Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom a pause-igény bejelentés is késõbb ér oda

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sziasztok!

Hogyha lag-gol a játék elkerülehetem a halált, hogyha pause-t nyomok?
Igen azt is megkapod...azt hiszem ugyan abban a %-ban ahogy az MF-t.És 20%-t nem a negyedét.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Bandee
A followerem magic find & gold find %-ának az 1/4-ét kapom én meg ? És amit pakolnék rá +xp-s cucc (nem tudom van-e értelme...) abból szintén kapnék én is ? L15 paragont kéne gyorsan összehoznom, csak azért kérdezem 😊

LocalPatriot
Továbbra is. #58851
Vagy vennék acc-ot, amin van WD, vagy barbár paragon lvl legyen.
hát ha csendes óceáni idõzónában vagy, akkor igen. Hajnal 3tól 13 óráig lesz a peccs.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

6:00 p.m. PDT (10/16) to 4:00 a.m. PDT (10/17) (europe)

Jól értem hogy ma este 6tól hajnali 4ig lesz a patchelés?
Braikingboss

Don Kartács :)

sz4bolcs
Inflálódott a gold!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Cumshot
Hali.

Valaki össze tudná foglalni nekem pár mondatban, hogy milyen fobb változások történtek az elmúlt 4 hónapban? Június eleje óta nem játszottam. Az accomat meg kb. 1 hónapja hijackelték, és alig pár napja kaptam vissza. Viszont lett rajta 6 millió gold meg egy lvl 60 barbi + rengeteg fasza rare cucc a ládában 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

SLICK
amúgy battletagem: Sixth2Babe#2922

SLICK
2 óra van hátra a bid idõbõl... még senki sem bidelt rá ezért kéne most :|

mi a battletaged? ma már nem , de holnap adok.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SLICK
valaki kisegítene 500k arannyal egy kis idõre? Amint elbírok adni vmi cucomat ahban visszaadom! Nem bírok megvenni egy új fegyvert a barbáromnak :| Na meg hétvégén leszek itthon újra, akkor tudok újra farmolni :S
Elõre is köszönöm!

Fpocok
😄DD
Tuti õ az :d

Parasite Eve 2, best game EVER!

TurboX
nálam felesleges lenne
esgerus
"sell all" button se ártana akkor már

Davidus
nálunk nem szerdán van a peccs nap?

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

LocalPatriot
Vagy, vennék olyan accot, amin van WD. PM!
LocalPatriot
Sok oka van, de fõleg, hogy más fogja folytatni helyttem, de õ nem szereti a dh-t.Igazából, ha nem is ennyire tápos a kari, már akkor is elcserélem. Legfõképp WD kéne. Paragon lvl azért legyen.
horpeti
Nem rossz, meguntad a DHt?

LocalPatriot
ezt a karim cserélném hasonló adottságú barbárra, vagy WD-re. Pm
TurboX
azért egy indentify all items gombocskát igazán bepakolhattak volna, kb. megjelenés óta ezért sír a szám

Nephalem Valor stacks are now restored whenever a player rejoins the last multiplayer game he/she was disconnected from

ez viszont hatalmas <#eljen>

reméljük igaz...
denevérember
Ez komoly???? Holnap végre érkezik az 1.05????

In space no one can hear you scream.

300 a max itemekbol es arra jon ra az NV es MP

MF maxban kellene segítség, NV nélkül akkor most 300 MFed lehet max itemekbõl a többi felesleges, vagy 375 lehet itemekbõl és arra megy még rá az NV meg a MP plusz pontjai?
Mai elsõ run, nem tudom mivolt, de minden méteren meghaltam, totál szenvedés, bénázás, már tiszta ideges voltam, szidtam az egészet, meg hogy az elsõ runom lesz a mai utolsó is. Aztán a run vége felé ölöm a packot, látom sima mobból esik legendary kesztyü, mondom tuti gladiator, persze alap az volt, szóval káromkodtam még 1 sort, hogyha legendás esik még az is ilyen szar. Indulok tovább közvetlenül a következõ fehér mob, dobott egy set cipõt. Immortal King.
Szóval a végére azért kárpótolt a játék, most van kedvem még farmolni. 😊
Systore
yay?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
keress rá ah-ban, biztos van

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hi!

