Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkorat orditottam! 😄
Cimbora mondja mi a fene van??? 😊))
oda is adtam a mostanit cimboranak gemestul 😊 annyira orulok!!! yeah!!!
bocs, ez kepkent
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Na, én még nem ott tartok, az MP1 gyors, de lehetne sokkal gyorsabb is. 😛 Nekem épp hatékony.
Vagy valahol valkinek itt meg vannak azok az adatok amik ott vannak?? Mert ha igen kisegíthetne!😊
Kivételesen ebben jól döntöttek blizzék, hogy csak az mf-et növelje, és pont.Bónuszként kapsz kis plusz xp-t és goldot...cserébe 10x annyi ideig gyakod az ellent, nem megfelelõ gearben...ami, ha mégsem megy, akkor vissza mehetsz mp1-2-3-ba farmolni és nem származik jelentõs hátrányod belõle.
Én, amit összeszettem nem AH-zással szettem össze, hanem leginkább játékkal, úgy képzeld el, hogy 95% játék, 5% AH, amíg beteszegetem...ennyi.Persze, lehetne fordítva is, de az AH kempelés még az a3 farmolásnál is unalmasabb.
Amúgy az most igaz, hogy magasabb MP levelen jobb tárgyak esnek? Vagy csak az exp és MF ami nõ?
Én nem játszom, csak HC karakterekkel, ha meghal, akkor annyi neki, nem érdekel, mert így élvezetesebbnek és természetesebbnek éreztem a játékot.
Engem nem érdekelt a nagy anyagi haszon, viszont legalább a saját karaktereimnek szerettem volna összehozni a cuccosait.
Piszokul nem érdekel, hogy az AH-ban a 20-30k értékû tárgyakat 2-3 milla áron megvehetem, tehát ez a része a dolgoknak nálam kiesik, bár bevallom õszintén, hogy az indításnál, lvl.10-15-ig én is vásároltam.
Szóval, lehet, hogy jogos a kritika velem szemben, de a magánvéleményem az, hogy akkor az MP-lvl nem igazán korrekt megoldás így ebben a formában.
Elvárható lenne a legmagasabb szinten egy minõségi drop rate.
A Blizz a továbbiakban is kaszálni akar, ami nem bûn, de számomra így, ebben a formában nem is játék.😄
Én nem tudom, de nem is akarom az AH-ban tölteni a játékidõ felét...
Egyébként azért az szomorú, hogy egy lvl55/HC Barbarian/MP10: 2 óra alatt esett 10 használhatatlan rare, + 1 u.csak gyökér, gyenge legendry.(!)
Megj:
Uninstalled...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Tegnap 2 óra alatt találtam 3 legendaryt. Gondolom mától már nem lesz semmi a következõ patchig.
Mindenkit másképp szeret a játék 😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
pont most dobott az egyik kis genyo pokizebize a krater 2-ben egy zold gyurut... sajnos egy compass... de azert orulok 😊)
nekem most elso futasra roviden 5 valor utan mar dobott is egy 2handert... 😊 sajnos nem jo 😞
Mi tegnap este regi barétommal toltunk egy HC sessiont normalon MP10-ben 😊
voltak meleg pillanatok, most vagyunk lvl16-on 😊))
monkkal kezdtem, de atvaltottam barbar csajra, es az elejetol fogva mp10... csak skeleton kinget nem toltuk le mp10-ben, mert elotte kicsit AHztam es nekem valamiert ALLANDOAN visszarakja MP nelkulire, sooot options-ban is vissza kell pipalni... rohadt idegesito... akar SC, akar HC... masnak ezt nem csinalja?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Tudnátok adni vaslami leírást, hol vannak a mobok amik dobják, meg hogy hogy lehet megszerezni a ringet?
Valamint EZT a gear-t cserélném WD gear-re.
Esetleg vennék accot, amin van 60+ X paragonos WD. PM
Egyedül barbival szinte lehetetlen (hacsak nincs csúcs gear).
:S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kula Zoltán és Siegebreaker harcban épp kimúlt Zoli, erre bejön az enrage. Ezt a szopit...
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb