Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

denevérember
Ez komoly???? Holnap végre érkezik az 1.05????

In space no one can hear you scream.

300 a max itemekbol es arra jon ra az NV es MP

MF maxban kellene segítség, NV nélkül akkor most 300 MFed lehet max itemekbõl a többi felesleges, vagy 375 lehet itemekbõl és arra megy még rá az NV meg a MP plusz pontjai?
Mai elsõ run, nem tudom mivolt, de minden méteren meghaltam, totál szenvedés, bénázás, már tiszta ideges voltam, szidtam az egészet, meg hogy az elsõ runom lesz a mai utolsó is. Aztán a run vége felé ölöm a packot, látom sima mobból esik legendary kesztyü, mondom tuti gladiator, persze alap az volt, szóval káromkodtam még 1 sort, hogyha legendás esik még az is ilyen szar. Indulok tovább közvetlenül a következõ fehér mob, dobott egy set cipõt. Immortal King.
Szóval a végére azért kárpótolt a játék, most van kedvem még farmolni. 😊
Systore
yay?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
keress rá ah-ban, biztos van

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hi!

Szerintetek ez mennyit ér?

Lammer
Esett vegre egy... azt hittem leg nelkul maradok ma 😊

Tiklandian visage 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Unbuffed 600 körül már jó leszel.

Bandee
Ott a bloodthirst (3% dmg > hp) meg offhanden pluszban még 2,5% dmg > hp. Fenntartásra meg packoknál ott a rend ill revenge. Resistbõl mennyi kéne gyúrnom ? Jelenleg selfbuffal legalacsonyabb 520 ? a többség meg 550-600 között van (war cry +50%-al együtt értem)

javascript:document.newmessage.submit();

imádom hogy drag and droppal be tudom rakni a gombok kódját véletlenül....

All res és valamilyen élet visszatöjavascript:document.newmessage.submit();ltés (loh, lifesteal, life regen).

Bandee
Közben erre rájöttem 😊 Meg arra is hogy a jelenleg offhandben lévõ fegyón ami van 7% attack speed, csak arra vonatkozik. Egyéb tárgyakon mindkettõre, fegyver esetén viszont csak arra, szóval hazaérek okosítok rajta 😄 Meg próbálok kicsit gyúrni crit% és crit dmg-en is 😊

Egyéb ötlet miben kéne elsõ körben javulni ?

A karakterlapon lévõ dpsnél átlagolva írja ki, és a 15% attackspeed bele van számolva.

Nem, sajnos nem. Úgy eltûnt, mintha sosem lett volna.
Lammer
skacok!

Nezegettem a hasonlo Wailing hostokat, de egyik sem ad olyan damaget 200 str felett ami nekem van... akkor mennyiert lehetne elsozni?

sorry most kepkent...

Bandee
Tehát amit látok 21.2k dps az nem is annyi ? Ez a primary fegyóra értendõ, utána meg üt az offhanddel ? Vagy hogy értsem ezt ? Dual wield +15% attack speed hogy értendõ ? 😄 Vagy azt alapból adja ha 2 1 kezes fegyó van ? (nem figyeltem, megmondom õszintén)

Mivel nem tornado barb vagy ezért neked ugyanolyan a dualwield mint bárki másnak, azaz felváltava ütöget és minden ütésnél annak a fegyvernek a sebzése számít amivel ütsz. A bónusz amit dual wield ad az 15% attack speed.

DPS terén crit, crit dmg, socketes fegyók, bele zöld gem, sok sok str és természetesen az attack speed sem árt 😛

Bandee
Lenne pár kérdésem, mert nem sikerült rájönnöm hogy mivel van a gond 😄

Karakter : link

Alapból 21.2k dps. Nézegetem itt az embereket és info adatlapokról a linkeken ilyen 30-40-50+ k dps-ek figyelnek be .. Ezt mégis hogyan lehet elérni ? Mi az amire gyúrnom kéne ? Vagy felbuffolt állapotban lehetnek ? Mert az nekem is vhol 30 körül jár kb ..

Másik kérdés hogy barbárnál offhand fegyver hogyan számít bele a képletbe ? Mert gondolom dual wield, mind2vel ütöget, de offhandnek valahány %-át kapja csak ? Vagy statok miatt kell ez csak ? Mert ha nincs is a kezembe alig esik a dps (gyakorlatban viszont sokkal lassabb 1 kezessel).

