Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt írták is.
AH árak zuhantak már?

Fpocok
Kurva életbe bazmeg, teljesen kicsinálták a tüzes vaultot. Megint nem fogja senki használni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kerdes.
az encsantress-t szepen lebutitottak.
a masik kettot is butitottak vele egyutt vagy oket nem bantottak?
igazabol eddig csak az encsit cipeltem igy a masik kettorol lovesem nincs mien volt.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Fpocok
Ok, most már megvan, ty.

sz4bolcs
jee monster power... és ha azt állítom, hogy "no monster power", akkor van vmi változás a játékban ahhoz képest, mint ami eddig volt?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Options-ben ki kell pipálni elective mode alatt és a küldetésválasztásnál lehet változtatni a nehézségi szint mellett.

Bandee
dehogynem > options > gameplay

sz4bolcs
most mi van? Mégsem ma jön a monster power?

Bandee
Engedélyezned kell elõbb a beállításokban 😊

Fpocok
Mennek. De nem tudom, hol van a monster level vagy mi.

már mennek a serverek? 1 óra volt hirdetve indulásnak

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Fpocok
Hmm... kicsit össze vagyok zavarodva. Letöltöttem patchet, felraktam, elindítottam, de sehol monster power level.

LocalPatriot
Világos. Jó hír.
Kösz szépen!
#58851 a karim minden cuccát, cserélem WD-s cuccokra.
Minden könnyûségi fokozaton mûködik, de nem pont úgy mint infernon

1.0.5.12480

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

LocalPatriot
Az új patch hatással lesz a többi fokozatra is, vagy csak az infernón lesz monster lvl?
Azért kérdem, mert tegnap kezdtem egy WD-t, és jó lenne, ha gyorsan gyûlne az xp...😄
jollátom, hogy ez mégsem 1.0.5? 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Lammer
😛PP

na meg igy patch elott kieroszakoltam egy gyenge lacunit 😄

neztem, sajnos nem ad critet... ellenben ad intet meg pickupot... ez jo lenne a WD-mnek 😊 .... de hianyozna 75 allres meg 107 vit 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Fpocok
Nekem is töltött valamit, de aztán beengedett és ott láttam, hogy breaking, holnap hajnalban patch.

Cumshot
Pedig nekem felrakott valamit és nem enged belépni...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Fpocok
Pedig nem. Holnap lesz patch.

Fpocok
Mi? Van patch? Azt hittem csak holnap lesz.

Cumshot
wtf most az új peccs miatt nemtok játszani?

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Fpocok
Lammer:
Remélem azért nem gondolod, hogy most sajnálnunk kéne? Azok után?!?! 😄DD
<#puszi>

Lammer
nah... letudva a napi minimum 1... persze sz*r... socketes 793-as hellrack :S

LocalPatriot
Ha a battlenet oldalon, kérek egy acc recovery-t, akkor a régen törölt karikat visszaállítják?
Bandee
Megnéztem, magamnak is hasonló lett, este géphez jutok majd próbálgatom hogy hogyan is lehet ezzel haladni 😊 Köszi a segítséget még1x 😊 Lehet hogy így életképesebb leszek 😄

Amúgy erre jutottam : link

Majd még okosítom ahogy idõm engedi -.-

Build meg szerintem ez legyen. Haver is ilyennel tolja, filléres gearben, most 90-es paragon szinten.
Bandee
Próbálkozom, így utólag nézve is elnézést mindenkitõl 😊 Inkább belevetem magam blizz fórumok bújásába -.- Kb-ra azért megértettem mit és miért, egyelõre marad a lassú tank mód, mert über ww buildre nincs pénzem. Legalábbis irl pénzt nem akarok most erre szánni 😊

@Psy : Pajzsot meg kirántottam ah-ból 1 milláért, de akkor keresgélek valami nagyob %-blockost 😊 Köszönöm a tanácsot

Több block, 150k-ért már árulnak stormshieldet 27% blockal, mellé meg van 170 str, 70+ all res, meg dmg csökkentés elitek ellen. A block a legfontosabb.
Lammer
Bandi legy oly szives probald meg 1 hsz-be besuriteni a gondolataidat, thnx 😊

mas:

skacok! en ma elgondolkoztam azon, hogy erdemes lesz esetleg patch utan atvaltani WD melle Templart kiseronek??? Encsit elvileg nerfelik... Templar meg csalogat a tobb MF lehetoseggel... szerintetek? 😊
erdemes feloltoztetni tanknak max MF-el (majd)? 😊

Bandee
Még 1 kérdés .. "értelmes" shield egy ilyesmi pl ?

