Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4 res 😄

TurboX
intel minek van a gatyódon?😄
Bandee
Hogyan tudnék dps-en javítani hogy MP3-4 ne tartson idõtlen idõkig ? 😄 (mármint mobok gyakása)

Link

Dps így 30k + 30% > 36k 25.5% crit mellett (100% crit dmg) .. Borulni nem borulok, de elég lassan is haladok .. mondjuk lehet hogy para levelel kéne gyúrni (30 környékéig) és akkor mf gear sem kéne, legalábbis nem ennyi 😊

Uberboss csatában szívesen segítek MP2-5.
Barbár karakterem van: barb Védekezõ passzívokkal (superstit, tough, nerves) is marad 71K DPS.
Battle tag:traky777#1288
Mostanában elég sokat vagyok (bsz miatt).
Lammer
act 2 vault 😊

most mar csak egyedul 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

horpeti
hol farmoltok? 😊

Lammer
hatodik... vigilance 😞

cimbimnek 1 percre ra white mob: crystal fist... madness 😄DD

Nekem eddig összesen 1 legendary az is szar...
Egy kicsit bedurvult a drop szerintem. Eddig 18 legend (4 set) tegnap óta. 😄

Az elõzõ körben kettõ legend egy elitbõl. xD

horpeti
Ja, most látom, hogy az infernalos is esélyre megy... hurrá.😊 Akkor tényleg érdemes 4en menni mindenhova, annyiszor több esély hogy valaki talál valamit

Fpocok
Eddig próbáltam viccesen felfogni, de már nem bírom. Ez az utolsó alkalom, hogy benéztem ide. Az idegeimet nem hagyom szétmenni. Bye.

Parasite Eve 2, best game EVER!

horpeti
2 nap alatt esett 3 legend 1 set, MP1en. Az MP3as körömön nem esett semmi.

Asszem gyúrnom kell az MP1 fölöttre DPS-t. 😊 Lépnem kell még 2 szintet és cserélhetek 1 MFes cumót 😊

Lammer
most visszamentunk kettesbe 😊

horpeti
Hanyas MP levelen nyomod?

Lammer
white mob, narancs spirit stone -.-

kovi pakk, cimbora 2hander narancs 😄

horpeti
Srácok, mit számít, hogy a bossokat milyen MP levelen ölöd meg? Ott is esély van, mint a keywardeneknél? Vagy jobb lesz a végén a ring?

Igen. Elég szánalmas.
Van valakinek kedve infernal machine-ozni? Van két eszközöm. Kéne még 1 és akkor meg lehetne nyitni mindhármat.
Én barbárral vagyok. Elsõsorban olyan távolsági karaktert keresek, aki MP5-öt simán viszi és támogatna DPS-el.
Profilom:barb
skinnyman
Mondjuk aki egy ilyennek bedol, majdnem hogy meg is erdemli...

Regards,

Magdát és csontikirályt nyírta már valaki? Van valami trükk? Barbárral egyedül megoldható?

Ezekkel van tapasztalatom barbárral (mp5):
ghom/raki: simán
siegebreaker/kulle: nagyon durva, mindenképpen szét kell választani õket
Lammer
na! latod? kb en is igy vagyok a pokeres topikban belinkelt makolasaidtol! xDD

Fpocok
Mennyire szánalmas ez bmeg. Régen legalább tettek egy kis erõfeszítést, hogy igazinak tûnjön. Ma már azt sem.

devlking
Csak az emailek írják rosszul.
De lehet csak összevissza írnak mindent a mailben... Sale price €10.20 Transaction fee €1.00 Transfer fee €1.80 Applicable taxes 0.00 Your proceeds €7.40
A transfer fee 1.8 euro azt irjak, de az meg pont a 12 euronak (13-1) a 15%-a... Lehet nem is vettek meg, csak az AH szorakozik 😄

TVelvet
nem lehet téged felbérelni? jövök elötted és ölök, csak ha kiesik egy legendary add má nekem 😄
sz4bolcs
Tiszta depis leszek tõled.. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem, az elõtt. Levonva minden 7.4 euro.

Fpocok
Levonták az egy eurót meg a 15% ot?

Szia! Nekem is elvittek ma valamit bruttó 10.2-ért, amit tisztán emlékszem, hogy 13-ert tettem be (bid és buyout is). Lehet nem stimmel valami az RMAH-val?

SLICK
fene a mákos eget rád 😄 remélem én is kiütök mostmár valami többszázmilkós cuccot hogy eladjam, mert már kicsit unom a csövesedést :c

Lammer
AAAAAAAAAA mai negyedik legendarym, masodik settes... EEEEES LADABOL ESETT!!!!

akkorat orditottam! 😄

Cimbora mondja mi a fene van??? 😊))

oda is adtam a mostanit cimboranak gemestul 😊 annyira orulok!!! yeah!!!

bocs, ez kepkent

<#nevetes1><#nevetes1> én mp2-vel vagyok..kellõképpen gyors, és hatékony.mp4-mp5 már lassú és az az 50 mf a 425 mellé, nem jelentõs szvsz, viszont az idõtöbblet jelentõs 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

horpeti
Jah, meg Blizz írta is, hogy azoknak jó az MP level, akiknél már a sima inferno nem hatékony, mert annyira gyorsan farmolnak, hogy nem bírnak olyan gyorsan futni. 😄
Na, én még nem ott tartok, az MP1 gyors, de lehetne sokkal gyorsabb is. 😛 Nekem épp hatékony.

