Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a végére azért kárpótolt a játék, most van kedvem még farmolni. 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szerintetek ez mennyit ér?

Tiklandian visage 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
imádom hogy drag and droppal be tudom rakni a gombok kódját véletlenül....
Egyéb ötlet miben kéne elsõ körben javulni ?
Nezegettem a hasonlo Wailing hostokat, de egyik sem ad olyan damaget 200 str felett ami nekem van... akkor mennyiert lehetne elsozni?
sorry most kepkent...
DPS terén crit, crit dmg, socketes fegyók, bele zöld gem, sok sok str és természetesen az attack speed sem árt 😛
Karakter : link
Alapból 21.2k dps. Nézegetem itt az embereket és info adatlapokról a linkeken ilyen 30-40-50+ k dps-ek figyelnek be .. Ezt mégis hogyan lehet elérni ? Mi az amire gyúrnom kéne ? Vagy felbuffolt állapotban lehetnek ? Mert az nekem is vhol 30 körül jár kb ..
Másik kérdés hogy barbárnál offhand fegyver hogyan számít bele a képletbe ? Mert gondolom dual wield, mind2vel ütöget, de offhandnek valahány %-át kapja csak ? Vagy statok miatt kell ez csak ? Mert ha nincs is a kezembe alig esik a dps (gyakorlatban viszont sokkal lassabb 1 kezessel).
Meg továbbra is kérdés hogy mire kéne gyúrnom még 😊
Open Game - ACT II - pottyan egy csomó rare. Megállok egy pillanatra, azonosítom õket, és az egyik egykezes kard pont a Monkomnak való, és méghozzá nagyon jót statokkal, lvl63, vendor price valami 3000 körüli.
Örülök, és haladok tovább. Kb. 10 perc múlva visszamegyek a városba rendezkedni, erre NINCS a zsákomban a cucc!! Visszamentem az adott pályaszakaszra, de persze ott sem találtam.
Mi történhetett? Létezik olyan, hogy valaki lenyúlta, miközben játszottunk?!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
mi a baj az act3-al? 😄
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
F
Pl. ACT1es lény oké, hogy pl. MP10-en fel lesz húzva 63. szintre, de kevesebb lesz a HPja, mint az MP10-es ACT3as lényé?
Mert ha egyébként marad jelentõs különbség a lények között, akkor nem mindegy, hogy ugyanazért a lootért sokkal erõsebb lényekkel kell harcolni, vagy sem.
Vagyis az aktok között lesz e bármilyen nehézségi különbség, mint most, stb.
Aki játszott PTR-en biztos tudja.
elso kor:
Wailing host, zold gyuru
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
A legjobb tanacs amit adhatsz, hogy varja meg a patch-et mindenki, aki wizardba penzt akar olni, mert lehet hogy komoly zsakutca lesz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!