Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hatodik (4l-2s)... sky splitter 😊 ebben a sessionben (ccop kiserlet) cimbinek egy stormshield meg egy sledge 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
152 óra játékidõ, Inferno MLP 2-3, szólózgatok act1-en, szólózgatok act 3-on, kiirtva az egész térkép...
De a 152 óra során legendary item esett egy (ment a kereskedõnek)set itemet nem láttam még, míg a legértékesebb rare cuccot egy milláért lehetett eladni eddig.
:-)
Túlságosan nem motivál most, hogy játsszak vele.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
Jo, de kepzeld el azt aki 2 hetente egyszer lat legendaryt,kb reszket a kezem sokkos allapotba vagyok,es mar belul imadkozok,hogy erjen v 100 millat <#nevetes1>#nevetes1>Most a legutbbim szerencsere ert is 😊
most ez hulyen fog biztos hangzani, de minden alkalommal ha esik egy leg/set, akkor olyan vagyok mint az ovodas a napkoziben, mint amikor az ovoneni nem engedi oda a matchboxhoz, mert meg mondani akar valamit, de mar ezerrel feszkelodik szegenyke <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
soot! coopban ugye skypeon dumalunk es akkor meg orditok is szinte xD
az oveknel meg plane, mert witching hour meg nem esett, es az majd a jovoben nekem elvileg kell (jo magas int, plusz vit)
(plusz zuni gyuru, fuuuu az tok jo lenne)
jah oke megigerem, hogy ezentul egy esti reportot nyomok elrejtve, oszt igy tenyleg nem serto (akit erdekel megnezi, akit nem az lapoz, scrolloz)... pont ma gondoltam arra, hogy mar tuti utaltok 😄
Mert aszem nekem is,bar en olyankor olyan izgalomba vagyok,hogy el is felejtem rogton mi,hogy tortent <#zavart1>#zavart1> el tudom kepzelni te mar igy lazan, unott arcal " Ah megint egy legendary"
Még a végén visszasírom Dzsonit, meg a 2 talpnyalóját.
<#idiota>#idiota>
esett most egy sarga chest armor... a mondom gagyi... aha ami gagyibb 8 mill... beraktam 8.99-re 😊
85 str, 197 vit, 77 allres, 121 regen, 2 socket (poenbol meg van rajta 76 dex es 46 cold resi is)
ja meg egy cipot 5 misiert felraktam (197 dex, 182 vit, 65 all, 26 cold, duras)... sajnos nem movementes, ugy csilliardos lenne, de igy is haatha elviszik
en a kis WD cuncimmal megyek... mp3 400 mf valorral (nagy topazzal, de neha visszarakom a rubyt)...
WD
ha játszol óránként esik a legendás neked, nekem 327 mfel buffolva meg minden loszar sem esik mp3ban paragon lvl34...
Viszont azt látom, hogy ilyen óriási DPS-be belejátszik az attack speed is.
Viszont én a spike trapet nyomom, ahol annyira az nem mérvadó (bár annyiban igen, hogy a letevési sebessége is gyorsul).
Szóval etekintetben kicsit dilemmában vagyok, mit kéne fejleszteni. az attack speedet akarom utoljára, pont ezek miatt.
Az MP1ben lassan elérem azt a határt, hogy a bola shot 1 sec és spike trap 1.2 seces várakozása a limit, mert szinte egy robbanásra meghalnak (elitek több). Tehát lassan elérem azt a korlátot, ahonnan több DPS-sel gyorsulna a farm.
Nyilván akkor majd más skillre kell váltsak.
Pedig mehetnék én is nagyobb MP-n, a dmg megvan hozzá: link, de már megszoktam, hogy egy fullos act3 kör kb másfél óra alatt megvan.
Én meg itt vok a DHcskámmal MF cuccal MP1ben. 😄D
Farmolni jobb a WD?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Itt van amúgy a szegényke elég szakadt cuccokban:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MCfosat-2410/hero/2138023
In space no one can hear you scream.
Lammer. Az alap cap megmarad 300+75-ön. Erre rájön monster levelekkel a plusz szint, ami 25 % mf-et jelent minden szint után, viszont a bonus item egyre jobban skálázódik felfele.
tegnap mp2-nel meg ezek coopban, tarsamnak most semmi sajnos (korabban egy sun keeper neki is), de a fistet tudta hasznalni 😊 bot, fist, wand mind3 feher mobbol
gyerekek, valaki mondjon mar egy tutit... nekem most ez egy kicsit zavaros... minden mp szint emelkedessel feljebb tolhato az MF cap? ugye eddig natur 300+75 volt... most ez hogy van?
Megeszem a pizzát, és kipróbálom az MP2-õt, mennyit lassulok.
Mert ahogy néztem a táblázatot, az még nem emeli annyira a dolgokat, viszont a bonus item 1%ról 8%ra nõ (lehet pont az lesz a manticoreom). 😄
blackthorne 😊
pedig csak 370 az MF ...
Olvastam már róla, de nem teljesen tiszta, mit takar. Azt hiszem szembesülök vele nap mint nap játék közben, csak pontosan nem vágom, mi is ez (csak sejtem).
TVelvet: bocsi, most solozom 😊
Szerintem annyit probaljon ki, hogy a ww helyett berakja a meteort liquefy runaval es a magic weapon helyett az eb-t(lerohanos act1 mobok) vagy valami hidrat(kiteolos ranged act3mobok) attol fuggoen, hogy melyik actot nyomja. Azt a glass canon passzivot meg dobja ki a fenebe, siman jo helyette a cold blooded, az meg coopba is jobb, ha mar ugyis nova spammer.
Mivel az itemizacio nem valtozott, maradt a primary stat/vit/allres kiralysag es emelle crit/atackspeed amennyi belefer.
elso goblin valor nelkul, elso mob elott, set monk fegyo xD
(alkaizer way, core vegen visszafele)
szerintem ez a build maradt meg tegnap esterol, mert evvel nyomta velem mp2-ben... nagyon OP ez a spam frost nova, mert tudok macizni folyamatosan a villain(ok)ra 😊)
A build, amit linkeltel az tankosnak nez ki, de en azzal solo nem tudnek megolni semmit mp1-en sem, egyszeruen nincs sebzo spell a ww-t leszamitva, az pedig nem a sebzes miatt volt erdekes korabban sem hanem a crit-re loh/cm procc miatt. A glass canon passiv meg agyonvagja a tankolos szandekot.