Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az AH-t azért vették ki mert elkezdték pénzmosásra használni. Nyugi, nem a Blizzard volt jófej, hogy a játék minőségét javítsa a profit ellenében...
a távolkeleti d3ban van kozmetikum vásárlási lehetőség, ez lesz szerintem d4 ben is csak globalban. Live service, szezonok, egyedi drágább cuccok amik most mennek mindenhol.
PetruZ
Az AH elég sokáig (majdnem két évig) működött benne, kitűnően kerestek vele, és nem igazán azért vették ki, mert nem tetszett a játékosoknak (a goldos AH népszerű volt), hanem mert könnyebbé tette a játékot, hamarabb meg lehetett szerezni minden endgame szintű tartalmat, és ez csökkentette az átlagos játékidőt. A mikrotranzakciós modell aztán a nekró kieg képében élt tovább, és vszleg lett volna még pár ilyen, csak aztán lemondtak róla, mikor a D3 a lélegeztetőgépre került.
Carmang
Nem hiszem, hogy mikrotranzakciózzák, mármint p2w módra. A hármas is majdnem olyan lett (aukciós ház rémlik még? 😊 ) Aztán ki is vették, mert nagyon nem jött be a játékosoknak.

pl pvp 😄 és csúszik majd balansz miatt másfél évet....
Vagy mikrotranzakciók, mert az tuti lesz. Bár legyen inkább, csak ne negyedkészen adják ki a live support miatt.
TBTPumpa
Találnak rá módot, hogy elcsesszék, ne aggódj! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sajnos akkorát nem szólt az a harmadik rész anno (ennek ellenére nekem tetszett). Viszont itt tényleg lehet bizakodni!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.06.27. 11:01:41

https://www.twitch.tv/sp1gu

dante3
Úgy legyen, nagyon várom, szóval remélem a legjobbakat! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szerintem ez nagyobbat fog szolni meg annal is, mint annak idejen a harmadik resz.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

coolpet
Nekem ez tetszett anno a legjobban, de ez is van lassn 10 éves:

Battletag: coolpet#2467

Kandurex
Nem tűnik fel, hogy ez az animációs videó, “kicsit”, távol van a Blizzard eddigi munkáitól?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

coolpet
Szerintem ez csak egy Blender animációs kisfilm valami ügyes usertől 😊

Ezt a Blizzard adja ki?
En pont ezert igen. 😊 Pedig kegyetlen jol apritott.. Na lassunk egy dokit. 😊 4 royal gem is ment a levesbe, hogy a pusztulat..
coolpet
Ezért nem játszok HC-ban 😄

Malthel kinyirta a varazslomat (torment 4)... Rohadjon meg. pedig az elotte levo resz simaliba volt. Penzkereso gemem is ugrott... 😞(
cikasz
küldtem barátmeghívót (cikasz) hátha fent leszünk együtt és lesz kedved menni pár kör greatert 😊

http://www.akciofigura.hu

Nálam T16 gond nélkül megy monkkal, bár mostanság nem játszom annyit vele.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

cikasz
Van valaki aki nagy torment szinten nyomja és tudnék csatlakozni jobb gear reményében? 😊 T7-et tudom egyedül tolni.

http://www.akciofigura.hu

Várd meg a D2 Resurrected-et, ami állítólag most nyáron fog még jönni.

Tud valaki Diablo2-hoz modot, amivel 1920x1080-ban jatszhatok es nem akad, illetve kesik a kurzor?
Köszi, közben megoldódott, találtam egy Diablo discord szervert, onnan felhúzott valaki, de úgy, hogy fél órán belül már paragon 408-on álltam. Na ott álltam fel, mert mennem kellett, de ma folyt. köv., a monkom még közel sem ok. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Felhúzlak szívesen ha tudunk egyeztetni egy időpontot!
Felvettelek (Sp1gu)!

Valaki tudna esetleg szezonban húzni 70ig? Újra kedvet kaptam, miután tegnapelött 4-en melóban Nintendo Switchen kicsit csapkodtunk. 😊 Doki#2342-ként vagyok a játékban megtalálható

repvez
Carmang
<#eljen>

Így már értem. Hát nem tudom, én még riftben egyáltalán nem találkoztam semmilyen goblinnal.
Igaz nagyon magas szintűben még nem is voltam.
Köszi a tippet.
Annó még S12-13 környékén volt olyan főleg magasabb szintű riftekben, hogy jöhettek a goblinok csapatosan, nem tudom megvan-e még ez. Ilyenkor jött 6-12 goblin összevissza mindenféle, de volt olyan is, hogy csak 2 féle volt, ezekben a csapatokban az esetek 70%-ában nekem volt a petes goblin.
A Gelatinous azt láttam én is párszor, és utáltam is, mert ha nem petekkel voltál, vagy lassító / fagyasztó / akármilyen cc-zős buildekkel szétrohantak a fenébe.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Ha jól gondolom amiről te beszélsz az egy fajta goblin, méghozzá a Gelatinous Sire, csak ez esik szét kisebbekre amiből csapat lesz.
Találkoztam már vele többször is a kicsik is mind ugyanolyanok nem több félék.
A Menagerist mindig egyedül bóklászik.
Én ugyan már 1 jó ideje nem tolom, de annó még tavaly mikor toltam minél gyorsabban végeztél 1-1 rifttel és minél többet toltál az én észrevetel szerint annál több goblin jött, vagy jobban mondva nagyobb eséllyel, ergó több is, legjobb a goblin csapat mert abban szerintem nagyobb eséllyel van ilyen is.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Igen, csak nem az ami nekem kell.
Nagyon sokféle van, találok is sokat csak nekem a menagerist kell, ami petet adja és nagyon ritka sajnos.
NeoMaN
bounty-ban jönnek a goblinok

