Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zuni set meg josag... abbol legyen ketto, mert intet ad! az en buildemhez kotelezo volt a beka a radius miatt 😊 zunit off nelkul kirakod negyesbe es akkor megadja a maxot... ha nagy radiusra mesz 😊 nekem az a szivfajdalmam, hogy a helm nem ad critet asszem alapbol :S
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nekem patch elott esett goblinbol 2 😛 (sokra mentem vele, mert beragadtak)
tegnap, igaz mobilnettel olyat rubberezett, hogy elkezdtem rohogni mint allat 😄 pont DNB-t hallgattam es utemre vagy 10-12X rangatott vissza, folyamatosan!... mondom, itt ragadtam... nagyon meleg volt 😄
legyen legalább egy masinád (de jobb ha több van😄), és mondjuk para40+
optimálisan mp4-5
TurboX#2847
amugy ha tenyleg arccal leveszed mp6-ot akkor maxi respect a turelemert! 😊
szerk: jah! cimbi Wizardja emigyen lett egy kicsit frissitve... fasza kis off, nem? (9.5m volt) 😊 soloban meteorozik (remelem)... coopban meg evvel toltuk... atommelegdurvacsaszarsag... effektivek voltunk eleg erosen, irdatlan kombokat toltunk, nagyon allat volt! 😊))
Ferrari23: szivi!
Ha megnezed az a 21k az kicsit tobb, mert clod blooded az +20% sebzodes amig be vannak fagyva es a meteornal is azt a runat hasznaltam, ami adja meg 3 secig a molten efektet. Magam is meglepodtem, hogy milyen hasznalhato lett igy a kari, mert nem adtam erte korabban egy hajitofat se.
----
4x!!! kerdezted meg ugyanazt kb... ne spammelj, legy oly szives... kicsit olvass vissza, nem nehez...
ITT is van
szerk. by Lammer
----
unom mar a rohangalast korulottuk, mig jon a spirit... ha arccal leveszem oket, akkor meg kinyirom magamat -.-
Aki akar undormanyos cc tenger+reflectet latni... persze masodszora letudtam, mert nem falaztak be es nem jaileltek be es nem ment at rajtam a fire chain egyszerre, mig tolton van a spirit es a vessel mento
3 packbol kotelezoen 2 reflect es durvan cc -.-
most reggel mondom megyek egy gyors kort (aztan lefekves), de nem birom abbahagyni, mert valor2-nel dobott egy andit meg egy olyan gyurut amit nincs szivem eladni, fel is raktam (31 min dam., 81 int, cr dam 31, cr hit 4.5) 😊))
probalkoztam mp6-al meg korabban, de az mp3 halados es porgos nekem soloba... szerintem a haladas/xp/bounty aranyom igy a legjobb 😊
Local!
Nem szeretnek okoskodni es nem tudom milyen stilusban nyomod, de megnezheted nagyjabol mire erdemes rakni... de szerintem van nalam sokkal "probb" 😊
WD
itt meg nincs rajta a friss gyuru bal oldalon ami cr hitet, cr damot meg intet ad... kb ennyi... (MF-es gear, de jo lenne mar egy picit dépées fele menni)
Komolyra forditva, kicsit ambivalens vagyok ezzel a jatekkal, mert a tegnapi nagyon elvezetes volt, de az otlet meg mindig nem a blizz sajat otlete, hanem azoktol szarmazik, akiket jw olyan lekezeloen elkuldott a f..szba. Ilyenkor nem ertem mit fejlesztettek ezen a jatekon ennyi ideig, amikor minden jol mukodo otlet mar adott volt az elodben.
Mindegy, en nagyon orultem az trofeaimnak, gondolom te is a tieidnek. Ami tanulsag, hogy magas mf kell. Neked 400 volt, nekem 370+. Kivancsi lennek milyen minosegu cuccokat talalnek mf capel mp10en. A cel adott.
Halod Lama te miert nem mesz magasabb mp-re? WD-t nem ismerem, nem tudom milyen jol kepes tankolni, de ha en mp6ot birtam tegnap 21k dps-rol indulva, akor te lehet birnad a 7-8ast a te sebzeseddel, es a szerencse faktorodal tuti nagyon durva trofeakat villantanal.
Viszont valaki segíthetne egy kicsit. WD-m ma lesz 60-as, és nem tudom nagyon hogy milyen itemeket érdemes vennem? Milyen statok a lényegesek, milyen fegyver ajánlott. Meg egy build is jól jönne, aki tapasztalt WD-s.
Köszönöm elõre is!
Sunrider: nagyon belehuztam meg tegnap este, de elvileg nyertel 7-6 aranyban, bar az "eremtablazaton" szerintem en lettem az elso 2 szet - 4 sima leg aranyban <#idiota>#idiota>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hatodik (4l-2s)... sky splitter 😊 ebben a sessionben (ccop kiserlet) cimbinek egy stormshield meg egy sledge 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
152 óra játékidõ, Inferno MLP 2-3, szólózgatok act1-en, szólózgatok act 3-on, kiirtva az egész térkép...
De a 152 óra során legendary item esett egy (ment a kereskedõnek)set itemet nem láttam még, míg a legértékesebb rare cuccot egy milláért lehetett eladni eddig.
:-)
Túlságosan nem motivál most, hogy játsszak vele.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
Jo, de kepzeld el azt aki 2 hetente egyszer lat legendaryt,kb reszket a kezem sokkos allapotba vagyok,es mar belul imadkozok,hogy erjen v 100 millat <#nevetes1>#nevetes1>Most a legutbbim szerencsere ert is 😊
most ez hulyen fog biztos hangzani, de minden alkalommal ha esik egy leg/set, akkor olyan vagyok mint az ovodas a napkoziben, mint amikor az ovoneni nem engedi oda a matchboxhoz, mert meg mondani akar valamit, de mar ezerrel feszkelodik szegenyke <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
soot! coopban ugye skypeon dumalunk es akkor meg orditok is szinte xD
az oveknel meg plane, mert witching hour meg nem esett, es az majd a jovoben nekem elvileg kell (jo magas int, plusz vit)
(plusz zuni gyuru, fuuuu az tok jo lenne)
jah oke megigerem, hogy ezentul egy esti reportot nyomok elrejtve, oszt igy tenyleg nem serto (akit erdekel megnezi, akit nem az lapoz, scrolloz)... pont ma gondoltam arra, hogy mar tuti utaltok 😄
Mert aszem nekem is,bar en olyankor olyan izgalomba vagyok,hogy el is felejtem rogton mi,hogy tortent <#zavart1>#zavart1> el tudom kepzelni te mar igy lazan, unott arcal " Ah megint egy legendary"
Még a végén visszasírom Dzsonit, meg a 2 talpnyalóját.
<#idiota>#idiota>