Szerintetek ez mennyit ér?

Lammer
Esett vegre egy... azt hittem leg nelkul maradok ma 😊

Tiklandian visage 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Unbuffed 600 körül már jó leszel.

Bandee
Ott a bloodthirst (3% dmg > hp) meg offhanden pluszban még 2,5% dmg > hp. Fenntartásra meg packoknál ott a rend ill revenge. Resistbõl mennyi kéne gyúrnom ? Jelenleg selfbuffal legalacsonyabb 520 ? a többség meg 550-600 között van (war cry +50%-al együtt értem)

javascript:document.newmessage.submit();

imádom hogy drag and droppal be tudom rakni a gombok kódját véletlenül....

All res és valamilyen élet visszatöjavascript:document.newmessage.submit();ltés (loh, lifesteal, life regen).

Bandee
Közben erre rájöttem 😊 Meg arra is hogy a jelenleg offhandben lévõ fegyón ami van 7% attack speed, csak arra vonatkozik. Egyéb tárgyakon mindkettõre, fegyver esetén viszont csak arra, szóval hazaérek okosítok rajta 😄 Meg próbálok kicsit gyúrni crit% és crit dmg-en is 😊

Egyéb ötlet miben kéne elsõ körben javulni ?

A karakterlapon lévõ dpsnél átlagolva írja ki, és a 15% attackspeed bele van számolva.

Nem, sajnos nem. Úgy eltûnt, mintha sosem lett volna.
Lammer
skacok!

Nezegettem a hasonlo Wailing hostokat, de egyik sem ad olyan damaget 200 str felett ami nekem van... akkor mennyiert lehetne elsozni?

sorry most kepkent...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bandee
Tehát amit látok 21.2k dps az nem is annyi ? Ez a primary fegyóra értendõ, utána meg üt az offhanddel ? Vagy hogy értsem ezt ? Dual wield +15% attack speed hogy értendõ ? 😄 Vagy azt alapból adja ha 2 1 kezes fegyó van ? (nem figyeltem, megmondom õszintén)

Mivel nem tornado barb vagy ezért neked ugyanolyan a dualwield mint bárki másnak, azaz felváltava ütöget és minden ütésnél annak a fegyvernek a sebzése számít amivel ütsz. A bónusz amit dual wield ad az 15% attack speed.

DPS terén crit, crit dmg, socketes fegyók, bele zöld gem, sok sok str és természetesen az attack speed sem árt 😛

Bandee
Lenne pár kérdésem, mert nem sikerült rájönnöm hogy mivel van a gond 😄

Karakter : link

Alapból 21.2k dps. Nézegetem itt az embereket és info adatlapokról a linkeken ilyen 30-40-50+ k dps-ek figyelnek be .. Ezt mégis hogyan lehet elérni ? Mi az amire gyúrnom kéne ? Vagy felbuffolt állapotban lehetnek ? Mert az nekem is vhol 30 körül jár kb ..

Másik kérdés hogy barbárnál offhand fegyver hogyan számít bele a képletbe ? Mert gondolom dual wield, mind2vel ütöget, de offhandnek valahány %-át kapja csak ? Vagy statok miatt kell ez csak ? Mert ha nincs is a kezembe alig esik a dps (gyakorlatban viszont sokkal lassabb 1 kezessel).

Meg továbbra is kérdés hogy mire kéne gyúrnom még 😊

Fpocok
Nem equipelted véletlen?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja, csak az a kard tûnt el, minden más megvolt.
Furcsa dolog történt most a játékban!
Open Game - ACT II - pottyan egy csomó rare. Megállok egy pillanatra, azonosítom õket, és az egyik egykezes kard pont a Monkomnak való, és méghozzá nagyon jót statokkal, lvl63, vendor price valami 3000 körüli.
Örülök, és haladok tovább. Kb. 10 perc múlva visszamegyek a városba rendezkedni, erre NINCS a zsákomban a cucc!! Visszamentem az adott pályaszakaszra, de persze ott sem találtam.

Mi történhetett? Létezik olyan, hogy valaki lenyúlta, miközben játszottunk?!