Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap 2 óra alatt találtam 3 legendaryt. Gondolom mától már nem lesz semmi a következõ patchig.
Mindenkit másképp szeret a játék 😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
pont most dobott az egyik kis genyo pokizebize a krater 2-ben egy zold gyurut... sajnos egy compass... de azert orulok 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nekem most elso futasra roviden 5 valor utan mar dobott is egy 2handert... 😊 sajnos nem jo 😞
Mi tegnap este regi barétommal toltunk egy HC sessiont normalon MP10-ben 😊
voltak meleg pillanatok, most vagyunk lvl16-on 😊))
monkkal kezdtem, de atvaltottam barbar csajra, es az elejetol fogva mp10... csak skeleton kinget nem toltuk le mp10-ben, mert elotte kicsit AHztam es nekem valamiert ALLANDOAN visszarakja MP nelkulire, sooot options-ban is vissza kell pipalni... rohadt idegesito... akar SC, akar HC... masnak ezt nem csinalja?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Tudnátok adni vaslami leírást, hol vannak a mobok amik dobják, meg hogy hogy lehet megszerezni a ringet?
Valamint EZT a gear-t cserélném WD gear-re.
Esetleg vennék accot, amin van 60+ X paragonos WD. PM
Egyedül barbival szinte lehetetlen (hacsak nincs csúcs gear).
:S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kula Zoltán és Siegebreaker harcban épp kimúlt Zoli, erre bejön az enrage. Ezt a szopit...
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Lehet felrakom még 1et, hátha akkor.. 😛
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De legalább kicsit több EXP jött. Viszont mivel jóval lassabban tudok haladni, mint anélkül, level szempontjából nem éri meg. Lehet kipróbálom majd mp1-en pl. és akkor legalább gyorsabban lépek szintet. Vagy MP0-n 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De hát ez még csak MP3. Ami kb. 2xes HP, mint a régi inferno, ha jól számoltam, sebzésre meg még gyengébb, mint a régi volt.. Azért viszonylag jól haladok, hála a jobb DH támadóskillnek is, de a több hp miatt még így is lassabban. Eddig nem esett semmi olyan , ami miatt megérte mp3-ra váltani. 😊 Remélem nem az van, hogy most már MP5 alatt jóval gagyibb, mint a régi inferno...