Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lammer - õszintén szólva végülis iagazd van😊 Két passive, meg a horrify-t addig nem használtam.
Egyébként lifesteales fegyó megoldja a healproblémát. Másik része egy fokkal macerásabb, kb 1k lifereg, rádobva kis loh és extra profit.
Egyébként tegnap kipróbáltam funból mp7-et, toltam egy full act1 elitrunt. Kimondottan élveztem a dolgot 😄 Nem töltöttem olyan õrült sok idõt az eliteken, max pár perc, viszonylag jól ment mindenesetre (2x haltam összesen). Bár attól még mp3-5-ig jobban megéri nekem is.
És tudtommal az MF annyiban számít, hogy nagyobb esélyed van sárga/legend dropra. Vagy te mire gondoltál?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Visszaterve meg erre,hogy hosszutavon mi eri meg jobban azt is vedd szamitasba,hogy mp1-en mondjuk lenyomsz 6x annyi runt ugyanannyi ido alatt mint mp6-on 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
az a baj, hogy nincs egzakt keplet semmire, csak ilyen legbolkapott, meg "higyjuk el" style... legalabb pokerben minden feketen-feheren ott van elotted... (nem jatszok online mar, csak e'lo"... pont a szuperkonteo BS miatt, amit el is hiszek, de csak azt 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Igen de a pokerbe ez szabalyszeru,hogy 80-20 az arany,es hosszutavon,ha csak nem csalik a szajt 😄,akkor az ki is jon,viszont itt nincsenek ilyen szabalyok sot a hivatalos allas most is az,hogy a nagyobb mf csak a legendaryk suruseget noveli a minoseget nem.
bar en most manaregenes runat hasznalok a samannal (coopban termeszetesen teszem vissza a plusz sebzost) 😉
szektor: hasonlo van pokerben is... az oke, hogy makolsz a KK-val AA ellen... (20% flop elott) de a kerdesem az, hogy ha lejatszod 10X, hanyszor fogsz makolni? 100X??? stb... 😉
LocalPatriot: öv, gyûrû tûnik elsõre gyengének (gyûrût mondjuk megoldhatod hellfire ringgel) De egy ilyen WD-vel mp3 simán kell hogy menjen, nem döcögõsen.
F
Van pár ring-ed... nekem sztem nem lesz.
Ez a karim, és mp3 már döcögve megy... melyik itemen, vagy min változtassak?
@ szektor - es neked mennyi mf-ed van egyebkent? Mert abban gondolom egyetertunk, hogy a mp sok minden mas melett szintenkent 30% mf-et is ad. Tehat nekem az mar 180% mf, nekem ezert is eri meg. Azt meg nem hiszem hogy veled is meg kell vitassam, hogy az mf hogy hat a rollokra.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mp1 = 10% utána minden szint +10% esély
Van hogy mp8-on is 3x nem dob egymás után pedig ott 80% esély van rá.
Csináld mp10-en ha biztosra akarsz menni 😊 (Meglehet csinálni. Párszor megcsináltam, más kérdés hogy annyira nem éri meg szerintem mp7-8 az ideális)
F
Egy Unique! Gondolom semmit nem ér de yay! 😊

Újra lett rakva a gépem és elveszítettem a battlenet hozzáférési kódom.
Csak az email címem van meg.
Más adatra nem emlékszem. Hiába kérdez tõlem a titkos kérdést meg hogy milyen nevet adtam meg.... fogalmam sincs.
Mit lehet tenni ez ügyben?
köszi
Én nem értem, nekem csak valami 70k, és nem tudom, hogy mivel tudnám növelni...:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1165.3 DPS, 150 intes, 432 lohos... csak sajnos nem socketes es nem crites :S
szerk: utana egy emelettel lejjebb meg goblin dobott egy spirit stone leget, de szerintem useless
Azt hittem, ha kiveszem a radiant star amethystet a fegyverembõl, majd bajban leszek, mert nem lesz, ami visszatöltse az életet. Szerencsére nincs ilyen gondom, mert nyolcszáz-valahány healt/sec elég ilyen dps mellett.
neztem AH-t, ezek nagyon jo arban mennek... mennyit kerjek ertuk???
amik hasonlok (kivalo dex es jo vit) azok 8-9 es 20 milliosok, de gagyibb DPS-el rendelkeznek... itt vivodok... lehet beteszem 19.9 buyoutra...
Sima, rare-bõl esett már egészen fantasztikus is egyszer (85 millióért adtam el, valószínûleg áron alul), de ez az elsõ jobb legendarym. 😊
Andariels Visage. Ahogy elnézem, Andariels Visagebõl is a jobbak közül való (A socket nélküliek közül legalábbis.). Sajnos nincs rajta socket, így vesztek vele 10000 életet, de nyerek 8200 dps-t, meg némi defenset. 😊