Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz Lammer az MF aurát! 😊
Ám nekem esett egy Dark Mage's shade.. 58-as Wizard hat. Jéé, hogy ilyen cuccok is léteznek? 😊 Persze kuka, de vicces. Kár, hogy nem olyat ad, ami kéne és jó lenne 😞( de legalább adott 😊
Valaki tudna tanácsot adni WD-vel kapcsaban? Lassan 60 leszek. Elõször is kéne egy build, meg hogy milyen cuccokat érdemes venni. Milyen statokra van szükség, sorrendben. Fegyvernek csak tõr, vagy jó más is?
Köszönöm elõre is!
Egy nagy keres!
Cimboranak kellene segitseg a jobb wizardoktol (Systore plz help 😊)... gear tanacsban... el is adta a gyurut, amit tegnap talaltunk, igy szeretne magat erositeni 9 milliobol ami tisztan megmaradt...
ami szerintem nagyon gaz, az a HP... de majd a jobbak megmondjak a tutit 😊
barétom Wizze...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ilyet még nem láttam😊
!Forza Ferrari!
Lammer: felvehetlek barátlistára? Szerintem már akkor 50%kal felmenne a drop ratem. 😛P
az mp csak szorzot ad 😊
Egyebkent tenyleg meleg, hogy Cimbinek nem dob semmit ha szolozik... mellettem meg tegnap dobott neki egy egesz jo str-es, minimum 10 misis crit ch, crit damos gyurut 😄
legnagyobb zold gemet beleraktam es 5565-el dobta meg a DPS-t 😊)
de kidobott egy ilyen fegyot...
kar, hogy nincs rajta vit, de mar cserelem is le, megy bele nagy zold 😄
Igaz, speciel váltogatom a 3. passzívot, mert tök mindegy, mit teszek nincs nagyon rá szükség (több DPSre se a cull the weakkel, meg nem is hatred igényes a buildem, disc se kell).😄
Persze MP1-en mindez.
Most áttértem az új rúnára, azzal is állat sebzést lehet csinálni, szimpibb nekem mint a scatter, mert mert nem kell megvárnod, amíg belemegy, hanem ledobod a 3at és akkor 3x3 robbanásod van, addig meg lehet tolni a többi lövést, meg beleterelni, stb.
Meg a bola shotot is használom, brutál területsebzése van (én pedig amúgy is szûk utcákban szeretek farmolni. 😊)
A boar is szimpi végre tankol.
Reflect ellen meg a Gloom (akkora a DPSem a védekezésemhez képest, hogy így jó)
De még állítgatom, mivel hatékony a dolog, most tetszik, hogy kicsit más dolgot is próbálok, mint volt (természetesen ugyanúgy mûködik a régi buildem is).
Majd kipróbálom a régivel, vagy újjal vagyok hatékonyabb.
Asszonynak van külön accountja, nehogymár az én játékidõmben azt nézzem, ahogy õ játszik 😊... Ezen nem veszünk össze. Együtt toljuk, meg pár baráttal.
Asszony
Ez nem a DPS-es cucca, avval 90ezer a dps-e Sharpshooters nélkül.
Spike Trap szerintem nagyon hasznos, brutál sebzése van, és mikor kiteolni kell és futkározni, akkor is jól jön.
Evasive Fire meg állat, szinte soha nem kerülök meele közelségbe.
A Sentry-t a patch óta próbálom (ahogy az Entangling Shotot 6% életvisszatöltõ rúnával, a Reflect-esek ellen életmentõ), a turret megnövelt 170% sebzés nem semmi.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
natalyel: 😊)
Nekem egyelõre nem változott semmi, ugyanúgy elkeserítõen kevés jó cucc esik (kb. 200MF), patch óta is egyetlen hipergagyi öv. Megjelenés óta egyetlen igazán értékes cucc esett, kb. egy hónapja a Sage szett plan-ja, eladtam 65 misiért (nettó 55, ehh...) azóta is abból élek, megfontoltan vásárolok, nagy ritkán AH-zom (adok-veszek)...
Mielõtt a WD nevébe belekötnétek: az a gyereké 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Asszony napi 3-4 órát játszik, 200-300 közötti alap MF-fel - havonta kb. 2-3db crap legendary esett.
Tegnap egyetlen nap alatt 5db legendary + 2db set item (alap 300mf, MP2-3)... Uszkve három havi adag 😊.
Csak maradjon így... 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
kb 2 havonta esik 1 legendary azért az vicc,set itemet még nem is láttam.Tegnap meg kiesett havernak a második set item.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
----
aranyláda nyitás valort ad? eddig is adta csak nekem nem tûnt fel? vagy csak képzelõdtem? 😄
ahhoz pedig hogy gyorsabban haladjon sajnos el kell vennie a védekezésébõl valamit😊
könnyes búcsú a shield-tõl a legolcsóbb kompromisszumnak tûnik az esetében😊
(masodik leg meg is jott, de ez crap... es mennem kell majd el... most megint erzem a "potencialt")
EN TUDOM! EN TUDOM!!!444!
ket gem is lila, es azert kakukktojas, mert az egyik natur vitet ad!!44
<#idiota>#idiota>
(ez amugy mire jo? melee? csapdazik? nem ertek DHhoz 😊)
szerk: inna, 171 dex, 98 vit, level req -2 (ez jo?) 😊
Ez volt az olcsó megoldás arra, hogy tudjon haladni. Azért, ha szeretnél attack speedet, critet, crit dmg-et a gearre, feltolni a dmg-et, loh stb, és még az mf-et is szeretnéd megtartani és nem akarsz meghalni, nem 2 fillér lesz.
Tomb of Freedon Nadd
akkor tudsz egy picit a védekezésbõl áldozni támadásra: weapons master, shieldet levenném és +1h egy kis crit+attack speed-el, loh vagy vapmiric sem ártana