1082 armor
17% block (3706-4706)
188 str
228 vit
69 all res
67 hp reg

Bandee
Oké, köszi az észrevételt illetve tanácsot 😊 Próbálkozok most egy kicsit úgy, hátha jobb lesz a túlélési ráta 😄 STR + VIT akkor bõven adott, vmi normálios shield, arra gondolom allres (bõven 800 fölött leszek mindenbõl) str,vit stb 😊 Na kutatok ah-ban

1000 str és 1000 vit is elég complett inferno letoláshoz, értelmes build kell. Én nem látom értelmét ennek a dual wildnek amit tolsz. Egy normális shieldel, aminek NEM 10% a blockja sokkal többre mennél, és több HP-val jobban birnád, a dmg-ed meg kb semmivel nem lenne roszabb.
Ez amit most használsz, ebben se nem birod az ütéseket, mert kevés a hp-d, nincs block stb, se dmg-et nem tudsz kitolni. Vagy olyan barbárt kell csinálni, ami durva dmg-et tol, vagy olyat ami jól birja az ütéseket. Pl. a bloodthirst passivenak amit használsz, semmi értelme ehez a gearhez, life steal, csak nagy dmg melett használhtó, 100-150k dmg körül, a 24k dmg-ed melett 0 amit healel.

Ha olcsón akarsz olyan karaktert amivel kompletten tudod infernot farmolni, shield + 1h, 50-60k hp 7-800 all res, ehez mehet a frenzy revenge rend build, defes passive skillekkel Nerves Of Steel, Superstition, Tough as Nails. Ide nem kell crit, crit dmg, life on hit mégis lehet vele haladni.

A drága build meg a WW, oda kell sok crit crit dmg, life on hit stb, meg a dual wild.
Bandee
Mennyi HP ill STR lenne a normális ACT2-ben próbálkozáshoz ? Resist jelenlegi szinten megfelelõ ha jól értettem ? 😊

Bandee
Jól van, chest csere az elsõ .. csak ma valamiért igencsak elszabadultak az árak AH-ban 😄 Gondolom patch miatt, szóval várok vele 1-2 napot lehet 😊

strenght és vita\ crit damage és chance elsõdlegesen illetve life on hit vagy life steal...
Páncélt meg a nadrágot cseréld le socketesre és akkor tudsz még pakolni bõven statokra

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Bandee
Én meg azt próbálom elérni hogy legyen rá esélyem vissza termelni xD Mondjuk én csak szeptemberben vettem meg, meg tera bf3 .. mindenbõl elegem lett, meg amúgyis .. casual vagyok 😊

Bandee
LINK

Mire kéne gyúrnom elsõdlegesen most ? Resist selfbuffal 730+ mindenbõl (többség 790+) armor 8.7k, hp 39k .. Inf ACT1 zéró para, ACT2 viszont .. kb esélytelen, idõnként one shotolnak 😊

Lammer
szegyen ide-szegyen oda... de nekem CSAK tegnap sikerult elernem, hogy a 15K-s vetelarat visszafizesse a jatek... ha hamarabb indul be a maktengerem (es/vagy tudatos gearelesem), akkor most duplanal jarhatnek legjobb esetben is :S (gold leruppotlanodott)... nem baj... orulok neki! 😊

sz4bolcs
Neked az inventory a stash meghosszabbítása? 😄

Igen jobban meggondolva nem vinné el senki 300ért úgyhogy lejjebb vittem egy kicsit.

ja az átlagosokon igen, bár én cd 80 fölött néztem, igaz csak 1 volt 20 milláért 😊 85M-ért már jó as-el lehet venni végülis, erõsebbet, de ja nincs twister plusz.szerintem 100-150m-ért viszont elmehet, de nyilván be kell próbálni többért 😄 rmah-ba 60-70 ójróért van picit erõsebb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Bandee
Armor esetén azt jól értettem hogy minden bejövõ sebzést csökkent x %-al ? És a külön resistek (physical, fire ...) a fennmaradó részt csökkenti még ? Vagy hogyan van ez pontosan ? 😊 Ha nem, akkor az armornak csak fizikai sebzésnél van szerepe ? o0

Azokon 30-50-nel kevesebb +cd van meg az energy twister bónusz is elég szexi. Lehet hogy tényleg túl áraztam egy kicsit, de ha a madaraknak nem kell, akkor majd lejjebb viszem 😊

Ha nem váltok mf gearre akkor csak 109 (paragon és follower gearje)+valor buff, de mostanában nem szoktam mf gearre váltani. Mire leszerencsétlenkedem egy elit maradék hp-ját mf gearben annyi idõ alatt már odaérek egy másikhoz.

nem biztos, h jó ötlet a 300 milla..20 milláért már vannak nagyobb dpssel 1 kezesek, crittel,inttel150+,sockettel.De meg lehet próbálni, hátha arra "repül" egy madár 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

rhazid
mennyi az MF-ed?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Az elég baj, mert így nehézkes lenne akár hardcore karakterrel, akár simával is hibátlanul végigvinni.
2 percen belül estek rögtön egymás után 😊
A slorak's-ból nicns is socketes ilyen magas dps-sel ah-ban. A legdrágább így is 200milla. Mennyiért legyen pofám berakni szerintetek?