A Magyar Diablo Páholyról tud valaki valamit??

Vagy valahol valkinek itt meg vannak azok az adatok amik ott vannak?? Mert ha igen kisegíthetne!😊

Az, hogy a quality improvement elvárható-é, ha növeled az mp számot, jó kérdés.De én arra hajlok, hogy nem..mert, aki mp0-ba tolja, avval szemben kicseszés..másrészt, ha mindenki mp10-en nyomná, akkor még rosszabb lenne a helyzet, mint most.Senki sem vásárolna..mindenki kapná a godly droppot, nem tûnik járható útnak.
Kivételesen ebben jól döntöttek blizzék, hogy csak az mf-et növelje, és pont.Bónuszként kapsz kis plusz xp-t és goldot...cserébe 10x annyi ideig gyakod az ellent, nem megfelelõ gearben...ami, ha mégsem megy, akkor vissza mehetsz mp1-2-3-ba farmolni és nem származik jelentõs hátrányod belõle.

Én, amit összeszettem nem AH-zással szettem össze, hanem leginkább játékkal, úgy képzeld el, hogy 95% játék, 5% AH, amíg beteszegetem...ennyi.Persze, lehetne fordítva is, de az AH kempelés még az a3 farmolásnál is unalmasabb.

Hát...lehet, hogy megyek én is MP1-re mert azon lehet csak tényleg végig futnék, itt meg azért, van h lassabban megy, ja és...egy legendary sem esett eddig...
horpeti
eshetne már valami jó a DHmnak is, DML vagy manticore... nyáá 😊 1 nap alatt több legendary esett, mint elmúlt 1 hónapban, szal nem szólok. Ha ilyen sûrû lesz, akkor viszont már az ember megszokja és nem fog nagy ügyet csinálni még 1 szar legendaryból. 😊

horpeti
Jelentem esett egy gladiator és volt fénycsóva! 😊

horpeti
Én MP1en farmolok csak. 😊

Amúgy az most igaz, hogy magasabb MP levelen jobb tárgyak esnek? Vagy csak az exp és MF ami nõ?

MP3on farmolom a játékot viszont a társak kikoptak mellõlem. DH-val tolom. Valakinek nincsen kedve coopozni? - Geno#2908
Temészetesen lejárat elõtt. Berakás után 2 órával kb...
Beraktam RMAH-ba natalyas sight-ot 16 bid 20 buyout-ra. Erre jön az e-mail, hogy elvitték 16-ért és kapok 12, valamennyit.... EZ meg hogy? Van valami csalás???
Nem is vitatom, hogy kicsit sokat vártam MP ügyben, de nekem kevés az idõm a játékra és éppen ezért hoztam össze egy normális karit, hogy ne legyenek "anyagi gondjai" a többi HC karaktereimnek...

Én nem játszom, csak HC karakterekkel, ha meghal, akkor annyi neki, nem érdekel, mert így élvezetesebbnek és természetesebbnek éreztem a játékot.
Engem nem érdekelt a nagy anyagi haszon, viszont legalább a saját karaktereimnek szerettem volna összehozni a cuccosait.
Piszokul nem érdekel, hogy az AH-ban a 20-30k értékû tárgyakat 2-3 milla áron megvehetem, tehát ez a része a dolgoknak nálam kiesik, bár bevallom õszintén, hogy az indításnál, lvl.10-15-ig én is vásároltam.

Szóval, lehet, hogy jogos a kritika velem szemben, de a magánvéleményem az, hogy akkor az MP-lvl nem igazán korrekt megoldás így ebben a formában.
Elvárható lenne a legmagasabb szinten egy minõségi drop rate.
A Blizz a továbbiakban is kaszálni akar, ami nem bûn, de számomra így, ebben a formában nem is játék.😄

Én nem tudom, de nem is akarom az AH-ban tölteni a játékidõ felét...
Kitartó 😊 Nekem simán volt olyan hogy 100 óra alatt egyhuzamban nem esett legendary 😊

2 ora?nem vitted tulzasba..az osszes uniqueot ki akartad utni 2 ora alatt v. mi?:0

Bocs, "legendary"...
De igen, csinálja, illetve többször kellett bepipálni, mire végre megtartotta a beállítást.

Egyébként azért az szomorú, hogy egy lvl55/HC Barbarian/MP10: 2 óra alatt esett 10 használhatatlan rare, + 1 u.csak gyökér, gyenge legendry.(!)

Megj:
Uninstalled...
Én MP2-õn, szumma 320-as MF-el találtam tegnap a 3 legendaryt, act 1 key farm közben. Kettõt champ dobott, egyet a keywarden. Persze a kulcsot egyszer se bírta eldobni.

Még ha engem nem is szeret, én azért szeretem. Meló után napi 1 óra kikapcsolódásra tökéletes.

setuh
A jatekot is mindenki maskepp szereti<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder