Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyelõre nem változott semmi, ugyanúgy elkeserítõen kevés jó cucc esik (kb. 200MF), patch óta is egyetlen hipergagyi öv. Megjelenés óta egyetlen igazán értékes cucc esett, kb. egy hónapja a Sage szett plan-ja, eladtam 65 misiért (nettó 55, ehh...) azóta is abból élek, megfontoltan vásárolok, nagy ritkán AH-zom (adok-veszek)...
Mielõtt a WD nevébe belekötnétek: az a gyereké 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asszony napi 3-4 órát játszik, 200-300 közötti alap MF-fel - havonta kb. 2-3db crap legendary esett.
Tegnap egyetlen nap alatt 5db legendary + 2db set item (alap 300mf, MP2-3)... Uszkve három havi adag 😊.
Csak maradjon így... 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
kb 2 havonta esik 1 legendary azért az vicc,set itemet még nem is láttam.Tegnap meg kiesett havernak a második set item.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
----
aranyláda nyitás valort ad? eddig is adta csak nekem nem tûnt fel? vagy csak képzelõdtem? 😄
ahhoz pedig hogy gyorsabban haladjon sajnos el kell vennie a védekezésébõl valamit😊
könnyes búcsú a shield-tõl a legolcsóbb kompromisszumnak tûnik az esetében😊
(masodik leg meg is jott, de ez crap... es mennem kell majd el... most megint erzem a "potencialt")
EN TUDOM! EN TUDOM!!!444!
ket gem is lila, es azert kakukktojas, mert az egyik natur vitet ad!!44
<#idiota>#idiota>
(ez amugy mire jo? melee? csapdazik? nem ertek DHhoz 😊)
szerk: inna, 171 dex, 98 vit, level req -2 (ez jo?) 😊
Ez volt az olcsó megoldás arra, hogy tudjon haladni. Azért, ha szeretnél attack speedet, critet, crit dmg-et a gearre, feltolni a dmg-et, loh stb, és még az mf-et is szeretnéd megtartani és nem akarsz meghalni, nem 2 fillér lesz.
Tomb of Freedon Nadd
akkor tudsz egy picit a védekezésbõl áldozni támadásra: weapons master, shieldet levenném és +1h egy kis crit+attack speed-el, loh vagy vapmiric sem ártana
Link
Dps így 30k + 30% > 36k 25.5% crit mellett (100% crit dmg) .. Borulni nem borulok, de elég lassan is haladok .. mondjuk lehet hogy para levelel kéne gyúrni (30 környékéig) és akkor mf gear sem kéne, legalábbis nem ennyi 😊
Barbár karakterem van: barb Védekezõ passzívokkal (superstit, tough, nerves) is marad 71K DPS.
Battle tag:traky777#1288
Mostanában elég sokat vagyok (bsz miatt).
most mar csak egyedul 😊
cimbimnek 1 percre ra white mob: crystal fist... madness 😄DD
Az elõzõ körben kettõ legend egy elitbõl. xD
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asszem gyúrnom kell az MP1 fölöttre DPS-t. 😊 Lépnem kell még 2 szintet és cserélhetek 1 MFes cumót 😊
kovi pakk, cimbora 2hander narancs 😄
Én barbárral vagyok. Elsõsorban olyan távolsági karaktert keresek, aki MP5-öt simán viszi és támogatna DPS-el.
Profilom:barb
Ezekkel van tapasztalatom barbárral (mp5):
ghom/raki: simán
siegebreaker/kulle: nagyon durva, mindenképpen szét kell választani õket

Parasite Eve 2, best game EVER!
A transfer fee 1.8 euro azt irjak, de az meg pont a 12 euronak (13-1) a 15%-a... Lehet nem is vettek meg, csak az AH szorakozik 😄