Köszönöm, így már sikerült, én a kérdőjeles részt eddig nem néztem.
Mindkét Hellfire ékszer meglett, gyűrűből egy egész jót kaptam, de az amulet sajnos vacak.
Le sem cseréltem, ami nálam volt az jobb.
Viszont a WD ajándék set nagyon király, azért megérte.
Csak menagerist goblinokat nem nagyon sikerül találni. :-(
Eddig azokon a helyeken ahová a legnagyobb esélyen írja a hivatalos oldal még egyet sem találtam, pedig szerettem volna összegyűjteni a peteket.
Hellfire ringre szerintem ne pazarolj alapanyagot, ha jól tudom egyik buildbe sem kell.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem mindegyik tulajdoságánál lehet socket-re tenni (igen, ez az amibe tudsz egy ékszert tenni), van az opciók mellett egy kérdőjel és ha rá mész kiírja, hogy mik a lehetséges tulajdonságok amiket beadhat. Lehet csak nem volt szerencséd és eddig sehogysem adta be, volt nekem is hogy kb. a 35.-re sikerült csak...

Azon az üres sötét helyiségben tudod aktiválni azokat a portálokat csak simán jobb klikkel az inventoryból!

Szia!
Köszi a választ.
A gondom csak az, hogy sima rare tárgynál nekem nem dobja fel a socket lehetőséget.
Csak hogy félre nem értsem, ez az amikor egy üres gem foglalatot kérek a fegyverbe, ugye?
Számít melyik tulajdonságnál próbálom vagy mindegyiknél választható kellene legyen?
Az ajtót valóban széttudtam verni, de bent nincs semmi.
Itt tudom használni a portáljaimat vagy még ahhoz is kell valami?
Szia!
Elég csak egy lvl 70-es sárga fegyvert Socket-re átrollolni a Mystic-nél.
New Tistram-ban pedig azt a bizonyos kunyhónak az ajtaját szét kell ütni egy sima támadással és utána megnyílik!

Sziasztok!
Nekem is egy kis segítség kellene.
Én az act IV. Exquisiteness küldetésénél akadtam el, már csak ez hiányzik.
Már mindenféle fegyvert újra készítettem más tulajdonságokkal a Mystic-el, ritkát, legendásat, olyat amiben volt foglalat és olyat is amiben nem.
Mégsem veszi teljesítettnek a játék.
Biztos én csinálok valamit rosszul, de mit?
Illetve azt szeretném kérdezi még, hogy szeretném elkészíteni a Hellfire ring-et és amuletet.
Már van több portal device-om, de nem tudom hogyan tovább.
Nekem New Tristramban még annak a háznak az ajtaja sem nyílt ki ami kellene.
Mit hagytam ki?
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2020.04.13. 23:31:08
nekem is azzal lett meg az első conquest,az is számit h időn belűl kell végezni
a gr 55 nél nem az a lényeg h setbe hanem h full set bonussal kell megcsinálni
több cursed chest van,nem csak egy ,olyat kell keresni ahol több hullámba jönnek a mobok és persze ott is lejárat előtt kell végezni

Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2020.04.10. 22:54:28
Üdv!

Segítséget kérnék, elakadtam. Playstation gépen játszom, próbálom teljesíteni a Seasonal 20 Yourney-t.

A Complete Conquests feladatokkal van gondom. Egyet teljesítettem WD karakterrel, Jade felszereléssel a Destroyer kategóriában. A Conqueror és a Guardian kategóriákban is további conquesteket kell teljesíteni. Egyet-egyet pluszban. Ez a conquest csak ilyen set felszereléses küldetés lehet a további set felszerelésekkel? Azért kérdezem, mert olvastam a conquest feladatokat, amik közül találtam ilyeneket is:
GR 75 Solo
GR 55 pl full Helltooth set felszereléssel.
Vagy Cursed chest feladat, 350 szörny kiiktatásával. Az első kettőt hiába teljesítettem, nem történt semmi. A harmadiknál hiába találtam meg a ládát, kb 30 szörny jött elő összesen.

További érdekesség.

Destroyer kategóriában az összes feladatot teljesítettem (8/8). Ahogyan az előtte levőeket is mindet. A Destroyer ikon mégis szürke marad, alul a megjegyzéssel: you must complete the previous step to unlock this. Minden previous teljesítve van, sárga színnel jelezve, hogy teljesített. a Destroyer fül miért marad szürke? Kvázi teljesítetlen?

Visszatérve a conquest feladatokra: nem értem, hogy miért nem történik semmi a GR 75 solo teljesítésekor pl.. Vagy ez nem minősül conquest feladatnak? Új set tárgyakkal egy új titkos portált kell megnyissak, illetve ott kell teljesítenem egy másik feladatot?

Köszi a segítséget előre is.
Helló.
Ha van valakinek egy használaton kívüli D3-a és nekem tudná adni, az írjon egy privát üzenetet.
Előre is köszi.
Csak 4-el maradtál le. 😛

coolpet
S20? Nem s16 van? kb lemaradtam 😊

S20-nál jól olvastam, hogy a wizz most igen jó lesz?

BTW.: Ki mit kezdett?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.03.15. 20:14:42

NeoMaN
Garga WD sajnos az egyik legrosszab build, nagyon kevés a védelem és lassan öl.
Nem jó semmire, még goldwrappal is alig-alig lehet vele bountyzni, GR aztán pláne felejtős 😞
Azt hiszem Zuni kb. ugyanez....

shaba23
Petes WD mennyire életképes manapság, esetleg s20ban mennyire lesz az (már ha lehet erről bármit előre tudni)?