösz!

Akkor nem is értem, miért írkáltak olyanokat a fórumokon, hogy az 1.05-nél le lehet dobni az összes MF-et és semmi értelme nem lesz. 😊

Mondjuk ez hozzáállás kérdése. Ha 5-ös MP levelen jobb tárgy esik mint 1esen, akkor lehet érdemesebb kisebb MF-fel, de 5ön farmolni.

Bár a leírásokból én nem értelmeztem olyat, hogy a tárgy minõsége is jobb MP10-en, mint 1-en, hanem csak a számszerûsített értékek. Bár szó van valami skálázásról, hogy jobb magasabb levelen, de a tárgy minõségét nem véltem felfedezni benne.

Ti?

UltraZord
simán csak hozzá adja az alap mf-edhez így lehet sokkal több is mint 300

horpeti
Aki nyomta PTR-en: A 300-as MF cap fölött adja a monster power level az MF-et pl, vagy beleszámít a 300-ba?
Ezt nem láttam leírva konkrétan, vagy csak elsiklottam felette.

Köszi!

horpeti
Most a jobb cuccoktól eltekintve: Rakjál be több védekezõ passzívot.
Mondjuk úgy 3at. 😊 Amelyik a vitalitásból is armort csinál, meg +% armor, ill. a -20% elemental reduction.

És enchantress segítõ, de ha jól látom, az megvan.

Bandee
helyesbítenék 😊 (nem jól emlékeztem) all res buffal 570 a legalacsonyabb többség 630+, hp 46k, armor meg 8.6k

Bandee
Sziasztok !

Tanács kéne mert inferno act 2-ben hullok mint a légy -.-

Profil : link

Selfbuffal kb 560 minden res, hp 43k, dps meg valahol 17k -körül mozog

gandrus
El se hiszem! Elsõ set itemem:
Még, ha nem is tûnik túl jónak, azért én örülök. 😊
Majd megnézem AH-ban, hogy mit ér, ha végeztem a runnal.

setuh
Epp akartam kerdezni,hogy mennyiert adod azt,de gondoltam ugyse lenne ra penzem...nadehat 500k <#zavart1>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ja ezen szakadok <#zavart1> (bocs). Kapod a sok trash unique-ot, amikor meg kapsz egy sokmillásat azt meg avval a lendülettel, mint a többit eladod 😄 legközelebb, majd figyelsz jobban 😄 ne zavarjon össze a sok trash

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
"megyunk mar???" "megyunk mar???"... mondom ok... go... hat akkor be is linkelhetek magamnak egy fail of the monthot... a t*t*es r*b*n* mindenit... ez most tokre idegesit

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

baszarsz..tényleg 92M a legócsóbb 😄😄😄😄

Lammer
OMG!

NEEEEEEEEEEEE tenyleg, mindig rendesen megszurom azt a t*tves targyat... annyira siettem, kesesben voltam...

ok, ezt elszurtam... nem hiszem el...

Engem is ez érdekelt, az alja 92milla😊

A 6.0% Chances lacuni-t adtad el Netto 594k-ért? Vagy ezt én értettem rosszul? 😄

Lammer
na itt...

nekem 5 😊... a legjobb a dexes lacuni volt, arulom... a masik nonstatos lacuni mar el is ment de sajna netto nem hozott sokat (594K)... a reggeli maximus netto 794K... a maradek kettot meg betortem...

Tvelvet: ha olyan undoritoan szerencses lennek, akkor nem itt lennek, szerintem 😊 (vagy, ki tudja)

Ma esett 4 legendary. Sajnos elit-es és fehér mob-os is szar volt mind. A legjobb egy 500K-s Hellrack crossbow...
Még 2 hétig vagyok betegszabin. Jöhetne már a peccs...meg is üt a guta, ha pont azután teszik fel, miután visszamegyek dolgozni.
Ja magába szippantja a droppokat😄

srácok, azért rossz a droppotok, mert mindenkiét Lammer kapja.. (😄😄😄😄😊

TVelvet
Komolyan beszarok rajtad már.. 😄

Ilyen undorítóan szerencsés embert. 😄 Esküszöm megöl az irigység 😊
Fpocok
Tényleg. Lammert ki kéne bérelni és megbeszélni vele, hogy ami nekünk esik, abból kap egy kis részt 😄 Lammer? Megyünk együtt? 😄

TurboX
jobban jártál volna ha Lammert beinvitálod egy runra, sanszos hogy kiesett volna a full inna's szett😄
Tegnap neki köszönhetõen, kiesett, egy Inna sapka nekem is. 😊
Már nem akartam játszani, de láttam megint berakta, hogy mi esett neki, elkezdtem irni a commentet, hogy ez most már azért tulzás, és hogy napok óta nem esik nekem semmi, és kezdek irigy lenni. De végül kitöröltem, és mondom, áh tolok 1 runt még alvás elött, hátha szerencsém lesz. 3. pack kidobta. 😊
Act 1el az a baj, legalabbis nekem, hogy 3 fajta mob van amit nemtudok arccal tankolni mp5-7en, ebbol egyik a melee cultist. :F

Azért act1ben is lehet olyan útvonalon haladni ahol sok az elit mob is meg a sima is és még szaladgálni is keveset kell.

Lammer
tudom, most naturban vettem, nem volt idom codeckel cseszekedni 😊

na megyek!

Koszi szepen! 😊

es Koszi Blizz a szulinapi ajandekokat 😊))

mig irtam a hszt elment a nata is 😊)) netto 41.565 M

horpeti
Ja, és dobozból. Pont azon tûnõdtem, hogy milyen poén lenne, ha onnan esne 1x, mert ti csomót linkeltetek. 😛

Fpocok
Kicsit még gyúrnod kell videófelvételre. Na menjél te szülinapos 😄

horpeti
Na, esett nekem egy "Balefire caster" 1 hand crossbow. Már azt hittem valami jó lesz, csak aztán megláttam a 60. szintet.
No nembaj, legalább 1 legendary eddig. 😊)

Lammer
Nekem most mennem kell... de tenyleg...

sietve youtube... nem tudom miert akad meg sz*r az alja, a lenyeg lathato (ha nem linkelte be rendesen 720pbe toljatok at) :S most nem az a lenyeg... aki nem hiszi, az igy jart! ez elmebeteg 😄DD

Lammer
EZT NEM HISZEM EL! MASODIK LACUNI!!4444444

visszamentem crater1-be... mondom haaatha... xDDD
packbol

http://imagerz.com/QE9FDktvAwMAXw9ERQVR

update: nem statos -.-

Gondoltam elsirom ide banatom de mire vegigirtam arra jutottam inkabb csak annyit irok: Grat Lammer, keep em coming!

TurboX
20 perc alatt 3 legendás?
Lammer
jogos!

atszerkeszgetem gyorsba, majd este keson szepen neveket adok neki, sietnem kell, mert lecsuszok a sajat szulinapi osszeroffrol xD