Meg továbbra is kérdés hogy mire kéne gyúrnom még 😊

Fpocok
Nem equipelted véletlen?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja, csak az a kard tûnt el, minden más megvolt.
Furcsa dolog történt most a játékban!
Open Game - ACT II - pottyan egy csomó rare. Megállok egy pillanatra, azonosítom õket, és az egyik egykezes kard pont a Monkomnak való, és méghozzá nagyon jót statokkal, lvl63, vendor price valami 3000 körüli.
Örülök, és haladok tovább. Kb. 10 perc múlva visszamegyek a városba rendezkedni, erre NINCS a zsákomban a cucc!! Visszamentem az adott pályaszakaszra, de persze ott sem találtam.

Mi történhetett? Létezik olyan, hogy valaki lenyúlta, miközben játszottunk?!
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

horpeti
1 fos legendary nekem is jött ma. De a rarek is 3 napja kritikán aluliak. "Nincs szerencsém." 😊

Cristarasnak 4.340.000.000 aranya van geccó😄😄

Lammer
negyedik... persze gagyi :S

mi a baj az act3-al? 😄

én is hidegrázást kapok már tõle...😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"

setuh
A3-ra be nem teszem egy jo ideig a labam 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lammer
megint f0s narancs :S

MEdievil
Mp1+ egy szintre hozza a lényeket mindegy hogy act1 vagy act3 egyforma erõsségûek lesznek. Akárhol farmolhatsz.

F

horpeti
Azt az egyet nem értem majd a monster level powerben, hogy lesz különbség így HP-ban és DMGben a lények között?

Pl. ACT1es lény oké, hogy pl. MP10-en fel lesz húzva 63. szintre, de kevesebb lesz a HPja, mint az MP10-es ACT3as lényé?

Mert ha egyébként marad jelentõs különbség a lények között, akkor nem mindegy, hogy ugyanazért a lootért sokkal erõsebb lényekkel kell harcolni, vagy sem.

Vagyis az aktok között lesz e bármilyen nehézségi különbség, mint most, stb.
Aki játszott PTR-en biztos tudja.

Valakit érdekel esetleg? Egy kétkezes Skorn legendary fegyo.

Lammer
ehhh, uj kor... para2... shoulder barna, mondom jo... majdnem... lvl58 :X

Valakinek valami?😊)
Akit érdekel valami írjon rám^^
AH

Lammer
nah skacok egy nap kihagyas melo miatt... meg mindig nem hevertem ki azt a turelmetlen, figyelmetlen failt :SSS

elso kor:

Wailing host, zold gyuru

Ha elértem a 60as szintet akkor infernoba számol és van egy új fokozat is, ha ott meghal a karakter ugyan úgy checkpointról visszatér?

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

A próféta szóljon belõled 😊
Azzal a buildel csak 1 baj van, a stromchaser. Ugye ptr-en a blizzard elsore pont ezt nerfelte meg, aztan nagyvonaluan gondolt egyet es az OSSZES spellt aminek procc koeficiense van felbe nyirta. Olyan, hogy tank wizzard 1.05 utan nem lesz. Sot, amikor utobb olvastam, olyan (eppeszu) jatekos aki wizardon jatszik se nagyon lesz, mert az Archon build se er semmit mp lvl 6 folott.
A legjobb tanacs amit adhatsz, hogy varja meg a patch-et mindenki, aki wizardba penzt akar olni, mert lehet hogy komoly zsakutca lesz.
UltraZord
jövõ hét elején még jön pár hivatalos infó és szerdán kiadják, így szokott lenni, bár nincs hivatalos errõl így lesz

Ezt hol olvastad? Én nem nagyon találok céldátumot... Mondjuk várni én is várom...tegnapra 😊
Systore
nekem is tal rasha fejes esett ma, ugyanúgy craterbe 😄
LocalPatriot
Köszi szépen!
TurboX
no, azért nekem is néha csurran-cseppen valami😊
Fpocok
Ja igen, úgy értettem. Köszi, hogy kijavítottál <#eljen>

Erõsebbek lesznek az elitek, csak a bonus drop esély nem vonatkozik rájuk. Szóval aki magas monster poweren játszik az majd 5 stackel farmol normal mobokat 😄

Fpocok
hmm... monster power level nem lesz hatással az elitekre, csak a fehér mobokra lol 😄

UltraZord
szerda