Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy erre jutottam : link
Majd még okosítom ahogy idõm engedi -.-
@Psy : Pajzsot meg kirántottam ah-ból 1 milláért, de akkor keresgélek valami nagyob %-blockost 😊 Köszönöm a tanácsot
mas:
skacok! en ma elgondolkoztam azon, hogy erdemes lesz esetleg patch utan atvaltani WD melle Templart kiseronek??? Encsit elvileg nerfelik... Templar meg csalogat a tobb MF lehetoseggel... szerintetek? 😊
erdemes feloltoztetni tanknak max MF-el (majd)? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1082 armor
17% block (3706-4706)
188 str
228 vit
69 all res
67 hp reg
Ez amit most használsz, ebben se nem birod az ütéseket, mert kevés a hp-d, nincs block stb, se dmg-et nem tudsz kitolni. Vagy olyan barbárt kell csinálni, ami durva dmg-et tol, vagy olyat ami jól birja az ütéseket. Pl. a bloodthirst passivenak amit használsz, semmi értelme ehez a gearhez, life steal, csak nagy dmg melett használhtó, 100-150k dmg körül, a 24k dmg-ed melett 0 amit healel.
Ha olcsón akarsz olyan karaktert amivel kompletten tudod infernot farmolni, shield + 1h, 50-60k hp 7-800 all res, ehez mehet a frenzy revenge rend build, defes passive skillekkel Nerves Of Steel, Superstition, Tough as Nails. Ide nem kell crit, crit dmg, life on hit mégis lehet vele haladni.
A drága build meg a WW, oda kell sok crit crit dmg, life on hit stb, meg a dual wild.
Páncélt meg a nadrágot cseréld le socketesre és akkor tudsz még pakolni bõven statokra
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Mire kéne gyúrnom elsõdlegesen most ? Resist selfbuffal 730+ mindenbõl (többség 790+) armor 8.7k, hp 39k .. Inf ACT1 zéró para, ACT2 viszont .. kb esélytelen, idõnként one shotolnak 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A slorak's-ból nicns is socketes ilyen magas dps-sel ah-ban. A legdrágább így is 200milla. Mennyiért legyen pofám berakni szerintetek?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Hogyha lag-gol a játék elkerülehetem a halált, hogyha pause-t nyomok?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Jól értem hogy ma este 6tól hajnali 4ig lesz a patchelés?
Don Kartács :)
Valaki össze tudná foglalni nekem pár mondatban, hogy milyen fobb változások történtek az elmúlt 4 hónapban? Június eleje óta nem játszottam. Az accomat meg kb. 1 hónapja hijackelték, és alig pár napja kaptam vissza. Viszont lett rajta 6 millió gold meg egy lvl 60 barbi + rengeteg fasza rare cucc a ládában 😄
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Elõre is köszönöm!
V9ykn8_TZL0
Nephalem Valor stacks are now restored whenever a player rejoins the last multiplayer game he/she was disconnected from
ez viszont hatalmas <#eljen>#eljen>