Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
mp1 = 10% utána minden szint +10% esély
Van hogy mp8-on is 3x nem dob egymás után pedig ott 80% esély van rá.
Csináld mp10-en ha biztosra akarsz menni 😊 (Meglehet csinálni. Párszor megcsináltam, más kérdés hogy annyira nem éri meg szerintem mp7-8 az ideális)
F
Egy Unique! Gondolom semmit nem ér de yay! 😊

Újra lett rakva a gépem és elveszítettem a battlenet hozzáférési kódom.
Csak az email címem van meg.
Más adatra nem emlékszem. Hiába kérdez tõlem a titkos kérdést meg hogy milyen nevet adtam meg.... fogalmam sincs.
Mit lehet tenni ez ügyben?
köszi
Én nem értem, nekem csak valami 70k, és nem tudom, hogy mivel tudnám növelni...:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1165.3 DPS, 150 intes, 432 lohos... csak sajnos nem socketes es nem crites :S
szerk: utana egy emelettel lejjebb meg goblin dobott egy spirit stone leget, de szerintem useless
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Azt hittem, ha kiveszem a radiant star amethystet a fegyverembõl, majd bajban leszek, mert nem lesz, ami visszatöltse az életet. Szerencsére nincs ilyen gondom, mert nyolcszáz-valahány healt/sec elég ilyen dps mellett.
neztem AH-t, ezek nagyon jo arban mennek... mennyit kerjek ertuk???
amik hasonlok (kivalo dex es jo vit) azok 8-9 es 20 milliosok, de gagyibb DPS-el rendelkeznek... itt vivodok... lehet beteszem 19.9 buyoutra...
Sima, rare-bõl esett már egészen fantasztikus is egyszer (85 millióért adtam el, valószínûleg áron alul), de ez az elsõ jobb legendarym. 😊
Andariels Visage. Ahogy elnézem, Andariels Visagebõl is a jobbak közül való (A socket nélküliek közül legalábbis.). Sajnos nincs rajta socket, így vesztek vele 10000 életet, de nyerek 8200 dps-t, meg némi defenset. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 leg trashbol, set meg packbol... keep 2, mp3
Aki tud gear tanacsot adni az tuti lenne:
Barb...
nagyon cheap (fel mill) upgrade kellene szegenynek 😊
Koszonjuk! 😊
(Jaffa! toroltem a ket hszt keresedre...)
btw: mennyire lenne butasag egy kis LOH? nagyon idegesit, hogy allandoan varnom kell spiritre a reflectes packnal :S
nem akar cserelni valaki velem? 😄DD nekem intes kell 😄DD

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Egy a lényeg akkor, off handbe keresnem kell ezek szerint egy dupla ekkora dmg-û, hasonló statokkal rendelkezõ fegyót... És akkor ott tartok amit mondtál, hogy több száz milla segítene a karimon. Ez így nem túl örömteli...
Amúgy pedig, sok crit sok crit dmg és attack speed, na meg persze str, minden tolja a dmget, talán a crit a legjobban, de elvileg minél több a crited a crit dmg is annál többet fog érni, attack speedtõl pedig igen gyorsabban pörög a ww, többet fogsz ütni vele, elengedhetetlen a nagy dps-hez.
A karidon a legtöbbet pedig az dobhatná, ami az enyémen, több száz milió gold. 😊
De én sapkát cserélném elsõre mindenképp, egy IK sapkára, crit, life % socket, sok str.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Minden építõ jellegû kritikát szívesen fogadok 😊
kis alvas utan elso korben, pont most dobott nekem egy feher csoport 63-as szetttes ceremonia kest 😄D
meg elõtte egy ilyen:
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Nem lehet eldobni a staff of herding plant... (felhasználni sem, mert már fel lett használva)